AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Mügeciyim ben valla çocuklu kadının özel hayatı olmaz çocukları büyüt öyle git kocaya
Mutlu olacağına inanıyorsan yap şeninde mutluluk hakkın
valla 7 senedir evlen diyorlar. kimsenin sözüyle hareket etmem. sizde etmeyin...
Annesini başka bir adam becerecek?
Evlen. Belki kocan daha terbiyeli olur ablacım :D
Ogretmenim diyince cidfi baktim lakin son cumle icin size hic birsey demiyorum.
Allah yatdim etsin
Doğru düzgün türkçe öğren öyle gel
Sana anlatmam gerekeni sen cok iyi anladin zaten
Bundan otesi sana kalmis.
Ogrenmem gereken bisey yok benm teeekkur ederim.
Bbyee
Öğretmen olup da evliliği son cümlendeki gibi düşünmek çok yanlış bence hem de çok yanlış.
Neden bozsun yahu, adam gibi birisi denk geldikten sonra mutlu mesut yaşar gidersin, 2yaş daha ufak cocuk olayın farkında bile değil, düzgün bir insan çıkarsa kaçırma bence
Herkes son cümleye takılmış.. Becermek, becerilmek bunlar evlilikte var olan şeyler yahu, site tuhaf tiplerle dolu
dediklerinde çok haklısın tanıdığım abla var evlenmedi başkasıyla kaç sene geçti sürekli konuşuruz yani maddi durumda sıkıntı yoksa evlenme sadece cinsel açıdan zor olabilir belki ama oda artık her kadının kendi sorunu başkasıyla yapan var yapmayan var
Annesini başka bir adam becerecek? bunu bir öğretmenin söylemesi vahim.. evlilik ne için vardırki zaten? adam gitsin baskasını becersin istersen..
Sütten ağzın yanmış sen hala inek sağma peşindesin.
bir de başkasının çocuğuyla mı ilgileneceğim diye düşünüyorsunuz emin olun Karşınıza bu düşüncede insan çıkacaktır ve hiç mutlu olmayacaksınız düşüncenizi temizleyin bence ve öğretmenim diyorsunuz çocukluğumun annesini başka adam becerecek diye cümle kuruyorsunuz yazık beyninize cidden söyleyecek söz yok!
Bence evlenme reis.. Bak ne güzel de mesleğin var..
abla sen evlenme ya. annesini başka bir adam becerecek ne demek. senin zihniyetin zaten pek sağlıklı değil. hele de çevre baskısıyla karar veriyorsan. bence ilk yapman gereken çevreni değiştirmek. başka bir ile tayin isterdim ben olsam
Olabilir tabi ama ilerde böyle bisey olursa o kişiyi çok iyi seç çocuğuna karşı hareketleri falan çok hassas bir konu çünkü evlenmezsende çocuğunu kendin büyütursun aslanlar gibi
Çocuklarına kendin de bakabilecek güçte bir kadınsın , maaşın var. Kadere bırak birini seversen dünya evine gir ama evlenmek için evlenme , boşver insanları
Evlen evlilik iyi de o kişi çocuklara nasıl davranacak kendi evladına bile neler yapan varken risk çok büyük ekonomik olarak durum iyi ise kendin bak derim
Babasız büyümek çocuğun bir yönünü eksik bırakır. Ne kadar hem anne hemde baba olsanda asla normal bir baba gibi olamazsın. Bence en az 1 sene birisiyle konuşup tanışıp güven duyunca evlen
Evlenmek için evlenme bekle ileride evlenmek isteyeceğin seveceğin biri olursa ve çocuğunla iyi anlaşacağını düşünürsen evlenirsin
annesini başka adam becerecek demişsin öğretmenim diyen bir kadına ben yakıştırmadım, tabiki öz bana yerine geçmez üvey baba ama hayat devam ediyor, iyi biri çıkarsa evlenmenizi tavsiye ederim , bebeğinizde var bebekli ya da çocuklu birir ile evlenebilirsini, z bende boşandım, benim çocuğum yok, ben çocuksuz bir insanla düşünüyorum
Yaşın kaç
bu düşün ve tarzın yanlış bende boşandım çocuğum var ve hep şunu düşünürüm benim gibi aynı yerden yaralı aynı şeyleri yaşamış biriyle olabilir
Bence bozmaz cunku nice uvey babalar var oz babasinin yapmadigi iyiligi yapiyor ve illa cocuklu degil cocuksuz bir adam da denk gelebilir onemli olan sen ne istedigini bil ve seni seven ya da sevicek birini bul
-bir de başkasının çocuğuyla mı ilgileneceğim?
Şu lafından sonra o kadar çok tiksindim ki senden, kendini eğitememiş sin bir de öğretmenim diyorsun..
Son cümleye takıldım..
"Annesini başka bir adam becerecek"
Bu senin için gerçekten önemli mi?
Kusura bakmayın fakat Çok bencilce düşünceler. Birde egitimcisiniz. Bence ikinci evliliği yapıp başka kişilerin hayatlarını zora sokmayın derim.. tercih sizin.
Oğlun biraz buyut sonra tabiki sende istiyorsan evlen kimse yalnizliga mahkum degil.. maddi olarak kimseye muhtac olma ama asla..
annesini başka bir adam becerek nasıl bir tanım ya :D sen hangi konulu videodan geldin buraya :D çocuğun daha 2 yaşında 2 :D becermek tabiri ne ya:D
Becerecek? Birde öğretmenim demişsin bu zihniyet yanlış.
Yaşlılığını düşünerek evlenmek saçma
Çocuksuz bir adamla evlenirsen zaten bir sıfır yenik başlarsın sana eş çocuğuna kendi çocuğundan ayırt etmeyecek birisini bulmalısın şu saatten sonra kendin için değil çocuğun için yaşadığını unutma
Zaten çocuğunda küçükmüş evlendiğin insana baba diyeceğinden eminim
kolay deyıl sen okumus zekı bır bayansın evlılık olmdanda olunuyor bır kahve bır sohbet edecegın kısı arkdsın olsun senı anlıyan daha mntıklı bende evlılıge krsıyım cunku bu dönem tehlıkelı pandemı vr bıde hayat cok pahalı
Öğretmensin ve kurduğun cümleye bak.😒
Annesini başka bir adam becerecek ne ya.
Sız birşey sormak istiyorum ben gecmısımde sacma bir evlilik yaptım bazı sebeplereen cinslkk yaşamadık sizce ileride bekarmı bısanmıs biriylemı evlenmelıyım
Farketmez kimle evlenmek istiyorsan evlen.. Benim bir iş arkadaşım vardı bayanı cinsiyeti evlendi boşandı çocuğu vardı gitti bekar bir adam buldu hiç evlilik yapmamış biriyle evlendi.. Bunu daha önce teyzemde yapmıştı teyzem boşandı gitti bekar biriyle evlendi çocuğu yoktu ama.. Kısmetin Nerden geleceği belli olmaz. Evlenmek isteyen elbet evlenir kafayı kullanması lazım. Kafayı kullananlar her şartlarda evleniyor. Kafayı kullanmayın bakirede olsa hiç evlilik de yapmasa evde kalabiliyor
Yaşıda o kadar büyük deglms cocugnzun bence ideoljinz fikirlerinz hobilernz vb uyarsa evli bekar herkes evlenblr sizle ama su son sözünuz birazck kotu olmus sanki
Eğer kendi ayaklarınız üzerinde durabiliyorsanız çocuğunuzu tek başınıza büyütebilirsiniz. Evlilik yapmak zorunda değilsiniz. İnsanların ne dediğini umursamayın, kendi çocuğunuza anne baba olun.
Bende bir evlilik yaptım ayrıldım. Yurt dışından döndüm. Temiz bir insan tanımak istersen her halinle seni tanımak anlamlı görmek isterim. Konusabiliriz
Sorunu ciddiye aldım. ve ciddi anlamda tanımak istedim, umarım alay edilmiyoruzdur
Son cümleye kadar her şey güzeldi aslında soruna gelince çocuğunun biraz daha büyümesini beklen daha iyi olabilir ilerleyen zamanlarda da belki karşına düzgün birisi çıkar
Başkasının çocuğuna niye bakayım diyorsun eee o zaman adama sorarlar elin adamı senin çocuğuna niye baksın
E bakmaz işte elin adamı benim çocuğuma
Bende diyorum ya çocuk büyüyünce düşünürsün evliliği şimdi çok küçük
Cocugunun büyümesini bekle dedigi gibi ama yalancısın
@Muhammet719 yalancı mı
Evlenmeyin hocam ayağın üzerinde duruyon gelecekte de evladın bakar sana kaygın olmasın. hayatta başarılar diliyorum. iyi günler
Hayırlısı olsun ben doğru kararı aldığınizi düşünüyorum. yolun bahtın açık olsun hocam.
başkalarını boş ver, burada önemli olan senin mutluluğun. fotmaliye icabı evlilik yapmaktansa evlenme daha iyi
Evlenme, kendi ayakların üstünde durabilirsin. Mis gibi mesleğin var öğretmenlik.. Millete bakma , millet değil mi fesat, hoyrat, pislik..
Son cümleni okuyunca ne bir çim insanları öğretmen yaptıklarını bir kez daha anladım.
Becerme lafı bir öğretmene hiç yakışmamış. Bu işler nasip kısmet işler. Yarının bize neler getireceğini bilemeyiz. Herşeyin hayırlısını istemek lazım Allah'tan. Gönlünce olsun herşey
Öğretmenlerin bu şekilde düşünmesi çok üzücü, çok...
Hayat bu ne göstereceğini bilemeyiz öyle insanlar var ki kendi çocuğu gibi sevebilir zaten bu elalem ne der ile sorunlar çıkıyor ya yani söyleyeceğim şey Allah iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi.
Çocuk daha 2 yaşında allah aşkına üveyi mi olur, iyi biri olduktan sonra zamanla kendi babasi gibi görecektir. Ve evet en iyisi evlenmen, hayat yalnız geçmez ki çünkü bir hayat arkadaşı sevdiğin biri olması gibi olmaz ki hiçbir şey.
Son cümle olayın vehametini ortaya koyuyor zaten 😄
Bence sen o çocuğa tek başına anne baba olmayı becer
Bence bunu iyi becerememiş kocası iyi becerirler şimdi grup halinde aklı başına gelir dermişim zor gelmez
İlkinde olmadıysa ikincisinde olması daha zor evlenmemek daha mantıklı ama tek başınıza da çok zor günler sizi bekliyor güçlü olmanız lazım. Bende böyle kaldım çok iyi anlarım halinizden. Daha neler neler diyecekler hazırlıklı olun.
Ya merak ettim boşanma sebebiniz neydi sizin?
Adam mantık evliliği yapmış evlendşkten sonra da sevemedim dedi durum bu
Ne saçma bir şeydir bu ya gerçi pek şaşırmadım her gün o kadar saçma şey duymaktan. Ya peki o küçücük yavrusunu nasıl bırakabildi
Mutsuz ailede büyümesinden iyiymiş ayrı evde büyümesi
Hiçte öyle değil her yaşta ayrı ayrı sorunlar yaşayacaksınız üstelik bir de okul çağına geldiğinde daha da zorlaşacak bazı şeyleri anlatmak. Ve çocuğun psikolojisi bu dönemlerde şekillenecek ve bütün hayatını etkileyecek maalesef. Üstelik birde içine atan bir yapısı olursa çocuğun bu daha da kötü
Annesini baska adam becerek cümlesi bir ögretmene yakismadi? bence siz hiiiç evlenmeyin hatta neyse ya wazgectim
Son cümleye kadar iyiydi son cümle olmadı
İyice tanımadan evlenmeyin
Bebegin paikolojisi nasl bozulsun bebek adı ustunde 😒
Evlenme sen bilirsin ilerde cocugun o eksikligi arkadaslarının babalarını gördugunde kesinlikle hissedecektir
Evde düşsen bayılsan seni kim kurtarcak 😒 bebegin 112'yi arayabilecek mi
Senin tercihin tabiki. Tekrar evlilik yapmaman daha doğru.🌺
Büyük konuşmak istemem ama ben olsam evlenmek istemezdim evladım için
Ilerde karşına biri çıkarsa evlen ama sözleşmeli evlen bence
Evlen de doğru kişiyo bulunca zamana bırakarak pat diye evlilik olur mu
Tek başına da yetiştirebilirsin bu senin hayatın kararı sen ver ve insanları umursama
Sen ilk once kurduğun cümleye bir bak becerilmek felan.
Kimseye muhtaç değilsin istediğini yap kimseyi karıştırma
Karşındaki adama bağlı ama çocuğun yaşı çok küçük bence acele etme İllaki biri çıkar karşına
"kaldı ki su saatten sonra bana çocuksuz adam da gelmez. bir de başkasının çocuğuyla mı ilgileneceğim?" Aynı şey karşı taraf içinde gecerli bence sen evlenme
Ben seni alırım ciddiyetle ve sana evlen diyenler haklı çünkü tek başına bir ömür zorlanırsin psikolojin de kötü etkilenir.
Çocuğuna gelince emin ol başkası daha iyi babalık eder ve çocukta senin düşündüğün gibi düşünmez bunun milyonlarca örneği var.
İstersen özele yaz tanışalım anlaşırsak reelde buluşuruz
B. S. G.
S*kip gitmek kolay sen ok de yeter mature
B. S. G. L.
Fak of teacher
P. B. S. G. L. A. k. i.
Özürlü müsün acaba sana kötü bir görüş yapmadım biye küfürle dönsun öğretmensin senin daha ahlaklı olman lazım yazık o çocuk elinden büyüyecek oysa iyi bir baba olurdum ona neyse yazma daha ahlaksız
A. k. d. t. ç. o
Sana cinsel istismarda bulunurum uza mk
Ahahahaagagagagahaggaaggagaa
Xirremin
Yaşıtız seninle, ben de evlen derim, hayat yanız geçmez