Arkadaslar psikolojim bozuldu nolur yardım edin kız arkadaşımın gecmisi?

İlk olarak surdan başlıyim 7 aydır beraberiz ve ben kolay kolay seven bı insan deilim bu ikinci ciddi ilişkimdir ve çok seviyorum beni ona bağlayan beni sevme sekliydi her konuda lafımı dinliyor ve bana seni seviyorum derken gözleri doluyor iyi ki çıktın karşıma her fırsatta soluyor bazen durduk yere beni tutuyor birgün benden gidersen nabarim diye ağlıyor sosyal medya hesabını istedim verdi ben vermedim ona rağmen verdi sürekli beraber fotoğraflarımızı paylaşıyor her şey güzel giderken bir gün aklıma geçmiş geldi ve kurcaladım ve bana dürüst olmassa hakkimi helal etmiyecegimi söyledim ve bana bu konuda yalan soleyemicegini belirterek anlatmaya başladı kız arkadaşımın annesi babası ayrı ve çok zor zmanalar geçirmiş annesiyle kaliyo 14 15 yasindaykenki zamanda oluyo hepsi ortaokul son zamanlarında başlayıp lise 1 de devam ediyor bu süre zarfı içinde 7 8 kişiyle arka ön olsun ilişki yaşamamış asla ama bunun haricinde kötü denilebilecek şeyler. Yaşamış ama çocuktum annem calsiyodu beni buyutcek kimsem yoktu beni kısıtlicak bı babam yoktu çocuk olduğum için bunlar oldu çok pişmanım diyerek yalvararak ağladı uzaktan geldi arabada ağlayarak yalvardı ben sende baba duygusunu tatttim benim için annem bide sen varsın ben sana aşık oldum benim için bı sevgili deilsin sadece babamsin diyerek yalvardı ağlaya ağlaya bu olanları da ağlaya ağlaya anlattı 3 4 gündür sürekli ağlıyor yalvarıyor nolur benden soğuyup beni bırakma çocukluğuma ver her sözünü dinliyorum sana bı yanlışım yok beni bırakırsan biterim diye yalvariyo ve bende çok seviyorum ama psikolojim çok bozuldu aklım başıma gelmeye başladıktan sonra asla böyle şeyler olmadı şu an 19 yaşında 14 15 yaşındayken olmuş sonra asla böyle şeyler yok sizce ben nabiyim çok caresizim hem ona hem kendime hayatı zehir ettim nolur bana empati kurarak cevaplar verin benim için çok önemli
Arkadaslar psikolojim bozuldu nolur yardım edin kız arkadaşımın gecmisi?