Gizli Üye(36-45)1 yılOldu. Evlendim ama alt komşum bekarken oturduğum binada evli bir kadındı 37 yaşına kadar onunla birlikte oldum sonra evlendım ayrı eve çıktım. Şimdiki karım onun k si olamaz yatakta 25 yaşında kız dokunmasam dokun demez soğuk nevale. Kadının olgunu makbulmüş öğrendık
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılNe kadar unutsanda kötü geçen bir an seni geçmişe götürecektir unutmak mı asla kimse unuttum diye iddia edemez. Bin yıl sonra bile bir şey bir olay bir olgu hatırlatır veya anımsatır sana eğer ki hafızanda yer edinmişse
00 Yorumla
Olmazdı sanırım , eğer oluyorsa evlenmeyin bence
15 Yorumla
Soran1 yılBenim yok zaten çoğu kişinin var * a
Soran1 yılSanırım dediğine göre var
Soran1 yılBencede çok yanlış
1 yılHerkes unutulur kimsenin esamesi okunmaz
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 1 yılevlenirsem geçmişi düşünmem ben. sadece eşimi düşünürüm..
11 Yorumla
Soran1 yılDemek ki geçmişin var 🥲🥲
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılUnutamayacağım kimse yok olmayacakta gerçekçi olmak lazım bu hayatta kimse unutulmaz değil bana kalırsa
11 Yorumla
Soran1 yılOlması gereken bu
1 yılevlenecek oturaklı adamı bulursam ohoooo aşktan adımı nile unuturum cjdldjdl
21 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle
Gizli Üye(25-29)1 yılVar tabi evliyim bebeğim var ama onda olanı eşimde görmüyorum her konuda
17 Yorumla
Soran1 yılAaa demek ki unutulmuyormuş her halükarda
Cevap sahibi1 yılUnutulur aslında ama istediğini karşındakinde görürsen eşinde göremediğini sevgilin de daha önce gördüysen unutamazsın yani senin varmo
Soran1 yılBenim yok ta anne baba mın var ikisininde eskileri unutulmuyor sanki eskiler😂
Cevap sahibi1 yılEn azından geçinsinler de unutmasalar da yapıcak bir şey yok ama bunu eşlerin bilmesi biliyorsa hoş değil😃
Soran1 yılİkiside biliyor ve birbirime söylüyorlar aahhaha
Cevap sahibi1 yılDemek biz daha o evreye gelmedik neyin içine düştün kardeşim sen🤣
Soran1 yıl10 yıl falan geçerse belki gelirsiniz o evreye Allah korusun 🤣
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmedim ama unutmayacak kişiler zaten olur fakat derecesi önemli insanların hayatına bir sürü insan girer
025 Yorumla
Soran1 yılYa ne kadar kötü kalplisiniz karın varken başkasını mı düşünüyorsun
- 1 yıl
Ben evliyken başkasını düşünme anlamında demedim genel anlamda bir çok kişi olur demek istedim artı derecesi diye belirtmişim. Bireysel bakmadım olaya ve aşk meşk katmadan.
Kötü kalpli olsam Afedersiniz ama bu yaşta hala kendini sevdiği olursa ona saklamak için durmazdım.
O kişi çıkar veya çıkmaz ben beklemeye devam ederim
Soran1 yılUnutmamak bile çok acımasızca
- 1 yıl
İnsan asla unutmaz ki unuttum diyen yalan söyler kendine her şey veya bazen bir şey maziye götürür insanı. Dediğim gibi kendi adıma eşim olsa o ilkim ve sonum olur gül koklamam
Fakat bazıları çocuğuna bile eski sevgilisinin adını veriyor ama karısı bunu bilmiyor normal isim sanıyor bu daha acımasızca
Soran1 yılEvet çoğu zaman duyuyoruz bu olayı ama çocuğuna eski sevgilisinin ismini koymak nedir ya koyunca ne oluyor yani iğrençler var ya sevsen neyse de böyle olaylar mide bulandırır, evlilikten soğutur vala
- 1 yıl
Senin peki unutamadığın var mı veya seni unutamayıp keşke olsaydı diye bekleyenin beklemeyip keşke sen olsaydın düşüncesiyle başkasına severken giden
Soran1 yılYok tabiki erkekler gibi onursız değiliz
- 1 yıl
Aşık olmuştursun
Soran1 yılEvt
- 1 yıl
Ne oldu peki sonu hüsran mı
Soran1 yılYok be öyle çok aşık olmadım
- 1 yıl
Anlat hele neler oldu peki böyle bir soruya gönderme oluşturacak
Soran1 yılAA sen önce eskileri unut 😅😅ne işle meşgulsün
- 1 yıl
Eskim yok kız sanal dışında insan hayatıma girmedi eski olsa kolay kolay bırakmam giden onlar olur bizde sonuna kadardır
Soran1 yılNe işle meşgulsün yaş kaç
- 1 yıl
Yaş yazdığı gibi burada iş deprem bölgesinde olunca şantiye işleri oldu öncesinde mobilya filan çalışırken ustayı patronu arkadaşımızı kaybettik dükkan yalan oldu böyle yani
- 1 yıl
Sen nörüyon öğrenci filan mı
Soran1 yıl44 çok be abi
- 1 yıl
Neye çok kız neye göre çok ne için çok veya az.
insanız işte kimsenin yaşı aynı kalmıyor bazen sadece şu oluyor. Derler ya, ya erken doğmasaydım veya keşke sen geç doğmasaydın ama bunlar bile insanlar birbirini tanıdıkça saygı sevgi minnetinin göstergesidir.
Saygılı olduktan sonra her şey iyidir de bir beklentimiz yokki ortada ksde şuralarda dolanan kendince iyi insanlarız.
Soran1 yılBu yaşına kadar kızlarla fink atmasaydın
Soran1 yılŞimdi mi aklına geldi
- 1 yıl
Yahu sen konuşmamızı başa sar oku ne demişim bu yaşıma kadar hiç kimseyle bir şeyim olmadı sevdiğimi bekledim o kişide çıkmadı ve çıksın çıkmasın kimseyle fğnk atmadım atmam belki bu sana yalan gelebilir orasına da bir şey diyemem hem çok saçma birisiyle gönül eğlendirip onunla bir şeyler yaşayıp ortada bırakıp gitmek veya onun gitmesi hem zaman kaybı hem bir yalanı yaşamak.
Olacaksa altını çiziyorum arkadaşta kalıcı sevdicekte kalıcı olmalı ki doya doya iyi ki varlar diye şükür edebilsin insan
Soran1 yılTabi inanmam bu yaşa kadar olmasa beklemezsin
- 1 yıl
Halla halla her insan çapkınlık mı yapacak her insan yalnızlığı seçemez mi, her insan aynı mı sence. Hiç bir kimseye dokunmadan ölüp giden var bu bir eksiklik değil ki ne diyorum sevgi saygı dostluk kalıcıdır insan biriktir demişler sevgili yap yap terk et dememişler. İnsanın kendini frenlemesi zor değil ki niye vücudum beklenti içinde olacak diye onu dinleyim ki banane beklesin işi gücü mü var.
- 1 yıl
Ama sanada hak veriyorum sonuçta beni tanımıyorsun bilmemen normal kim iyi kim yalancı ön yargıların olması doğal ama bir ılıman hallerde olmalı çuvaldızı iğneyi sakla sonra batır.
1 yılEvlendiğim adam zaten unutamadığım adamdır:))
01 Yorumla
Soran1 yılKeşke erkeklerde de azıcık gurur olsa🤩🥲
Evet aradan 20 yıl geçti hala görsem tüylerim diken diken olur
00 YorumlaOlsada biter ama kızlar unutamıyor öyle olan evlenmesin
00 YorumlaOldu tabi ki! Ama kendisin den çok, yaptığı alçaklığı unutamadım!
00 YorumlaYok. Az önce yazdığım yorumu unuttum
11 Yorumla
Soran1 yıl😹😹
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılHayır, evlenmeye niyet ettiysem geçmişi silerim
12 Yorumla
Soran1 yılBi zahmet sil abi evlenince🤣
- 1 yıl
O en kolayı, sildim gitti
- Aile & Toplum konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılHangi birisini unutayım
11 Yorumla
Soran1 yılAhhaha hangisi diyor çapkın
1 yılArtık eskiler eskide kalır ve yeni sayfa da yanında ki kişiyle ilgilenmen gerekir kurallar böyledir 🙃
03 Yorumla
Soran1 yılÇoğu erkek eskiden çıkamıyor
- 1 yıl
Emin ol o erkeklerin bile eski dedikleri kişiler +50 kişidir sadece aralarından güzelini unutmazlar…
Soran1 yılAynen öyle en güzelini unutmazlar bi de kızlarına eski sevgilisinin adını koyarlar bide iş yerindeyse evli olsa bile flörtleşirler kızlarla iğrencler erkekler…
Gizli Üye(30-35)1 yılşu an biri var, kıza vuruldum, aynı zamanda ortağım olur kendisi, anne babası da çok sever beni, kızin da bana karşı birşeyler düşündüğünü düşünüyorum ama kıza 3 defa açıldım, kabul etmedi,3 defa rüyamda gördüm, bu olmazsa içimde kalır 😕
051 Yorumla
Soran1 yılEğer vurulduğun kızla olmazsa evlenme. Çünkü bu durum hoş değil, kimse istemez kocası bu halde olsun
Cevap sahibi1 yılKıza da aynı şeyi söylemeyi düşünüyorum, ya sen ya da hiç kimse diyeceğim, nasıl olur sizce?
Soran1 yıldeli sanır seni iyice kaçar senden
Soran1 yılBenimkide öyle yaptı ben seni polise vereceğim falan dedim çünkü evimin yerini falan biliyordu
Cevap sahibi1 yılNe yapayım mümkün değil unutmak kaç defa denedim olmadı, başkasıyla konuşsam bile unutamıyorum, konuştuğum kişiye yazmayı bile unutuyorum bu kızı düşünmekten 🤦
Cevap sahibi1 yılBir yandan da bana karşı bir şey düşünmese ortaklığa devam etmezdi diye düşünüyorum, bekliyorum bu yüzden
Soran1 yılAranızda bişey mi yaşandı neden unutamıyorsun
Soran1 yılBu iş ne kıyafet mağaza falan mı
Cevap sahibi1 yılbir şey yaşanmadı. Ama hayatımda ilk defa neredeyse herşeyimin uyumlu olduğu biriyle tanıştım ve uzun süredir ezberledigim bir sure vardı, bi baktım ki bu kızın ismi surede geçiyor, kızla aynı anda hastalaniyoruz, aynı anda aynı sorunları yaşıyoruz, aynı yaştayiz vs şu an ortaklık kurduk, kız, annesi, babası hatta kardeşi dahil beni çok severler yani ne bileyim birbirimize benzetenler dâhi var, kültür farklılığı yok, güzelliğine de hayran kaldım, MasaAllah oldukça zeki biri vs vs
Cevap sahibi1 yılİkimiz de mühendisiz, üretimle alakalı
Soran1 yılYaşın kaç
Cevap sahibi1 yılBir yandan başkasıyla evlensem bu kızla ortaklık ta sorun olacak diye düşünüyorum, mesela annesini arıyorum kız açıyor telefonu, ben yazmadigimda kız yazıyor illa birşeyler soruyor falan , ama ona açıldığımda istemiyorum diyor🤦
Soran1 yılYani açıl bence net ol ciddi düşündüğünü söyle daha etkili olur
Soran1 yılBu kadar çok benzerlik tuhaf gerçekten
Cevap sahibi1 yıl30
Soran1 yılÇok yakınsınız illaki sorunlar çıkar ama ben çok gördüm evli olupta fingirdeşenleri ortağıyla, evli adamlar çok yapıyor bunu, sende öyle olma kıza açıl
Cevap sahibi1 yılKaç defa istihare yaptım, her seferinde o gün kızı rüyamda gördüm, hatta dua ediyorum Ya Rabbi bu kız hayırlısiysa kızin gönlüne de sevgimi koy, hayırlısı değilse gönlümden bu sevgiyi al diyorum, gün geçtikçe daha da büyüyor sevgi
Soran1 yılKız istemiyorsa ortaklıktan çık
Cevap sahibi1 yıl3 defa açıldım, olmaz diyor, istemiyorum diyor falan. Bir de bir çalışanım vardı bayan, bu bayan bana yanaşıyor, işten çıkardım ama yine işyerine gelip gidiyor, bunu gördüklerinde ailecek tavırları bana karşı değişiyor, merak ediyorum acaba bu kadın yüzünden mi kabul etmiyor diye
Soran1 yılÇok tuhaf senin neden onun ailesiyle samimiyetin var, ve samimet olduğu halde kız istemiyorsa demek ki gerçekten istemiyor seni. ailesi istese o da isterdi zaten.
Soran1 yılO gelip giden kızla alakası olduğunu sanmıyorum, kızın sana karşı hisleri olsa belli eder. ailesiyle tanıştınherşey tamam, hiç engel yok. o halde seni sevmedigi kesin
Cevap sahibi1 yılO mahalleye 1 yıl oldu taşınali, bir işyeri açtım orada, ilk zamanlarda bu kızı geçerken görüyordum beğenmiştim, sonra birgün işyerine geldiler 2 kız 2 erkek, ben nişanlısı falan zannettim içlerinden birini, ümidi kesmiştim, aradan birkaç ay geçti bir adam geldi işyerine, tanımıyordum, biraz muhabbet ettik, evli misin dedi hayır dedim, neyse çıktı işyerinden, işyerinden aldığı birşeyi eve götürdü, sonraki gün sabah geldi, kızım çok beğendi o malzemeyi dedi, numaranı verdim ona seni arar dedi, sonra kız aradı, bı baktım bu kız, şok olmuştum, orada tanıştım babasıyla, sonra annesiyle , derken kızla ortak oldum, sonra annesiyle bir iş yaptık, erkek kardeşini yanımda çalıştırdım vs
Cevap sahibi1 yılÇevremde birçok kişi beni sever, birileriyle tanıştırmak isterler, hatta kardeşleriyle tanıştırmak isteyen arkadaşlarım bile oldu, işte en son kıza gidip açıldım, olmaz dedi, oradan çıktım mesaj attım, bu son gelişimdi, bu kadar zaman bekledim uyumlu biriyle evlenmek için, seninle karşılaştım, madem kabul etmiyorsun, kardeşleriyle görüşmemi isteyen arkadaşlarım var, onlarla görüşeceğim dedim😄
Soran1 yılBence bu aile sana bağlanma büyüsü yaptı. çünkü bu büyü kime yapılırsa kör kütük aşık olur. sana ilk gelen genç numarayı veren kimdi? Kızın babası mı? O genç bu kızı nereden tanıyor
Cevap sahibi1 yılKızın normalde 2-3 saatlik işi vardı işyerinde, hemen kapatıp çıktı morali bozuk olarak
Cevap sahibi1 yılNumarayı babası verdi ama ben babasını tanımadan önce kızı beğenmiştim zaten.
Birde bu hafta annem annesiyle tanıştı tâbi tanitmadi kendini , kızın rahminde hastalık varmış, rahmi alinabilirmiş
Annem biraz olumsuz konuştu ama ben istiyorum dedim, annemi göndereceğim annesiyle konuşsun istiyorum, belki de kız bu hastalığından dolayı kimseyi kabul etmiyor
Soran1 yılOrtalık bozulmasın diye de yalan söylemiş olabilir kız.
Soran1 yılKızın iyice üstüne git ozmn inceldiği yerden kopsun ya evet ya hayır ya. Sen çok bile dayanmışsın bi belirsizlikte nasıl durabiliyorsun öyle. Ben asla öyle yapamam net olmalı ilişkide her şey
Cevap sahibi1 yılKız bana söylemedi annesi anneme söyledi, daha önce birkaç defa babası "kızımı hastaneye götürüyorum"demişti, ben de utanmıştım sormaya.
Soran1 yılYa sevgili olun ya da uzaklaşın. Ya hep Ya hiç de. net ol ona karşı, belirsizlikle daha 5 yıl da bekletir seni. sıkıştır kızı ya hep, ya hiç de.
Cevap sahibi1 yılSevgili olmak , boşa oyalanmak gibi bir durumu istemiyorum, tamam derse en kısa zamanda evlilik olur hayırlısıyla
Soran1 yılAbi yaşın gelmiş 30’a daha 10 yılın garanti belki de değil. Hayatta belirsiz ilişkilerde nasıl kalabiliyorsun ki? Her dk açıl olmuyorsa da mutlaka ortaklığı kes. şu an bi bataklığın içindesin aşıksın ve ailesiylede tanışıyorsun. Hiç bi kız seni bu şekilde kabul etmez. Ya o ailenin içinden kararlı ol çık kızı da gönder, ya da al evlen kızla hemen uzatırsan bok yoluna gider bu ilişki sakın belirsizlik olmasına izin verme
Soran1 yılKız son dk seviyorum demez ki bi ilişki de baya uzun sürer yıllar sürer belki. evlenirsin ayrılır bide onla uğraş dur kız istemiyorsa zorla güzellik olmaz.
Cevap sahibi1 yılKesinlikle katılıyorum, bu yüzden bende mümkün olduğunca işi netleştirmeye çalışıyorum, şimdi anneme söyledim yarın git annesiyle konuş diye
Soran1 yılİyi de annenle alakası yok. kızın gönlü yok sende demek ki. Sen çok bile uzatmışsın. kız istese mutlaka belli eder ama sen yanlış anlıyorsun bence kızım yaklaşımlarını. eğer istemiyorsa ortaklığı kes derim böyle belirsizlik yürümez. Sen net olacağın kadar olmuşsun kızdan adım gelmiyorsa unutmak zorundasın. Uzattıkça kendinde yaparsın
Soran1 yılYaşında az değil ilişkiye bi isim koyman şart olmuyorsa da zorlama. Kes çıkar kızı hayattından.
Cevap sahibi1 yılBelki de ailemi tanımadıkları için bir şey demiyorlar diye düşündüm, çünkü sonuçta genç biriyim, ailemi tanımadan nasıl bir şey söylesinler ki?
Ama hissediyorum bu kız benim nasibim olacak sanki kızın alnından okuyorum bunu.
Soran1 yılgenç değilsin o kadar evlenme yaşındasın tam işte. Ailesiyle yeterince yakınsın zaten isteler belli ederlerdi mutlaka. Bence kızın sende gönlü yok. olsa sana belli ederdi. Net olur böyle işler öyle. benceyle falan yürümez
Soran1 yılSen biraz safsın galiba
Soran1 yıldikkat ette bu kız ailesi sana postayı koymasın. Kız bence başkasını seviyor o yüzden umut vermiyor sana😅😅
Cevap sahibi1 yılAnnesi istiyor, babası da , ramazan ayında bana yemek getirirlerdi, evlerine davet ediyorlar kaç defa , tâbi gitmiyorum.
Yani bir tek kızın tamam demesine kaldı iş, birde bazı kişilere anlattım olayı, diyorlar ki kız, babası tanıştırdığı için, çantada keklik gibi hissedilmek istemiyor bu yüzden biraz peşinden koşturacak diyorlar
Cevap sahibi1 yılAz önce işten çıkardığım kadın aradı diyor ki kız uzaktan senin işyerine bakıyordu, beni görünce morali bozuldu diyor
Soran1 yılHiç alakası yok kız seni cepte görüyor bence. Belkide akrabasını falan seviyor sana hiç umut vermiyorsa net değilse direkt uzaklaş. Üzülürsün sonra aman dikat et
Soran1 yılSen yinede yaşa gör belirsiz olan bişeyin sonu hayırlı olmaz. benden demesi☺️
Cevap sahibi1 yılBu son adımım olacak, annem konuşsun oldu oldu olmadı yapacak bir şey yok, tuz basarım yaraya.
Çok daha güzel kızlarla konuştum, isteyip te konuşmadığım kız yok ama ne bileyim bu da benim imtihanım.
Cevap sahibi1 yılHakkınızı helal edin, teşekkür ederim, çok uzattım
Soran1 yılyok sorun değil evlilik zor ama dikkat et, şu an gözüne perde inmiş, hersey iyi hoş geliyor ama gerçek yüzleri görünce şok olursun. Kızın gönlü olsa belli eder ben öyle düşünüyorum birazda seni geçiştiriyor oyalıyor seni gibi hissediyorum. Nasıl olsa ailemi tanıyor, bana güveniyor diyor. Garantiye almış ya başkasıyla konuşuyorsa. Seni suçlar o her türlü ama oyunlara gelme netlik yoksa yarana tuz bas. çıkar onu ailesini işten.
Cevap sahibi1 yılHaklısınız olmayacaksa tamamen kesmem lazım iletişimi. Ama hissediyorum bu kız benim nasibim olacak.
Soran1 yılHisler çoğu zmn yanıltır. sen tüm şeffaflıyla bak. net değilse kız hemen çıkar hayatından böyle, elindekinden olursun ne güzel başka kısmetlerin varken kısmetini kapatma
Cevap sahibi1 yılVarlık içinde yokluk yaşıyorum, ne bileyim bende şaşırdım kaldım
Soran1 yıldikkat et oyun da olabilir sana karşı büyü de olabilir
1 yılEvlendiğimde aklımda sadece eşim olur başkası olamaz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır olmadı
11 Yorumla
Soran1 yılGenelde erkeklerin oluyor
1 yılHayır olmadı
11 Yorumla
Soran1 yılBiz kızlar gururluyuz da erkekler öyle değil
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olmaz.
12 Yorumla
Soran1 yılEn iyisi
1 yılHer ne olursa olsun ilk aşklar unutulmaz
08 Yorumla
Soran1 yılAllah sizi ne etmeye ama
Soran1 yılÇok acımasızsınız Ozaman karında unutmasın kıskandım abi
- 1 yıl
Şimdi şöyle bir durum var herkes gerçekçi ve dobra olamaz ama ben içimden nasıl geldiyse öyle cevabını vermeyi severim gerçeklerin arkasında sığınıp yalan söylemeyi asla beceremem
Soran1 yılBalık burçu musun ama yinede çok acımasızca ozmn ilki olmazsa hiç olmaz demek bu😹
- 1 yıl
Zaten bundan dolayı yıllardır yalnızım ve şu kafayla devam ederse evliliği dahi düşünmüyorum
- 1 yıl
Akrep burcuyum
Soran1 yılAkrep burçları öyle unutmaz asla bencede aklında biri varsa evlenme başkasını da yakma sevmiyorsan boşver😀
- 1 yıl
Şu an için aklında hiç kimse yok ve hiç kimseyi sevmiyorum ama son zamanlarda gördüğüm sevgi ve aşkların hepsinin boş olduğunu ve günlük aşklar ve sevgilerin başladığını bu yüzden şu an için bunu gerçekleştirmem biraz zor
Olmadı
10 Yorumla
1 yılHayır
10 YorumlaOlmadı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılYok daha neler
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayır
10 YorumlaSenin var sanirim
110 Yorumla
Soran1 yılYok yok aman aman sakın bana bulaşma🤣
Soran1 yılye bana bulaşma sakın😆😆
Soran1 yılÜüüf
Soran1 yılUzun burada olmasss
Soran1 yılGel
Oldu
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenme ozmn