Eltimle nişanlımın arası çok iyi, ne yapmalıyım?

Nisanlımla 1 senedir birlikteyiz. Ilk zamanlar cok kibar beyefendi bir adamdı. Surprizler hediyeler , surekli mutlu etmek icin cabalardı. Nisanlandık, ailelerle gorusmeler basladı. Eltim daha sevgiliyken beni aramaya baslamıstı. Surekli nisanlimdan bahseder onu överdi. Ancak kendisiyle nisanlimin arasinin iyi olmasini anltirdi. Eltim kapalı. Nisanlimin yaninda kisa elbiseler giydiginden bahsederdi. Kocasi yokken nisanlimin onu surekli biyerlere goturdugunden bahsederdi. Bu boyle devam etti. Hatta lisede nisanlim surekli bunlara gidermis cocuk sevmeye. Ailesi ders calismiyor diye yatılı okula yazdirdigini soyledi. Bizim evden cikmazdi dedi. Nisanlimla eltim arası yaş farkı 3. Eltim kucuk yasta evlenmis. Kocası bundan baya buyuk buyuk 10 yas kadar. Ben tesetturlu degilim. Eltim bana sana kiyafete ne kadar acik giydiriyor diye sorular soruyordu. Zamanla nisanlim kiyafetime karismaya basladi, terslemeler hakaretler cogaldi. Ve eltimle arasi cok iyi. Ona laf soyletmiyor. En ufak birseyde bagirmalar o benim ailem canim sen kim kimsin gibi soylemler basladi. Kayinvalidemde kac kere eltimin nisanlimin arkasindan gittigini gordum diger odalara fisirdasarak konusmalarini duydum. Ve surekli ariyor. Arama kayitlarini goruyorum. Daha cok sey var suphelendigim ne yapacagimi bilemiyorum. Eltime toz kondurmuyor. Canım yanıyor. Yakinda evleniyoruz. Gunlerdirde konusmuyorduk tavirlari yuzunden. Ailesinin yanina gitmisti. Eltimle konustuk. Bana ne kadar eglendiklerini nisanlimin cok mutlu oldugunu cok gulduklerini balkonda oturduklarini anlatti. Nisanlim bana karsi cok degisti. Sogudugunu hissediyorum. Ve eltimin etkisi oldugunu hissediyorum.
Eltimle nişanlımın arası çok iyi, ne yapmalıyım?