Arkadaslar 3 senelik uzak mesafeli bir iliskim oldu. ayrilali 5 sene oldu. Cok seviyordum o da cok seviyordu ama sinir problemleri olan biriydi cok toxic bir iliskimiz vardi. Ayrildik cok sacma bir tartismanin buyume sonucuyla. Ben geri barisiriz diyodum bahsettigim gibi sinirli biriydi boyle tartismalar arada oluyodu o yuzden detayli bir ayrilik konusmasina girmemistim kisadan kestirmistim bidaha barisiriz diye ama son konusma o oldu ve ben 1 hafta sonra yeni bir iliskisinin oldugunu ondan ogrendim. Iliskim car yazma bana dedi. Bu kadar hizli olucagini dusunmedim canimi acitmak icin diyip gecistirdim hep. Megersem ayrilmadan onceki ayda zaten arada konustugu biriymis “yeni sevgilisi” aldatilmisim.
Aldatildigimi beni aldattigi kiz tarafindan 1 sene sonra ogrendim. Tam unutuyodum kendime geliyodum 1 sene gecmisti derken hop gum bir darbe daha aldim bu haberi duyarak. bir iliskim var 2 yillik ama nedense eski sevgilimi asla unutamadim, bunu ayrildiktan sonra da soylemistim asla birini bidaha onu sevdigim kadar sevemicem diye ve oyle oldu. Herneyse beni aldattigi kizlada benim yuzumden ayrildilar. Unutamiyorum onu profiline girince kalbim carpiyor.
Gecen gun mesaj attim icimi dokmek icin son konusmayi yapamamistim belki hislerimi acimi icimde tuttugumdan oturu unutamiyorumdur dedim ve yazdim kesin engeller dedim ama engellemedi numarami kaydetti 2 gun oyle kaldi. Sonra gece 9 da yazinca yazma bana dedi galiba yeni gorustugu birinin yanindaydi sonra engelledi beni. Yani arkadaslarimla ayni seyleri oturup konusamiyorum konussamda taraftarli cevaplar oluyo anlatmayincada bogazimda dugum oluyo, nefes alamiyorum boyle. 5 senedir bir okuz oturmus ustume nefes alamiyorum her gun aklimda. Biri bisey soylesin bana, konusmak istiyorum biriyle ustumdeki icimdeki biriktirdiklerimi paylasip atmak istiyorum. Aci cekmek istemiyorum artik
Aldatildigimi beni aldattigi kiz tarafindan 1 sene sonra ogrendim. Tam unutuyodum kendime geliyodum 1 sene gecmisti derken hop gum bir darbe daha aldim bu haberi duyarak. bir iliskim var 2 yillik ama nedense eski sevgilimi asla unutamadim, bunu ayrildiktan sonra da soylemistim asla birini bidaha onu sevdigim kadar sevemicem diye ve oyle oldu. Herneyse beni aldattigi kizlada benim yuzumden ayrildilar. Unutamiyorum onu profiline girince kalbim carpiyor.
Gecen gun mesaj attim icimi dokmek icin son konusmayi yapamamistim belki hislerimi acimi icimde tuttugumdan oturu unutamiyorumdur dedim ve yazdim kesin engeller dedim ama engellemedi numarami kaydetti 2 gun oyle kaldi. Sonra gece 9 da yazinca yazma bana dedi galiba yeni gorustugu birinin yanindaydi sonra engelledi beni. Yani arkadaslarimla ayni seyleri oturup konusamiyorum konussamda taraftarli cevaplar oluyo anlatmayincada bogazimda dugum oluyo, nefes alamiyorum boyle. 5 senedir bir okuz oturmus ustume nefes alamiyorum her gun aklimda. Biri bisey soylesin bana, konusmak istiyorum biriyle ustumdeki icimdeki biriktirdiklerimi paylasip atmak istiyorum. Aci cekmek istemiyorum artik
Merhabalar,
Biz buna saplantı diyoruz.
Ayrılık sonrası 5 sene geçmesine rağmen hala o insanı düşünmek saplantılı davranışa giriyor burada mesele sadece ayrılık değil; aynı zamanda bir başkasını tercih etmiş olması nedeniyle değersizlik hissi de var ve bunları aşmanın yolu saplantı konusunda terapi almalısınız.
Bu ilişki çok gerilerde kalmış ve her şey olmuş bitmiş bu adamla yeniden başlasanız bile tekrar mutlu olamazsın çünkü zaman geçmiş ve adam değişmiştir siz de öyle... Israrla onu takip etmek yerine hayata devam etmek ve geçmişi bırakmak sizi olgunlaştırır, büyümek budur...
Sevgiler.
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.