Kız arkadaşımı aldattım psikolojim bozuldu. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar öncelikle bunu size anlatacağım için hepinizden özür dilerim. 7-8 aylık çok ciddi bir ilişkim var, ilişkimizin henüz 20. günü bile dolmadan farklı bir şehirde bir erkek arkadaşımın evine gitmiştim. Erkek arkadaşımın isteği ve ricası üzerine masaj salonuna gittik. Masaj salonunda kadın masör masajı yapınca ister istemez karşı cins olduğu için etkilenmeye başladım, masajın bitmesine 1-2 dk kala kadın masör ile münasebetsiz hareketlerde bulunduk ama beraber olmadık. Olayın üzerinden aylar geçmesine rağmen unutamıyorum, psikolojim bozuldu. Beni bu kadar çok sevip, bana güvenen sevgilime nasıl bunu yaptım deyip aylardır ağlıyorum, çok perişan haldeyim. Aklıma sürekli intihar düşüncesi geliyor. Çok pişmanım, çok üzgünüm, biliyorum hepiniz beni eleştireceksiniz ve eleştirmekte haklısınız fakat çok pişmanım. Sevgilime bu durumu bir şekilde izah etmeye çalıştım ama tam itiraf etmedim, böyle bir hata yaptığımı tahmin ediyor fakat tam itiraf etmek istemedim üzülür diye. O da bunu anlamasına rağmen bana boş ver, insanız herkes hata yapar önemli olan hatanın tekrarlanmaması diyor. O beni affetse bile ben kendimi affedemiyorum, geceleri uyuyamıyorum, durmadan ağlıyorum, hayatım zehir gibi olmuş. Gelecek planlarımın hepsi suya düştü. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Kız arkadaşımı aldattım psikolojim bozuldu. Ne yapmalıyım?