Bugün katıldıkları bir programdaki videolarına denk geldim İlk görüşte aşk diye buna derler. Adam ikinci görüşmede evlilik teklif etmiş kadın kabul etmiş. sonuç 25 yıldir evliler.
Arada 14 yaş fark var.

Bugün katıldıkları bir programdaki videolarına denk geldim İlk görüşte aşk diye buna derler. Adam ikinci görüşmede evlilik teklif etmiş kadın kabul etmiş. sonuç 25 yıldir evliler.
Arada 14 yaş fark var.
Kadının kalitesini görelim de ben üçüncü de bile ederim.
Bu kadının bir kez olsun magazinel pisliğini gören oldu mu?
Ama... Neyse ben susayım, kadınlar konu olunca delilik tutuyor beni. Soran sizle alakalı değil, siz gerçekten bu yazdıklarımın dışındasınız.
Çok teşekkür ederim gerçekten çok zarifsiniz
Lale Manço ve Barış Manço bir dönem komşudurlar, Lale hanım telefon kullanması gerekir, Barış Manço'nun kapısını çalıp telefon kullanmayı rica edince '' benimle evlenirsen kullanabilirsin '' der Barış Manço, telefonu kullandıktan sonra da '' evlenecek miyiz?'' der giderken ve evlenirler...
Ruh eşini bulmak mıdır, doğru adımları cesaretle atmak mıdır, eskiden insanların birbirine tam olarak uymasa da birbirine esneyip, fedakarlıkla sevgiyle, merhametle harika yuvalar kurmasından mıdır bilemiyorum ama her şey çok daha net, sağlıklı ve mutluymuş eskiden. Bugünse yorumlarda flörtleşip, sosyal medyada onca insanın içerisinde çok af edersiniz haykırarak birbirine kur yapıyor insanlar.
Geçmişse bugün arasında şiddetli bir edep ve saygı açığı vardır...
Ikinci görüşmede evlilik teklifi büyük aşk mı oluyor djfjf
Kurumuş bence bekarlıktan yoldan çevirdiğine teklif eder gibi ikinci görüşmede evlilik teklifi edilse bana şakamısın derim görüşmem dnccj
Zaten adam 60 yaşında 35 yaşında evlenmiş oluyor dediğim gibi kurumuş olmalı.
Daha önce kimseye ilk görüşte aşık olmadığım için bilemeyeceğim, ayrıca şu zamana kadar 2 defa aşık oldum o kızları da bir süre tanıdıktan sonra oldum.
Cevap
21Cevap
Aşk değil paradır o
Evet mesela ben ikinci bulusmamizda yapistiricam teklifi henüz onun bile haberi yok😄
Ömür boyu mutluluklar 🌺🧿
Olabilir böyle şeyler elbette ama nadir. İnsanların huyu suyu değişti zaten.. Çağ gittikçe kötü bir hal alırken biz insanlar da birtakım duygularımızı maalesef yitiriyor ve nötrleşip tahammülsüzleşiyoruz.. Keyifli günler..
Çok beğendiğim bir ilişki ama böyle hızlı bir karar olduğunu bilmiyordum. Büyük risk ama sonu güzel olmuş
İkisi de gerçekten de çok tatlı bir çift. Yakinen çok defa konuşma fırsatı buldum. Herkese nasip olur umarım.
Artık ruh eşimin daha doğmadığına ya da çocuk olduğuna inanmaya başlıyorum bu haberleri gördükçe
Bunlar benim idolüm harika insanlar ve çok yakışıyorlar. Türkiye'nin gerçek sanatçı ve örnek kişilikleri.
Bu çifte imreniyorum yaa gözden uzak rezillikleri hiç olmadan yıllardır ne güzel çift. Maşallah nazar değmesin
Fazla hızlı alınmış bir karar. Onların evlilikleri iyi gidiyor olabilir ama bu bir istisnadır ve istisnalar kaideyi bozmaz.
Örnek çiftlerden. İki insanin birbirine duydugu saygi ve sevgidir evliigi ayakta tutan yaş farki vs bunlar bahane degil
öyle bir fıstık bulsam ; ben ilk görüşmede evlilik teklif ederdim.
Abdullah Gül, eşinden 16 yaş büyük. Ortada bir sorun da yok...
En sevdiğim çift umarım dışardan göründüğü gibidir mutlulukları
Devamı farklı giden bir hikaye olsa büyük aşk değil büyük saçmalık olarak anılabilecek bir olay
Saçmalık 🤔
Çok hoş. Umarım hep mutlu olurlar. Aşka inanmama ama gayet hoş bir çift.
Büyük aşklar hep var olacak
Neden böyle büyük aşklar kalmamış olsunki?
Demek aranan kan uyuşmuş
Aşk herdaim olur ama ilelebet olmaz.
hayır kalmadı
Allahım görüyorsun dimi neler var jsjsjsjs
Kesinlikle ideal çift onlar.
Keşke nasip olsa boylesi
Kaldığını sanmıyorum
Etkileyici
ben ilk gorusmede ettim
Kalmıştır belkide
Allah mutlu etsin
Hey maşallah