Sevgilim gözümün önünde beni aldatıyor ve beni de buna dahil ediyor. Ne yapmalıyım?

Merhabalar. Bu siteye ilk kez yazıyorum. Benim sorum sevgilimle alakalı. 2 yıldır çıkıyoruz. Herkes gibi normal bir ilişkimiz var. Ama son aylarda facebooktan kadınlarla yazışmaya başladı. Başlarda gizlice konuşuyordu. Onu yakaladığımda amacının aldatmak değil oradaki insanlarla dalga geçmek olduğunu söyledi. O olaydan sonra yaptığı bu şeye beni de dahil etmeye başladı. Gözümün önünde flört eder şekilde bir sürü kadına yazıyor, hatta aralarından bazılarına aşkım, canım falan diyor. Telefonu elime verip sen de yaz diyor. Bu yaptığı çok gücüme gidiyor ama ses de çıkaramıyorum. Dün başıma gelen olaysa şu, Facebook şifresini biliyorum, dün de bir hesaba gireyim dedim. hesabına girmeye çalıştığımda şifresini değiştirdiğini gördüm. Bir şekilde hesabına girmeyi başardım ve hızlıca mesajları açtım. Açmaz olaydım. Aşkım dediği kadınlardsn biriyle banyoda görüntülü konuşmayla soyunup m@stürb@syon yapmışlar. Ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim. Bu sabah beni aradı ama açmadım. Onunla yüzleşmeli miyim? Yoksa affetmeli miyim?
Sevgilim gözümün önünde beni aldatıyor ve beni de buna dahil ediyor. Ne yapmalıyım?