- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılEfendi erkekler neden gereken değeri görmüyor? efendi olduğu için severse tam sevdiği için mesela diğer kötü erkekler haketmediği değeri görüyor çoğunlukla ama neden görüyor? kızlar tarafından kusursuz görülüyor ülkemizde ulasılamayan herzaman cazibeli gözüküyor ki bu da böyle kusursuz görülüyor kızlar tarafından zengin veya yakısıklı olmasına gerek yok sadece kötü erkek olursa kızı pesinden kosturuyor kosturuyor kendisini vazgeçilmez gösteriyor amacı bu olmasada kendisi kötü olduğu için böyle gösteriyor, sonrada kız kendisine bağlandığında ise kafasına göre gidip geliyor kız kusurlarını görmüyor sonuçta ulasılamazı elde etti ve kötü erkekte umursamıyor sonunda kendisine kötülük yapıp tamamen atıyor sonrasında ise kızlar genelleme yapmaya baslıyor erkekler neden böylesiniz? bunu diyen her kız bunu yasamayı göze almıstır ancak bu sekilde genelleme yapmaları hatadır.. çünkü bir insanın kusurlarını görmeden seviyorsan bile bile sırf asığım diyorsan ozaman genelleme yapmazsın erkekler öyle böyle diyen her kız kendi ettiğini bulmustur. ve bu böyle devam ediyor zaten kötü erkekler kızlara ders veriyor geliyorlar hırslarını iyi erkeklere genelleme yaparak çıkarıyorlar.
64 Yorumla- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılÇünkü değer anlamak için sarraf olmak gerek..
Sarraf çok az da ondan..
#Vesselam20 Yorumla
+1 yılEfendi erkekler pek girişken olmuyorlar. Erkek dediğin birazda tuttuğunu koparacak. Konuşkan olacak, begendiği kadının kalbini feth etmesini bilecek.
Kadın erkekte avcı modelini görmek ister. Kadın, Bu erkek beni korur kollar atılır avını kapar diyebilmeli100 Yorumla
Efendi erkek adam gibi adamdır.
Pek çok bulunan bir sey değil esasen32 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. şimdi efendiden efendiye fark var
Özgüvensiz, pısırık, korkak ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen de kendine efendi diyor.😀
Böyle bir erkeği hiçbir kadın istemez.62 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Kadınlar üzünleri daha çok seviyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılZamanın kadınları efendi erkek yerine diğer erkekleri tercih ediyor.
10 Yorumla Benim eşim de ilk tanıştığımız zamanda çok kibar, çok saygılı çok efendi biriydi, ben de hep işkillenirdim kesin bir şey çıkacak diye. Olur olmadık sorun çıkarırdım, gerçek tepkisini göreyim diye, derken evlendik. Adam cidden çok saygılı çok efendiymiş ❤️ kızımız oldu 1 yaşına girecek önümüzdeki ay. Daha tartıştığımız zamanlarda bile bana karşı "salak" dediğini duymadım. Çok da iyi bir baba. Asıl cevaba gelince, ülke öyle bir yere geldi ki; iyi, kibar, saygılı insan görünce altından kesin bir şey çıkacak diye tedirgin oluyoruz. Allah'ım, kadının da erkeğinde iyi olanı ile karşılaştırsın sizleri. 🤗
100 YorumlaKızlar yine sallamış hep yaptıkları seyler zaten herhalde bunu yapan periler oluyor efendi erkekler ne zaman sevilir taki kızlar serseri p. ic it kopuklarla takilip altina yatip sevisip öpüşüp ondan sonra evlenecegi zaman efendi erkek seçerler neden kendilerini yamamak icin yoksa ortada kalacaklar bir tane kiz soru sormus soruyu hatirlamiyorum kızın teki de erkek dedigin de p. ic olacak demis youtube da kizlar s. erefsiz p. ic olacak diyor erkek dedigin ondan sonrada efendi erkekler zan altında kaliyor bütün erkekler böyleler diye basliyan kızlar yüzünden iste diyorum ya kızlar karakter kisilik yoksunu adam insan degiller diye ben artık onlara üzülmuyorum it kopukla takilip sonra öldürüldügünde veya dövüp sövüldügünde kendileri ediyor kendileri buluyor
20 Yorumla
+1 yılSadece efendi erkeklerin değil efendi kadınların da değeri bilinmiyor bence. İnsanlar ne istediğini bilmiyor istediğini yanlış yerde arıyor, bulamayınca herkes aynı herkes kötü diyor. Kadınlar düzgün sorunsuz kendini geliştirmiş tipler yerine bulundukları ortamda popüler olan sorunlu tiplerin peşinde koşup onları düzeltmenin tabiri caiz ise adam etmenin derdinde. Şu da var kimse sıkıcı birisi ile vakit geçirmek istemez efendilik ayrı asosyallik ayrı şeyler. Geceden kalmayım biraz dağınık yazmış olabilirim eyyorlamam bu kadar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamamen cinsellik yüzünden tercih etmiyor kadınlar çünkü efendi erkekler girişken olmuyor kadına karşı seviyor sevmesine ama onu öpmek sevişmek seks yapmak istemiyor hemen kadınların da işine gelmiyor bu durum. Erkeklerin seks için kaşar kız araması gibi birşey bu efendi erkek tercih etmeyen kızlar bu mantıkla serseri erkek seviyor seks yapabilme olasılığı yükseliyor çünkü zorla bile olsa kendini sekse ikna edecek erkek arıyorlar. Değer veren erkek işlerine gelmiyor kadınların çünkü ona o gözle bakmayacagini bildiği için
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKadınlar da erkekler gibi seks arayışında doğru seksi de serseri erkekle ulaşacağını sanıyorlar
Çünkü kadınlar olarak heyecan ve aksiyon seviyoruz. Nerde sorunlu insan var düzeltebileceğimizi sanıyoruz. Düzgün efendi erkekler sıkıcı geliyor. Monoton geliyor. Sonrasında bu heyecan ve aksiyonlu bireyle sorun yaşayınca gelip efendi erkeklere ağlıyoruz.
saygılar hsjsnsm73 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel itiraftır bu tebrik ediyorum şunu anlamayan man kafa erkekler var gerçekten o kadar aşılamışlar ki kadınlar sakin romantik bir dediğini iki etmeyen erkek severlere bunları ondan sonra kadın bunları içgüdüsel olarak itici bulunca agliyorlar ben efendiyim beni bıraktı ezik mızmız bir halta yaramayan adam efendilik arkasına saklanıyor
Bu sorunun sorulması ile , her gün gelen kadınlara şiddet haberleri arasında bir bağ var mı?
Bence fazlasıyla..
Lakin Sakın ola Mustehak sizlere kadınlar " diye mana çıkartmayın. Çok sığ Görünüyor. Kesinlikle öyle değil.
Kültürümüz bunu pompalıyor ; Erkek adamsın , filansin falansin,
Höd dedin mi Dağlar, Gö t dedin mi Eller vs vs.
Örneğin;
Tv de, Dizide; soyunmasi ile Kaslı erkek ; Kadını zorlaması, parmağını kırması, zincirlemesi, Sevişmesi, dövmesi, küfretmesi, duşa girmesi, sonra yine dövmesi komple legal. Ve primlerinizin eseri. Kadınlar sadece sevişirken nasıl görünüyoruz diye düşündüğünde ve sadece ambalajına OK dediği tüm dangozlar, bastıra bastıra şişirdiği tüm egosu ile kadının ufacık bir özgürlük hamlesine kaba kuvvet ile cevap vermesi şaşırtmamalı..
Tüm bu ambalajlı gıdalarda sonuçta kanser vs yapıyor.30 Yorumla
+1 yılSerseri, şımarık, çakal, kurnaz tipler kadını nasıl ve nereden etkileyeceğini çok daha iyi biliyor. Tabii ki bu özellikleri güvenilir oldukları anlamına da gelmiyor. Bu başarılarından dolayı kısa süreli, tadımlık ilişkileriyle kadını ortada hamile yüzüstü bırakanlar da yine bu sınıftır. Çamaşır değiştirir gibi sevgili değiştiriyor olmalarına rağmen kızlar da canlı ve hareketlileri tercih ettiği için genel olarak da sahada ne varsa silip süpürüp, efendilere de bir şey bırakmıyorlar.
20 Yorumlacidden la arkadaşımın karakteri baya sağlam iyi kalpli nerde ne yapmasını bilen duygusal saf biri ama bir kez bile sevgilisi olmamış birde ben sadık değilim şerefsizim çabuk soğuyan kimseye hak ettiği değeri vermeyen bir şeref*iz olmama rağmen sürekli birileriyle çıkıyordum (-dum eki kullandım çünki çok yoruldum artık biraz kafa dinliyorum)
20 Yorumla
+1 yılÇocuklar bile Elsa ve Anna arasından Elsa'yı seçiyorlar.
Çünkü girişken, atılgan, güçlü karakter o, Anna'ya kıyasla.
Kadınlar da; sessiz, sakin, kendi halinde erkekleri güvenilir bulmadıkları, girişken, konuşkan, atak erkekleri daha güvenilir ve çekici buldukları için, efendi erkekler sınıfta kalıyorlar.
Bir çeşit doğal seçilim diyebiliriz.20 Yorumla
+1 yılBence efendi ya da piç erkek kavrami yanliş bir görüştür.Çünkü efendide olsan piçte olsan kendine bakicaksin, temizligıni yapicaksin, dislerini fircalayacaksin, giyimini temiz tutacaksin, parfümünü sikacaksin bende efendi erkeğim konuslşmamla duruşumla ama piç erkeklere taş çikartirim. Nedeni ise temiz ve bakimli olup kizlarin yaninda genel kultür olsun, cinsellik olsun, başka konular olsun ezik olmadıginizi gösterip konuşun.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 'Efendiyim kiymetim bilinmiyo' diyenlerin büyük çoğunluğu vasifsiz, sıkıcı, albenisi olmayan tipler. Doğal olarak kadınlar tarafından cekici bulunmuyorlar. Burada bir gariplik ya da arabesklik bir durum yok bana gore. Asil gariplik kadınların bunları beğenmeyip gidip karaktersiz adam sevmeleri. Bak efendiyi sevmedin daha iyi olsun dedin anlarım ok bari karakteri düzgün vasıflı adam bul. Bulamıyorsan da yalniz kal kendini heba etme ama yok al birini vur ötekine..
20 Yorumlaefendi erkeği tercih etmeyen kizlar tenlerinden faydalanılıp terk edilince her yerde mağdur Edebiyati yapıyorlar işte erkekler aynı diye bütün erkekler ayni diyosunda hepsini tanıdın mı? pardon ben eksik kalmışım. Beni değiltSerseri erkeği tercih ediyorken bana mi sordun? üzerine tercihin yanlış çıkınca acını dindirmek için erkekleri baz alıyorsunuz? öyle bir Gezegen yok işte. Iyilik yaramaz her iki cinsiyete ama kadinların çoğuna hiç yaramaz. Bu da bir gerçek zaten hak ettikleri hayatı yaşıyorlar. Iyilik yaramaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu efendiyse ben bunu çok severim, maşallah ne güzel yaratmış mevlam.
Ben tabiri caizse nerde kötü var onu severim. Napayım seviyorum kendime cektirmeyi illa çapkın olacak, hayırsız olacak, günlerce sinir krizi geçirtecek. Ben uslanmam.35 Yorumla- +1 yıl
Al işte al
Hep efendilikten gaybettim :p - +1 yıl
@EvcilLimon aman yanlış anlaşılmasın ben maçı şer etkek sevmem. Nefret ederim hayırsız seviyorum ben teşekkürler 😂
- +1 yıl
*maço sert erkek
- +1 yıl
Benden mi bahsettin sen ne :p
- +1 yıl
Zeki değilsin çünkü kafasız
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBizzat kendim tecrübe ettim iyide oldum kötüde sonuç ne oldu bir kızı adam gibi sevdim tahmin edebileceğiniz üzere takmadı bile ama kötü modu açınca cok sevgilim oldu ve baya sevenler oldu hala unutamayanlar var velhasıl kelam efendi erkeğin türk kızları tarafından adam gibi değer görmesi zor bir ihtimal bulan varsa da kaçırmasın
14 Yorumla- +1 yıl
O kız salakmis ya ben adam gibi seven bulsam birakmam açıkçası
- +1 yıl
Canı sağolsun her gece uğrar rüyalarıma özletmiyo kendini en azından
- +1 yıl
Seni takmayani sevmeyeni sen de umursama bence.
- +1 yıl
Eskisi kadar değilim zaten eskiden hep evinin önünden geçerdim şimdi arada
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hangi dizi olduğunu hatılamıyorum ama bu durumla ilgili güzel bir tespit vardı.
"Kadınlar serseri adamlara aşık olup, efendi adamlarla evlenirler"
Hepimiz heyecan ve tutku bağımlısıyız. Gençlikte ilkel içgüdülerimizin peşinden koşup, heyecanı ve tutkuyu yaşamak isteriz. Aklımız başına geldikçe daha mantıklı kararlar veririz.10 Yorumla
+1 yılBunu fark edebilmek bir ayrıcalık olsa gerek bunu fark edebilenlerdensiniz. Baya bir hayalperestler ve bunu ancak sevdikleri tarafından darbe yiyince anlayabiliyorlar darbe yiyene kadar sorun yok. Birçoğu kendisine duygularını belli edeni ona gerçekten değer vereni değilde , ulaşamadığına ilgi duyuyor sevdikleri kişilerde bir adam olsa nerde serseri varsa onları tercih ediyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ki kadınların yapısı, genetiği böyle galiba nerede berduş, kro tarzı erkek var onlara pas verir, onlarla çıkar, onlarla takılır, onlara verir. Efendi erkeklere de seviyelidir belki işini gördürmek için pas verir tarzda yaklaşabilir. Efendi erkekleri pısırık olarak görürler.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Çünkü kullanılmak hoşlarına gidiyor bir çoğunun, sonra da ver yansın ediyorlar.
Zamanın da bir abinin dediği gibi, kızlar kendini s. kp atanı severler, gerçekten çok doğru ama birisi olsun diye hayatım da kimsenin hayalleriyle oynamam böyle tek olmak en iyisi. (Genelleme değil)10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kadınlar efendi erkekleri severiz deselerde genelde uçuk hareketler yapanlara daha hoşgörü ile bakıyor. evine bağlı erkekler eşinden yeterli ilgi ve alakayı göremezken. evinde işkence gören eşi çalışmayan kadınlar sanki daha bir alakalı gibi oluyorla (çevre izleninim bu) . bilmediğimiz bir şeymi var ya da acaba yatak odalarındaki davranışmı?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü efendi olduğu için. Aslında yeri gelecek efendi, yeri gelecek, atak, yeri gelecek seri olacaksın. Bu saydıklarımdan 1 tanesi sürekli önde olursa yine değer görmez o kişi. Özgüvenli olun derler ama 1 insan hayatında sürekli özgüvenli olursa da tıpkı sürekli efendi olan erkek gibi değer görmeyecek..
10 Yorumla Efendilik bir nevi iyi adam vasfi tanımından geliyor. Bizim toplumda iyi adam demek ; saf ve vasıfsız olarak lanse edilişi yüzünden algılanıyor.
Bu yüzden cezbedici sürükleyici ve bilimum serseri kimliğini taşımadığı için kızlarımız tarafından daha sonra ki evlilik planlarında yedek olarak tutuluyor.
Halbuki bozulmamış saf değerde olan her şey kiymetlidir. Bozulmamıştır. Tercih edilmez hepsi bu.30 Yorumla
+1 yılÇünkü biz kadınlar kendimizi üzen , kıran, inciten , değer vermeyen , serseri tipli erkeklerden hoşlandığımız için efendi erkeklere yeteri kadar değer vermiyoruz. Bu da bizim ayıbımız olsun.
62 Yorumla- +1 yıl
Valla bakıyorumda nerde züppe zoptiring fırlama erkek var kızlar hep onunla sonrada avlanmak sızlanmak icin efendi erkeklere ağlanır sırdaş olur...
+1 yılSöylediğiniz gibi, efendi, terbiyeli, saygılı erkekler var. Ama bayanlar ne hikmetse böyle insanları tercih etmiyor. Sonra "Doğru düzgün birini bulamadım" diyorlar. Allah Allah... 🤷🏻♂️
30 Yorumla
+1 yılKotu erkekleri kotu kizlar sever her kız değil. Onların peşinden koşan sözde efendi erkekler de gerçekten efendi oldukları icin değil kötü adam olacak cesarete ve güce sahip olmadıkları icin iyi erkekmiş gibi davrananlardir. Gerçekten efendi olan erkekler isine gücüne bakar zibidilerle ugrasmaz. Zamanı gelince uygun biriyle yuvasını kurar.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılBakkala giden kendisine ne lazımsa onu alır. Serseri olsun ve beni aşağılasın, üzsün diye erkek seçenler var. E bu durumda efendi insan sayısı az olunca ve iki tarafta efendi olunca biraz geç oluyor tanışma ama gerçek oluyor.
20 Yorumla Efendi kadinlarin degeride bilinmiyor. Bu dünyanin adaletidir. Bu böyledir.
70 Yorumla
+1 yılAz önce bu ülkede kadın olmak suçmu sorusuna; bu ülkede insan olmak suç yorumu yazdım. Hakketen anlamıyorum biri Atakan gibi biraz bilgili olsa her kes çocuğa olumsuz bir şeyler diyor. Bir kadın ayrılıyor ya da reddediyor öldürülüyor bu yüzden. İyi efendi insanlar değer görmüyor. Bu nasıl ülke anlamıyorum
30 Yorumla
+1 yılEfendi olduğu için. Yani şöyle açıklayayım. Capkin, serseri, affet p, iç dediğimiz kisielrin genelde dersi. Kızları yatağa atmak yani bir çıkar peşinde olmak. Efendi ise bu gibi şeylerle pek ilgilenmediği için uğraşta vermez. Bu yüzden olabilir.
10 Yorumla
+1 yılEfendiye saygı duyar, şerefsiz şuursuz severiz değer veririz
63 Yorumla- +1 yıl
Valla öyle ama yaş ilerledikçe dank ediyor😬
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu sözüm hemcinslerimi kızdırabilir..
İnsan kendisine değer verenin değil de kendisini görmezden gelenin peşinden gider..40 Yorumla Böyle genellemeler yüzünden yaşı 30'a yaklaşan kadınlar ciddi ilişki düşündükleri için bizden kaçıyor artık :D Lütfen şu kafanızdaki "vücutçuysa eğer kabadır, çapkındır, beyni gelişmemiştir, kültürsüzdür" önyargısından kurtulun. Evet vücut yapanlar arasında bir çok hödük var fakat bu diğerlerinin kültür-sanatla uğraşmadığı, hobileri olmadığı, kitap okumadığı vs. anlamına gelmez. Kısaca kaslı erkekler de efendi olabilir. :P
20 YorumlaErgen ve gençler açısından evet öyle... Çünkü bu yaşlarda kızlar serseri erkek sever nedense. Serseri erkekle gezer tozarlar ama konu evliliğe gelince efendi erkeklere yönelirler.
20 Yorumla
+1 yılEfendi erkek yok. Efendi sanıyorsun bir bakıyorsun, instagramda kız fotoğrafları beğeniyor, iş yerinde ki kızlarla "o benim kardeşim gibi" diyerek flörtleşiyor. Efendi erkek diye bir şey yok. Ben bu zamana kadar;nazik, ilgili ve sadık bir erkek görmedim.Öyle biri yok
20 Yorumla
+1 yılNiye değer vermiyonuz benim gibi efendi saf Anadolu çocuklarına...
Yasemin Özilhan tadındaki hatunlar cevap verin çabuk :p30 Yorumla
+1 yılEfendi erkeklerin her zaman değeri bilinir normal yaşantımda bir dikkat et bakalım dışarıda bekar ilişkisi olmayan kaç tane efendi erkek var tercih sebebidir ilk anda kapılır.
10 Yorumlaefendilik adamlık bu tür kavramlar insanları kontrol altına alıp belirli bir kılıfa sokmak için uydurulmuş kavramlardır bu kalıplara girmeyen insanlar zeki insanlardır
10 Yorumla
+1 yılMotordan değer bekleyecek efendinin karakterini m1keyim. Saygılı edepliyse aynı modelde yetişmiş hanımefendi bulacak sen sağ ben selamet. Her kadınla yatan her beğendiği erkekle yatan kötü ve marjinal modellerde pavyonda kusmalara evlerde bayılmalara partylerde kucak kucak zıplamaya devam etler buruşup yüzler kaymaya başlayınca final meçhul bir yalnızlık ve kolonya peçete tutmak olacaktır. Değeri buradan pay bir çelim kim karlı
10 YorumlaEfendilik kaybetmeye mahkumiyettir.
Nekadar piçlik Yapıyorsun o'kadar seviliyorsun buyüzden gerek yok efendiliğe v, s çekicegime çektiririm.20 Yorumla
+1 yılbiliniyor nereden çıkarıyorsunuz. bu soylentiyi sadece her kadın tarafından reddedilip kendini mükemmel sanan erkekler çıkarıyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Girmez tabi , bu şeye benzeiyor açık giyenen kadın mi ilgi gorur yoksa normal giyenen mi.. tabiki açık giyenen kadin ilgi gorur gibi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılKesfedilmeyi bekleyen elmaslar gibiyiz her halde ondandir..
Zor bulunur, zor elde edilir oldugu icin..10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Efendi olmayanlarla kadınlar takılır, efendi olanlarla evlenir. Bu da onların zaten yeteri kadar değer gördükleri anlamına gelir.
12 Yorumla- +1 yıl
Değer gördüklerini mi gösterir bu nasıl bir düşüncedir gençken gidip nerde bir p*ç varsa gezip tozup yaş 30 a gelince o p*çler onlara artık bakmaz çıtırlara yönelir 30 luk ablalarımız da değerinin düştüğünü anlar ve gençken bakmadığı o ezik efendi erkekle evlenir çocuk da yapar çocuklarına ve kendine baktırır ilerde boşarsa birde nafaka alır oh mis enayi erkeklerimiz de senin gibi bak sonunda benim oldu diye övünür
+1 yılToplum onları asosyal ve ezik olarak düşünüyor tam tersi edepsiz insanları ise cesaretli ve atılgan olarak düşünüyorlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBencede düsündürücü bir soru önümüze çıktida bizmi hayir olmaz dedik
21 Yorumla- +1 yıl
Dediniz evet. Serseri erkek sevdiğiniz için efendileri gormuyorsunuz
ya ne bilinsin parasiz adama bakmiyolar efendi diye ayiran mi var allahsen
24 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar mı mantıklı olur
- +1 yıl
Bir cümle
- +1 yıl
@Eselinayyy dimi, gerisi vesaire , hep avuntu cumleleri gercekci olmak lazim
- +1 yıl
Kesinlikle öyle, keşke olmasa ama artık dünya bu hale geldi
+1 yılÇünkü saçma bir şekilde herkes bedboy seviyor xşsşxkdşxms
20 Yorumla
+1 yılOnlar çoktan kapılmış oluyo bana hiç rastgelmedi 😒
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılSade göründükleri için olabilir :) biraz kıçı başı oynayıp kızların ilgisini çekmek daha revaçta 🤣
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. çünkü doğruların yanlış olduğu devirde yaşıyoruz
yanlış oalcaksın ki doru bilinesin, değer göresin20 YorumlaÇünkü kadınlar nerde keko var onlara aşık oluyorlar kadınlar keko seviyor.
20 YorumlaTürk kızı mazoşist olduğu için canını yakan serserileri seviyor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. :) oyun oynuyor artık insanlar hayatlarıyla oyun içinde efendi erkekler sıkıcı oluyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Akıllı ve kariyerli ise değer görüyor. Saf, orta halli ise görmüyor.
20 Yorumla
+1 yılKadın ya da erkek fark etmez efendi tipler her zaman geç değer görüyor
20 Yorumla
+1 yılÇünkü kadınlar acı çekmeyi sevdikleri için daha çok şerefsiz erkekleri seviyorlar.
20 Yorumla
+1 yılÇünkü bizim türk kızları izlediği dizi filmlerden ve okuduğu kitaplardan (örn: wattpad) etkilenip maço, serseri, yakışıklı erkeklere ilgi duyduğu için efendi erkekler ne yazıkki arkaplanda kalıyor
50 YorumlaEfendi, centilmen ve maço bir erkek olarak gereken değeri gördüğümü düşünüyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (118)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat