Deli gibi özlediğim ama artık sevsemde dönemediğim biri var..
Unutamıyorum evliyim. Sizinde var. mi böyle bi enkazınız
Deli gibi özlediğim ama artık sevsemde dönemediğim biri var..
Unutamıyorum evliyim. Sizinde var. mi böyle bi enkazınız
Cevap
8Cevap
Evlenmedim hiç
En iyisi evlenmemek
Var olmaz mı ama kalbine gömüp devam etmekten başka yolun yok
Nasıl bi hikaye seninki.. Ben ölecekmişim gibi hissediyorum
Özür dilerim
Esinin buuuk vebaline giriyosun bilsen ne kadar buyuk gunah korkardin askini unuturdun. Yazik
Girdim ama inan tovbe ettim ve uzaklaştım
Allah affetmez mi zina girmedim ama zinaya yaklaştım öptü beni.. Ama ilerisini istemedim ondan da tovbe edip doğru yola girmek istediğimi söyleyip bitirdim ama gönlüm.. Gönlüme söz geçiremiyorum kalbim acıyor.
Bak aklinda baskasinin olmasi cok daha agir aldatmadir. Gonlun soz dinlemez ama sen istersen zamanla icinde biter o. Dogru kisi olsaydi Şu an onla olurdun. Unutamiyorumndedikce ujutamazsin.
İnan elimden geleni yapıyorum unutmak için.. bitirdim ilişkimi acı çekiyorum ama geçecek umarım
Allahin izniyle gecer
Hikayeni merak ettim açıkçası
Ben 5 senelik evliyim çocuğum olmuyor. Bu stres ile tumor var kafam ve rahmimde. Ve crihn diye otonom sindim sistemi hastalığım oldu. Esim ilgilenmedi.. Ve iş yerinde faklı lokSyon biri ilgilendi arkadaşımdı. Sonra sanal yakinlastik sonra reel görüştük sonra gittik geldik veda ettik derken.. Öpüştük çok çok yakinlastik.. Ve bitmesi gerekiyordu bitirdik ama içim yanıyor ona aşık oldum çünkü ama eşim vebali düşününce oda ağır geliyor vicdan iç savaş derken çok çok ağır..
Olmaz mı 😔
Nasıl bi hikayen
Lise aşkı unide fakan devam etti işte evlendikten sonra depreşti hikaye uzun 😔
Niye ne oldu
Evliyim 5 senelik ama hastayım. Esim yanımda değildi başka biri yani isyerinden b arkadaşım destek oldu. derken gittik geldik hataya düşmemek için ama yakinlastik sokak ortasında.. sonra tam. flort edecektik yapamadım yanlış dedim ve ayrıldık. simdi unutamıyorum ne yapacağım sonu yok bitmesi gerekiyirdu
Nie evlendin o zaman
Evliyim kağıt üstünde. Hasta oldum ve ölüm döşeğinde tanıştım.. Sonra bi anda gelişti ama yanlış olduğu için ayrıldık. Ama unutamıyorum
Hayır aşko
Evet maalesef:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, üzgünüm bu durum seni gerçekten zorlayabilir. Ancak önemli olan evliliğine ve ailenle olan bağlarına odaklanmak. Geçmişteki duyguları sürekli hatırlamak yerine, geleceğe odaklanarak mutluluğunu sürdürmeye çalış. Unutamadığın kişiye dönmenin senin ve ailen için doğru olmadığını unutma. Belki profesyonel destek alarak duygularını daha iyi anlayabilir ve işleyebilirsin. Kendine ve evliliğine değer ver, enkazları geride bırak.🌟