AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
iyi de sanki boşanan kadınların çocukları hep sıkıntı çekiyor. boşanmış biri gelmeme ihtimali düşük ama bosanan herkes de üvey baba olarak kötü olacak değil. cinsel ihtiyacın olunca ne yapacaksın, gizlice partner ya da sevgili modu mu
Asla zina yapmam
Sırf seks için de evlenmem.
iyi de hem evlenmem diyorsun hem de zina yapmam diyorsun. 35 yaşında olduğunu varsayarsak çocuk üniversiteye gidene kadar tek başına mi yaşayacaksın
ne kadar iğrenç bir kadınsın ki insanların hayatında ihtiyacı olan ve bu olcukca doğal olan cinselliği ayıp birşey gibi görüp, bir de annesini başka Adam becerecek gibi çirkin bir söylemde bulunuyorsun senin gibi öğretmene yazıklar olsun
B. s. g. oooo
Herkes evlenecek diye bir kanun yok bence sen çok haklısın özellikle son cümle de
Benim annem evlenmedi mesela ama arkadaşımın ki evlendi. Ben olsam düşünürdüm. Önce karşındakini tanımak gerekiyor.
Bnce hc evlenme bir kere evlenmişsin ayrilmissin aynı şeyi tekrar yaşama ve bu sefer çocuğun da var oncelgn o olmalı
kimseyi dinlemek zorunda değilsin senin yuvan seni ilgilendirir her zaman eleştiren insanlar vardır sen en iyisini yapsanda eleştiri yaparlar
çevrene uyarsan
yarççççççççağı yersin!
Ahaahaah aynnennnnnnnn
bunu sana diyenler
seni kıskanıyor canım!
Bekar biri ile evlenip bir bebek daha yapmani tavsiye ederim..
Rabbini seven biri denk gelirse onla evlen rabbini seven seni de sever oglunuda
tamamen kurgu bir soru o kadar seviyesiz bir insansin ki ogretmen olma ihtimalin %0 . senin gibi beyinsizler anca evde oturup kurgu yapar iste seni alicak bir insanin aklina sokayim zaten
Böyle mal zaten ne olursa olsun alınmaz isterse dünya güzeli bakire olsun sıkar
@Lumbarağzı hajajhahaha +111
Nbr
Yalnız kalmak istemiyorsanız sevdiğiniz bir arkadaşınız varsa birlikte olabilirsiniz
Son cümle hoş olmamış.
Çok iyi tanırsan neden olmasın?
Evlenirsen çocuğun bu yaşta iken evlen.. Çocuğunu kabul edecek biri muhakkak çıkar. Ama çocuk büyüdüğü zaman kabullenemiyor. Ona göre düşün.
E napacaksın hayatında erkek istemiyor musun hiç? Çocuğun annesini biri beceriyor diye düşünmesin diye evlenmeyecek misin
Bizim kurumda sana uygun nasip var oda öğretmen yaşı yaşına huyu huyuna uyarsa tavsiye ederim kısmet tabi
Ne alakası var ki becermek ne kadar yanlış bir tabir öz babası da annesini beceriyor o zaman ne saçma bir yaklaşım o zaman her koca eşini beceriyor hasta mısın nesin
Ahahaagagaaa
Valla ben ağlanılacak haline güldüm de sen neye güldün 😄
Bebeğinle mutlu mutlu yaşa işte erkeklerinhrpsi aynı
Sizinle bu konuyu bir psikolog konuşsun bence hocam
Benim üvey babam var. Ben evlenmelerini çok istedim. Yaşım 20. Annemi başkası beceriyo senin değiminle neden zoruma gitsin ki?
Ya ben de üvey babayla büyüdüm ve annemi bir başka adamın becermesi psikolojimi bozdu
Evlenmek zorunda değilsin başkalarının ne söylediğini boşver takma karşına gerçekten seni seven ve çocuğuna iyi bir baba olabilcek biri çıkar ise o zaman dusunebilirsin
Öyle deme arayan Mevlasını da bulur belasını da bulur
Sakın evlenme zaten o hatayı bir kere yapmışsın bir daha yapma derim
Son cumleye kadar her sey guzel gidiyodu 😅O nasil bir cumle ya ne alaka...
Oğlun ilerde büyüyünce kıskanacak. Evet annesini başka bir adam becerecek evli de olsa. Bu daha ilerisi için sıkıntı
iyi bir kariyer varsa ve maddi sikintin yoksa acele de etme hi evlenirsen bebek acisindan iyi
Asla ben kendimi kimseye becertmem.
ne alaka becertmi dedim
cocuksuz adam niye gelmesin toplum baskisina bakma sen
Ya yanlış yazdım pardon
olsun 😀durust konusman iyiydi
Ya peki boşandığım adamın 2. karısıydım önceki karısından da 5 yaşında bir kzıı var
Benden de bir oğlu. bu adam üçüncü evliliğinde mıtlu olur mu sence? Üniversitede profesör? yani kızlar demez mi bu adam sorunlu ki 2 kadın boşamış?
orasini niye sen dusunuyorsun ki kendi sorunu bir kadin 4 cu evliligide olsa ona kotu muamelesi yapamassin ya da erkek icin
Eğer sen bile " başkasının çocuğuyla mi ilgilenicem?" gözüyle bakıyorsan karşı tarafın bakmasina da izin vermiş olursun. Her şey kafada biter. Önemli olan SAYGI ! Ama önce sen duymalısın.
Boşver milleti umursama taşın başka yete kimseyle muhatap olma
Yav bir dur bir bebeğin büyüsün ne koca delisisiniz ya
çevremde çok evlenen var böyle gayet mutlular karşına çıkacak insanın düzgün olması lazım ki sen başkasının çocuğuna bakamam dersen senin gibi birisi gelir karşına :9
off cok güzel annesini başka adam becerek… evlenme seks ihtiyacını ben karsılarım senin..
Beraber yeni bir sayfa açalım, çok güzel duyguları sözleri olan birisiyim, işletme mezunuyum, yaşım 32. Sadece konuşup tanımak istersen konuşup ona göre birbirimizi anlayabiliriz.
@soran orda misin?
B. S. G. L
Terbiyesiz ahlaksız. zaten skn skms gtms
Aynen babası beni becerdi ve gitti çok acı
Biz adam gibi geldik ama senin derdin baskaymis
bu işler yapayım yapmayayım değil ki kısmet sonuçta
Evlenme maddi durumunda iyi
Babasi olarak kabul edecek daha kolay olur buyurse akli erer daha kotu olur tabi uygun biri varsa
Evlenmek için evlenilmez mutlu olmak için evlenilir bana sorarsan hiç gerek yok
Bence kadin olarak tek basina hem kendine hem bebeğine baka bilirsin. Ilerde evleneceğin adamin senin çocuğana nasil davranacağını bilemezssin. Ve o adamdan da senin çocuğu kendinin ona besledigin gibi bir sevgi bekleyemezssin.
Bence sen ne düşünüyorsan onu yap
#Emirhancankir1
Evlenme kendi ayakların üstünde durabilirsin
Eğer cinsel istek yoksa ve bir şekilde gideriyorsan ecele etme cocuğun büyüsün biraz seni anlayacağı yaşa gelsin konuşursun oğlunla öyle evlenirsin
Ogretmensin ogretiyosun ama son yazdigin cumle nedir oyle sen birinin seni becermesini istiyosan evlen cocugu bahane etme
Bence kendin büyüt cocugu ama senin eşe ihtiyacın var mı bu önemli olan sonucta ihtiyaçların olabilir
Son cümle mükemmel. Evlenmesen bile sonda bahsettiğin şeyi isteyecek ve yapacaksın o zaman çocuğunun psikolojisi daha mı düzgün olacak?
böyle iyi şekerim... maaşında var gül gibi yaşarsınız. sana talipte çıkar bir de manita yaparsın. kimse bilmez ne olduğunu.. ;)
İğrenç
evlenmeden böyle olur ancak, tepkinizde ilginç hani.. ;)
Bence evlenme artık bebeğinle yaşa
Annesini başka bir adam mi becerecek ne demek ya siz evliliği çok yanlış anlamışsınız
Millete göre niye hareket ediyosun ki. İstemiyorsan evlenmezsin olur biter
Büyümesini bekle bence ama sen bilirsin 😔
Nasıl istiyorsan öyle yap kimseyi dinleme
Şu üsluba bak öğretmen falan değilsin sen
Troll ya
Evlen sen daha gencsin seninde mutlaka istediğin oluyodur
Ablam daha biz birinciyi bulamadık sen ikinciyi buluyon hayat..
Haklısın bêncê acêlê êtmê ama hêr êrkêk te aynı dêil düşüncêlêri fikirlêri değilebilşr
Evlilikle ilgili düşüneceğin o kadar şey arasında son cümle olmamış
Yalancı zaten troll yapıyor
Hazır boşanmışsın dertsiz başına dertmi Alcan evlenme bence
Nedemek o kelime ya annesi bir başka adam becerecek senin kocan olacak o
ben hic evlenmemişken evlenmeyi düşünmüyorum senin başindan gecmiş sence mantıklımı?
buyuklerini dinle veya ayrildigin kisi ile tekrar evlem
Sakin cevrene bakma sen en dogrusunu biliyorsun
Yazık çocuğa biraz buyut de oyle evlen bari
Son cümle işi bozdu :)