Yarın sabahki ameliyatım dolayısıyla birkaç gün buralarda olamayacağım, kendinize iyi bakın arkadaşlar ^^

Döktüm gözyaşlarıma inanmayan bir sevgili zaten benim hayatımda hiçbir zaman olmadı Bundan sonra da olamaz işte bunu günümüzün yeni nesile çok yapıyor maalesef Sevgi sonu gerçekten seviyor yani sonuçta yeni nesil diye herkese ayrırmiyorum içinde Tabii ki iyi insanlar da var ama genelde artık insanların birbiri için döktüğü gözyaşlarını gerçekten hiç inanmıyor Çünkü şöyle bir anlayış var ya maalesef Bu Devirde Kimse kimse için ağlamaz Hayır bence öyle bir şey yok bir insan gerçekten seviyorsa ağlar eğer o kişi de onun gözyaşları'nın farkında değilse onun hayatında zaten hiçbir zaman olmadı sadece bedenen beraber oldu ama ruhu başka yerlerde diyelim
Yaşadım dediğini. Üstelik kimsenin yanında kolay kolay ağlamayan biriyim. Ama onu kendime yakın hissettiğim için duygularımı açabileceğimi düşündüğüm için kendimi kasmıyodum ağlamamak için. Üstelik de onun yüzünden ağladım. Artık kızgın olduğu için ya da kendini haklı çıkarmak için mi dedi bilmiyorum ama dedi. Sonradan lafı çevirmede dedi. Sonra ben kendime söz verdim acıdan gebersem bile onun yanında gözümden tek damla düşmeyecek
Öncelikle geçmiş olsun, şifa diliyorum sizin için🍀
Ben insanları kırmak istemediğim için sinirlendiğimde istediklerimi söyleyemem ve ağlarım. Aynısı üzüldüğümde de olur. Bu tamamen bana ait olan doğal bir tepki, bu yüzden buna inanmıyorsa sevgili olmamızın da bir anlamı yok.
Sana geçmiş olsun :)
Sinirlenirdim.
Teşekkürler, çok incesin.
Cevap
6Cevap
Beni bu şekilde nitelendirirse gerçekten sevmiyor demektir aksi halde seven insan yanılgıya düşmez. Yapılacak olan belli aslında çokta uzatmamak gerek.
Şimdiden geçmiş olsun Allah acil şifalar versin size..
O anda beni gerçekten tanımadığını anlarım, sevgili olmak sadece öpmek, sarılmak gibi şeyler değil. Her daim birlikte aynı duyguları paylaşmaktır. Benim duyduğum duyguma eğer kalkıpta inanmıyorsan, sevgili olmamızın bir anlamı yok o zaman.
Ben yalandan ağlarım bazen. İnanmış gibi yapmalı pişman olur
O saatten sonra bir daha onun için ağlamazdım ve buyuk ıhtımal konusmazdım da
üzülür ve bir daha yüzüne bakmam.
geçmiş olsun bro bu arada.
ALLAHA HAVALESİN.
benden şikayet ettiğin ne varsa özleyeceksin
Ben aslında her şeyi sonradan öğrendim... Herkes herkesi sonradan öğrenirmiş, bunu da sonradan öğrendim
Bu gün güzel bir söze denk geldim, tek nefeste kurulan bazı cümleler yıllarca nefes kesebiliyor. Ve böyle insanlara da nefes harcamaya değmez.
Döktüğü onca lafa da kapı orda derim samimiyetime inanmıyorsa kapı orda
İnanmayan yol alır, inandırmak zorunda değiliz.
Sevmiyordur der üzülmeye değer bulmazdım onu
Bana inanmayan birinin benle işi ne? Ayrılırım.
Ayrılırım hiç uğraşmam öylesiyle
Kalbim kırılır en azından inanmış gibi yap ya
Güle güle
Bir daha gözyasi dökmem
Ağlamam için gerçekten çok üzülmem lazım
Suratına tükürürüm.
Artık sevgilim olmaz
Tepkim olmaz
En güzeli kapıyı göstermek
Beddua çok 😊
Bende ona inanmam ve bitiririm.
Gecmis olsun.