Kesinlikle her şeyden önce iyi bir oyun arkadaşı olmak gerekir bu soru bana çok sevdiğim bir yazıyı anımsattı... "Önce yoldaş sonra yol diyor şair... Yolun güzelliği ise yoldaşın güzelliğinden geliyor. Bir yola çıkacaksanız; mesela hayat gibi yanınızda size değer veren, kıymetinizi bilen insana ve insanlara yer verin. Güzellik yolun güzelligi kadar yoldaşın da güzelliginden gelir..."
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zaten ikisi bir arada olmalı... Ama sırf bir ilişkidesin ve hem arkadaş hem sevgilisin diye hayatında diğer arkadaşlarını da kendinden uzaklaştırmamak lazım. Maalesef çoğu kişi bunu yapamıyor ve arkadaşlarını geri planda bırakıyor. Unutmamak lazım ki içinde bulunduğun ilişki geçici olabilir ama gerçek dostluk ömür boyudur :)
Evet, en yakın arkadaşım olmalı zaman zaman dertleştiğimiz lunaparka gidip eğlenebileceğimiz aynı zamanda en mutlu anılarını da paylaşabileceğim biri olmalı.
Olmamalı bence çok zor oluyor beklentiler farklı ayarı tutturamazsan ilişki gider bile elden en yakın arkadaşla her sey yapilir anlatilir hatta sevgili muhabbetini de döndürürsün ama sevgili en yakin arkadaş olacaksa iste bir yerlere gidip gelip eglenmek acisindan olur diger türlü ben arasini tutturamadim dün kavga ettik bu yüzden neymiş esprimi anlamamiş 6 saat konusmadik bana cevap vermedi komedi gibi ciddi bir ilişkiyse çok dagitmayin kendinizi
Sevgili en yakın arkadaş olmalı, sadece sevmek yetmez, iyi anlaşabilmek beraber vakit geçirmekten keyif almak ve her düşünceni paylaşabildiğin insan olmalı sevgili..
Sevgililk sadece yiyip içip eğlenmek değildir agladiginda omuz yaslayacak sevgilinin olması daha onemli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hem olmali hem olmamalı. Sonuçta aranızda ki bağ dostluk değil aşk ve bunun nerede nasıl davranılması gerektiği vs gibi durumlar da arkadaş gibi davranmak yıpratır ama surekli kasinti yasamakda yorar. Bunun ortası en ideali 😄
Bence her şey olmalı. Bir anne bir baba bir arkadaş ama o güveni vermeli ki bende onu her şeyim olarak göreyim danışabileyim anlatabileyim sığınabileceğim bir liman olsun
Asıl yakın arkadaşlıktan doğan ilişki daha güzel oluyo sen onu herşeyiyle tanıyosun o seni herşeyiyle tanıyo. Ve samimiyet daha fazla olduğu için sevgili veya flört aşamasında bile aile gibi olunuyo.