Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gratis kapısında bekleyen erkek asla sevgili olunmaması gereken erkektir. Gratise benimle birlikte girip her ürüne benimle birlikte heyecanlanacak erkek sevilesi erkektir😍😍
36 Yorumla- +1 yıl
İnşallah erkektir shsh
- +1 yıl
😉 şunu görene kadar her şey iyiydi sfghj
- +1 yıl
Bu 😉 bu ☺ bu 😊
Hiç sevmiyorum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılBiri beni beklediğinde rahatsız oluyorum. Keyfimce dolaşmak isterim ürünlere bakmak isterim. Niye kapıda beklesin adam? Sevdiğim yanımdaysa onunla vakit geçiririm, kişisel alışverişimi sonra yaparım yani. Bu konu niye bu kadar özendiriliyor hiç anlamıyorum. Beni bekletse öyle kapının önünde hoşuma gitmez.
10 Yorumla
+1 yılBirini saatlerce kapıda bekletmek bana mantıklı gelmiyor. Gelmediği gibi de sevgilimi o kadar dışarda bekletmem. Onla girer alacağımı hemen alır çıkarım. Buna göre de sevgi ölçütü belirlemem.
36 Yorumla- +1 yıl
Sevgili ile buluşma zamanında olmasa daha mantıklı değil mi sence?
- +1 yıl
Aslında bu sevgilinle şartlarına da bağlı. Her an beraber olabilecek imkanınız varsa gayet gratise 5 10 dk ugranabilir. Fakat sık gorusemiyorsaniz elbette olan az vakti bu şekilde değerlendirmek sıkıntı olur. Böyle düşünüyorum.😄
- +1 yıl
Olmuyor Queen olmuyor 😄
- +1 yıl
Neden beyefendi neden? 😄
- +1 yıl
Tam ucundan yakaladım diyorum ama yine "yay" çizerek geliyon hedefe 😄
- +1 yıl
Yani bir kraliçeye yay ciziyorsun demek de ne bileyim 😄🤷
+1 yılİdeal kavramı sap gibi kapıda bekletmekten geçiyorsa ideal olmamak daha iyi bana göre beraber alışveriş yapılır bir şeyler denenir falan ama kapıda mal mal beklemek nedir yani gratise de ben yokken gitsin bir zahmet
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Kapısında bekleyen değil, içeri beraber girip sevgilisine oje rengi beğenen erkek ideal sevgilidir
73 Yorumla- +1 yıl
Yok artık hdhfj
- +1 yıl
Bence haklı
- +1 yıl
Var artık
Değildir, ben bile girmek istemiyorum bazen. Beklemek istemeyen sevgiliye hak veririm sjdhj
23 Yorumla- +1 yıl
Seni de v. i. p bölümüne alalım shsh
- +1 yıl
Ayıpsın shsh
Gecenin bir yarısı benimle lahmacun yemeye gidecek olan ideal sevgilidir benim için
21 Yorumla- +1 yıl
Kralsın
+1 yılGratis kapısında bekleyen değil, Gratis’i benimle beraber gezen ideal sevgilidir 😄
24 Yorumla- +1 yıl
Erkek için bişi var mı? 😄
- +1 yıl
Parfüm, krem, diş macunu, şampuan.. Bunları kullanıyorsunuz diye biliyorum ben? 😄
- +1 yıl
Kullanıyoruz da ne bileyim onlarda olduğunu dfghj
- +1 yıl
Ahaha var var djdkdjd Hem onlar bir yana kendime oje falan seçerken fikir verse, yanımda dursa fena mı olur 💁🏻♀️💅🏻
Neden kapıda bekleyeyim, belki ihtiyacım olan bir ürün vardır ve o an aklıma gelir. Girer dolaşırım, gerçi çoğu zaman troll yaparım ama olsun.
10 Yorumla
+1 yılYok benimle birlikte gratiste beklemek hoşuma gider. Lakin, zorunda değil ve bekleyince ideal sevgili konumunda olmuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Valla ben hiç kapıda beklemiyorum , sıkılırım da zaten , içeri girip birlikte bakıp beğeniyorduk , seçmesine yardımcı oluyordum
22 Yorumla- +1 yıl
Seni bilirim yaparsın
+1 yılYok. Cunki gitmiyorum. Siparis veriyorum eve geliyor
10 Yorumla
+1 yılBir kere başımdan geçmiş olay muhasebeciyi yemeğe çıkarttım sonra bana bir dakika gel birseyler alacam dedi gittim peşinden tam kapısında burda bekle demezmi 😀 işte o zaman gratisin ne olduğunu keşfettiğim gündü
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı. Deney gibi elini kirpiğini dudağını kullandıran idealdir
26 Yorumla- +1 yıl
Hıığ
- +1 yıl
Tebrikler. Vip bölümüne geçen 3. Kişisin. Seni de alalım
- +1 yıl
Konu değil mantık önemli 😄
+1 yılGratis kapısında beklerim. Hatta içeri gelip karar vermen için yardım ederim , aldıklarını taşırım.
İlgilenen karşı cins üyelerimizi mesaj kısmına alayım. Resimli CV şart.
( şaka amaçlıdır ) 👋😅20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılaynen çünkü erkekler kozmetiğe girmezler bekleyen varsa kaçırmamak lazım :)
16 Yorumla- +1 yıl
Ciddisin yani
- +1 yıl
girende vardır tabi de genelde sevmiyorlar beklemem diyolar
- +1 yıl
O değil. Bekleyen varsa kaçırmamak lazım dediğin kısımda 😄
- +1 yıl
yani içeri giren ve bekleyen varsa kaçırmam :) erkekleri bir yere girmeye alışveriş yapmaya ikna etmek zor çünkü
- +1 yıl
Enteresan cidden. Belki bana absürd geldi.
Teşekkürler görüşün için - +1 yıl
rica ederim sevgi gratisti watsonstu rossmanndıı :D
+1 yılBence tam ideal sevgilidir. Kim kimi saatlerce bekler? Değil mi ama? 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Yaniiii😄
onu bunu geçin, ideal sevgili kendisi değil yardımcısını bekletecek.
13 Yorumla- +1 yıl
Yardımcı
- +1 yıl
Maşallah
Detaya kahkaha attım 😂 ah keşke belirleyici kıstas tek bu olsa..
17 Yorumla- +1 yıl
Yapıyorum bu sporu galiba shshsh
Yani tek kıstas bu değildir ama, tek kıstas bunu belirleyen utopik kişiler olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam😄 - +1 yıl
Kitap bugün bitti 😌
- +1 yıl
Burası halka açık alan olduğu için olabili mi 😄
+1 yılHayır içeriye girecek bu sana uydu bunu alalım diyecek
11 Yorumla- +1 yıl
Diyosun
+1 yılSevgilisi veya eşi ile alışverişe giden ve o zaman dilimini harcayan erkek her zaman göze daha hoş gelir. Önemli olan alışveriş yapması değil. O alışverişte yanında kimin olduğu önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılHayır, ben gratise pek uğramam cilt bakım kremleri alıyorum sadece o da hemen biten bir şey değil o yüzden bekleme gibi problemi olmaz 😀Yazıktır bekletmesinler sjsjd
10 Yorumla
+1 yılGeçen arkadaşımla girdik. Ben alacak birşey bulamadım ama o bir sürü şey aldı. Bu konuda yengeç erkeği ideal seçim olabilir 😄 bilmiyorum her yengeç erkeği aynı mı
10 Yorumla
+1 yılCıks benim en nefret ettiğim şey insan bekletmek tek giderim böyle uzun süren şeylere içeri girip ruju ojeyi denemedikten sonra gezelim tozalım alüminyum gratise gidecek o gün mü kaldı tek te allam.
10 YorumlaHayır tabi ki. Gel iki dürüm atalım diyecek erkek ideal sevgilidir
12 Yorumla- +1 yıl
Vip kralı geldi kraalsinn
+1 yılO ne kizlar bokunu çıkartmayın yani hep badana gibi dolaşıp adamları kapıda bekletceginize yemeğe cikarin
37 Yorumla- +1 yıl
Sizi v. i. p bölümüne alalım
- +1 yıl
Anlamadım nereye
- +1 yıl
Boşver 😄
- +1 yıl
Deeeeee 😂😂
- +1 yıl
Hadi amaaaaa
- +1 yıl
Görüşleri oku anlarsin😄
- +1 yıl
Hadi ya senden duymak istiyorum 😂
+1 yılİdeal sevgili demem zor olur ama hoşuma gider mi böyle birşey yapılması gider ama istemezse de zorlamam
10 Yorumla
+1 yılSaçmalık sadece ben eşimle, sevgilimle birşey almaya çıktıysam önceden belirledigim ürünleri alır çıkarım ne gerek var beklemeye bekletmeye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılSahsen alisveris yapacagim zaman onu disarda bekletmem bole yerlere girmekten hoslanmasada o yokken hallederim isimi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. Sevgilim sırada beklemesin diye o alışverişi yaparken ben ona sıra kapmakla uğraşan bir erkeğim ckdmkxmdjc
Lakinnnn bilin bakalım şu an ne eksik10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Cok ezik geliyor bu tür erkekler. Ben bir kız olaraktan Gratis tarzı yerlerde çok bunaliyorum.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılİki senedir gratis çalışanıyım erkekler hiç kapıda beklemiyor direk dalıyor içeri valla
20 Yorumla
+1 yılNiye içeri girmiyorlarda kapıda bekliyorlar ben anlamadım fjsjdjf
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbeklerken telefonla oynamiyacak beni düşünecek o zaman idealdir.
10 Yorumla İdeal sevgiliyle alakası yok ama içeride eşlik eden kadar değidir jsjjs. Yazık yaaa jsjjs.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevdiğinin Gratisten çıkışını değil de bir gülümsemesini bekliyorsa en güzelidir o.
10 YorumlaKapıda beklemesi ideal sevgili olmaz benim için gelip benimle ürunleri inceleyecek biri olmali
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen onu tek başına gratis kapısında bekletmem, benimle içeriye giriyor, gözümün önünde duracak. :)
10 Yorumla
+1 yılÖyle gibi çogusu evlenince önünden bile geçmiyor ya neyse
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası bir erkek zaten hayatındaki kadını heryerde bekliyor beklemelide..
10 Yorumla Birinin beni beklemesi beni gerer. Sevginin bununla alakası olduğunu düşünmüyorum.
10 YorumlaGratise gitmem, gidip paşalar gibi döner sırası bekleyelim biz...
11 Yorumla- +1 yıl
Ya ne alaka ya hahshshs kusura bakma ama cidden ne alaka. 😂 yazamadan edemedim.
+1 yılDeğildir, benimle girecek kolunu deneme tahtası olarak kullanacağım işte o zaman ideal bir sevdicek
10 Yorumla
+1 yılBeraber tantuni gömebiliyorsak
Ben has sevgili derim10 Yorumla
+1 yılSevgiyi aşkı ve ideal sevgiliyi, gratis kapılarında bekleyen erkeklerle ölçemezsin.
Bu saçma ve anlamsız olur.
Herkes gratiste bekleyebilir.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalamayın ya. İçeri gir, sen de bir kolonya al işte...
10 Yorumla
+1 yılBelki olabilir ama karalter gratia önğnde beklemeyle ölçülmüyor maalesef
11 Yorumla- +1 yıl
Elbette
Belki evet belki hayır hoş bir hareket ama erkek derse sen git ben burada bekliyorum demesi lazım mızmızlanarak diyorsa değildir.
00 Yorumla30 yıl sonra amcalar gratis kapılarında geçen anılarını anlatacaklar bir birilerine zamanla o amcalar gibi oluyor her genç erkek.
00 Yorumla
+1 yılYa bir bana mı bu yapmacık gelio sinir oluyorum şu erkeklere az ağır olun be
20 Yorumlaİceriye erkekleri almiyorlar mi?
31 Yorumla- +1 yıl
Bilmem
+1 yılAaa ne güzel soru sjsjsjdjd beklemesin, ürünleri onun üzerinde deneriz, denek olsun xjxjxjxj
10 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim kapıda beklemez valla içerde benle birlikte gezer yalnız bırakmaz hatta birlikte bakarız ojelerimi ona sorarım mesela hangisini aliyim diye bence böyle olması lazım zaten
10 Yorumla
+1 yılNiye bekliyor, yazık beklemesin
10 Yorumlaİçeriye girip kaybolanlar daha ideal bence 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bu onu ideal sevgili yapmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgilim beklemiyor benimle geliyor direkt bana oje seçiyor sjjsjss
00 Yorumla
+1 yılIdael olmasi için içeri girip tester ürünleri vucudunda denetmesi lazım zhsjdnde
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. Yok sevgilisitle birlikte gratise giren erkek ideal sevgilidir 😄
00 Yorumlaİdeal erkek kavramında bunu ölçüt olarak kullanmamalıyız efendim ama yine de bu bir fedakarlıktır tabiki
10 Yorumla
+1 yılHayır ya. Yazık onlara. Cidden üzülüyorum. Ben gidip kendi çapımda kimse yokken bakarım. Kapıda bekleyince tedirgin oluyorum. Vallahi yazık..
10 YorumlaBen birkaç kere gittim eski kız arkadaşıma gayet iyi güzel bir yer hesabı siz ödemediğiniz sürece sıkıntı yok yani arkadaşlar rahat olun 😀
10 Yorumla
+1 yılSabir isidir karaktere bagli
12 Yorumla- +1 yıl
Bekleyen karakterli mi
- +1 yıl
Bekleyenlerdede karaktersizlik vardir bu insanin kalp temizligine gore yorumlanir.
+1 yılgratiste hep sevgililer görüyorum🥺
11 Yorumla- +1 yıl
Buluşma yeri çünkü shsh
- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem