• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Bence hickimse unutamadığı sevdiği biri varken başka biriyle evlilik yoluna girmemeli sizin düşünceleriniz nedir?

fftmaxx
fftmaxx Takip Et
Xper 7 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Bence hickimse unutamadığı sevdiği biri varken başka biriyle evlilik yoluna girmemeli sizin düşünceleriniz nedir?
Nedir Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
7 ay
  • Bu konuda sana tamamen katılıyorum. Unutulamayan birini kalpte taşırken bir başkasıyla evlilik yoluna girmek hem sana hem de karşındaki insana haksızlık olur. Duygusal olarak birine kendini tamamen veremiyorsan o ilişkiyi sağlıklı bir şekilde yürütebilmek çok zor. Evlilik, sevgi ve paylaşım üzerine inşa edilir, geçmişteki yaraların bu bağa zarar vermesine izin vermemelisin. Önce kendi duygularını ve hislerini iyileştirmen gerek. 😊❤️ Sabırlı ol, doğru kişiyi bulduğunda bunu kalbinle hissedeceksin!

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

3

Cevap

• Stant
    Stant Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 34%
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı.

Doğru. Yarabandı görevi görürsün. Aradan minimum 3 sene geçmeli. Bunu insanın hayat enerjisine bakarak öğrenebilirsin. Tabi daha toysan zor.

0
    55 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bencede baya zaman geçmesi lazım bu kişiden kişiye değişir birisi daha çabuk kabullenir kafasında bitirir diğeri belki yıllarca

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Doğru ama kim olursa olsun min 3 yıl. Sonrası kişiye göre değişir. İlk yılda unutsa bile onda çektiği cezanın bedelini yeni gelene yaşatır. Kimsenin buna hakkı yok. Benim 3 yılımı aldı. Tabi uygun eş bulamadık orası ayrı 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

😂 Uygun insan bulmak zor ruh eşi buldun sanırsın oda seni değilde ölmüş birine benzeterek onun yerine koyarak sever garip şeyler bence uzak durmak gerek aşktan. Keşke aşk diye birsey olmasa değil mi?

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Hayır aşk seni heyecanlandıran duygularını açığa çıkaran hislerini coşturan bir şey. Keşke herkes ilk tanıdığı kişiyle birlikte olabilse diyelim. İlk aşklar daha kalıcı izler bırakıyor maalesef. Sonrasında tekrar aynı heyecanı yakalayamıyorsun. İlk başlarda birinin elini tutmak gözlerine bakmak günaydın demek iyi geceler demek çok farklı hisler uyandırıyor. Sonrasında bu rutine binerse artık mahalle sohbetinden öte gitmiyor. Bu duygulara tekrar ulaşabildiğin an aşık olabilirsin.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Çok güzel açıklama yapmışsın evet ama artık aşkın tadı kaçıyor sürekli kısır döngü olaylar yorucu ve sanirim aşk bana göre değil bekar kalmak ya da sevgili hayatı yaşamak benlik degil

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Evet sana katılıyorum. Sen de bir şeyler yaşamışsın ve artık bu süreçten yorulmuşsun. Yeni birini tanımak zulüm geliyor. Şimdikiler de gezme tozma peşinde ciddi düşünen de yok. O yüzden akışına bırakmak gerek :)

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Ay kesinlikle öyle biriyle tanışıp sevgili olma yolu zulüm maalesef tiksindim yani. Valla düşünen varsada benimle boşa düşünmesin yorgunum zaten enson biriyle ayrıldım daha henüz atlatamadim

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Seni çok iyi anlıyorum. Tekrar biriyle tanışmak sonunu bildiğin filmi 20. kez izlemek gibi 😅 Ben de bu yüzden niyetimi başta belli ediyorum ve ciddi düşünüyorum diye istemiyorlar. En iyisi yalnız kalmak. Yalnız her süreç seni başa atar ve daha çok yıpratır. Buna izin verme. Daha tecrübeli ol.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Ahaaha aynen sonu hep aynı zaten hep aynı bitiyor. Ben yalnızdım zaten ama kaderde vardı yaşadım ama pişman değilim tanıdığım için yolu açık olsun evlenebilir mutlu olsun isterim. Mesela bu süreçten sonra ne yapmalıyım sizce?

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Bu ayrılık ortak kararınız mıydı? Tek taraflı bitmemiş sanki. Bir de ne kadar sürdü en ciddisi bu muydu?

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Sanırım artık ortak karar oldu. Onun için bitti biliyorum ama sadece bende etkisi sürüyor haliyle yeni ayrıldım. İlk defa biriyle evlilik muhabbeti yaptım diyelim bugüne kadar kimseyle konuşmadim bu durumu

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Bunu şundan dolayı sordum. Tekrar beraber olma ihtimaliniz varsa benim vereceğim hiçbir bilgi senin umrunda olmayacak. Onun bir mesajına her şeyi unutacaksın ve beyninle kalbin arasında kalacaksın. Sanırım sen de şu an durum böyle. Bu yüzden sana ne anlatsam şu an hava da kalacak 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

İhtimal konusundan emin değilim kestiremem evet olur da diyemem. Off aşk çok krocasin ahahahha
      Ama anlatmanı istiyorum 🙂

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Sana sadece şunu söyleyeyim. Oda kendime benzettiğimden söylüyorum süpriz kutu gibisin çünkü 😅 Bak birine yalandan seni seviyorum diyebilirsin. Yalandan yüzüne gülebilirsin halini sorabilirsin ama birine yalandan güvenemezsin. Al bu benim param bunu sen sakla diyebilir misin? İşte birine güvenmek sevmekten daha önemli. Ayrılık nedeninizin altında güven varsa buna çok dikkat. 2. Olarakta sana benzeyen bir sürü insan vardır ama senden bir tane var. Kadınlar zariftir. İnceliği değerli olmayı sever. Egoyla bunu karıştırma ama. Sen okyanusun derinliklerindeki incisin. Sana ulaşmak isteyen bırak biraz yol katetsin. Sen bir liraya satılan inci gördün mü? Onu pahalı yapan ona ulaşma mücadelesidir ve dünyadaki varlığıdır. Bir elmas bir elmadan daha pahalıdır mesela. Sana sahip olan senin değerli olduğunu bilsin. Sana birini unutmakla ilgili tecrübelerimden bahsetmeyeceğim çünkü bir mesaja dönecek gibisin 😅 E haliyle o kadar birikimi boştan yere anlatıp vakit kaybetmeye gerek yok bende kendime göre değerliyim 😁

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Immm sevdim bunu sürpriz kutusu 😊 . Sende az değilsin kadınlardan anlıyorsun ama ağzında iyi laf yapıyor bence etkilemek için bende sende onu sezdim. 😊 Bende kendimi aciklayim ben karşımdaki insana olduğum gibi davrandım içimden ne geldiyse sevdim evet inkar edemem Allah öyle gördü güvendim evet belki güvenim boşa gitti çünkü hiçbirimiz dört dörtlük değiliz bende dahil olmak üzere hatalarım olmuştur karşı tarafa kalp kırdım belki defalarca oda beni kırdı. Benim farkım var zaten bunu anlayabilecek bir bakış açısına sahipse anlar ve gerekeni yapar oda ona kalmış ama o inciyi kaybederse birdaha ulaşamaz kimsee bak biri için değil hiçbir kimse için 😉

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Bak işte kadınlar böylesiniz 😅 Seni kendime benzettiğimi söyleyip değer verip açıklama yapmak istedim. Ağzı iyi laf yapan oldum 😁 Kendine güvenmeni istedim çünkü asol olay bu 😊Yoksa sana burada akıl vermek tabi ki bana düşmez. Bir çok tecrübeli görünüyorsun bir de hemen eskiye dönecek gibisin o yüzden süpriz kutu gibisin dedim 😅 neyse ağzım daha fazla laf yapmasın 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Siz erkeklerden dolayı bu hale geldik 😂 teşekkür ederim açıklama yaparak senide yordum kusura bakma lütfen. Yaşadığım olaylar zor bir süreç kendime zaman ayırmak kendi değerini bilmek vs vaktim olmadı diyelim. Estağfurullah akıl vermek değil insan bazen zor bir durumda kaldığı için bir fikir edinmek ister illaki dediğim gibi ilk defa böyle bir süreçten geçiyorum karışık halde olabilirim. Bak yaa iyi ki dedim artik sizde sürekli bunu soyleyeceksiniz bana yandıkkk ki ne yandık 😂

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Ben de çok zorlu süreçlerden geçtim. Geceleri uyuyamadığım dışarı çıkınca vampir gibi olduğum zamanlar oldu. biçare haldeydim. 5 sene geçti ve kendim mücadele ederek kurtuldum. Bunu çok sevmek gibi değilde şöyle düşün. Bir kedi alsan. Biraz bir emek versen vakit ayırsan öldüğünde özülürsün. İnsan emeğine üzülüyor. Ben sevince fazla bağlanıyorum sanırım. Tekrar birini severim dedim ama kızlar ya kolay elde edildiler ya da evlilik istemediler. Artık bu süreçtende sıkıldım. Kendi değerimi anladım. Seni çok iyi anlıyorum. Bazen konuşacak birisini arıyor insan ama böyle boş nasihat veren değil. Nasreddin hoca damdan düşmüş bana damdan düşeni getirin demiş o hesap 😅 Bana kalırsa bu süreçlerde duygusal slow şarkılar dinleme. Eğer geri dönme niyetinde değilsen ama 😅 Sosyal medyaya fazla zaman harcama. Mesleğin neyse onunla ilgilen. Uğraş bul demeyeceğim bu sıradan basit bir tavsiye. Ama güzel aksiyon dizi ve filmleri izleyebilirsin. Kendine bakmayı unutma. Sana eskiyi hatırlatacak her şeyden uzak dur. Ben onun verdiği ip bile varsa onu çöpe attım kullanmadım. Bu bile değer göstergesidir. O nesne bana birini hatırlatmamalı. Güçlü olman gerekiyor. Kendine iyi bakmalısın. Ben burdayım kardeşim diyeceksin 😀

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bende kolay kolay bir erkekten etkilenmem itiraf ediyorum etkilendim bağlandım evet normalde pek umursamam ama işte 😂 Kolay kolay unutabilecek bir adam değil benim için zor olacak 😊 film izliyorum vakit için iş için biraz zor burada şu an bende hersey maddiyata bakiyor toparlanmak istiyorum. Yani kendisinden şuana kadar bir hediye almadım uzak olduğu için 😂 Dikkat etmeye başladım kafamı dağıtıyorum yavas yavas. Değişim şart hayatımda ama nasıl bir yol izlemem gerek onu düşünüyorum yanlış anlaşılmasın aşk ile ilgli değil hayatımda iş kariyer vs olarak

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Mesleğin ne?

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Sağlıkçıyım.

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Hemşire misin?

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Düzenli bir hayat gerek bana işte ozaman sosyal medya vs ben kullanmam zaten onlarada düzenleme getirmek istiyorum ama önce hayatımda düzen gerek iş o bu şu vs. Emin olun aşkı bile gözüm görmez bile

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Evet

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Benim 3 teyzem de hemşire 😅 Bu arada gerçekten çok değerli ve kutsal bir meslek. Allah yardımcınız olsun. Ben bazen teyzemin yanına gidince uğruyorum. Öyle herkesin parayla yapacağı bir şey değil. Bence çok güzel bir mesleğin var. Bundan sonraki kariyer planında kendine yatırım yapmak en mantıklısı. Kendine araba almak gibi. burada da bir sürü etken var ailenle mi yaşıyorsun tek mi gibi gibi 😅 Özel oluyor istersen burada bitirebiliriz 😀

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Evet her meslek güzel ve zor maalesef. Ailemle yaşıyorum belki ileri süreçte tek kalmayı tek eve çıkmayı düşünebilirim

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Eğer ailenle yaşamakla şu an bir sorun görmüyorsan en iyisi kendine bir yatırım yapman. Ben arsa aldım. Şimdi Allah nasip ederse sırada araba var. Hayatını düzene sokup bir kariyer yapmak istiyorsan önce bir plan yapmalısın. Bilgisayar kullanmasını biliyorsundur. Kendine excell de bir tablo yap. Bir tarafta yaptığın veya yapacağın giderlerin olsun. Diğer tarafta da gelirin. Yaptığın giderleri gelirinden düş. Bu planlamayı her ay için yap. Bende detaylı tablo var ama tabi burada daha basit anlattım. Her ay elinde ne kadar kalıyor ya da harcarsan ne kadar kalacak bunu görebilirsin. Bundan sonrası karar verme ve adım atmak. Her eline kalacak paranın ne kadarını birikimde kullanabilirsin bunu belirle. Eğer düşük bir miktar kalıyorsa gram altınla yatırıma başlamak en doğrusu. Ortalama kalıyorsa daha daha yüksek bir altın yatırımı daha mantıklı. Yüksek meblağ kalıyorsa eminevim gibi bir platforma girilebilir ya da kredi uygunsa çekilip bir yatırım aracı alınabilir. Burası işin maddiyat kısmı. Para hayatta çok önemli değildir tabi ama seni kendi ayakların üzerinde tutan da budur. Bir başkasına muhtaç olmadığını gösterir. Her zaman köşede bir maaş kadar birikiminde olsun. Gelelim kariyere. Kesinlikle bir dil bilmen gerekiyor. Hemşirelikte süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama teyzemi doktor arkadaşları bırakmadı mesela. Gezmeyi çok seviyorsan planlamanı yap ve gezilere çık. Ben ara ara öyle yapıyorum. Sınavların varsa onlara başlamalısın ama şu an kafandakilerle zor 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Anladim teşekkür ederim. Bunlarla birlikte birde hayatımda birdaha kimsenin olmayacak olmasinida ekleyebiliriz masamda kimse oturmayacak istediğim kişiler hariç bence burdanda başlamak gerek 😂

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Hayır burdan başlama 😅 Burdaki sağlıkçı arkadaş sağlıklı değil 😂😂😂 Böyle hayata küsmüş olursun. Sadece şimdilik bu işlere ara verdin diyelim😅 Sen o okyanusta ki incisin unutma. Değerini bilen gelsin. Bununla da egoistliği karıştırma tabi 😅 Ha bu arada duygusal bir karar vereceğinde kendi kalbini dinle. Başkalarını dinleyerek kendi kalbinin yabancısı olma. Teyzeme yok mu sizin orada aklı başında birisi demiştim. Hemşire kızlar krolardan hoşlanıyor diyordu sende de bir süpriz seziyorum hayırlısı artık 😂😂😂

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Kafamda herkesi belirledim zaten gidecekler ve kalacaklar olarak o konuda netim yani net 😂😂 İnsan zor sürecinde yardımcı olanları unutmuyor sadece gerisi boş ve boşa çabalıyor diyelim. Mesela ne gibi bir sürpriz seziyorsunuz merak ettim şahsen 😂

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Valla bana destek olana bakarim ben zor günümde bana ne yapmış neleri göze almış nelerden vazgeçmiş altintepside bana mı sunmuş herseyi yoksa baskalarinami bunlar önemli 😂😂

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Ooo tamam sen olmuşsun 😂 Ben bu saatten sonra ders almam ders veririm diyorsun 😂😂 Aldığın bu karar doğru ama intikam duygusuyla da hareket etme. Sil ve bitir. Çok doğru yoldasın. Süpriz konu tekrar seni üzecek birine aşık olman 😁

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Hayır öyle düşünmüyorum sonuçta hepimiz imtihandan geçtik kin tuttuk ettik vs insanlık hali. Yeni aday mı var diyorsun 😂😂

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Hayır senin yeni bir adayda tekrar kalbinin kırılacağını düşünüyorum 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Ne yapacak yine aldatmami diyorsun 😂 sonrası kim gelecek ciddi mi bari ahaha

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Sen aldatıldın mı?

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Orası karışık ya ama yeni birini tanımak istemem sahsen

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Evet yeni çıktığın ilişkiden sonra hemen birini tanımak istesen basit birisi olurdun. Biraz zamanın var. Bu süreçte kendini güçlendir.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Ben zaten hiçbir zaman birini istemedim sadece kaderimde bu kişiyle aşk yaşamak vardı yaşadım hepsi bu yoksa çevremde birileri hep var zaten ben istemedim. Ama bu kisiyide sevdim evet yoksa yeni birinide istemiyorum yani

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Çok karışık bir duygu değil mi? O zaman camdan atlayım kaderimde atlamak vardı gibi. Ya da bir şeyler hissetmediysen neden birisiyle beraber oldun?

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bu şu an ayrıldığımız kişiyi sevdim onu diyorum onun dışında çevremde benimle evlenmek isteyen aşık olanlara şans vermedim onu diyorum siz farklı anladiniz

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Tamam şunu söylüyorum. Yaşadıklarının cezasını yeni birine kesmiş oluyorsun böylelikle. Aşk kötü bir şey değil. Birilerini tanı ama edindiğin tecrübeyle bu olur dediğinle birlikte olabilirsin. Güçlü ol evet ama bazen insan yaslanacak bir sırtta arıyor. Gerçi en iyisi Allah’a sığınmak 😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Ask kötü birsey değil insanlar kötü aşkı yaşamayı haketmeyen çok erkek var. Bu olur dediğim biri evet ilk defa oldu güzel duygular yaşadım hakettide sevgiyi aşkı yaşamayı bana göre hakedecek bir erkek göremedim çevremde.😊 Gerekene sevgimi verdim ve sevdim. Yani sizce de öncelik odur zaten. Sonrası sonra oluyor

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Napacaktim Fırat'a mi sığınmak lazım ya da sırtına yaslanmak lazım aman aman enson kişi olabilir 😂

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Benim kafamdaki herkes yerini çoktan belirledi o yüzden bende değişen birsey olmaz bende sen kendini ya bitirirsin ya da zirvede taşınırsın hakediyorsan eğer 😊

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Aslında aynı şeyleri farklı kelimelerle anlatıyoruz. İlk yazdığın paragraf çok doğru. Ben senin kadar güçlü değildim ayrılığı yaşadığımda. O yüzden bir şeylerin düzelmesi zaman aldı. Bana göre de kadınların hiçbiri aşkı hak etmiyor bu arada 😂 Saf temiz duygularımla yanaşmak istediğimde sen çok iyi birisin oluyorum. Niye kro mu lazım size 😂 Ben sen de kendini zirveye taşıyacağın ışığı gördüm. Tabi böyle devam edersen.

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Elbette zaman alır kimisi yılları alır kimisi ayları alır belki. Biz aşkı haketmiyorsak ozaman niye peşimizde koşuyorsunuz istemiyoruz diyoruz onuda anlamiyorsunuz😂 Ben genel anlamda bir erkekle aşk sevgili evlilik yaşamak istemiyorum olay bu 😂 Erkek arkadaşım olabilir ama normal şekilde oturup sohbet etmek anlaminda

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Aaaaa e benim bahsettiğim sorunu sen de söyledin şimdi. Sen de ciddi şeyler düşünmüyorsun demek. Abi ne alaka. Mesela sevdiğin insanla tatlı bir telaşa girip 1-2 sene sonra kendi yuvanı kurmak varken neden günü gün etmek geliyor içinizden. Harbi bütün kadınlar aynıymış ya 😂😂Bu arada ben kadından beni istemediği hissini alayım anında kendim bırakırım. O bahsettiğin işte kafelerde orada burada kızı elde etmek için günü gün edenler. Elde edemeyince de peşinde sürününler 😅😅

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bakış açılarımiz farklı siz erkeklerde yatıp kalkmak anlaminda söylüyorsunuz ben onu kasdetmedim. Bir erkeğin hayatında kız arkadaşı olabilir onunla cafeye gidip oturabilir sevgili gibi takılmak değildir bu kardeş gibi olmak dediğim gibi bakış acılarımız çok farklı 😊😊

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bir erkek arkadaşım var kardeş gibiyiz napacam onunla mı evlenmem gerekiyor yani ahahaha cok komikmiş

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bence siz dogulusunuz galiba genelde o tarz insanlarda örf ve adetleri farklı oluyor bakış açıları anlıyorum sizi ☺️

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bence siz hayatınızda hiçbir zaman sevilmemissiniz ben bunu gördüm 😊

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Çok güzel bir yere değindin. Ben sizi çok iyi anlıyorum. Tabiki de kadının erkek arkadaşı olabilir. Ama kardeş seviyesinde değil. Şunu bilmiyorsunuz. Kardeş dediğiniz erkeklerin hepsi sizinle sevgili olma ihtimalini düşünüyor. Bu istisna sekmez. Kesiştiğimiz nokta da burası. Ben doğulu değilim karadenizliyim 😅 Doğulu olsam kadın çalışamaz dışarı çıkamaz falan derdim 😂😂 Ben hayatta her şeyi çok iyi tecrübe etmiş birisiyim. Sen de öylesin ama ayırt edemediğin yer erkekler çok yakın olduğu kıza açılmasa bile bir şeyler düşünmüştür. Bunu sabaha kadar inkar edebilirsin. Onun dışında mesafeli olan her arkadaşlık ilişkisinde varım tabiki. Laz ziyanında dediği gibi kadın milletinden yana yüzümüz gülmedi doğru sevilmemiş olabilirim ama beni çok seven hatta getireceğim eşimi bile benim kadar sevecek bir ailem var😊 Bu arada önyargılı tarafını da görmüş olduk 😅 Yargısız infaz yaptın harcadın 2 dk de 😂😂😂

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bende mesafeden bahsediyorum işte. Bakın bu konuda size bende katılıyorum her erkek aynı zihniyette olmuyor bazı erkekler evet sevgili gibi ya da ilerisini yaşamak istiyor ama her erkek değil işte arada fark var. Bana erkek arkadaşım sevgili olmak istediğinde bunu belirtse ya da ima etse kabul etmem zaten çünkü ben o kişiye o gözle bakmam direkt iletişimi bitiririm biter bende. Evet sevilmemişsiniz onu anladım ama insallah nasip olur sizede sevilmek ve sevmek güzel şeyler karşımdaki adam beni cok sevdikten sonra bende severim her iki taraf içinde severim. Ozaman ne güzel sevecek eşiniz de sevilecek aileniz tarafından buda herkese nasip olmaz işte buda çok önemli 😊 Sadece ben yaşadıklarımı gördüklerimi söyledim çünkü insan yaşadıkça görüyor

Yorumla
    • Stant
      Stant
      7 ay

Pekala senin dediğin gibi olsun.

Yorumla
  • Aquapark94
    Aquapark94 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    7 ay

kesinlikle öyle ama etkisi zamanla azalsa bile evlilik hızlı bir süreç olamaz

0
    5 Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Evet evlendigin insanı sevmek için bile fazla bir süreç gerekir

Yorumla
    • Aquapark94
      Aquapark94
      7 ay

nerde yaşıyosun bilmiyorum ama 16milyon insan içerisinde kendimi yalnız hissedebiliyorum bu şu demek birini anlamlandırmak için tanımak lazım

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bende öyle hissediyorum zaten ama bu gerçek herkes tek sonuçta çokluk içinde yalnızsın yine. Birilerine şans verir tanırsın ama bunun içinde iyileşmek gerek o kişiyle bitmesini kabullenmek gerek

Yorumla
    • Aquapark94
      Aquapark94
      7 ay

bitiremediğin birisi var galiba

Yorumla
    • fftmaxx
      fftmaxx
      7 ay

Bitirdik ama etkisi sürüyor diyelim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    7 ay

Kimse kimseyi unutabildiğini zannetmiyorum açıkçası herkes eskiye özlem duyuyor maalesef

0
    0 Yorumla
  • Asknedencanyakar_
    Asknedencanyakar_ Takip Et
    Master Yaş: 34
    7 ay
    Aile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Katılıyorum

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bence hickimse unutamadığı sevdiği biri varken başka biriyle evlilik yoluna girmemeli sizin düşünceleriniz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgililik günlerinde sorumsuz olan biriyle evlilik düşünür müsünüz? 16 cevap verildi
Sevmediginiz biriyle evlilik evlilik olur mu? 15 cevap verildi
Evlendiğin kişi tarafindan cepte görülmemek için evlenmemek akıllıca mı? 7 cevap verildi
Unutamadığınız biri varken başkasıyla evlenir misiniz? 88 cevap verildi
Sevmediğiniz ama mantığınıza uyan biriyle, eski sevgiliyi unutmak için evlenilir mi? 19 cevap verildi
Sevdiği adamı/kadını unutamadığı için hiç evlenmeyen kişiler hakkında ne düşünüyorsunuz? 19 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Birinin en mutlu anını mahvedecek olsanız, kimin o mutlu anını mahvederdiniz?
  • Saçma sapan giyindiğin oldu mu tahmin edeyim mi?
  • Günaydın beyler bayanlar, nasıl uyandınız?
  • Harika bir pazar rutini:)) Manzara, çiçekler ve huzur. 🌸👟 Siz bugün pazarın keyfini nerede çıkarıyorsunuz?
  • Günaydın mutlu pazarlar 🥰 babanızın babalar gününü kutladınız mı?
  • Hayalinizde onu çok istiyorum dediğiniz bir şey var mı?
  • Seni kim hizaya getirir?
  • Pazar sabahı kahveleri, içildi mi?
  • Spor rutinlerinize sadık kalıyor musunuz?
  • Bu aralar size iyi gelecek o oyun hangisi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨