Ssevgilim galiba aldatıyor ne yapmam lazım?

Maalesef aldatıyor galiba ilk aylardaki ilgisi tamamen bitti 3 aydır sevgiliyiz meselemiz biraz var ayda 1 defa görüşürüz anca ben her sabah kendisini destanlar yazarak Günaydın mesajı atıyorum onda hicbirsey yok ilgi tamamen bitti mesajlara geç bakıyor Bunlar hadi neyse de son 5 gündür engellemeye başladı Numara üzerinden geçenlerde Ariyim dedim bir baktım engellemiş hemen yazdim instagramdan Dediki sana sinirlendim vs ondan dedi tamam dedim geçtim bugün dışarı çıktı kız arkadaşımla buluscam dedim tamam dedim gitti daha demin aradım yine engellemiş Bende instagramdan sövdüm sizce ayrılmak için yeterli bi sebep mi Dün gece bile saaat 3 Ten 5 kadar sesli konuştuk ben ona çok değer veriyorum ama o çok az umursamıyor Kafam çok karışık niye engeller Anlamıyorum şimdi cevap vermiş ne engellemessi yok arkadaşımın yanımdaydı annemle gittik vs yazmış 3 4 defa da aradi ama bildiğimiz yalan bence durduk yere engelleme olması imkansız hemen görüp açtı engelli Napmam lazım sinirden elim ayağım titriyor ciddi ilişki diye çıkmıştık bu yola...😢

Ssevgilim galiba aldatıyor ne yapmam lazım?