27 yıllık evlilikleri bugün sona eren Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, boşanmaya el ele gittiler. Evlilikleri bitiren sebepler sevgi ve saygıyı bitirmeyebiliyormuş. Bunu da görmüş olduk. <3
Siz ayrılırken nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?

27 yıllık evlilikleri bugün sona eren Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ, boşanmaya el ele gittiler. Evlilikleri bitiren sebepler sevgi ve saygıyı bitirmeyebiliyormuş. Bunu da görmüş olduk. <3
Siz ayrılırken nasıl bir tutum sergiliyorsunuz?

Hahahahahahaha nedendir niçindir bilemem ama ben o mahkemeye gidiyor olsam bi numaralı düşmanım gibi giderdim o kesin 😂😂😂🤦♀️ ayrılırken böyle davranışlar bana blöf gibi geliyor hiç inandırıcı bulmuyorum. Madem bu kadar iyisiniz neden boşanıyorsunuz yani..
Evlilik aşkı öldüyor tezinin son örneği diyebiliriz heralde 😂😂
Yahu bunun incelikle falan alakası yok. Madem el ele tutaşacak kadar seviyorsun ve geçiniyorsun da o zaman ne diye boşanıyorsun derler adama. Gereksiz hareketler.
El ele gitmedik ama çıkışta beraber çok güzel kahvaltıya gitmiştik. Sıfır kavga, sıfır tartışma. Hatta konuşacak şeyler bile yok gibi bir şey oluyor.
Haftada bir boşandığım için o gün en şık kıyafetlerimi giyer her hafta gördüğüm hakim için en sevdiği çiçeklerden alırım ki elim boş gitmeyeyim... Ne diyon la sen böyle soru mu olur 🤣🤣🤣🤣 bak bak siz boşanmaya giderken nasıl bşr tutım sergiliyorsunuz🤣🤣🤣🤣
Cevap
26Cevap
Hayır ben el ele tutuşmazdım ama eğer kimseyi takmıyorlarsa arkadaş olarak medeni şekilde ayrılıyorlarsa olabilir neden olmasın. kimse karışamaz.
Şov. Kimse mutsuz değilse ayrılmaz. Seni mutsuz eden birinin elini tutamazsın ha tabi "olley artık boşanıyoruz" tavrıysa bilemem. Kamera çekiyor diye laf vermemek içindir.
Ulan be. Çocukluğumun insanı bu ikisi. Atv'de çok eski dizilerinden tanırdım bu ikisini. Evlendikleri zaman sevinmiştim ayrılmaları üzücü oldu. Sanat camiasında evlendiler diye mutlu olduğum şu an ayrıldıkları için üzüldüğüm tek ünlü çift bu ikisi.
@Ylcn1903 aynen o dizi. Arada bi açıp bakarım. Görüntü kalitesi çok iyi olmasa da çocukluğuma götürüyor beni
Yani sonuçta tanınmış insanların realitesi bizim gibi değil ama,
Hala elini tutmak isteyeceğim insandan boşanmazdım sanki ya. Bilemedim.
Ama ayrılırken medeniyeti kaybetmeyen insanları takdir ediyorum elbette.
İkisini de seviyorum fakat psikolojilerinin bozuldugunu düşünüyorum. Bu sekilde bosanmaya gitmek hiç normal değil bide o kadar senelik evliligi bitirmek de sacma yaslari kac olmus bosanma kafalarina girmisler bu ünlüleri anlamıyorum.
Toplum nezdinde normal olarak görülmemesi bu eylemin saçma olduğu manasına gelmez. İnsanlar birbirlerini sevdikleri halde anlaşamayabilirler ve yollarını ayırabilirler. Çok doğal.
Kuzenimde el ele gitmiş boşanmaya bana göre sacma bir karar verildiyse ayrısın artık tutmaya gerek yok :) vazgeçmek için yapılan bisey ama bittiyse bitmiştir unluler için yapilmasida hala birbirimize değer veriyoruz anlamını tasiyor
evet ya boşanacaksan. Elini tutmak ait olmaktır bence.
Vazgeçmemek için yapılan bisey geri dönmek için ama bittiyse bitmiştir
kesin
Unlulerinki ise bana şov gündem yaratmak geliyor hshdhdhd
relax dedikleri rahatlık yani
Ergenliğimin en kaliteli çiftidir ve sanat camiasında çift denilince onlar bu konunun Nirvana’sıydı. Her daim kalitenin kadın erkek yansıması olarak kalacaklar bende 🥰💛♥️🎩
Düşman olmazsın ama elele gittiğin yer boşanma davan🤔 burada bi absürtlük yokmu 🤔 millete örnek olmak, güzel de ayrılınırı göstermek istemişler yoksa arkadaş kalırsın ama el elede gitmezsin
Madem el ele gidecektilet Ne diye boşanıyorlar konu ne acaba yıllar sonra hayatlarına renk katmak için mi boşanıyorlar acaba. Naiflikten ziyade saçmalık olarak algıladım.
Ya tamam en modern uygar entelektüel elit çift sizsiniz
Bence kamera sus payı. Haberin daha da alevlenmemesi için yani. Mantıklı. Daha az salça olur insanlar.
Kesinlikle şov. Eğer boşanmaya karar verdiyseniz birşeyler eksik demektir aranızda. Bu kadar naif olamazsınız yani
Bu naiflik değil bence yani bir ömür boyu o eli tutamayan insan en kötü günde de tutmasın bence anlamsız
Saçmalık
Evet arkadaş kalabilirler de bu kadarı da olmaz içerde nikah tazelemediler boşandılar yahu
Nasıl hâlâ bu kadar asil olabilliyorlar ya? Hayranım valla onlara. Keşke her boşanan çift böyle medeni ve naif olabilseler.
Ayyy hüzünlendim bir an
Çok minnoş bir çiftti bu ponçikler benim gözümde ya
Neyse hayırlısı olsun ikisi içinde❤
O zaman neden ayrılıyorlar. Tek sebebi olabilir farklı ilişkiler istiyorlar öyleyse yani sevgi saygı olan bir evlilik neden bitsin yoksa😂
İnanılmaz saçma. Saygı ve sevgi varsa zaten o evlilik bitmez muhtemelen açık ilişki yaşamak için ayrılıyorlar
Medeni bir şekilde ayrılmak dedikleri bu olsa gerek
Harika bir çifttiler çok üzüldüm ya. Hala el ele tutuşabiliyolarsa neden boşanıyolar ki
Düşman olmayalım tamam da el ele gitmek nedir? Bunlar da medeniyet diyerek cıvıttılar.
Hergün aşk iltifat etiketleri yapıyolar boşanmada nerden çıktı. Ayrıca naif ayrılılabilir tabiki ama elele saçma
Umursamazdım, bir daha arayıp sormadın. Çocuklarda büyükse her şey güzel olacak demektir
Hyr beni sevmekten vazgeçmiş boşanmayı isteyen biriyle o şekilde gitmem k bakmasın.
Düşman olarak gidilmelidir demiyorum ama elele gitmek çok saçma
El ele olmasa da birbirlerine saygı duymaya devam ederek sonlanabilir ilişkiler.
Saçma ve anlamsız geliyor. Yani birbirine saygı duyabilirsin ama Elele tutuşmak nedir
Bana gereksiz naiflik kibarlık kadar saçma gelen bir sey yok
gözlerimizin alışık olmadığı durumlar, ultra medeniyetlik içinde ayrılık
Bu evlilik bile bittiyse bu devirde asla evlenilmez.
Madem bu kadar seviyorsunuz birbirinizi neden ayrılıyorsunuz aşırı yapmacık
Boşanma sebebi, kadının orgazm olamama sorunudur bence kesin seviyor ama boşalma problemi yüzünden adamı boşuyor bence. Kadınlar buna önem veriyor evlilikte çünkü besbelli.
Bunlar çok saçmaladı Arzum onanın o açıklaması da bir o kadar saçmaydı 😅
şovdan ibaret böyle bir saçmalık olamaz boşanmaya giden evi bir çift niye el ele tutuşsun ya
Oluruz niye olmayalım karşı taraf çirkeflik yapmasın yeterli
Ben naif bi periyim ama böyle bende pek olmaz sanki 😃 mehmet bey çok kibar yinede tebrikler kavgalı olmaktan iyidir
27 yıl evli kalıp da evlilik mi bitirilir şaka gibi
Aynn
Olamadım maalesef yüzünü görmeye bile tahammülüm yok tu
Şaşırtıcı ya kavgayı, tartışmayı sevmem de el ele de gitmezdim
Çok yapmacık geldi 😂😂😂😂
Ya düşününce belki de uzulmuslerdir yuvaları yıkıldığı için birbirlerini teselli ediyorlardır bilemedim
Bu kadar gevşek aciz ezik olunmaz
O değil de, bunların boşanacağına asla inanmazdım
Biraz şov gibi geldi
Kavga gürültü ayrılmazsam ayrıldığımı anlamam
boşanıyorlar mı
Üzüldüm be.
Çok samimiyetsiz bence
İçim kan ağlarken bu pozu veremem.
Bunu da anlamıyorum el ele niye gidiyorlarsa
Herkesler de şovvcu olmuşşş
Saygı dedikleri bu olsa gerek
Ne kadar medeniler