Baldızımla evlendim çocuk yapmalı mıyız?

Baldızımla 6 aylık evliyiz neden baldız diyorsun derseniz eşlerimizin ölümünden sonra evlendik. Şu anki karım eski karımın ablası. Önceki evliliğinden iki kızı var benim eşimin hastalığından dolayı çocuğum olmadı. Bu sebepten ben çocuk yapmayı çok fazla istiyorum ama şu anda hem cicim aylarımız hemde ufaklıklar biraz daha büyüsün diyorum benim yaşım genç (25) baldızımsa 32 yaşında ama bir yandan da onun yaşı geçmeden çocuk yapmak istiyorum. Üzerimizden o tabu fikirlerini attık çok şükür ilk birkaç hafta yadırgıyor gülüşüyor birbirimize tam yanaşamıyorduk şimdi tam karı koca ilişkisi yaşıyoruz. Sizlerin de fikrini almak istedim. yadırgamadan cevaplayın sevgiler iyi forumlar 😊

Güncellemeler
7 ay
Birkaç kişi olayı farklı yerlere çekmiş o yüzden geçen senelerde ki olaylarımızı da anlatıcam. Geçen sene ben 24 baldızım 31 yaşında idi benim eşimden dolayı hiç çocuğum olmamıştı baldızımın ise Allah bağışlasın dünyalar tatlısı iki küçük kızı var. Benim eşim ve onun kocası 4 er ay ara ile vefat ettiler vefatlarının ardından 6 ay geçmişti. (Şu an 1.5 sene oldu) Baldızıma eşimle olan iki yıllık evlilik sürecim boyunca hiç yan gözle bakmadım.
Güncellemeler
7 ay
ancak o aralar bakınca güzelliği olsun hamaratlığı olsun bana hitap ediyordu Kayınvalidem birkaç kez şakayla karışık seni çok seviyorum damat keşke ikinci kez damadım olsan dedi torunlarıma da çok iyi baba olursun dedi baldız da masum masum güldü bunu bir adım olarak saydım ama ortada iki tane de çocuk var hem onlara babalık hem baldızımla birbirimize karı kocalık yaparız diye düşündüm yanlış mı etmişim? Baldızımla iki üç ay bu konuda istişare ettik ve evlendik kızları da bana alıştılar.
Baldızımla evlendim çocuk yapmalı mıyız?