ben namazında niyazında dininde biriyim. makyaj yapmam oje falan sürmem ama nişanlım böyle olma biraz açıl bakım yap diyor. genelde kapalı giyinirim. koca karı gibi olmuşsun biraz dar kısa falan giy ben böyle sevmiyorum diye ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Sanane de ona beni nasil sevdiysen oyle kalicam de ya anlamiyorum acik olan birine kapan diyolar kapali olana acil diyolar basda nasil sevdiyseler oyle kabul etsinler !
Oyle bir acil ki kiskanclikdan gebersin ozaman belki anlar kiskanclikdan geberir insallah sonra de sen istedin bende boyleyim al de117 Yorumla
Soran+1 yılgörucu usulu tanıstık
Soran+1 yılişte 8 ay oldu nısan olalı açılmamı ıstıyor
Soran+1 yılikizler ben o oğlak
Soran+1 yılevet ısrarcı oluyorlar
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılköyde yasıyorum ama ayrılırsam mıllet çok dedıkodu yapar
Soran+1 yılben su an kapalı değilim ama kapanmayı düşünüyorum bırkaç yıla
Soran+1 yılişte kapanmamı istemıyor ama ben kapanmayı dusunuyorum
Soran+1 yıltamam
En İyi Cevaplar
+1 yılHerşeyden önce senin görüşüne önem veren ve aynı inanca sahip olduğun biriyle yuva kur. Şimdiden sana bunu diyebiliyorsa ki bu çok büyük birşey, Rabbin için o çocuğu terket. Nişanı at. Elbet vardır bir dengin, Senin örtün Kur'anda bir ayet, o çocuk, ayetten daha değerli mi?
10 Yorumla
+1 yılÇok mu aradın sen o gavatı?
Kısa giyin, açıl...
Lafa bak itteki...
Mahremini ona buna ikram etmeyi bu kadar isteyen it, evlenince seni başkasına ikram da eder. O itin zihninde seni yatakta başkası ile paylaşmak da var. Deşelersen bu dediğimi bulursun...69 Yorumla
Soran+1 yılsevmıyorum ben öyle muhafazakar dıyor.
modern açık sosteyık bakımlı kadın sevıyormus- +1 yıl
Kadın yazık etme kendine
Aynı dünyanın insanı değilsiniz siz.
Yol yakın iken bakın yolunuza...
Evlenip çoluk çocuğa karıştiktan sonra hiç ayrılamazsin... Hissî değil aklî olsun kararların... Hayatını zehir etme kadın...
Soran+1 yılinsanlara ne dıyeceğim küçük bir köyde yasıyoruz nişan attı dıye konusacaklar
- +1 yıl
Kadın önemli olan senin kendi huzurun.
Onun bunun ne dediğinin hiçbir önemi yok bu durumda. Oturup konuş ve "biz birlikte olamayız, herkes yoluna baksın" de. Yazık etme gençliğine ve hayatına... İstek gönderen sen misin?
Soran+1 yılyok ben ıstek falan göndermedim.
aileme anlatayım o zaman son kez nısanlımla da konusup- +1 yıl
Önce onunla konuş sonra da ailen ile. .
Ve nihai kararını ver.
Aynı dünyanın insanı değilsiniz siz anladığım kadarıyla. Yazık etme kendine... Peki. İstersen yazabilirsin. Umarım her şey gönlünce olur.
Soran+1 yılteşekkür ederim.
Allah razı olsun- +1 yıl
Ecmain...
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Bu o istiyor bu istiyor diye yapılacak bişi değil sen ne istiyorsan onu yap. Ben yaşadığı kente iyi tanına ve bilinen bir solcu ve kemalıştım kapalı bir bayanla ilişkim olsa ona asla aç kapa soyun gıyın koç bir baskı yapmazdım. Onu kendi kendine birtakımdım.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı. Dinleme onu sen onun icin yaşamiyorsun unutma bizi yaratan Allah ve kurallari belli aciz bir kula hesap verecek degilsin ahirette o mu hesap vericek senin yerine demekki seni hic düsunmuyor bile bile ateşe atiyor seni daha seni düsunmeyen birinden kusura bkma ama hayir gelmez..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılNisanlin seninle dün mü tanisti? Bu ne sacmaliktir seni böyle gördü böyle sevdi Kabul etti. Yol yakinken dön derim öyle biriyle evlenilmez sanada hayir gelmez.
15 Yorumla
Sorangorucu usulu oldu
- +1 yıl
Görücü üsülü evlilikler zaten bu zamanda cok ama cok zor eskilerde kaldi onlar. Zaman devir degisti. Ailen ne diyor peki? Ve cok özel olmassa sen isteyerekmi evlenceksin bununla? Ister
görücü üsülü istersen ilk görüste ask olsun böyle biriyle olmaz. Sakin ha dedigini yapma
Soran+1 yılben normalde kapalı değilim aa kapanmayı düşünüyorum bikaç yıla. o benı beğenmış ama bu sekılde ıstemıyorum dıyor. ailem uygun gördü diye evlenmeye karar verdim ama bu isteği de hiç normal gelmedi.
- +1 yıl
Kapanmak istiyorsan bunu Kabul etmeli saygi duymali
Soran+1 yılSaygı duymuyor
Belli ki görüş ayrımı var.. yolun sonu görünmüş herkes dengi dengine. .
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha ya sen yine bakim acilmak mi gerekiyomus, acilip kime gostercekmissin bakimliligini? güzel kardeşim bu insanlar ya, yapma namazinda niyazinda insansin duzenini bozmadan bakimini yap yine evde goster hunerini kocana
116 Yorumla
Soran+1 yılo dışarda da açık olmamı ıstıyor
Cevap sahibi+1 yılAmaci ne bu herifin karisi guzel mi desinler istiyo?
Soran+1 yılöyle sevyormus
Cevap sahibi+1 yılYeni mi tanistiniz sanki bu nisanlanana kadar neyi beklemis, baskalarina mi ozeniyor nedir
Soran+1 yıl8 aydır nısanlıyız. tansıır tanısmaz nısan oldu. hep öyle açık bı kadın aramıs
Cevap sahibi+1 yılYa var ya tam sopalik basta soylicekti aylarini heba etmezdin sende
Soran+1 yılöyle dedi işte ben sevmıyorum muhafazakar ortamlarda hareketlı bıraz guzel gıyınen ıstıyorum dedı
Cevap sahibi+1 yılSen ne dedin aklin nerdeydi demedin mi
Soran+1 yıldeğiştirmek ıstıyormus benı
Cevap sahibi+1 yılNapcaksin
Soran+1 yılAyrılmayı düşünürüm ana Yaşadığım yer çok küçük biryer dedikodu döner
Cevap sahibi+1 yılAcilsan daha beter dedikodu donmez mi? Anlatirsin herkese oyle boyle diye milletin agzini kapatcam diye kendinden degerlerinden vazgecme
Soran+1 yılhaklısın aslında utanılacak bys yapmadım ben
Cevap sahibi+1 yılNe utanmasi ya bunu anlattignda sana hak vermicek cikar mi? Ailene anlatmakla basla durumu, herseyi acik acik bilsinler
Soran+1 yıltamam anlatayım o zaman
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalim
+1 yılO kim ki öyle sevmiyor diye sen öyle olmaya caliscaksin sakın bu konuda kendinden ödün verme. saygı göstermesi lazım. Bu yarın bigun seni onla bunla kiyaslamaya kalkar canını cok acıtır soylim
20 Yorumla
+1 yılonu ilgilendirmez yaptigi cok ayip. insan iltifat edecegine boyle sacma konusur mu. nereden buluyorsunuz bu odunlari.
30 Yorumlabence sen kendi bilidiğini uygula eğer seni gerçekten seviyorsa zaten kabul eder ayrıca sen böyle kabul etmeli yani bu durumu onunla konuşman gerekiyor belki bu şekilde halledersiniz
10 Yorumla
+1 yılsakın onu dinleme bence hatta sana böyle diyorsa ondan ayrılmalısın en zengini yakışıklısı olsa bile ayrıl tavsiyem budur seni seven adam seni her haliyle kabul etmeli açılacaksan da evlenince bir tek ona açılmalısın sabretsin ya öyle de sen ona
18 Yorumla
Soran+1 yıldışarda açık olmamı ıstıyor
- +1 yıl
saçmalık olmayacaksın herhalde
- +1 yıl
ayrıl o çocuktan salak değer bilsin biraz
Soran+1 yılevet haklısın
- +1 yıl
Allah yolunda gitmek mi şu Ahlaksız yolunda gitmek mi boşver gitsin ben açıktım kapanalı 3 4 ay oluyor ve kimse sevdiğimde dahil bana böyle bir yorum yapmadı tam tersine açılmamamı istediler
Soran+1 yılBen kapalı Değilim ama eğilimim var ilerde kapanmayı düşünüyorum ve açık giyinmem o Yüzden bu şekilde istemediğini söyledi
- +1 yıl
boş ver sen onu ayrıl ondan tek seçeneğin bu olsun alevi falan mı o
Soran+1 yılyok alevi değil
+1 yılValla ben şunu yaparım açık birinden hoşlanıyosam açık birini seçerim kimse kimseyi varetmedi karışmayada hakkı yok herkesin kendi tercihi açık birini bulsun Laik biri olarak söylüyorum bunu
10 Yorumla
+1 yılAçıl demeye hakkı yok ki sana sonuçta o şekilde tanımış ve istemiş. Ama yine de onun yanında giyimine özen göster ortayı bul yani bence
20 YorumlaTabikide acılma ama benim genç bir hocam vardı kapalı ama çok güzel giyinirdi hafif ruj felan sürerdi sende biraz daha güzel giyin ama acılma
11 Yorumla
Soran+1 yılo kapalı ısteıyor
+1 yılSeni teşhir ürünü gibi gezdirmek istiyor yani. Eşinin yanında açılacaksın zaten niye milletede göster illa diyor
10 Yorumla
+1 yılDışarda Dar kısa giyin demesi çok saçma ama evde en azından onun için bakımlı onun istediği gibi olmalısın 😉
10 YorumlaGiyimini biraz revize edebilirsin ama yaşamaya çalıştığın dini gerekliliklerin dısına çıkma bence. Sevgili gelir geçer.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılben böyle geniş düsünceye sahip birisi görmedim kusura bakma :D
umarım trollsündür20 Yorumla Evlendiğimizde sana açılmak isterim hatta istersen çıplak gezerim evde de.
10 Yorumla
+1 yılYapsan bir dert yapmasan bir dert. Yapsan kendi değerlerine ters düşecek yapmasan adamın gözü disarda olacak. Baştan kuralları neden koymadiniz
20 YorumlaBen seni olduğun gibi kabul ediyorum Sende beni olduğum gibi kabul et. Beni değiştirmeye çalışma de
10 Yorumla
+1 yılEngel ol Allah ile senin arana girmesine izin verme ve gerekirse ayrıl öyle bir insanda karakter olmaz
20 Yorumla
+1 yılNisanlin evlenince sana grup yapalım der uzak dur ondan
30 Yorumla
+1 yılZor bir karar. Peygamber Efendimizin öğütlerini dinleyebilirsin.
10 YorumlaSende ondan kapanmasını iste. O yaparsa sende açılırsın
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeyler genelde kapan bol giyin der ama değişikmiş seninki.
Bence yol ver sevmiyorsan20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakma ama iki gun sonra nisanlin gel swinger cift olalim derse hic sasirmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevmiyosa almasaymış ama ben de kapalılıktan tiksinirim.
10 Yorumla Seni zorluyorsa yanlış sen içinden gelerek yapıyorsan doğru ;)
10 Yorumla
+1 yılBen seni gibi yapmaya çalışıyorum oda açmaya mı çalışıyor şakın yapma
20 YorumlaHayır açılma ayrıl ondan daha iyisini bulursun. Bende kapalıyım. Bana Sevgilim böyle bişey dese ayrılırım ondan
10 Yorumla
+1 yılSen allah icin kapanmadinmi
15 Yorumla
Soran+1 yılkapalı değilim ama kapanmaya eğilimliyim yanı açık gıyınmem
- +1 yıl
Anladim dilugun nezamana
Soran+1 yılnısanda
- +1 yıl
Azkalmis
- +1 yıl
Bana ulassana bisiler paylasalim senlw
+1 yılNerde açılmanı istiyor?
12 Yorumla
Soran+1 yıldışarda
- +1 yıl
O zaman sıkıntı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnişanlın için kapandıysan açıl. Allah için kapandıysan sen düşün
30 YorumlaSaçmalama kesinlikle açılma o çocuktanda hayır gelmez bunu istediği için
10 Yorumla
+1 yılSenin tarzın senin seçimin 🙄madem öyle niye sevhili oldunuz ki
01 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü
+1 yılEvde istediği gibi giyinebilirsin sonuçta ikiniz olcaksnz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalıysan açılma bence millet kapalı kız aramayla bulamıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbenim tercihim böyle de
12 Yorumla
Soran+1 yılen doğrusu
- +1 yıl
evet
+1 yılKafasına sık gebersin ibnoş
30 Yorumla
+1 yılSeni böyle sevmedi mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılgörücu usulu
+1 yılAçılmanı istiyorsa yarın da namaz kılmanı istemez
20 YorumlaOnun dedigi gibi bir kadin ol yoksa birakir seni
11 Yorumla
+1 yılDemek ki seni beğenmiyor , gözü dışarda
10 Yorumla
+1 yıluzak dur..
öylesinden hayır gelmez..20 Yorumla
+1 yılbiri için ne açıl , ne de kapan..
10 YorumlaO adamdan hayir gelmez bence
10 YorumlaKendi doğrularını asla satma.
20 Yorumla
+1 yılMaşallah ne güzel kardeşim nisanlin varmis
20 YorumlaO zaman niye nişanlanmış seninle
00 Yorumla
+1 yılçok basit daha evlenmeden yolun başındayken ayrıl
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. bir bildiği vardır adamın dene bakalım
10 Yorumlanasil biliyorsan öyle yap
10 Yorumla
+1 yılDoğru söylüyor :D
10 Yorumla
+1 yılBnmde kapanmami istyo ilginc
10 YorumlaYol ver o seni yoldan çıkartır
10 YorumlaAçılma bence
10 Yorumlaİçinden geleni yap
10 Yorumla
+1 yılAçılma
20 YorumlaAyrıl o g.. vattan.
10 YorumlaE sonuç ne oldu bu arada bende ikizlerim:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılGvatus lipilus
00 Yorumla Açılma
20 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kapalı giyiniyorum, nişanlım açılmamı istiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım