- Sana bu konuda en iyi tavsiyeyi verecek olan kisi benim bence benimde annem babam ben 2 yasindayken ayrildilar. Uvey anneyle buyudum cocugunun zaten öz babasi var ve hayatta. Senin esini sadece senin hayat arkadasin esin olarak gorebilir cocuk icin bir yabanci cunku belki babasi hayatta olmasaydi cocukta ufak oldugu icin baska bir adami baba diye bilirdi uvey anne gormus gecirmis biri olarak insanin anne babasinin yerine gecen birisini hazmetmesi sevmesi kabullenmesi elbette kolay degil. Fakat her uvey anne baba da kotu olmak zorunda degil. Genelde kotu oluyolar orasi ayri cocuguda kabullenmis onuda aileden sayan ailenin bir parcasi olarak davranan birine cocugun kotu davrancagini sanmiyorum. bu tamamen uvey anne ve babanin yaklasimina bagli evet bende istemezdim babamin annem disinda bir kadinla evlenmesini onu becermesini annem dururken cogunlukla gicik oldugum oluyo cunku yabanci bir kadin olarak goruyorum ha ama eger uvey anne baba cocuga biz bir aileyiz sende benim kizimsin oglumsun diye davranirsa isler farklilasir diye dusunuyorum. Her cocuk anne babasinin mutlu olmasini ister annesini mutlu eden bir adamdan cocugun niye mutsuz olsun ki. Ama secimini cok iyi yap ben uvey anneden cok cektim kimseye tavsiye etmem bu durumu.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Öncelikle çocuksuz bir adam denkl gelebilir. Benim çocuğum var, sevgilimin yok. Olasılık dahiilnde yani.
İkincisi, yaşlılık garantisi diye evlenmek biraz fazla eşy değil mi? Ne malum ikinci evliliğin iyi gideceği? TAbii ki temenni tersi ama sütten ağzımız yandı yoğurdu bile üflüyoruz.
İşin var, evladın var. GErçetken şu anda bir erkek gerekli mi? Yeniden birini tanımak güvenmek sevmek aynı yatağı paylaşmak ne kadr zor bilirsin.
Evladına bakalım kendi evladı gibi sahip çıkacaki benimseyecek mi?
Bunlar ve daha fazlası hep sorulması ve dürüstçe cevaplanması gereken sorular.
Bekar bir anne olarak lütfen elaleme kulak asma. Onlar bilirsin evlen derler, çocuk yap derler bir tane daha doğur derler, boşanma katlan derler.20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. öncelikle ön yargılı olmayın bekar bir erkekle ile evlenme tamamen sizin ve erkeğin durumuna kalmış ama genellikle bekar bir erkek, dul ve çocuklu bir kadınla nadir evlenir. İkincisi hemen evlilik yaparsanız kişiyi tanımadığınız için problem olabilir, başkasının çocuğuyla mı ilgileneceğim demişsiniz, sizinle evlenecek kişi başkasının çocuğuna babalık yapacak ama hiç bunu düşünüyor musunuz? Bir diğeri son cümleniz çok kötü ifade etmişsiniz nasıl yani becerecek, normal bir insanlar evlenirsin ve belki de çocuklu çok iyi bir insan da olabilir, kalkıp annesini başka bir adam becerecek demek çok yakışıksız kaçmış. son şey bebek 2 yaşında ilk okula gelinceye kadar 4 yıl var bence tekrar evlenmek için yeterli bir süre kendiniz açısından.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanki millet sırada bekliyor da evlilik için:):) anca kendin gibi çocuklu biri olabilir bunun dışında imkansız
23 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahha aynen yaaa
Cevap sahibi+1 yılAnnesini başka bir adamın kendi gözü önünde becermesi problemini yaşayacaktır. Maalesef sizin için artık ziller çalıyor, arkadaşlarınız arasında her zaman LOSER olarak anılacaksınız. Hiçbir zaman ortalama üstü bir hayatınız olamaz:) Çocuğunuza sarılıp , onunla avunmaya çalışmanız en mantıklısıdır. Hem de güzel alımnlı bir kadınsanız bu daha da kötü, çünkü potansiyeli heba etmişinizdir. Bu da psikolojik problemlere yol açabilir. Daha iyi bir hayata sahip olacakken olamamak.. Ama zaten bok gibiyseniz görünüş olarak, bence şükredin, sizi becerecek ve çocuk verecek biri bulmuşunuzdur. Zaten iyi bir hayatınız olamazdı en azından anneliği tatmışınızdır bu durumda.
Soran+1 yılAhahahaahhahhaaha yoruma iyi güldüm ama ahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
+1 yılDetayı okurken bir şey farkettim sadece çocuğun psikolojisini düşünüyo gibi görünmek istemişsiniz ama aslında kendinizi daha çok düşünüyor gibisiniz.
Son cümle bilinç altınızı çırıl çıplak bırakmış.☺️ Öğretmen olduğunuzu belirtip üzerine bu kadar cahilce bir çıkarım yapmanıza anlam veremedim. Henüz 2 yaşında bir çocuk annesinin kocasıyla olan ilişkisini yanlış anlayıp, annem başka bir adamla beraber oluyor diye düşünecek bundan etkilenecek falan.. fantezi dünyanız çok geniş anladığım kadarıyla☺️ çok malzeme çıkar burdan
ama yine de sorunuza ciddi bir şekilde cevap vermek istiyorum.
Çocuğun yaşı çok küçük olduğundan evlenmek için en uygun zaman aslında şu an bana göre eğer babalık sıfatına uygun aklı başında ve ona öz oğlu gibi sevgi gösterecek bir talip çıkarsa değerlendirmeniz doğru olacaktır ilerde çocuğun kabullenmesi daha zor olabilir.43 Yorumla- +1 yıl
Harika tespit.
- +1 yıl
@KuşKQnmaŽHayrįye teşekkür ederim
- +1 yıl
Rice ederim😉
+1 yılEvlenmek ve boşanmak kolay değil öncelikle...
Ancak.. hayat yalnız yaşanmaz buda ayrı bir gerçek...
Sizin kafanıza uyan hayatınızı birleştireceğiniz oğlunuza babalık değil arkadaşlık yapacak yol gösterecek çünkü gün gelecek tek başınıza yetişemeyeceksiniz
Bir adam karşınıza çıkarsa evlenin ama milletin çevredekilerin baskısı ile değil
içinizden geldiğin de...20 Yorumla
+1 yılÖğretmen olup son cümleyi kullanmanızda ayrı bir trajikomik. Öğretmenmişsiniz, kimseye muhtaçlığınız da yokmuş. Madem oğlunuzun annesini bir başkası becerememeli. Çocuğunuza hem anne olun hem baba..
715 Yorumla- +1 yıl
Bravo
- +1 yıl
Tam bir Osmanlı erkeği her yorumu şahane her yorumu efsane, ailecek severek takip ediyoruz sizi. 🤩😍👏
Bence bir süre kendi kendini dinlemelisin. Sorunu okurken kafanda uzun süredir dönüp duran bir sürü düşünce gördüm sadece ve kararsızlık gördüm her şeyden önce. Zaten işin gelirin var, kimseye muhtaç değilsin. Bir süre çocuğunla ilgilen, hayat içinde karşına istediğin gibi biri çıkarsa eğer yeniden evlenmeyi düşün bence.
00 Yorumla
+1 yılDaha cümlenin başında sana evlen tavsiyesinde bulunanlara “Allah’ın ilerizekâlıları” demişsin. Daha niye soruyosun millete fikir o zaman
80 Yorumla
+1 yılNeden evlenilir? Önce bunun cevabını bir bulalım mı. Kimisi çocuk sahibi olmak için , ki sizin zaten var , kimisi sevmek sevilmek için, ki siz sevgiden de söz etmediniz, kimisi de maddiyat için , ki kendi ayaklarınızın üzerinde durduğununuzu söylemişsiniz. O hâlde şimdi söyleyin, sizce siz cidden evlenmeli misiniz? Bir yandan aklınızda " üvey baba ve üvey evlat " gibi iki sorunlu birey varken.
30 Yorumla
+1 yılÖncelikle Allah yardımcın olsun canım Bir kadına yaftayapışmak kolaydır erkek için kolay olabilir ama kadın için yeniden evlenmek çok zor demeyelim ama çok risklidir bence ma tabi herkesin 2. Bir şansa ve mutluluğa da ihtiyacı varumarım hayırlı bir kısmet karşına çıkar yaşın kaç neredensin
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnesini baska adam becerecek ne demek ya? Hem anne hemde öğretmensin. Eski kocan bir suru hatunun koynuna girip onalri beceriyor. Babasi baska kadinlari beceriyor. Bir de bu acidan dusun. Sen evlendikten sonra baska adam falan olmayacak. Kocan,"helalin"olacak. Turk kadınları olarak boyle dusunmeye devam ettiginiz surece seksten gram zevk almamaya, orgazm olamamaya devam edersiniz. Senin eski kocan baskalariyla gununu gun ederken, zevkten dort kose olurken fazla ayrintili dusunuyorsun. Eger inancli biriysen zina yapmak istemem dersin anlarim. Ama evlenip beni becerecek demek hic yakışık almadı. Belki cocuguna o hayatina girecek erkek daha iyi babalik yapacak. Belki sana eski kocandan daha iyi kocalik yapacak bilemezsin. Ama hayat boyle gecmez onu biliyorum. Sirf cocugun var diye kendine sınır koyma. seninde bir hayatin var ve mutlu olmayi herkes hakediyor. Evlenirsin evlenmezsin bilmem. Ama olaya beni becerecek diye degil de yoluma yoldaş olacak biri olarak bakarsan daha iyi olur.
20 Yorumla
+1 yılEger insanların arı duru olduğu bir dönemde olsaydık bu kararı almanız belki çok daha kolay olacakti, fakat bulunduğumuz dönem öyle bir dönem ki? Errrkek sayısının en fazla, ADAM sayısınınsa en düşük olduğu zamanlardan geçiyoruz! Doğanın ürettiği her 1000 erkekten anca 10 tanesi çiçek açıp meyve veriyor, yani "ADAM" oluyor.. bulduğunuz kişi adamsa hemen evlenin eger değilse yanlızlık evladır :) hocam bebişin avuç içlerinde öpün yerime lütfen. Sevgiler
Not : "ADAM"lık kriterleri nedir? Adam ile Erkek arasında ki fark nedir? Bu konulara da ayrıca gireriz :)10 YorumlaBekar birinin sizinle neden evlenmeyeceğini düşünüyorsunuz ki? Bu pekala olabilir. Bunda absürt bir durum da yok. Yeniden evlenmeli misiniz? Bu bir tercih, tabiki gönlünüz ve mantığınız karar verecek fakat çocuğunuza kendinizi adadıktan sonra buna pişman olacaksınız. Zira çocuğunuz yetişkin olduğunda evlenip gidecek. Bu senaryoda yine tek başınıza kalacaksınız. Evlilik yapmanızı faydalı buluyorum. Fakat aman çocuğum baba hasreti ile büyümesin diye de aceleyle evlilik yapma gafletine düşmeyin.
14 Yorumla- +1 yıl
Oldu bekar erkek alacak he komiksiniz ya enayi birini bulursa alır bekar ama oda boşar
- +1 yıl
Aynen öyle canım nafakayı veren biziz parayı veren düdüğü çalar
- +1 yıl
@Lumbarağzı Bi sg erkek savunucusu
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Eğer seni tekrar aşka inandıracak çocuklarını kendi çocuğu gibi sevecek bir insan karşına çıkarsa neden olmasın. Bu çevrendeki insanların değil senin vereceğin bir karar ve kimseyi ilgilendirmez eğer sen bir gün tekrar hayatı paylaşmak istersen bu senin vereceğin bir karar olmalı
10 Yorumla
+1 yılBu soruları kendi kendine soruyor olman güzel. Aklından geçeni korkusuzca söylemen de güzel. Bu kadar detaylı düşünen bir insan ne yapması gerektiğine er ya da geç karar verir bence.
Soruna bilerek cevap vermedim çünkü sen zaten aklını kullanıyorsun, benim aklıma ihtiyacın yok ama bu sorulara kendi ağzınla verdiğin cevapları benimle paylaşırsan, ufak ufak müdahaleler yaparım, ya da seni birşeyleri tekrar düşünmeye zorlarım.
Burcunu çok merak ettim öğrenebilir miyim?10 YorumlaValla sızın kurmus oldugunuz son cumleye bakınca ogretmen olmamıs olmanızı ümid edıyorum. Zıra 2 yasındakı cocuk esas babası ıle ıkıncı esınızı tam olarak ayıracak yasta degıldır bana kalırsa sız evlenmeyınız cocugunuza ve ıkıncı esınıze de yazık olur
10 YorumlaAdam iyi bir abi olacaksa huzurlu bir aile çocuk küçük alişir senin kocana belki babasi gibide gorur ama dedin gibi diklatli ol iyi biri kismetin olur inşallah sende kendin evlilik istiyorsan, zaten 18 yaşina girdinde uni için ya da başka şey için ayrilacaktir evden ve yanliz kalacan! Iyi dam çikarsa gönlünde duşerse evlen..
10 Yorumla
+1 yılÇevreni dinleme zaten evliliğin biteli çok olmamış böyle kötü bir travmadan sonra en azindan böyle birşey düşünüyorsan bile ertele sağlıklı dusunemezsin kimse istiyor diye de birşey yapma bu senin hayatın ne kadar erken yönetmeye başlarsan o kadar iyi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Önce sen hayatını yasa en güzel şekilde.
sonra cocgunu büyütürken onun için neler yapa bilecegini.
Karsına cıkacak kişileri sevme önce tanımaya kişiligini ögrenmeye calıs.
eger senin ve cocgun için iyi biri ise öyle sevmeye karar ver illaki iyi insanlar seni sevecek kişiler vardır cocgunla10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Son kullandığın ifade bir çocuk annesine hiç yakışmıyor. Sevdiğin biri varsa evlen yoksa sevmediğin adamla yaşlılıkta çekilmez. Ayrıca çoğunu tek büyütmek istiyorsan büyütursun ileride belki çocuğun seni yanından ayırmaz tek kalmazsın..
14 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenecek illaki o zaman onunla kalamam ki?
Soran+1 yılİlte diyorlar ki evleneceksen şindi evlen ilerde çocuğun büyüyünce hiç kabullenmez diyorlar
Özsaygınız yok. Çocuğunuzdan önce kendinize olan saygınızı büyütün ki büyüttüğünüz evladınız da sizden ilham alsın. Kimse kimseye muhtaç değildir lafına son derece katılıyorum ama annesini bir başkası becerecek lafı kendinize olan saygının hiç olmadığını gösteriyor. Unutmayın hem beyin olarak hem de ruh olarak güçlü olduğunuzu. Siz bir annesiniz. Bunun üzerine başka bir şey söylenebilir mi?
31 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏👏
+1 yılEvlenme. Neden diye sorarsan benim esimim annesi eşim bebekken yeniden evlenmiş şimdi ne mi oldu dersin eşim annesinden nefret ediyor. Kaynanam eşini çocuğundan daha çok seviyor eğer ki çocuğunu herşey den herkesten üstün tutmak istersen yapma bunu yarın bir gun evleneceğin adam sana nasıl psikolojik baskılar yapacak çocuğunu sevmemen için. Elalem dedi diye hata yapıp öz evladını kendine düşman etme. Ayrica haberlerde binlerce pislik görüyoruz. Ya evleneceğin adam sapıksa ya bebeğine bisey yaparsa. Allah korusun. Bu zamanda insan çocuğunun babasına güvenemezken başka bir adama nasil güvenir?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evlenmek için evlenme buna sartlama kendini eğer düzgün begendigin biri çıkarsa karşına o zaman ne istersen onu yaparsın evlenmek ayıp değil sartta değil iyi ve düzgün bir insan olmalı neler duyuyor neler görüyoruz çocuğun var aksine daha temkinli davranmak gerekiyor ona zarar gelmemesi için kafana hayatina uygun düzgün bir insan bulursan zaten evlenirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha cocuk 2 yaşında. Hem senin yalnızlığın çok uzun süreli birsey degil, hem yeni evlilikle ugrasman cocugunla ilgilenmeni biraz azaltabilir çünkü evlilik hazirligi streslidir. Ben hic mutlu mesut kolay gecen bir dugun hazirligi sureci gormedim. Bu stres senin icin kötü ve çocuğuna da yansır. Hem zaten ortada çok sevdiğin sana çok uygun olduğunu düşündüğün bir aday bile yokmuş ki henüz. Olursa düşünürsün. Ama simdi illa ki evlen diyenler saçmalıyor
10 Yorumla
+1 yılÖğretmenseniz eger kurduğunuz cümleler bir eğitim neferine yakışmıyor. Evlilik konusuna gelince de eger maddi durumunuz uygunsa ihtiyacınız yoksa şu an evlenmeyin bebeğinize hem anne hem baba olun derim. İlla evlenecekseniz bebeğinizin büyümesini bekleyin küçük yaşta bilmediğiniz ellere emanet etmeyin bu devirde kimseye güven olmaz. İlerde çocuğunuz kendi ayakları üzerinde durabildiğinde siz de yalnız kalmaktan korkarsanız o dönem hayatınızı başka biriyle birleştire bilirsiniz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Kavramlar koydugun yere göre değer kazanır son yazdığım cumleye göre dusunursek o zaman kötü ama eğer derdin hayatı paylasacak biriyse ya da çocuğuna babalık yapacak biriyse ala. sen başkasının çocuğuna mi bakicam demissin ya orada da durum sakat kendi istemediğini başkasından nasıl isteyeceksin. Önce zihninde biseylere doğru yerlerine koy ondan sonra herşey olur doğru kişiyle güzelde olur ama önce sen doğru kadın ol kirmamisimdir umarim
10 Yorumla
+1 yılhiç evlenmemiş birinin başını yakama da. ben bir kadın arkadaşm evlenmiş boşanmış çocuklu bir adamla evlendi ve şu an çok pişman. şimdiki aklım olsa ne kadar seversme seveyim çocuğu oan biriyle evlenmezdim diyor. Üstelik adamın çocugu ergen yaşta büyük ve çoğunlukla bunlarlaa kalmıyor bile.
10 YorumlaKimse yalnız kalamaz... Allah sağlıklı uzun ömür versin o çocukta büyüyecek, gidecek başka bir şehirde okuyacak, evlenecek kendisine yuva kuracak. Yanı sıra tanıdık akraba dost arkadaş hepsi zamanla dağılıp gidecek yalnız kalacaksın. İlla hemen olsun evlen demek yanlış ama geciktirmemekte de fayda var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılEtkilendigin, seni seven ve cocugun ile kabul eden biri ile evlen...
Sabret.22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri hiç olmazsa?
- +1 yıl
Sabrediyoruz iste hepimiz..
+1 yılHocam başkası sizin çocuğunuza ilgi verirken sizin onun çocuğunu dislamaniz doğru değil, Ayrıca çocuk seven erkekler de var. Ben çocuklarıma bağlıyım kendim bebekken büyüttüm, kesme karşıma düzgün bir insan çıksa, müziğe karşı ilgisi olan ben özellikle bebeği olmasını istiyorum. Çünkü çocuk sevgisi içimden geliyor. Benimkiler büyüdü, az görüyorum.
00 YorumlaBu insanlar illa birilerini evlendirecek başka amaçları yok ben okuduğum halde evlen evlen diyorlar ne oluyor evlenince anlamıyorum ayrıca sizin olayınızda da kimseye muhtaç değilsiniz zaten oğlunuz da varmış yaşlılığı düşün diyip duruyorlar yaşlanınca oğlunuz bakar sırf evlenmek için evkenilmez ama ilerde doğru birini bulduğunuza emin olursanız evlenirsiniz çocuk büyüyünce evlenmek daha mantıklı gibi hem siz yalnızlıktan sıkılırsanız iyi olur hem de çocuğunuz etkilenmemiş olur
00 YorumlaEvlilik yapacağım ya da yapmayacağım diye kendini şartlama. Zaten olacağı varsa olur. Ancak bu sefer biri olursa da enini boyunu iyice düşün. Asla aceleye getirme. Gerçekten iyi bir insanla karşılaşırsan da kendini kapatma. Ne üvey babalar, ne üvey anneler var daha iyi annelik babalık yapan.
00 Yorumla
+1 yılÖğretmen olmanız değişik de düşünce tarzınız birine güvenip evlendiniz 2. de oğlunuz küçük elbette gelen kim olursa olsun oğlunuz ile ilgilenmek istemez daha çok aşk yapmak ister tabi ki de siz başka erkek başka düşünce de eğer gerçekten inanırsanız ikinci kere evlenin oğlunuzun psikolojisi ne dikkat edin bu arada sanal kendi kendinizi tatmin için ürünler var takılmayın becerilemeyen 🤭
00 YorumlaGüzel bir insan karşına çıkarsa evlilik yap, neden olmasın ki. Onu sevince başkasının çocuğu gibi gelmez onun çocuğu sana. Senin çocuğunla birlikte büyür gider işte. Becerilmek de aşağılık bir durum değil. Allah aşkına seks yapmayı aşağılamayın artık yeter. Sinir oluyorum. Seks sadece mutluluk versin. Diğer türlü psikoloji bozuyor.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmesen de rahibe hayatı yaşayamayacağına göre ilişkilerin olur o zaman çocuğun paikolojisi daha kötü etkilenir. Merhametli cocuğuna kötü davranmicak birini bulursan evlen. Ama kalkıp sırf evlenmek için de evlenme. Sonuçta yaşlansan da oğlun var yalnız kalırım diye korkma.
03 Yorumla- +1 yıl
@yedirenk7 orası öyle ama sırf bunun için evlenilmez. Karşısına iyi biri çıkana kadar beklesin diyorum ben.
+1 yılBence sen hiç evlenme yazık olur senle evlenen adama da
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahaha ok
Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. öyle mükemmel bir insanı bulmak çok zor keşke bulunsa, bence evliliği boşverin, yağmurdan kaçıp doluya tutulma var, baskı yapanları boş verin, mademki ekonomik olarak ayakta kalacak durumdasınız, kimseyi başınıza bela etmeyin bu saatten sonra
10 Yorumla
+1 yılBabadan babalık gormeyen çocuğa başka adamdan baba olmaz... malesef bu görüşteyim..
12 Yorumla- +1 yıl
Yanılıyorsun, ben bu kıymetin ne olduğunu çok iyi bilirim. Bu karakter meselesi. Herkesi herkes gibi degerlendiremezsiniz
Soran+1 yılBen de aynen senin gibi düşünüyorum işye. öz babası sesine tahammül edemşyordu elin adamı mı edecek saçma
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke o son cümleyi kullanmasaydınz ama neyse. İnsan 2. Evlilikte 10 kez düşünmeli doğru insan karşınıza çıkana kadar bekleyin acele etmeyin. Bir tanıdığım 1 evlilik yaptı boşandı yanında küçük çocuğu vardı. Karsıdaki adam evlenmiş boşanmış çocuksuz du bu kişiler evlendi ve gerçekten mutlular. Aynı sekilde siz de mutlu olabilirsiniz acale etmeyin karşınıza doğru insan çıkmasını bekleyin..
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim..
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimseyi dinleme hayat senin hayatin Ekonomik ozgurlugunde var sen istemedikten sonra evlenme Her kafadan birsey soylenir umursama bile
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 438 cevap paylaştı. Bırılerının kararı olmamalı bu durum sen ıstersen gonlun bırını ıster ıstedıgın kısının gonlude senı ısterse olur bu durum
Yoksa cevre baskısı ıle ASLA11 Yorumla- +1 yıl
yaşın kaç
Çocuğunun psikolojisi sen seks yapıyorsun diye bozulmaz. Sırf evlenmiş olmak için evlenmek fazlasıyla aptalca. Yaşlılık ve yalnızlığı dert etmek için çok erken.
10 Yorumlaönemli olan senin ne istediğini bilmen. evlenmek aceleye getirilmeyecek bir iş değil sonucta bunu geçmişte yaşamış birisin. Yalnız değilsin herseyden önce çocugun var ailen. sen bir eşe ihtiyac duymuyorsan kendi bildiğini yapmalısın elbette. seçim yapmak cok zor evlenmek için kim ne zaman nerede karsına cıkar bilinmez. umarım dogru kişi birgun karsına cıkar
11 Yorumla- +1 yıl
toplumumuzda ornekleri var ne yazikki basta cocugu kabul edip sonra istemiyen. zor bir seçim. evlenecegin kişi cocukluda olabilir cocuksuzda. hic evlenmemiş biride evlenmiş biride en dogru seçimi yapmak sana kalacak. çoçuklu bir bayan olarak sana bir es cocuguna bir baba gibi bakabilecek birini bulabilirsin bence ama senin hayatına alabilceğin kişi nasıl biri olacak herkesin hayalini kurdugu biri var.. hayalller yerine gerceklerle ne istediğini ıyı bilirsen olabilir
Çok saçma düşünüyorsun gerçekten sana değer verecek insan olursa o bebek başkasından demez kendi çocuğu gibi bakar büyütür ama senin düşüncen bu yönde olmadığı için çok önyargılı konuşuyorsun veya sinirli olduğun için mantıklı düşünemiyorsun neyse
20 Yorumla
+1 yılgunumuzde ılk evlenıp duzgun yuva kuran sayısı az kaldıkı temız ınsan yok kotu cıkabılıyor kadın sıddet olaylarını goruyoruz bıraz temkınlı ve dusunerek karar vermen gerek
10 Yorumla
+1 yılYalnızlık Allâh'a mahsus
İnsana değil
O yüzden karşına kalbinin ısındığı birisi çıkarsa...
Merhametli de bir kalbi varsa
Evlen derim ben.
Ayrıca annesini bir başka adam becerecek...
Bu ifade çok nahoş22 Yorumla- +1 yıl
@Levia her canlı gibi eriştim, sabaha :)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence bebegini büyüt belli bir yaşa getir ne üvey babalar anneler var bu zamanda birisine güvenmek çok zor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğretmen isen sende ileri zekânı kullan. Çocuksuz biri niye olmasın? Kendinizi niye eziyorsunuz? Evlenmek için zaten evlenmeyin. Ben öğretmen olsam maaşım olsa çocuğumu güzel büyütür onu evlendirirdim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukların için durabiliyorsan mantıklı
Ama eğer arzu, istek seni kontrol ediyorsa günaha girmektense evlenmek daha mantıklı bu sefer
Yani diğer yönden sıkıntı yoksa, eğer kendine güveniyorsan şart değil
Bu durum kafanı karıştırıyor mu hiç?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yılSon iki cümleye kadar son derece vicdanlı bir mesaj diye düşünmüştüm.
Üzücü ki ülkedeki öğretmen bu ise gerisi ne olur bilemiyorum.
Sorunuza gelirsek sadece evlenmiş olmak için evlenmeyin.31 Yorumla- +1 yıl
Allah aşkına öğretmenlikle ne alaka kaldıki Hakkari'de bile eğitim fakültesi var artık öğretmenlerden çokda bir zeka ya da kültür beklentiniz olmasın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüzgün birini bulursan evlen bence yalnız yaşanmıyor heleki önceden evlenmiş biri için daha zor düzgün bir aday yoksa hiç girme o işlere
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun çocuğunuzun üvey babayla büyümesindense evlenmemeniz daha iyi. Bir anne evladından başka kimse için yaşamaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Eee? Hiç sevişmeyecek mi bu kadın zina yapsa daha mı iyi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSon cümle bir kadına yakışmayacak türden olmuş, böyle bir kadınla şahsen evlenmeyi aklımın ucundan dâhi gecirmezdim
10 Yorumla
+1 yılcok sacma sen sadece cocugun için yaşamıyosun seninde ilerde hayatın olcak üvey baba olsada büyütceksin olmasada en azından daha düzgün hayatın olur herkesi öyle dışlama cocuk büyüdükce kaynasabilirlerde sen o mesafeyi ayarlarsında ama sen bilirsin
10 Yorumla
+1 yılO son cumle de nesi? Bana gore sizin evvela psikolojik destek almaniz gerekli. Siz cocuklusunuz ama cocuklu bir erkegin cocuguna bakamam demeye getirmissiniz. :)
23 Yorumla- +1 yıl
Boşanmış çocuklu bir kadın illaki evlenmek zorunda mıdır? ↗ Sanirim bu uye sizsiniz.
- +1 yıl
Çok güzel bir tespit bende boşanmış çocuklu bir erkeğim bir tane böyle dul çocuklu biriyle görüştürdü bir arkadaş kadın bekar erkek istiyordum ben sizi boşanmış çocuklu bilmiyordum diyor bende dedim bulursan öylesini haber et madalya takcam o enayiye enayilik madalyası:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkası senin çocuğuna bakarken iyi. sen başkasının çocuğunamı bakacağım? Üvey babayla psikolojisi bozulacaksa kor dizini otur o zaman sanki kimse 2. evlilik yapmıyor annesini başkası becerecekmiş 😂😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Beğenmeyenlerin zeka seviyesini tahmin. Ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme milletin kahrini mi cekip durcan maasin da varmis oglunla birlikte yasar gidersin
20 Yorumla Yaş aralığına ve eğitimci olmanıza bakılırsa bunun kararını en doğru siz kendiniz verebilirsiniz. Evlensenizde çocuğunuza yinede siz kendiniz bakacaksınız. Evleneceğiniz adama kör kütük olup çocuğunuzu unutursanız o da ayrı bir durum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılEgerki ayaklarının üstünde durabiliyorsan bir erkeğin varlığına şu an için ihtiyacın yoksa elalemin ne dediği umurunda olmasın ve evladını sağlam bir kafayla büyüt unutma kimse senin neler çektiğini bilmeden yorum yapıyor bu hayatı yaşayan sensin
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle düşünüyorsun ben çocuksuz biriyim çocuklu bir eşim olsun isterdim bekarım hiç evlenmedim ama ben isterdim çünkü şartlar gereği ben çocuk sahibi olamayacak duruma gelmiş olabileceğimden tabi öyle düşünüyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Neden cocuk sahıbı olamıcaksın
- +1 yıl
Özelden sorsaydın bence daha iyi olmaz mıydı?
- +1 yıl
Özelden yapamıyorsanız ben sizin özelinize yazabilirim
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Ogretmen olmaniza ragmen evliligi son cumlenizdeki gibi dusunmeniz cok yanlis. Ole de dusunmeyin. Cocuklarinizin iyiligi icin bence evlenin. Babasiz buyumemeleri acisindan. Babasiz buyuseler ileride belki sorun yaratabilir.
00 Yorumla"Annesini başka bir adam becerecek?" Cümleye bak. Kocan olacak adam evlenince başkası olmaktan çıkar.
Çocuklu bir adamla evlenirsen o senin çocuğuna bakacak, sende onun çocuğuna bakacaksın. Hayat böyledir.00 Yorumla
+1 yılZaten oğlun var yani bir çocuğun var ayrıca öğretmensin mesleğin maaşın var... evleneceksen yakışıklı düzgün seni çok seven biriyle evlenirsin olmazsa hoşuna giden yakışıklılarla gönül eğlendir gitsin 😎
30 Yorumla- Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat