Zeka görünüşteki kusuru örtebilir mi?

dansla ilgileniyorum, bir süre taekwondo kursu almışlığım da var. edebiyatı çok, çok severim. her türlü kitap okumak inanılmaz bir zevk kaynağımdır. hobi olarak farklı dillerde 5 dakikalık sohbet etmeyi öğrenmeye bayılırım. genel olarak her kategoriden bilgiler öğrenmeyi, tartışmayı severim. sohbet etmeyi de severim, ki, bence anlaşılır bir diksiyona sahibim. seminerlere katılmaya çalışırım, ara-sıra. derslerim de çok iyidir. harikayım iması yapmaya çalışmıyorum, ama kendimi her yönden geliştirmek benim için her zaman çok önemli olmuştur. çok kolay şekilde ortamı neşelendirebilen biriyim. giyim tarzı konusunda da kendime çok güveniyorum.
ama özgüvenimi bir türlü yerine getiremiyorum. burnumun yüzüme yakışmadığı kanısındayım ve bu beni bazen savunmasız ve yetersiz hissettirebiliyor 😞 estetik olacağımı düşünüyorum, ama gelecek yıl için planlıyorum. o zamana kadar yan profilimin görünmemesi adına dümdüz gezme sorunumu nasıl aşayım?
Güncellemeler
1 yıl
*insanlar sevimli olduğumu söylüyorlar, ortamda da beğenilen biriyim, genel olarak
Zeka görünüşteki kusuru örtebilir mi?