Sevgilim beni aldatıyor gibi ne yapmalıyım?

Sevgilimle ayrılmıştık ve o hemen eski sevgilisine yazmış ve barışmislar. Beni çok sevdiğini düşünüyordum çünkü beni ailesi ile bile tanıştırdı. Bana daha öğrenci olup evlilik düşünmemesine rağmen kendini zora soksa bile çok harcama yaptı. Uzak mesafe iliskisiydik sürekli yüzlerce km yol geldi. Tüm arkadaşları ailesi beni çok sevdiğini söylüyor o da böyle davranıyor. Ayrıldıktan sonra ben onun kaldığı şehre gittim sürpriz yaptım barışmak için. Biz barıştık ve tüm gün bana çok iyiydi. Gecesinde de telefonunu karıştırdım. Ve gördüm ki benim bilmediğim eski bir Instagram hesabında kızla geri konuşmaya başlamış ve eski fotoğrafları hala duruyor. Ben yanına gittikten sonra yazmamış o kıza ama bence hala konuşmayı bitirmedi. Çünkü o Instagram hesabını ben gizli sekmeden falan hala görüyorum. Hala kızın profilinde onun baş harfi var. Olay olalı birkaç gün oldu. Hala diyor ki ben seni değil o kıza ihanet ettim. Seni gerçekten seviyorum ve sen varsan kimse önemli değil benim için diyor. Senin acini başka türlü unutamazdım seni kafamda bitirmiştim diyor. Ne yapicam lütfen söyleyin. Kız bir de Rusya'da. Yani kullanmak için falan da barışmış olamaz. byyuk ihtimalle zaman geçirmek için yazdi. Kendisi kaptan yani sadece Ruslardan etkileniyor kacirmiyim diye de düşünemez. Beni sevmese ailesi ile tanıştırıp evlenmek ister mi? Ama o hesap hala duruyor fotoğraflar bile duruyor. istese demekki o kızla anında barışabilir o zaman benle niye barisiyor o kızla olsun. Napicam bilmiyorum. Lütfen birşeyler diyin ne yapayım ben. canım bende ki onu seviyorum kaybetmek de istemiyorum ama çok canım yaniyor

Sevgilim beni aldatıyor gibi ne yapmalıyım?