KS'de Bibilen @mehmetcoskundeniz 4. kez dünya evine girmiş, görünce sorayım dedim ve kendisine de mutluluklar dilerim. Bütün değerlendirmeleri doğru ve kadınları çözmüş biri kendisi bana göre. Ne istediğimizi biliyor en azından.Siz aradığınız aşkı buldunuz mu gençler? Nasıl aşk hayatınız? :)
Aşk doktoru Mehmet Coşkundeniz 4. kez evlendi, siz aradığınız aşkı buldunuz mu?
#mehmetcoskundeniz Kendisine mutlulukla dilerim. Bazen aradığınızı bulsanızda evliliğin devamlılığı için yeterli olmayabiliyor. Mutlu bir evliliğin çok gizli iksirleri var. Bu iksirleri keşfedebilmiş zihniyetlerin evliliğini asla gözler önünde göremezsiniz çünkü onlar mutluluklarını kendi 4 duvarlarının içine örmüşlerdir. Anlayış, sabır ve tutkuyu taze tutabilmek için özgürlügünüze kilit vurmayın.İki kanadı olan kuşların ikisini birbirine bağlarsanız 4 kanatları olur ama uçamazlar!
Aradığım aşkı bulursam onu asla avcumda saklamayacam.
Kendisine aşk doktoru diyen birinin 4. Kez evlenmesi kadar absürt bir olayı normal karşılayanları da anlamıyorum. Madem kadınların ne istedigini biliyor o zaman neden 4 evlilik? Bence bu adam kendisi ne istediğini bilmiyor.
Aşk doktoru ve 4. kez evlenmiş Iyiymis o zaman. Onun tavsiye verdiği hastaları düşünmek bile istemem. 7. kez.8. kez evlenebilirler demek ki. canim ülkem seviyorum valla🙂