AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben severek ayrıldım ben 10 yıl olacak evlenmedim ve evlenmeyecegim evlenecegim kadinin hayallerini yıkamam onunla yaşayıp sevdigim kadini dusunmektense yanliz yaşarım daha iyi onu unutmadim ve unutmayacam güzel yaşanan sevdalar asla unutulmaz ve ona kin tutmuyorum sadece çok özlüyorum dün gibi geçti onca yıl hiç bir şey kaybettirmedi ve onu severek ozleyerek ama onsuz öleceğim yapacak bir şey yok bir gün her şey güzel olacak ümidiyle yaşıyorum bu arada yaş 38
Unutmadan evlenenler daha çok. En büyük korkum başkasını unutamamış bitiyle evlenmek ki bu imkansız anlamayacak kadar saf olamam.
Onlar filmde olur ve geneli mutlu sonla biter. Gerçek hayatta ise seven ve kendini paralayan taraf tektir o acisını ceker diğeri sefasını sürer hayatina bakar o yüzden o dedigin olay oldukça saçma
Olabilir kendi kişisel tercihi bir şey dememize gerek yok bence o hayatını öyle seçip öyle yaşamayı seçmiş bize de bir şey demek düşmez bence.
Ben varım :( ve gerçekten çok zor bir durum. Hayatıma birilerini almayı deniyorum. Onun bakışları yüzü gülüşü aklıma geliyor olmuyor.
Hepsi boş birgün birileriyle kol kola görürsen buz gibi olur bir dshada ask a inancın kalmaz
@kartalLizma32 gördüm biriyle fotoğrafını. İnsallah dügün fotoğrafını görmem
Ben sana birşey diyeyim o sevidign kişiyle evlensen aradaki sevgi aşk zamanla azalacak yaşın ilerledikçe hepsi boş gelecek aşk sevgi falan fistan boş işler bunlar bu devirde aile olabilmek çok zor bir evladın olur onla teselli bulursun o da büyüdugunde yine yalnızsin
@kartalLizma32 en azından sevdgm adamla olurum. Mantık evliligndense
Yine seversin insan kapısındaki köpeği de seviyor 😁
@kartalLizma32 deme öyle ahahah
Başkalarına kalbini aç dene şansını giden gitmiş gidenin arkasından fatihani oku yoluna devam et
Bende öyleyim.. Hayatıma kimseyi sokamıyorum.. Herkeste onu arıyorum.. her şey bana onu hatırlatıyor.. Başka bayanla evlenip onunla yatma düşüncesi bile değişik geliyor.. cok tuhaf bi durum.. Ayrılalı 4. Yıl a giriyor.. Unutmuş gibiydim ya da alışmıştım.. O başka şehirde ben başka şehirdeydim.. Yıllar sonra onun yaşadığı şehre tayin oldum her şey başa sardı.. Ve en kötüsü de hayatında artık bir varmış.. Şimdi ben bunu kabullenemiyorum.. Onun baskasıyla evlenecek olmasına dayanamıyorum
8 yaşında birine aşık oldum 9 yaşında beni terk etti bende ondan sonra mutlu olamadım çok zor kankaaa
8 yaşında nasıl aşık oldun ya hayret ekmeğe Pepe derken sevgili yapmış Allah tobe 😁
Ben bu ayaklara 5 yaşımda başladım kanka
Bu mal mk yalan söylüyo o zamanlar daha ergenliğe girmemiş hormonları çalışmıyo salaj aklı sıra milleti kandırmaya çalışıyo
Murat sen çok zekisin ya helal nasıl çözdün bu gizemi senin beynine tüküreyim ben ciddi ciddi dalıyor birde fksbgosjfoa
😁 şimdi yaş kaç buse
Kes lan boş yapma
Murat defol şurdan o zekanı daha iyi şeyler için kullanmayı dene ışınlanma makinesi icat edecek zeka var sende hadi bebeğim
aile zoruyla evlendirilen gordum hic evlenmeyen yok
Aşırı duygusallık, bu dünyada yapılacak iş değil hayatta her türlü kaybettirir
Bence sadece o yüzden değildir bulamamıştır evlenecek biri
Çevremde böyle insanlar var mesela ben.
Yaşın dogruysa zaten çok erken
Onlar başkalarıyla gülüp eğlenirken ınsan sogur
Yoktur. İnanmam. Varsa da obsesiftir net.
Karşılıklı sevgiyi bulan. Sevilmediği kişiyi unutmalı bence de, doğrusu bu :)
Bu kırıterlere ben uyuyorum
sen mi terkedildin?
@limonlugazozz7 benim dışım da herkese fırsat verildi diyelim sadece bana verilmedi
Ne kadar kaldı ki öyle sadık insanlardan
acı bişey olsa gerek
Yok...
Bizzat kendim...
Ben 😔😔
Bu saatte mi