Merhaba. Yardımınıza çok ihtiyacım var. Ben 24 yaşında bir kadınım. Sevgilim estetik cerrahı ve yakın zamanda evlenmeyi düşünüyoruz. Arkadaşlarım aptal olduğumu, eşimin her gün yüzlerce meme mıncıklayacağını söylüyor. Sadakatin olmadığı bir evlilik istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Bu durumun artı ve eksileri neler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılAh öyle bir kocam olsaydı keşke 😂
Binlerce meme görebilir, binlerce kadın da görebilir. Önce kendine, sonra eşine güvenmelisin. Evlenmek için memesini gördüğü yüzlerce kadın değil de tercihi sen olmuşsun bu birincisi, ikincisi de yapmak isteyen her yerde her meslekte yapabilir ki ayrıca o bir doktor ve günde 50 kez gördüğü şeyin ne cazibesi olabilir12 Yorumla
Soran+1 yılE peki bu da cinsel hayatımızı olumsuz etkilemez mi?
- +1 yıl
Neden etkilesin ki bu onun maddi geliri
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılbirincisi doktor hasta iliskilerinde utanma yoktur, ikincisi doktor isi geregi memeyi bir "sey" olarak görecek. cinsel bir anlam çıkmayacak. zaten çıkarsa etik olmaz. ki, kisilik olarak tanıyorsan ve boyle bir sey yapmayacağına, boyle bir zihniyette olmayacagina inaniyorsan hepsi sana kalmis. insanlari dinleme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım bence bitirmelisin asla mutlu olamazsın özellikle de kıskanç biriysen, ben hayatta kabul edemem tahammül de edemem sinir krizi geçiririm heralde, bide kadınları biliyosun sırf doktor parası var diye daha da yavsayacaklar estetik cerrahini bile geçtim doktorlara hıc güven olmaz yani
00 Yorumla
kardeşim ben de hastanede çalışlıyorum ve çok çıplak insan görüyorum meslek gereği, eğer arkadaşının içinde kötü bir niyet yoksa bir sorun olmaz ama içinde kötü bir niyet varsa bunun için hastanede çalışmasına gerek yok istediği zaman istediği gibi yapar zaten
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Eğer kıskanç biriysen vazgeç bu sevdadan şahsen ben kabul etmezdim ama değilsen bunu düşünmene gerek yok.
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok kıskanç biriyim. Böyle şeylere tahammül edemiyorum. Telefonunda bir sürü meme fotoğrafı, kadın numarası olacak falan.
Soran+1 yılO kadar haklısın ki...
Soran+1 yılAmin 😔
+1 yılşaka mısın ahjdsjdjsk sevgiline güvenmiyosan evlenme bunun meslekle alakası yok
21 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım yüzünden bu şekilde düşünmeye başladım. Sevgilim tusu yeni kazandı zaten şu ana kadar bir problemimiz bundan dolayı olmadı
+1 yılSaka gibisin valla keşke elledi ile kalsa o karılar ona asılır sonrası neler neler olur
13 Yorumla
Soran+1 yılBöyle söyleme onu çok seviyorum. Ne yapmalıyım sence?
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok ya güvenecen
- +1 yıl
Benim yardımın yeri bura degil
Mesleği yüzünden yadirgama. Eğer güvenin tamsa evlen
14 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım yüzünden güveniyorsam da artık tereddüt ediyorum ne yapmalıyım?
Soran+1 yılHayalindeki meslek bu, nasıl istemediğimi söyleyebilirim ki? Kadınlarla fazla haşır neşir olmasını istemiyorum
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 13,7b cevap paylaştı. Sevgilin o memelerden hiç 1 zevk almıyordur. Emin ol. Mutlaka evlenin.
12 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin bu konuda? Sevgilime yazanlar ya da farklı şeyler teklif ederlerse ne olacak?
+1 yılInek sutu satanlar da hergun meme mincikliyor 😂 ekmek parası işte takıntı yapma
11 Yorumla- +1 yıl
Ama bende cekemezdim düşün gece evde basbasasinz bir tane meme resmi atiyor kadın. Doktor bey bu memeyi şu şekilde yapabilir mısınız diyor 😂😂 cinayet sebebi
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yıle iyide bunu işi olduğu için para karşılığında yapıyor zevk almak için veya seni aldatmak için yapmıyor ne saçma bir düşünce bu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOf adam doktor ne alaka mıncıklamak adam doymuştur ayrıca bence bu büyük bir artı
20 Yorumla
6 ayBenimde aşırı hoslandigim bir erkek arkadasim var ve oda estetik cerrahı olmak istiyor sen bu konuyla ilgili ne yaptin lütfen özel değilse paylaş , bende aşırı korku içindeyim , ya kizlar ona yavsarsa oda beni birakirsa ve onu cok seviyorum.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 32,8b cevap paylaştı. İstek olmasa bile eşin başkalarına dokunacak bunu göz önünde bulundur
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok. Cerrah olunca kimse o gozle bakmak. Arkadaşların tam bir mal
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim bu şekilde düşünmese bile ben telefonunda bu tür şeyler görürsem deli olurum. Bir de kadınlar tarafından talep görürse
- +1 yıl
Kendine güvenmiyorsun o zaman, sen yerine onları tercih eder diye korkuyorsun
Soran+1 yılHayır bu öyle bir durum değil. Aldatilma korkusundan ziyade hemcinslerim tarafından talep görmesi düşüncesine katlanamiyorum
- +1 yıl
Yapamazsın o zaman. Yol yakınken vazgeç
+1 yılSaçmalamayın ya, estetik cerrah diye insan değil mi yani...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilletin ağzına bakarak yaşayan birisin bemce sen hiç evlenme
10 YorumlaBenim erkek arkadaşım da bu alanda ilerlemek istiyor, ben istemediğimi rahatsız olacağımı belirttim ama inatlaşıyoruz. Ne karar verdiğinizi merak ettim, özel olmayacaksa paylaşabilir misiniz?
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşların seni kıskanıyor 😉
10 Yorumla
+1 yılSanki hêr estetik yapmaya gêlên kadın eşinin altına yayacak dêil ya saçma sapan
01 Yorumla- +1 yıl
@Zcwlwlwlw êvêt çok haklısın doğru erkeğine güvên dicen ama biz êrkêklêr dê ilk fırsata kaçımıyoruz kadınları nasıl olucak zêvkli oluyor
+1 yılKesinlikle saçma sorulardan birisi
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Ellesin canım ne olacak gögüsten
Soran+1 yılGöğüs değil yalnız meme! Ben de stajyer doktorum
Güvenmiyorsan bırak uğraştırma
10 Yorumla
+1 yılNe alaka mk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz