AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Evlendigin insani taniman yeter kimin ne dediginin bir onemi yok seviyorsan. Baban bile olsa
bende senin gibi duşunuyorum sonuçta aşk bu otada konabiliyor elden birşey gelmez ki, nasil seçim yapayim ben adamlarin alnindada yazmiyor ki
babası sonuçta nasıl önemi yok baba engelinde durmayan kız kocamı takar hem sert bir yaklaşım önerdin bence
Bu hayatta herkesin kendi dogrulari vardir baskalarinin dogrulariyla hareket edersen omrun boyunca keske lerle yasarsin. Arkadasin babasi gayet onyargili bir insan ve ben onun yerinde olsa
Tanidigim bir insna istedigini desin bir kulagimdan girer digerinden cikar. Sende evlenicegin insani iyice taniyacaksin kardesim kucuk sinavlar yapa yapa huyunu suyunu ogreniceksin
ya ben sevdiği insanı bıraksın insanları yarı yolda bıraksın demiyorum ama ötekide babadır sonuçta böyle düşünedebilir ikna edebilir bence onu takma bunu sayma bildiğini oku kültürü yanlış neyse uzatmayalımmmm
Ayni seyleri dusunsek ayni olurduk zaten kardesim benim gozumde onyargili insanin 1 gram degeri yoktur. Insanlara yukardan bakarlar nefret ederim acikcasi...
tabiy ki herkes kendi düşüncesini rahatlıkla yazsın aynı olmak zorunda değiliz tabii ok
Ailen korumaci davraniyo. Tamamen farklı kulturleerr sonuçta. Dusunsene esinle iyisiniz ama kayinvaliden falan kurtce konusuyor ne konsutgunu bilmiyosun fitne fesat cikar vallhi
cok büyük konusuyo baban ama cok yanlis düsüncesi... malesef hala var öyle insanlar bu dünyada.. Allah sabir versin canim
sagol :(
Bende doğuluyum babam rus annem kürt ama son derece medeniyim. Hatta medeni olduğum için sevdiğim kız bana yapacağını yaptı. Medeni olmayıp vahşi olsaydım ona tecavüz eder zorla evlenirdim.
haklisin
Sonra niye terör var diyorlar. Ben terörist değilim. Şerefimle yaşadım devlet bize bakmıyor demedim. Ama bunlar terör faaliyetlerini körüklüyor. Sonra amerikada bunu kullanıyor.
iyide hangi devirde yasıyoruz ya bız onların devrınde değilizki sonucta butun omuru sen gecireceksın onunla cok saçma boyle bsıey soylemeleri dogulu olup serefsız olurss evıne karısnına cocuklarına bakmazsa ne olacak baban bunuda dusunsun!!
Aynen bende senin gibi dusunuyorum turkde kurtede iyisi vardir kotusude onemli olanda esine evlatlarina sadik olmasi
aynen oyle canım y uzuldum gercektın yalnıs dusunuyor baban en onemlise arada sevgi olmazsa hıcbısey olmaz :(
Off napicam ben bu adamla bilmiyorum ya :( katlanicaz artik napalim
doguluyum her tarafin iyisi kotusu var. bakilmasi gereken pencere bu. irkciliga luzum yok.
ben irkci degilim.
Siz nerelisiniz? Irktan öte inanılmaz bir kültür farkı oluyor... Haksızda sayılmaz boşanma diye bir şey yok buraya gelseler dahi töre cinayeti var orada kadın olmak istemezdim açıkcası :(
Dogudaki secim sonuclarına bakarsan %95i hdp bdp li buda demek oluyorki dogunun %95i pkklı kalan %5 lik kısımdan bulabilirsen baban kabul eder diye düşünüyorum
ahahah nasil hesap yaptin ya sende sevmiyorsun anlasilan dogululari %5 içinde nasil bulacam ben ya
hayinleri sevmiyorum evet illa dogudan aramassan belki bulman daha kolay olur
Seviceğin erkek doğulu olcak diye birşey yok ki. ne çıkacağı belli olmaz.
aynen Kader kismet yani, bilmeyiz ama gel sen onu benim pedere anlat :(
Doğulu derken anlamadım. Yani ırk ayrımı mı yapıyor? Sana şunu söyleyebilirim; tamam ırk ayrımı yapılması yanlıştır. Ama şu bir gerçek ki kültür çatışması olur. Her yörenin kültürü farklıdır. Sen nerelisin?
Ben nevsehirliyim
valla ne yardan ne serden geçerim durumu olmuş allah yardımcın olsun
Babanla bir konuş derim. Kendince haklı yanları vardır muhakkak. Hiç bir baba kızının kötülüğünü istemez.
baban da daha batıya göre doğuda olduğunun farkında mı.
mesela daha batıda onun için Barbar türk pis türk derler ama haberi yok neden çünkü cahil.
ben ztn yurt disinda yasiyorum ama nevsehirliyim, yabancilar diyor oyle kaç kez duydum
Çok doğru, laz kısmı hariç. Lazlar Türklerden daha Türk gibi davranıyor çünkü.
ben trabzonluyum..:d
lazlardada civik diyor silah tufek onlarda ne ararsan var diyor ben ne yapayim, en iyisi gavurla evleneyim hep birlikte cehennemi boylariz
babanında bence bu konuda bir fikir beyan etme hakkı var ama evlenecek olanda sensin o ayrı konu
ya dogulu deyince hemen aklina pkk geliyor adami, benim terroriste verecek kizim yok diyor, ayrildigim sevgilimde diyarbakirliydi yani hep buyuk konusuyor halada devam ediyor
o da sert yaklaşıyor ama babadır sonuçta sertte olsa yumuşar bence yolunu bulmayı bil yeter ki
Haklı gibi ama bende doğuluym ama kürt deilim. Hiç gitmem orala hep İzmir manisa ben gitsem benide istemezmi. dd
eski erkek arkadasim yozgatta yasiyordu ama memleketi diyarbakirdi, ama yrildik eger ayrilmasaydik iliskimiz devam etseydi ilerde babama nasil diyecektim dusunsene, git dagda yat derdi resmen :D
Ahahah. bence haklı bende öyle birini istemem. dd Babam erzrumlu annem izmirli erzuruma pek gitmem kürt de deiliz ama kızım olsa öyle birine vermem. ddd
Benim gibi birine veririm ama diyarbakırlı falansa vermem. Acun la hemşeriyiz. d Sen kzını Acuna vermezmisin. ddd
babamin bir arkadasi var oda erzurumlu, hep diyorum dogululari sevmiyorsun ama erzurumlu bir arkadasin var onunla iyi anlasiyorsun diyorum, ayni degil o diyor çikiyor:D senin ozelligin neki :D
Çikiyor derken. ddd
Yani zeytin yag gibi hep uste cikiyor :))
Yok ya benim öyle özelliklerim yok. ddd Saten kimlikte erzurumlu yazıyo hiç gitmedim hep İzmir manisa çok cana yakın birisiyim her ortama ayak uydururum o yüzden birsürü arkadaşım ve dostum var. dd
eeeee :D gel bizim eve damat ol dememi istiyorsun :D
Yoo öyle bişey demedim. ddd
cok istersen olabilir ama :D ahahah evlenmeyi dusunmuyorum ben ztn bu gidisle evde kalicam
Yaşın kaç ki. d
15 gun sonra 21 olucam :)
14 gün sonra 20 olucam. dd ama 26 dan erken evlenmem. ddd
hadi ya 27 temmuz ben bende 23 evlenirim diye dusunuyorum tabi evde kalirsam o ayri dert :D
Benim 25 Temmuz bekarlığın tadını doyasıya çıkarcam o yüzden en erken 26 da evlenirim. d
sizde evde kalma derdi yok istediginiz yasta evlenirsiniz: D biz kizlarin isi zor ya bizdede olmasa o 30da evlenirdim ben :))
Yoo sen çok dert yapıyon 26 yaşıma gelince hiç evlenmemiş birini bulurm bende o na evde kaldı denmez her yaşta bulursun birini. dd
insallah buluruz :D
Rahat ol bulursun ne mezunusun. d
daha okuyorum ben hemsire olacam :D
Vayy hemşire ha madem okuyon çalışan birisin nye erken evlenmeyi düşünüyon ki jsjjs
yok daha çalismiyorum ama okuyorum yani, ya erkenden evlenmek istemem ztn 3 yil sonra mezun olucam ozmnda 23 yasinda olurum, erkenden evlilik dusunmuyorum tabi hersey nasip kismet yani:))
Evet. dd hayırlısı be gülüm. d
Heyt be babaya bak adam gibi adam babanın ellerinden öpüyorum sende babana karşı gelme memleketinden birisiyle evlen.
Nevşehirliyim ben, ona kalirsan nevşehirdede alevi var ama ben alevi degilim, banada alevimi diyecekler şimdi, ya çok saçma ya dogulu oldugu için pkk mi oluyor hemen?
yanlış davranış ama şöyle düşün babana hak ver. türkiyede nekadar silah uyusturucu kacakciligi pis işler kavga gürültü pislik varsa neredeyse hepsi kürtlerden adamlar hakli olarak böyle düşünüyor. senı düşünüyor babana kızma
kizmiyorum ama buyuk konusuyor ayrildigim çocugun diyarbakirli oldugunu bilse ne yapar? kafayi yer evlatliktan red bile eder beni, hep ne oluyorsa boyle yargilamalarindan oluyor
haklı. kızım olsa doğuluya vermem. adamların suç potansiyeli aşırı fazla. güven olmaz
İlla doğudan olacak diye birşey yok yani kafana niye takıyosun ki doğulu erkeklere takıntın mı var?
doğulu batılı fark etmez ınsan olması onemli, bu sekılde ınsnalara on yargılı bakmak gunahtır herkes Allahın kulu
dogru diyorsun evet
Baban haklı. Biricik kızını niye yamyamlara kaptırsın ki.
hepside mi yamyam bunlarin?
İyisi de vardır da, sana rast gelmezse ne yapacaksın. Büyük şehirlerde her pisliğin altından bunlar çıkıyor. Biz gıcığız diye böyle konuşmuyoruz kimseyi de ayırmıyoruz. Ama durumları ortada işte.
güzel orta açmışsın ama ramazandan dolayı voleyi çakamıyorum
5 parmagin 5de ayni degildir, iyiside vardir kotusude var bence. Korkuyorum artik gerçekten çok sevdigim vazgeçemeyecegim biri çikti diyelim, bide dogulu ozmn ben ne yapicam off en iyisi evlenmemek ztn babamin diliyle çok buyuk konustugu için hep dogulu çikacak, bu gidislede dogulu bir damadi olacak
Şahsen ben isterim Mardinli zengin ve yakışıklı bir aşiretin oğluyla evlenmeyi. Eleştireni yakarım bu benim isteğim illa da olacak diye bir kaide yok ayrıca haa öyle adam da seni bekliyodu zaten demeyin herkes her şeyin farkında.
Doguluyum kültür egıtım para cevre konusunda babanı 10 na katlarım yok doğulu kötüymüş yerler
Nasil katliyon:))
Saydığım konularda baban Fasıst ;)))))
Peki ben napicam bu fasist babayla :D
Gıt tanıştır cocuğu babanla nerelı olduğunu söyleme bıraz oturup konuşsunlar sever sonra söylersın nerelı olduğunu ya da babanla bırlıkte yola çıkın batı dan başlayıp doğuya kadar gıdın kapıları calın yardıma ıhtıyacım var deyın dogruya gittikçe kapılar açılır yardım eden cok olur mertlık doğuya doğru artar :)))))))
Gec sen dalgani :D cocugun tipine baktigi gibi anlar ztn dogu erkeklerinin baska bir havalari varya :P
Dalga degıl dedıklerım aynen öyle :D
babanın bir sosyal hesabı varsa ver konuşayım ben :D ertesi gün fikri değişir insan ilişkim çok iyidir televizyon çok fazla akıl yıkıyor
evlenirken aileni ezip geçme onların gönlünü al ve öyle evlen bence çünkü mesala ayrılsanız ilerde boşansanız sana sahip çıkacak yine ailen
Bu dusunce cok yaygin ne yazik ki, tanistir kendilerinin gormesini sagla zannettikleri gibi olmadigini eger oyle biri olursa hayatinda
En Son amcamla teyze oğlu böyle diyorlardı ikiside Kürtle evlendiler :-)
hahahaha benim olacagim oyle yani babam boyle devam ederse
En iyi Kürt ölü Kürt derlerdi hatta :-) Kürtlerinde kulturlusu var sonuçta
Doğuluyum ırkçılık yapana hakkımı helal etmem. Kul hakkına girer. Allah ıslah etsin babanı. Yargılayacağına gelip görse daha iyi olur.
Oyle deme ya tm cahil bir adam olabilir ama boyle beddua etme litfen
Beddua değil inşallah düzelir. Nevşehir'lisin demek ordan kız aldık:-) seni de alacaz demek
evet nevsehirliyim, sen nerelisin? Nevsehirden kizmi aldiniz sizde sorun yaptilar mi peki kiz vermeyiz falan diye:)
Diyarbakır'lıyım sağolsunlar hiç sorun yapmadılar aksine ailesi melek gibi davrandı. Bu kadarını beklemiyordum diyebilirim. İnsan olmak böyle bir şey ;-)
ne yani biz insan degilmyiz? bizden kiz alamicaklar anlasilan babamda vermez ama karsi taraf inatci cikarsa o var iste :D
:-D yok be yani hümanist olmak lazım. Valla aldık diye demiyorum kız da kanatsız melek. Nevşehir'le Diyarbakır arasında var bir bağ çözemedim:-D
sen mi evlisin nevsehirli hemsomla :D valla bende cozemedim Nevsehir-Diyarbakir arasinda bir bag var gibi :))
Yok yok ben değilim dayı oğlu. Hatta 2 kız aldık biri maalesef erkekte sorun vardı ayrıldılar.
Ben de alıyordum az daha:-D her Nevşehir'li kız iyidir diye kaide de yok bu yüzden kötü çıktı benimki:-)
Şu an yoksa hayatında kimse gelip babanla tanışırım :-) Bakalım bir daha öyle düşünecek mi:-D
himm nevsehirde kiz kalmayacak ozm boyle devam ederseniz :D bir degil 2 kiz almislar bide baska sehir kalmadi mi yaa :))
Ama tatlı güzel ve iyi oluyorlar bizim suçumuz değil:-)))
babamla tanissan onu ikna edemezsin valla, oyle keci gibi inatci vermem Allah vermem diyo hayatimda biri yok ayrildigim cocukta diyarbakirliydi:D
Sen bana ulaş:-D ikna ederim güven sadece;-)
ahahha Allah iyiligini versin nevsehir kizi baskadir ya :P
:-) biliyorum o yüzden tanışabilir miyiz:$ bu sitede belki böyle ciddi teklif ilktir ona göre:)
yeni ayrildim ya aklimda hala o diyarbakirli cocukta ztn :( ah ah kacar misin benle dese kacardim onunla :( ondan ayrildim seninle olursa ne degisecek ki sende dogu tarafindasin gerci benim icin onemi yok ama babam sorun cikartir, annemin bile haberi vardi cocuktan yozgatli diye yalan soyledim, ama yozgatta yasiyordu yalanda degil :D onu cok sevdigim icin kaybetmek istemedim annemede yalan soylemek zorunda kaldim
Aklın onda olmadığı zaman haber ver. Kaçırırım ben. bir tanesini kaçırmıştık :-D
hahahhaha neeeeeyy:D sen ciddi misin zorlami kacirdiniz yoksa kiz isteyerek mi kacti? ailesi ne tepki verdi kizi niye kaciriyon ki :D nevsehirkolik damat adayi olsun senin adin :))
Kız istedi tabi çocukla kaçtılar. Bizim de haberimiz yoktu ta ki çocuğun yolda parası bitmiş. Otobüs firmasını aradık masrafını karşılayın hesabımıza yazın diye:-D
Ailesine söylemeden isteme mevzuuna girmeden kendi aralarında anlaşmışlar düğün falan uzar diye. Kızın babası çok kızdı sonra tabiki barıştılar.:-)
plansiz kacmis ozm bunlar, kiz kaciriyon paran yok nasil is bu ya :D kizi vermedimi kizin aileside kaciriyor kizi
Çocukça davrandılar zaten. Plansız yapılmış. İnternetten tanışmışlar kızı görmeye ilk kez gidiyorgelmişken kaçırayım diyor:-D kız da canıma minnet diyince ver elini Diyarbekir:-)
Merak etme ben gelince parasız ve kredi kartsız gelmem:-D
oho beklesermis canım bende sandim ki kiz tarafi istemedi evlenmelerinide, oyle kaciyorlar diye, sizin oglanda kasinmis ama , bak benim babam vermem diyo mesela:D
O zaman ikna etmeye çalışmayım ben. Hazırlan geliyorum
gormeden etmeden kaciriyon yani :D nevsehirlisi olsun yeter diyorsun yani, siz ailecek takmissiniz kafayi ha :D
Tamam şakaydı :-D tanışalım işte dediğimi yaparım. Seversem kaçırırım
Diyarbekir mi hahahha bizimkide oyle olduydu tanismamiz net'ten tanismistik, bende ona demsitim bizim is olmazsa diye oda bir yolunu buluruz biz dediydi, galiba kaciracaki beni, sizin huyunuzda var galiba kizi alamayinca kaciriyorsunuz :D
:-D Demokrasi işte
Çareler tükenmez:-D
acayipsiniz haa :D Diyarbekir, oralarida hic bilmem ben hic gitmedim daha once :))
Benimle gel:-)
olur :D
Nasıl haberleşecez :-S
sen ciddi misin ya :D olduruler yasatmazlar bizi :)) ne yapiysen dellendin mi ahahha
Ciddiyim valla:-) sen ciddi değil misin:-D
iyide daha ben okuyorum yani evlenmem icin elimde isim asim olacak, ne yapariz ne ederiz issiz gucsuz parasiz? kacmakla hersey cozulse :D
Sen işsizsin ben işliyim ;-) aç bırakmam korkma
vazgec bu sevdadan :( kendini yakacaksin benide :D
Yok yok korkma ya da korkuyorsan babana suçu atmayacaksın :-)
korkmak degil ama biz biririmizi tanimiyoruz bile, burada tanisip kacirilir mi hic? hem kactim diyelim sonra ne olacak aileler biribirine girecek, geri donsem aileme barismak icin babam affetmez, hatta dedi bile kacarsan falan seni evlatliktan red ederim dedi:D
ztn kactiktan sonda is isten gecmis demektir :D
O kaçan kızın babası da demişti ama şimdi mutlu mesut yaşıyorlar korkma;-) Ayrıca hemen kaçılmaz tanışalım tabiki
Sen beni dinle mutluluk sana çok yakın tabi bilirsen:-)
tanissak bile olumsuz yani, olmaz bu is yaa :) siniri gecersem dogu tarafi hic olmaz iste son cagre kacmak olur, 21 yil oldu ben dogali babamida iyi taniyorum yani baris flnda yapmaz gidersem geri donus olmaz asla :))
İyi düşün her şeyin çaresi var. Yine de sen bilirsin. Mutsuz olmak istiyorsan bişi diyemem
mutsuz olmak istemem ama yanlis birseyde yapmak istemem
Her şeyin oluru var tanışırsak çare buluruz
Sen bana adres ver yeter
Ama ben yurt disinda yasiyorum :)
Olsun biz tanışalım bi. Allah kerimdir
Yurt disi yanii bekler misin benii? cok zor uzaktan birini sevmek iliski yurutmek aklin hep onda olucak ayrildigim cocukla cok sorun yasadik mesafe yuzunden yani birkez daha ayni durum yasansin istemiyorum ben :)
Seversem beklerim hiç sorun değil
Oda senin gibi demisti :( severek ayrilik nasip degilmis demek onunla :( acikcasi artik korkuyorum yani off ne yapsam ne etsem bilmiyorum
Yalanı sevmem seversem gözükarayımdır
Bende sevmem yalani, yalanda soylemem soyliyenide sevmem. seversem gozukarayim derken nasil yani?
Sevgim için gerekeni yaparım
oyle dersin, ama korkutugumda nereye kadar gider, boyle konusuyoruz ediyoruz ama; sonuçta kiz tarafta gerçekte birbirini gormeden gerçekten sevemez çok saçma olmaz mi yazisarak tanisip sonra baglanmakta var, çok zor bir durum yani gozden uzak olan gonuldende irak olur derler ya onun gibi buda iste , sen en iyisi bosver zamanini benle harcama seni uzmek istemem ama sakat is yani burdan tanismak falan
Sen bilirsin...
babandan yanayım sonuna kadar adam haklı ne işin var elin pkk lısıyla
daga mı çıkmak istiyon
iyide dogulu olunca pkk li mi oluyor hepsi, iyileride vardir
zıhnıyetını sevıyım senın ben bıde 25-29 yasında delıkanlısın ya sen =)
valla bilemem hep öyle oluyor her doğulunun ağzında bir kelime var o da bölücü terör örgütünün başının adı
gerisini sen düşün
adam haklı adam gibi birini bul davul bile dengi dengine :)
Benim babam evliliğe karşı. Senin yine batıdan, kuzeyden, güneyden şansın var :D
ohaa ne yapicak ya turşunu mu kuracakmiş :D kendi niye evlemiş ya medem karşi?
Çok pişman aynı şeyleri yaşamamı istemiyor :D Bide babamın çirkin adam takıntısı var illa yakışıklı olacak falan. 30 yaşımda falan evlenirim hiç söz geçiremez o zaman :D
Babani fifaya sikayet et bence irkcilik yapiyor :)))
irkcisin sen baba dedim adama :D sonunda istedigi olacak
Desene senle evlenme ihtimalimiz hic uok :)))
sen nerelisin?
Profilde yaziyor ama :) şanliurfa
hahahah ana merkez orasi , babama saka yapsam kalpten gider kesin urfadan damat buldum sana diye :D
Denesene belki giderde sayemde kavusursun :))))
kufur eder hemen once :D kim bu pkk li diye off valla saka bir yana kafayi yerim yani dogulu çikarsa yine karsima
Pkk li falan olmuyor ama? Belkide cikmistir?
babam için dogu=pkk anlatabiliyormuyum
Benim icinde artik baban =s. k kafasi
Bilemiyorum medya ve çevrenin etkisiyle doğudakiler çok kötû gösteriliyor.
Bizimkilerde doğulu gelin istemez
bu saatten sonra vermesede farketmez patlamış malı kim alır :)
nasil yani ne patlamasi?
Bigbang :)
baban dogru diyo baban haklı. dogulularda ıyısını kötüsünü bulmak çok zor oluyo. sen kendın nerelıysen ordan ayarla. en ufak bıseyde kafana sıkarlar dogulular
Haha senin baban cok cahilmiş kanks televzyonda böyle diyo diye damat mı secilirmiş yahu :) Allah sabır versin kardes :)
benim gibi ayni duruma olan butun kizlara Allah sabir versin
Doğulu batılı ne farkı varsa :/ doğuda doğduk diye terörüst olcaz :)
bu kadar saçma bişey olur mu? her ırkın insanı bir mi ya. ne doğulu kürt laz ermeni tanıdığım var benim hepside helal süt emmiş kişiler yazık valla
Babanın ellerinden saygıyla öpüyorum. Sevgilini iyi olsa bile akrabaları kültürel yönden senle uyuşmayabilir.
herkezde kurlturel diyor baskada birsey demiyor :( peki ya seviyorsan kultur farkliligi oldugu için dogulu oldugu için vazgeçebilir misin sen sevdiginden?
Kapımdan sokmayacağım için vazgeçeceğim bir durumun olması mümkün değil.
bende galatasaraylı olmasın diyorum bu da ırkçılığa girermi :):):)
Baban hakli hepsi oyle olmasada çogu oyle. Sen babani dinle git baska yoreden bul.
kaşiiim ben hunter :D bana bir yazsana özelden hesap banlandı ulaşamıyorum sana gelişme var :D
burdan de ne diyeceksen
ya ben diehunter2 diyom
hann tamam
ağaç oldum :D
hann ne
kızım özele yazsana :D
yahu kız mesaj attı konuşmam gerek senle diehunter2 ban yedi diyorum.
yazmıyacaksan söyle bilim beklemiyim seni :D
o deli çocugu mu bekliyorsun onun akli bir karis havada :D
la o benim ben :D ala ala bu hesap arkadaşımın :D bir yaz özelden diyorum :D
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :D
manyak bende diyorum bu kiz niye buraya yaziyor tamam dur :))
yahu ben diehunter2 yim diyorum. hesabımı kapattı yönetim :D
kizlarsoruyor. com/uye/diehunter2 al linkim bu gir bak :D
bana bir özelden yaz bişi dicem sana gelişmeler var diyorum :D
yine inanmıyorsan sor bişi söyliyim :D
ne oldu öyle ya mesaj atamıyorum sana gönderemezsin diyo
geri at simdi
Babana karsi gelme babanin istemedigi biriyle evlencem diye israr etme koca bulunur ana baba bulunmaz
onlar hep büyük knuşur ama kzlar kaçar gder. bu devram hep böle
Bende istemem, babamda istemez. Sen de babanın sözünü dinle. Doğululardan insana eş olmaz.
Irkçı mıyız? Irkçıyız:) yapacak bir şey yok.
babana hakkımı helal etmiyorum. inşallah korktuğu başına gelir.
ya hayirrr yaaa boyle deme, babama kiziyorsun banadami kziiyorsun
daha sevgilin bile yokmuş önce evlenmeye karar ver sonra ikna edersin
adam bana simdiden diyor istedigim gibi birini bul diyor, yani ayagini denk al demek istiyor, herseye geç kalmadan once soyluyor
başlığı okudum gerisini okumaya gerek duymadım kesinlikle haklı..
yavrum sen babanı dinle dinlemezsen ilerde babanı çok ararsın
Benim babam da istemez. Ben de gıcıklığına mıdır nedir doğululardan hoşlanıyorum.
ahahaha :D
sen doğuluyla evle 11 tane beben olmassan bende piçim :D
ayrildigim çocuk 7 kardeşlermiş:D yok ben 2den fazla istemiyorum
Sen İstemiyorsun ama eşin bak aklın varda doğulu erkekleri bırak ya o erkek istemezse çocugun ailesi baskı yapcak diyorum ya en az 10 tane beben olcak lan benım olsa hepsinin ismini unuturum :D
hahahha yok artik ailesi ne karisirki bu benim ve esim arasinda , istersek yapariz istersek yapmayiz, yatak odamiza kadar giricek degiller ya
ahahahahah görürüm bn senı anası tutturum oğlum ben çok torun istiyom diye :D en az 10 tane bak görürsün :D hayatın doğum hastanelerinde geccek :D
evde dogurtur onlar genelde, offf ben 11 çocukla ugrasamam ki baska çocuklari varsa onlardan istesinler torunu, hem kocamda beni kirmaz istemiyorum dersem anlayisla kariliyacaktir, anne ve babanin agzina bakarsa olmaz ki
ya ben sana gördüklerimden bahsediyorum
Adam hakli Allahin kekosunu damar yapacak degil ya
keko mu hahha guldurdun beni :))
Kenan Doğulu?
hdhdhdh
Benim Annemde alevi istemiyor sinir ediyo beni
alevi, turk, kurt, çerkez, HEPIMIZ KARDESIZ
Bende öyle düşünüyorum gel bunu annem anlat anlatabilirse :/
baban adamın kralı kralı
alda basina koy ozmn biktim artik valla sonunda istedigi olacak
sus kız baban o :D türklerin suyu mu çıktı
babam ama boyle yuksekten uçuyor boyle konustukca gidip bulacam birtane boyle buyuk asiretli bir aile o olacak
tü sana hahırsız evlat :D sana laz kız arkadaşımın hikâyesini anlatırım ağzın açık kalır , o yüzden babanla zıtlaşma.
anlatsana ;D
ben trabzonluyum , kız arkadaşım da ama misal ben esmerim ya , o sapsarı mavi gözlü :D tam bir laz :>) hep şey der miş ; kürtlerle ne işim olur fanan :D kürdü sevmiş , ailesi vermemiş kaçmış. anlatıyo ; ya diyo köylerine gittik herkes kapkara bir sarı benim :D herkes görmemiş gibi bana bakıyo , vara vara kürtçer konuşuyolar hiç bişe anlamıyorum diyo. çok pişmandı büyük konuştuğuna ve kaçtığına. olsun çoçuğum laz dedi , bırak bu işleri kızım laz değil kürt dedim. üzüldü ama gerçek bu. o yüzden iyi düşünde sizinkiler bizi de sevmiyomuş :D ben lazım , ufak tan yol alim abi :D hadi kib. aeo.>)
ya onceden bende derdim laz istemem kurt istemem diye, sonra anladim buyuk konustugumu artik buyuk konusmuyorum, ama babam boyle atip tutukca lazlari ve kirtleri, damadi ya laz olacak ya da kurt
Artık yeter ama. Doğuluya kurban olsun onlar.
abooo bir futbol takımı kurulabilir yani!!!
Futbol takimi?
sivaslı damadı kabul ediyormu :)
sivas alevii vardir diye ama en azindan kurtten iyidir :D
ben aleviyim neyi varmış alevinin :)
ah bak nasilda bildim, bende nevsehir alevilerin turbesi bizim memlekette ama bizede alevimsiniz diyorlar bizde hayir diyoruz , kurt-turk'te ayni yani
Sivasta alevi nüfus çok değildir aslında sivasın geneli yobazdır uzak köylerin bazıları alevi çoğunluktadır
tabi bizdede alevi olan var olmayan var, ama en alevi degilim :)
anladım ben din olaylarına fazla girmem şahsen sünni alevi dini bırak ırk ayrımına girmem :) sırf söylediğinden aleviyim dedim :)
oyle iste :)
:) napalım hayırlısı
Hala at gözlüğü kullanan var mı ya.
? pardon ne diyorsunuz
Cahillik önyargı. Kötü birşey :)
ben cahil degilim ki babam cahil :))
Sana demedim zaten :)
Oranın insanı cokmu okumuş? Bilgili?