Ah Adil Yıldırım, en sevdiğim Erkek Tipi. Ne fazlası var ne eksiği. Tam bir Oğlak Erkeği... ❤️
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir gün gittiğine pişman olur mu :( telepatide yaptım çok özlüyorum içim yanıyor gözüme uyku girmiyor dönmez asla imkansız ama en azından pişman olur mu?
Adil bey bu cinselligin afrikasi turkiyede size çok ekmek cikar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşırı mutsuzum akıl verin Çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var sürekli konuşuyoruz ama sevgilim onunla görüşmeyeceksin dedi bende bana karışılmasından nefret ederim ilişkinin basinda da soylemistim hatta ben onun kiz arkadaslarina karismiyorum arada bir guven durumu varken onun benden bunu istemesi beni asiri uzdu arkadasimla konustum ben aradan cekilirim yeter ki mutlu ol diyo napcam ben ya
Bak canım duruşunu ortaya koy. Senden oncede o vardi ve biz arkadastik de. Senden sonrada oyle kalicak de. Arkadslarima karisilmasindan hoslanmam diceksin
Bir insanın insanlara karşı güveni neden kaybolur?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sadece japon falan seviyorum uzak dogulu bunun için hiç sevgilim olmadı 4 senedir böyle bir huyum var takıntımı desem bilemedim birisi yorumlasın beni?
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 8,7b cevap paylaştı.
Seni tanımıyorum bile, ilişki için koça ihtiyacım da yok kendi işimi kendim hallederim, eskiden böyle insanlar yoktu, neden ihtiyaç dururlar böyle birine ki
Niye depresyona giren insanlar terapiye gidince düzeliyor Bırakalım ölsünler o zaman Kadınlar doğumdan sonra depresyona giriyor. 10 kadindan 5 tanesi Bırakalım kendine ve bebeğine zarar versin o zaman Böyle birşey mi olur?
İşte insanlar sevgilisi yüzünden de depresyona giriyor Bil istedim Deliriyor çoğu, erkek arkadaşı kötü davraniyor ama adami seviyor Ne yapıcanı bilemiyor tabiki çaresiz Tabiki ilişki koçlari cok faydalı Ben ayrılık sonrası adil yıldırımın videolarini izleyerek kendime geldim Allah bin kere razı olsun, ben kendimi bu şekilde toparladim Etrafimda kimsenin veremedigi kadar değerli bilgiler veriyor adam Kız arkadaşlarımın "Bosver" diye geçiştirdigi şeyler Küçümsemeyin lütfen
Hocam biraz saçma gelebilir ama 170 boyundayım ve sanki bu boyla kız bulamam gibi geliyor hiç de sevgilim olmadı diğer tüm yanlarım iyi yakışıklı olduğum söylenir ama boyum çok kısa bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç mi ihtimal yok?
Evlilige yanasmayan, senden baskasiyla olamam diyen bir erkegin 1 ayda baskasini bulmasi nasil degerlendirilmelidir? Not: iliskimiz gel gitli olarak 5 yil surdu. Genel olarak her ayriliktan sonra ben yazdim.
Parkta karşımda olan bir çocukla bakışıyorduk. Sonra o çocuk arkamdaki banka oturdu. Ben de çocukla ilgilendiğim için pek bakamadım. Benim yanım da tek beş yaşında çocuk olmasına rağmen yanıma gelmedi. Daha sonra gitti. Nedeni ne?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İlişkilerde burçlara göre yaklaşımlar, gözlemler, kararlar vermelimiyiz.. Sizce burçların gerçekten ilişkilerde olumlu olumsuz etkisi var mı?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayrıldığım sevgilimle aynı ortama gelemiyorum, canımı sıkıyor onun bakışları, aynı ortamda olunca nasıl davranmalıyim?🤦🏻♀️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum , güvensizliğim çok var ona karşı bunu aşabilirmiyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim?
@arzuky hoşlanıyordum ilk zamanlar ama artık çok soguguz birbirimize nasılsın diyorsak mesela umrumuzda değil artık nasıl olup olmadığımız sanki o kadar umursamaz cevaplar alıyorum
@arzuky bide uzaktayız birbirimizden herşeyi yapabilir çok ciddi değiliz olursa olur olmazsa hiç olmaz kafasindayiz bunu düzene nasıl sokabilirim yani bir erkek ne yaparsa mesela o ilişki değildir bunları bilmem lazım ya yani biraz ilişki konusunda zayıfım ):
@arzuky gelicem yanına falan dedi ama kim bilir birdaha ne zaman görüşücez mesela şey diyor İstanbul ordan İzmir tam yaşımın cağı bekarım da hem falan dedi tam şerefsiz
Sen tüm kozları onun eline vermişsin ama böyle olmaz ona o rahatlığı vermemen lazım yani olmasada olur gibi davran fazla takma yani kısacası şımartma😄 bak nasıl ayağına geliyor
@arzuky valla geliyo ters yaptığım zamanlar falan ama hem çok zor yüz yüze konuşamadan konuşmak çok zordur kendini istediğin gibi ifade edemezsin edersin ama yanlış anlarsa da düzeltemezsin o yüzden anlayış biçimi önemli böyle telefonda falan konusurkende aynı şey geçerli zor yani hepsi uğraşamam onunla 😅
Sevgilime rahatsız olduğum şeyleri uygun dille söylesem bile dinlemiyor. Beni seviyor kaybetmek istemiyor ama isteklerimi yerine getirmek istemiyor. Ne yapmaliyim
Âdil bey 2 yıllık sevgiliyiz benim için çok şey yaptı, sevgisine inanıyorum, ama sadece evde görüşüp cinsellik yaşıyoruz. Dışarıyı sevmiyor bahane buluyor. Ben söylediğim zaman da bıktım yeter diyor.
Merhaba, hoşlandığım erkekle flört aşamasına geçemiyoruz karşı tarafın atağa geçmesi (buluşmak istemesi sürekli mesaj atması vb.) için ne yapmak gerekiyor?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Adam psikoloji bile okumamış gelmiş hayat koçuyum diye zırvalıyor insanların duygularını sömürmeyi ne kadar seviyorsunuz !
Dizilerdeki başrol yerine koyuyorum kendimi karşımdakinide aynı şekilde ben güzelim karsimdakide yakışıklı ve zengin olsun istiyorum. karsima öyle biri çıkmadı Dizilerdeki gibi bir aşk istiyorum?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Helal olsun editöre O kadar da papatya değiliz dedi anladı kadın :D
Yemin ettiğim bir kız var aşk yemini ama ben bu yemini bozdum onu aldattım sonrada aldatıldım kızlardan çok korkuyorum cinsel yönüm çok az sizce ne yapmalıyım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyi günler. Bilinen üzere zamani kızları para avciları. Bir kızın paramımı yoksa benimi sevdiğini tek bir hamlede nasıl anlarım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kizlar bana saygi duymuyor beni umursamiyor kizlarin saygisini nasil kazanabilirim?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ciddi bir güven sorunum var artık bunun aşılabilir olduğunu sanmıyorum artık
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Ben ilişki koçu ve yazar Adil Yıldırım, kadın erkek ilişkilerine dair sorularınızı canlı yayında yanıtladım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Ah Adil Yıldırım, en sevdiğim Erkek Tipi. Ne fazlası var ne eksiği. Tam bir Oğlak Erkeği... ❤️
Bir gün gittiğine pişman olur mu :( telepatide yaptım çok özlüyorum içim yanıyor gözüme uyku girmiyor dönmez asla imkansız ama en azından pişman olur mu?
Telepati yaptın ve hala gelmedi miiii! oha minagoyim🙀
@yildizbeyix neden dalga geçiyorsun hiç mi sevmedin
Estağfurullah ne dalga geçmesi... Ben gayet ciddiyim. Geçen markete gitmeye üşendim sigara diledim. Gelmedi... Olsun, denemeye devam
Dönüp dönüp gelen Eski sevgililerden kurtulma hilesi varsa alırım 😄
Evlenmek 🤪
Bu sırtlanlarla savanada nasıl yaşayacağız 🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪
Bu sırtlanların nesi soralim adil bey :D
Aşık olmaktan korkan kimseye guvenemeyenlere tavsiyeleriniz nelerdir
Sırtlanları uzerime çekiyorum pırlanta gibi çocuklara karşı da nedense soğuk hissediyorum 😂
Aldatan ve psikolojik şiddet uygulayan erkeğe ayrıldıktan sonra nasıl uzun süreli vicdan azabı çektirebiliriz?
Hayatına devam et keyfine bak ve aldatan birine takılıp durmamani tavsiye ederim sonuçta kaybeden taraf kendisidir
hocam benim çok önemli bir meselem var. sizin yardımınız gerekiyor. özelden cevaplar mısınız.
Adil bey bu cinselligin afrikasi turkiyede size çok ekmek cikar
Aşırı mutsuzum akıl verin
Çok sevdiğim bir erkek arkadaşım var sürekli konuşuyoruz ama sevgilim onunla görüşmeyeceksin dedi bende bana karışılmasından nefret ederim ilişkinin basinda da soylemistim hatta ben onun kiz arkadaslarina karismiyorum arada bir guven durumu varken onun benden bunu istemesi beni asiri uzdu arkadasimla konustum ben aradan cekilirim yeter ki mutlu ol diyo napcam ben ya
Bak canım duruşunu ortaya koy. Senden oncede o vardi ve biz arkadastik de. Senden sonrada oyle kalicak de. Arkadslarima karisilmasindan hoslanmam diceksin
Hata yapıp pişman olan ama hata yapmaktan vazgeçmeyen erkekle ciddi düşünülür mü?
Hepimiz biliyoruz ki genelde bu iliskilerde ilgi gören taraf kadınlar peki çok teklif alan ve bizi sadece elde tutmaya çalışan kadını nasıl anlarız?
Bana herhangi bişey öğretebileceğini düşünmüyorum. Yalnızım çünkü tipsizim zorlamaya gerek yok.
Babama "abi" diyen bir erkeğe yürürken nelere dikkat etmeliyim?
Bir insanın insanlara karşı güveni neden kaybolur?
sadece japon falan seviyorum uzak dogulu bunun için hiç sevgilim olmadı 4 senedir böyle bir huyum var takıntımı desem bilemedim birisi yorumlasın beni?
Hocam iki cinsinde doyumsuzluğu nasıl geçer? Birinin para diğerinin bel altı muhabbetleri.
adil abi çirkin bir erkeğim benim hiç şansım var mı
Hocam nişanlımı arzulayamıyorum neden acaba ne yapmam Lazı.
Erkekleri bu kadar cinselliğe yönlenmesinin sebebi kadınlar mı?
Yediği besinler sosyal çevre ve stres.
Evli misiniz ve kendi ilişkilerinizde ne derece başarılısınız?
Öfkeye dönüşen bir sevgi tekrar sevgiye dönüşür mü?
Hocam bu kadar uğraşıyoruz ama değmiyorlar sadece bunu halledin yeter😂
İnsanlara güvenmiyorsak bu güveni kazanmanın yolları neler
Bütün bunlara ihtiyacım yok sadece sizi izlemek için izliyorum hayat enerjiniz harika 😊
Şimdi ne dedim de ben eksi yedim ya 😂
Seni tanımıyorum bile, ilişki için koça ihtiyacım da yok kendi işimi kendim hallederim, eskiden böyle insanlar yoktu, neden ihtiyaç dururlar böyle birine ki
İlişkinin koçu mu olue ya? İki kişiliktir ilişki. üçüncü kişinin aklına gerek yok
Ya gerek yok sen öyle san
Sana soran olmadı
Kadinlarin olması gerektigi gibi davranmasını söyledikleri için işinize gelmez tabi
Ne alaka ya. Başkasının aklına ihtiyacı yok insanların
Tabiki de var
Akıl akıldan üstündür
Niye depresyona giren insanlar terapiye gidince düzeliyor
Bırakalım ölsünler o zaman
Kadınlar doğumdan sonra depresyona giriyor. 10 kadindan 5 tanesi
Bırakalım kendine ve bebeğine zarar versin o zaman
Böyle birşey mi olur?
Senin verdiğin örnekle ilişki koçunun ne alakası var ya? Psikolog mu bu
İşte insanlar sevgilisi yüzünden de depresyona giriyor
Bil istedim
Deliriyor çoğu, erkek arkadaşı kötü davraniyor ama adami seviyor
Ne yapıcanı bilemiyor tabiki çaresiz
Tabiki ilişki koçlari cok faydalı
Ben ayrılık sonrası adil yıldırımın videolarini izleyerek kendime geldim
Allah bin kere razı olsun, ben kendimi bu şekilde toparladim
Etrafimda kimsenin veremedigi kadar değerli bilgiler veriyor adam
Kız arkadaşlarımın "Bosver" diye geçiştirdigi şeyler
Küçümsemeyin lütfen
sorum yok neden çünki ben doğaçlama yaşıyorum o yüzden herşeyi batırıyorum :D
Karşı cinse karşı oldum olası bir güvensizlik yaşıyorum. 14- 15 yaşında bile beni sevenlere inanmazdım.
Bunun nedeni ne olabilir?
Bir erkek hoslandigini nasil belli eder Iletisim kurmadan? Nasil iletisim kurabiliriz nasil daha etkileyici oluruz?
Deivid de Souza'nın yengeç dansını yapmıyorsa sevmiyordur hacı
@yildizbeyix yengec dansi degilde yanimdan gecerken yamuldu. Yürüyemedi adım atamadi omzu falan düştü bir tuhaf oldu
Andre Santos sambası yapmış. Seviyor olma ihtimali çok yüksek
@yildizbeyix bencede 3 4 saat hic gozunu kirpmadan beni izledi bide
kıskançlık sevgi göstergesi midir
kısıtlayan kişi çok mu seviyordur
Psikoloji neden okumadınız? İlişki terapisti gibi davranıyorsunuz nasıl içiniz rahat ediyor?
İlişkilerde sadık olduğumuz zaman neden karşı cinse ağır geliyor?
Uzak mesafe ilişkisi yürür mü?
Seminerlerle olmuyor bu iişler psikoloji bilmeniz gerek
Yav he ya
Git işletme mezunu iliski kocuna ver o zaman yapraaam ne burda tatava yapıyorsun
Si ktir git
Aşk tavsiyesi vermek için ünilerde aşk bölümü mü var mal
Hocam biraz saçma gelebilir ama 170 boyundayım ve sanki bu boyla kız bulamam gibi geliyor hiç de sevgilim olmadı diğer tüm yanlarım iyi yakışıklı olduğum söylenir ama boyum çok kısa bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Hiç mi ihtimal yok?
Evlilige yanasmayan, senden baskasiyla olamam diyen bir erkegin 1 ayda baskasini bulmasi nasil degerlendirilmelidir? Not: iliskimiz gel gitli olarak 5 yil surdu. Genel olarak her ayriliktan sonra ben yazdim.
Parkta karşımda olan bir çocukla bakışıyorduk. Sonra o çocuk arkamdaki banka oturdu. Ben de çocukla ilgilendiğim için pek bakamadım. Benim yanım da tek beş yaşında çocuk olmasına rağmen yanıma gelmedi. Daha sonra gitti. Nedeni ne?
İlişkilerde burçlara göre yaklaşımlar, gözlemler, kararlar vermelimiyiz.. Sizce burçların gerçekten ilişkilerde olumlu olumsuz etkisi var mı?
Ayrıldığım sevgilimle aynı ortama gelemiyorum, canımı sıkıyor onun bakışları, aynı ortamda olunca nasıl davranmalıyim?🤦🏻♀️
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum , güvensizliğim çok var ona karşı bunu aşabilirmiyim yoksa bu ilişkiyi bitirmeli miyim?
Sana zarar veriyorsa bitir ama gerçekten seviyorsan adı geçtiğinde heyecanlaniyorsan bir şans daha vermelisin
@arzuky hoşlanıyordum ilk zamanlar ama artık çok soguguz birbirimize nasılsın diyorsak mesela umrumuzda değil artık nasıl olup olmadığımız sanki o kadar umursamaz cevaplar alıyorum
Neden öyle oldu ama ilişkinin düzeni yonlendirmesi biraz da kadının elinde yuvayı dişi kuş yapar
Aldatıyor mu acaba
Öyleyse varya hiç umursama salla gitsin degmdz
@arzuky bide uzaktayız birbirimizden herşeyi yapabilir çok ciddi değiliz olursa olur olmazsa hiç olmaz kafasindayiz bunu düzene nasıl sokabilirim yani bir erkek ne yaparsa mesela o ilişki değildir bunları bilmem lazım ya yani biraz ilişki konusunda zayıfım ):
Uzak mesela ilişkisi biraz zor olabilir tabi normal olarak. Görüşmeyi deneyin sürekli seni özlemesini sağla arada kıskandır😉
@arzuky gelicem yanına falan dedi ama kim bilir birdaha ne zaman görüşücez mesela şey diyor İstanbul ordan İzmir tam yaşımın cağı bekarım da hem falan dedi tam şerefsiz
Sen tüm kozları onun eline vermişsin ama böyle olmaz ona o rahatlığı vermemen lazım yani olmasada olur gibi davran fazla takma yani kısacası şımartma😄 bak nasıl ayağına geliyor
@arzuky valla geliyo ters yaptığım zamanlar falan ama hem çok zor yüz yüze konuşamadan konuşmak çok zordur kendini istediğin gibi ifade edemezsin edersin ama yanlış anlarsa da düzeltemezsin o yüzden anlayış biçimi önemli böyle telefonda falan konusurkende aynı şey geçerli zor yani hepsi uğraşamam onunla 😅
Hahahh uğraşma aman be boşver gitsin o gelsin sana takma yaa hayatını yaşa 😂
Yazdığınızı okudum ve karşınızdaki erkeğin cinsel çıkarı için sizinle iletişimde olduğunu düşünüyorum. bana pek samimi gelmedi karşınızdaki erkek
Eski sevgilimle enerjisel bağımı kesemiyorum, sürekli rüyalarımda
Her türlü aktiviteyi denedim
Ne yapmalıyım
Sorum sizinle alakalı bu meslek harici bir meslek tercih etseydiniz hangisi olsun isterdiniz?
Nişanlımin annesinin oğluna çok düşkün olmasına çok bozuluyorum. Kocasından ilgi görmediği için oğluna sarıyor.
Karşı cinse karşı çok sivri dilliyim, bu da onları zaman zaman soğutuyor. Bu özelliğimi nasıl törpüler ve sağlıklı ilişkiler kurabilirim?
Sevgilime rahatsız olduğum şeyleri uygun dille söylesem bile dinlemiyor. Beni seviyor kaybetmek istemiyor ama isteklerimi yerine getirmek istemiyor. Ne yapmaliyim
Âdil bey 2 yıllık sevgiliyiz benim için çok şey yaptı, sevgisine inanıyorum, ama sadece evde görüşüp cinsellik yaşıyoruz. Dışarıyı sevmiyor bahane buluyor. Ben söylediğim zaman da bıktım yeter diyor.
Kullaniyo
Merhaba, hoşlandığım erkekle flört aşamasına geçemiyoruz karşı tarafın atağa geçmesi (buluşmak istemesi sürekli mesaj atması vb.) için ne yapmak gerekiyor?
Adam psikoloji bile okumamış gelmiş hayat koçuyum diye zırvalıyor insanların duygularını sömürmeyi ne kadar seviyorsunuz !
Saçmalama yaptırdığı şeyler işe yarıyor ve onlar bizi üzüyorlar durduk yere biz de kaybetme korkusu yaşatıyoruz yani ben öyle yaptım kuzu gibi oldu
Bacım boşver bunlar aşağı sınıf insanlar
Bunların duyguları sömürülse ne olur
Eşek olana semer vuran çok olur
bir baltaya sap olamayanlar, ya yaşam koçu oluyor ya ilişki koçu, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Evlilik için erkeğin ideal yaşı kaçtır yani kaç yaşında olgunlaşır erkek?
24 28 aradı
Askerliğini yaptıktan sonra
Dizilerdeki başrol yerine koyuyorum kendimi karşımdakinide aynı şekilde ben güzelim karsimdakide yakışıklı ve zengin olsun istiyorum. karsima öyle biri çıkmadı
Dizilerdeki gibi bir aşk istiyorum?
Helal olsun editöre O kadar da papatya değiliz dedi anladı kadın :D
Yemin ettiğim bir kız var aşk yemini ama ben bu yemini bozdum onu aldattım sonrada aldatıldım kızlardan çok korkuyorum cinsel yönüm çok az sizce ne yapmalıyım
İyi günler. Bilinen üzere zamani kızları para avciları. Bir kızın paramımı yoksa benimi sevdiğini tek bir hamlede nasıl anlarım
Kizlar bana saygi duymuyor beni umursamiyor kizlarin saygisini nasil kazanabilirim?
Ciddi bir güven sorunum var artık bunun aşılabilir olduğunu sanmıyorum artık
Sevgili Koçum, sizin aşk hayatınız nasıl? Bu konuda bu denli bilgili olmak ilişkilerinize nasıl yansıyor? @Adil Yıldırım
Farklı şehirlerde bulunan çiftler ilişkilerini nasıl heycanlı tutabilir ve nasıl sağlıklı şekilde devam ettirebilir?
sevgilim benle cinsel ilişkiyi girmek istemiyor ne yapmalıyım jartiyer de giyiyorum olmuyor lütfen ciddi olanlar yardım etsn
Yeşil asker kulodu giy %100 başarı
Bunu sana söylemediyse önceden ayrılmalısın
18 yasindayim 3 yillik iliskim var askere filan gitdi simdi biraz soguk oldu evliliye gide bilirmiyiz?
Bir ilişki koçu olarak peki ya sizin boşanmış! Olmanız... 🤔
Terzi ve söküğü sorunsalı mı 🤔