1 yllık ilşkmiz oldu kız arkadasmla Hrsy süperdi bana düşkündü Tartstgmz günler oldu sıkbogaz ettim biraz işte şuraya gitme şunu giyme gibisinden. Son günlerde abarttım çünkü şüpheliydim. Hakaret ettim laf söyledim. Onun yanında ağacı yumrukladım. Yanıma geldiğinde bir numara gördüm Bu kim dedim annemin arkadaşı dedi bakmama izin vermedi. Numarayı kazıdım beynime 2 3 gün bir iyi olduk bir tartıstık kolumu kestim oda kesti falan Yıpraniyorduk. O numarayı arayıp öğrendim 2 haftadır biriyle konuşuyordu. Öğrendiğimi kızarkadaşım öğrendi ve bitirelim dedi. 20 kez aradım açmadı en son babası açtı bende yarın kızıyla sonra da kendisiyle konuşagımı söyledim. Kızla konuştum pişmndı özür diledi yüzüme bkmıyrdu. Affettigimi defalarca söyledim. Ailem istemiyor dedi. Babasıyla knstm 3 gün zaman verdik düşünelim diye yzmdm o yazdı wp neden girdiğini söyledi geceleri aradı açmdm mesaj attı aklımdan çıkmyrsun diye 3 gün sonunda barıştık ama 1 günlük gezdik konuştuk. eve gitti içim huzursuz dedi zamana brklm dedi gücüm yok dedi. Üstüne gittim süprizler yaptım çiçekler aldım kendini iyi hissetsin diye. Bu arada ben doğuluyum o batılı ikimizde vatansever insanlarız kültür farkı dedı sonra biz farklıyız dedi sürekli bu konuyla bahane veya sorun sundu ailemle konuşup fikirlerimi 2 hafta boyunca uzun uzun yazdım. Benimde tavır ve haraketlerimin etkisi olduğunu söyledi bende degiştigimi ve fikirlerine önem verecegimi defalarca söyledim. Sürekli kararsızım dedi.
yanında gidince gözyaşlarımı tutamadım. Ve her gittiğimde yanına sarıldık. 1 ay böyle sürdü. Cok gittim üstüne saygı duy dedi duyamadım. En son seni sevmiyorum dedi. Bende ağır olduğunu söyledim oda bilerek dedim dedi. Sürekli aradım degiştigimi farkli olmadıgımızı söylemeye çalıştım. Oda arama dedi kaç kere aradım sürekli engelle dedim 50 kere engellemedi en son engelledi. Kaldır diye mesaj attım kaldırdı. Saygı duy dedi. Yine engelledi. En son konuştuk iyi bilelim bizi dedi. Fotolarımızı silmemiş. Dönmesini istiyorum ne yapmalıyım.
yanında gidince gözyaşlarımı tutamadım. Ve her gittiğimde yanına sarıldık. 1 ay böyle sürdü. Cok gittim üstüne saygı duy dedi duyamadım. En son seni sevmiyorum dedi. Bende ağır olduğunu söyledim oda bilerek dedim dedi. Sürekli aradım degiştigimi farkli olmadıgımızı söylemeye çalıştım. Oda arama dedi kaç kere aradım sürekli engelle dedim 50 kere engellemedi en son engelledi. Kaldır diye mesaj attım kaldırdı. Saygı duy dedi. Yine engelledi. En son konuştuk iyi bilelim bizi dedi. Fotolarımızı silmemiş. Dönmesini istiyorum ne yapmalıyım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer