Evlenmedi de bende evlenmedim. O benim yaralı yanım olarak kaldı ölene kadar da öyle kalıcak. Ona hiç bi şekilde ulaşamıyorum 4 sene birlikteliğimiz sürmüştü annesinin numarası var cesaret edemiyorum rahatsız eder miyim diye düşünüyorum. Abi canım pahasına ben o kızla evlenmek istiyorum ne yapayım lütfen akıl verin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Annesini ara, kendini tanıt, mümkünse hatırını sormak için aramıştım diyerek telefona çağırt. İzin verirse kısa bir konuşma yap uzatma telefonunu isteme o verirse alırsın.
04 Yorumla- Soran9 ay
Takıntılı eski sevgili gibi görünürüm
- Soran9 ay
Bir çok şeyimi feda ederim hazırım da ama bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(30-35)9 ay
Ben de birini sevdim on senedir unutamıyorum beş senedir de görmüyorum. Canımı çok yaktı ama bazen boğuluyorum bazen unuttum gibi oluyor. Şu an öyleyim
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
Bi şekilde ulaş bence hiç bişey için geç değilken bu hislerini söyle en azından içinde kalmaz
011 Yorumla- Soran9 ay
Annesinin numarası açık kendi numarasını değiştirmiş annesine söylesem bana kızar kesin belki şikayet de eder ama desem canım pahasına da olsa evlenmek istiyorum rahatsız eder miyim korkutmak istemiyorum insanları durduk yere
- Cevap sahibi9 ay
Neden korksunlar ki annesini ara konuş medeni bi şekilde kızıyla konuşmak istediğini söyle
- Soran9 ay
Ev adresi var çiçek gönderip nota mı ekletsem söylemek istediklerimi
- Soran9 ay
Rahatsız etme bizi derse engellerse be yapayım
- Cevap sahibi9 ay
Öyle olmaz numaranı yaz nota konuşmak istediğini söyle yani aklıma başka bi fikir gelmiyor ya da kapısına git bi çiçek alıp
- Soran9 ay
Annemi mi konuştursam annesiyle dese ki bizim çocuğun durum böyle müsadeniz varsa istemeye gelecez
- Cevap sahibi9 ay
Hayır saçmalama sen kızla iletişime geç anneleri karıştırma şimdi
- Soran9 ay
Kızla iletişime geçemiyorum işte
- Cevap sahibi9 ay
Evini biliyorsun işte çicek al kapısına git illaki görürsün konuşmak istiyorum de. Annene aratman seni küçük düşürür
- Soran9 ay
Eşkiya gibi
- Soran9 ay
Gizliden çıkar mısın Allah rızası için yazayım sana
Ailesiyle konuş
03 Yorumla- Soran9 ay
Ne deyim ki
- Soran9 ay
Ekledim
- Gizli Üye(25-29)9 ay
Takıntı yapmışsın bence normal gelmedi bana
00 Yorumla - 9 ay