Kız arkadaşım psikolojik baskı yapıyor yardım edin ?

Arkadaşlar merhaba.7 yıllık bir ilişkim var şöyle özetleyeyim.Kız arkadaşım beni terkedip teyzesinin oğluyla beraber olmuştu 15-16 yaşlarında.Sonra birkaç yıl sonra ben dayanamayıp onu aradım ve birşekilde tekrar beraber olduk.Teyzesinin oğlu onu tehdit etmiş vs.İlk yıl üstüme çok düşüyodu kıymet veriyodu tüm cümleler "sen" diye başlıyordu sonra "biz" diye başlamaya başladı ve bende bunu seviyodum "biz" olabilmeyi.Fakat gel zaman git zaman biz adı altında hep onun istediği gibi yaşamaya başladığımızı farkettim.Benim yaşam tarzıma uymayan bir yaşamın içinde kendimi buldum. Her gün annesiyle misafirlik her gün günde birkaç yer.Bana geldiği zamanda ne gerek var o arkadaşınla buluşmaya ne gerek var oraya gitmeye diye diye beni asosyalleştirdi ben farkında olmadan.Şimdi 5 aydır ise günaydın ve gece 1 de mesaj atıyo sadece "ara" diye.Evlenme hayali kurduğum çocukluk aşkım beni resmen hayal kırıklığına uğrattı resmen.Hiç kötü söz çıkmayan ağzından ben şimdi sinir hastası oldum sanki,çabuk sinirlenip küfür ediyorum kendimi kotrol edemeden.Ve o beni hep tahrik ediyor,kırılıyorum birşeye ona anlatmaya çalışıyorum gülüyor kahkaha atıyo.Beni takmıyo yanİ öyle bir havası var.Kpss ye çalışıyorum o yüzden gece uyuyup sabah 5.50 de kalkıyorum diyorum inadına gece müsait oluyorum diyo istemiyosan boş şans.Akıl verin ne olur =( İntiharı bile düşünüyorum.
Kız arkadaşım psikolojik baskı yapıyor yardım edin ?