• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Efendi erkekler neden gereken değeri görmüyor?

Hayatistanbull
Hayatistanbull Takip Et
FenomenMaster Yaş: 49
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
318
Yapay Zekaya Sor
Efendi erkeklerin değeri neden bilinmiyor?

Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
21 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • skarlet1997
    skarlet1997 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.

Efendi erkekler neden gereken değeri görmüyor? efendi olduğu için severse tam sevdiği için mesela diğer kötü erkekler haketmediği değeri görüyor çoğunlukla ama neden görüyor? kızlar tarafından kusursuz görülüyor ülkemizde ulasılamayan herzaman cazibeli gözüküyor ki bu da böyle kusursuz görülüyor kızlar tarafından zengin veya yakısıklı olmasına gerek yok sadece kötü erkek olursa kızı pesinden kosturuyor kosturuyor kendisini vazgeçilmez gösteriyor amacı bu olmasada kendisi kötü olduğu için böyle gösteriyor, sonrada kız kendisine bağlandığında ise kafasına göre gidip geliyor kız kusurlarını görmüyor sonuçta ulasılamazı elde etti ve kötü erkekte umursamıyor sonunda kendisine kötülük yapıp tamamen atıyor sonrasında ise kızlar genelleme yapmaya baslıyor erkekler neden böylesiniz? bunu diyen her kız bunu yasamayı göze almıstır ancak bu sekilde genelleme yapmaları hatadır.. çünkü bir insanın kusurlarını görmeden seviyorsan bile bile sırf asığım diyorsan ozaman genelleme yapmazsın erkekler öyle böyle diyen her kız kendi ettiğini bulmustur. ve bu böyle devam ediyor zaten kötü erkekler kızlara ders veriyor geliyorlar hırslarını iyi erkeklere genelleme yaparak çıkarıyorlar.

6
    4 Yorumla
    • bebeto13
      bebeto13
      +1 yıl

yazına sağlık kardeş durumu özetlemişsin... Ben bazen zeka problemi olduğunu düşünüyorum. Ondan sonra ülke olarak neden gelişemiyoruz :(

Yorumla
    • uncas71
      uncas71
      +1 yıl

Çok güzel söylemişsin 👍👍

Yorumla
    • skarlet1997
      skarlet1997
      +1 yıl

@bebeto13 @uncas71 Çok tesekkürler x)

Yorumla
    • bebeto13
      bebeto13
      +1 yıl

rica ederim kardeş doğru sözü ben her zaman alkışlarım :)

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MütefekkirSeyyah_
    MütefekkirSeyyah_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 77%
    +1 yıl

Çünkü değer anlamak için sarraf olmak gerek..
    Sarraf çok az da ondan..

#Vesselam

2
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Efendi erkekler pek girişken olmuyorlar. Erkek dediğin birazda tuttuğunu koparacak. Konuşkan olacak, begendiği kadının kalbini feth etmesini bilecek.
    Kadın erkekte avcı modelini görmek ister. Kadın, Bu erkek beni korur kollar atılır avını kapar diyebilmeli

10
    0 Yorumla
  • _ViViR-
    _ViViR- Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl

Efendi erkek adam gibi adamdır.
    Pek çok bulunan bir sey değil esasen

3
    2 Yorumla
    • _ViViR-
      _ViViR-
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Hayatistanbull
      Hayatistanbull
      +1 yıl

Rica ederim.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

125

Cevap

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

şimdi efendiden efendiye fark var

Özgüvensiz, pısırık, korkak ve iki kelimeyi bir araya getiremeyen de kendine efendi diyor.😀
    Böyle bir erkeği hiçbir kadın istemez.

6
    2 Yorumla
    • Balalada
      Balalada
      +1 yıl

Iyi de bunun aksi zaten p. i. c erkek oluyor

Yorumla
    • Be_smart
      Be_smart
      +1 yıl

İstedigi gibi davranip sadece canım cicim dedigi icin efendi ama biraz başına buyruk dedikleri de gercekten efendi mi

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı.

Kadınlar üzünleri daha çok seviyor

2
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.

Zamanın kadınları efendi erkek yerine diğer erkekleri tercih ediyor.

1
    0 Yorumla
  • SekerG
    SekerG Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Benim eşim de ilk tanıştığımız zamanda çok kibar, çok saygılı çok efendi biriydi, ben de hep işkillenirdim kesin bir şey çıkacak diye. Olur olmadık sorun çıkarırdım, gerçek tepkisini göreyim diye, derken evlendik. Adam cidden çok saygılı çok efendiymiş ❤️ kızımız oldu 1 yaşına girecek önümüzdeki ay. Daha tartıştığımız zamanlarda bile bana karşı "salak" dediğini duymadım. Çok da iyi bir baba. Asıl cevaba gelince, ülke öyle bir yere geldi ki; iyi, kibar, saygılı insan görünce altından kesin bir şey çıkacak diye tedirgin oluyoruz. Allah'ım, kadının da erkeğinde iyi olanı ile karşılaştırsın sizleri. 🤗

10
    0 Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Kızlar yine sallamış hep yaptıkları seyler zaten herhalde bunu yapan periler oluyor efendi erkekler ne zaman sevilir taki kızlar serseri p. ic it kopuklarla takilip altina yatip sevisip öpüşüp ondan sonra evlenecegi zaman efendi erkek seçerler neden kendilerini yamamak icin yoksa ortada kalacaklar bir tane kiz soru sormus soruyu hatirlamiyorum kızın teki de erkek dedigin de p. ic olacak demis youtube da kizlar s. erefsiz p. ic olacak diyor erkek dedigin ondan sonrada efendi erkekler zan altında kaliyor bütün erkekler böyleler diye basliyan kızlar yüzünden iste diyorum ya kızlar karakter kisilik yoksunu adam insan degiller diye ben artık onlara üzülmuyorum it kopukla takilip sonra öldürüldügünde veya dövüp sövüldügünde kendileri ediyor kendileri buluyor

2
    0 Yorumla
  • DarknessHero
    DarknessHero Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl

Sadece efendi erkeklerin değil efendi kadınların da değeri bilinmiyor bence. İnsanlar ne istediğini bilmiyor istediğini yanlış yerde arıyor, bulamayınca herkes aynı herkes kötü diyor. Kadınlar düzgün sorunsuz kendini geliştirmiş tipler yerine bulundukları ortamda popüler olan sorunlu tiplerin peşinde koşup onları düzeltmenin tabiri caiz ise adam etmenin derdinde. Şu da var kimse sıkıcı birisi ile vakit geçirmek istemez efendilik ayrı asosyallik ayrı şeyler. Geceden kalmayım biraz dağınık yazmış olabilirim eyyorlamam bu kadar.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tamamen cinsellik yüzünden tercih etmiyor kadınlar çünkü efendi erkekler girişken olmuyor kadına karşı seviyor sevmesine ama onu öpmek sevişmek seks yapmak istemiyor hemen kadınların da işine gelmiyor bu durum. Erkeklerin seks için kaşar kız araması gibi birşey bu efendi erkek tercih etmeyen kızlar bu mantıkla serseri erkek seviyor seks yapabilme olasılığı yükseliyor çünkü zorla bile olsa kendini sekse ikna edecek erkek arıyorlar. Değer veren erkek işlerine gelmiyor kadınların çünkü ona o gözle bakmayacagini bildiği için

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadınlar da erkekler gibi seks arayışında doğru seksi de serseri erkekle ulaşacağını sanıyorlar

Yorumla
  • Walterin
    Walterin Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl

Çünkü kadınlar olarak heyecan ve aksiyon seviyoruz. Nerde sorunlu insan var düzeltebileceğimizi sanıyoruz. Düzgün efendi erkekler sıkıcı geliyor. Monoton geliyor. Sonrasında bu heyecan ve aksiyonlu bireyle sorun yaşayınca gelip efendi erkeklere ağlıyoruz.

saygılar hsjsnsm

7
    3 Yorumla
    • Krank
      Krank
      +1 yıl

Ne güzel itiraftır bu tebrik ediyorum şunu anlamayan man kafa erkekler var gerçekten o kadar aşılamışlar ki kadınlar sakin romantik bir dediğini iki etmeyen erkek severlere bunları ondan sonra kadın bunları içgüdüsel olarak itici bulunca agliyorlar ben efendiyim beni bıraktı ezik mızmız bir halta yaramayan adam efendilik arkasına saklanıyor

Yorumla
    • Walterin
      Walterin
      +1 yıl

@Krank ah teşekkür ederim 😂😅

Yorumla
    • Krank
      Krank
      +1 yıl

Rica ederim bunu her kadın itiraf etmez aksine romantik olsun söyle sevsin böyle sevsin der ama öyle bulunca da tekmeyi basar 😂

Yorumla
  • SBozyel
    SBozyel Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Bu sorunun sorulması ile , her gün gelen kadınlara şiddet haberleri arasında bir bağ var mı?
    Bence fazlasıyla..
    Lakin Sakın ola Mustehak sizlere kadınlar " diye mana çıkartmayın. Çok sığ Görünüyor. Kesinlikle öyle değil.

Kültürümüz bunu pompalıyor ; Erkek adamsın , filansin falansin,
    Höd dedin mi Dağlar, Gö t dedin mi Eller vs vs.
    Örneğin;
    Tv de, Dizide; soyunmasi ile Kaslı erkek ; Kadını zorlaması, parmağını kırması, zincirlemesi, Sevişmesi, dövmesi, küfretmesi, duşa girmesi, sonra yine dövmesi komple legal. Ve primlerinizin eseri. Kadınlar sadece sevişirken nasıl görünüyoruz diye düşündüğünde ve sadece ambalajına OK dediği tüm dangozlar, bastıra bastıra şişirdiği tüm egosu ile kadının ufacık bir özgürlük hamlesine kaba kuvvet ile cevap vermesi şaşırtmamalı..
    Tüm bu ambalajlı gıdalarda sonuçta kanser vs yapıyor.

3
    0 Yorumla
  • Halendimdik
    Halendimdik Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 64%
    +1 yıl

Serseri, şımarık, çakal, kurnaz tipler kadını nasıl ve nereden etkileyeceğini çok daha iyi biliyor. Tabii ki bu özellikleri güvenilir oldukları anlamına da gelmiyor. Bu başarılarından dolayı kısa süreli, tadımlık ilişkileriyle kadını ortada hamile yüzüstü bırakanlar da yine bu sınıftır. Çamaşır değiştirir gibi sevgili değiştiriyor olmalarına rağmen kızlar da canlı ve hareketlileri tercih ettiği için genel olarak da sahada ne varsa silip süpürüp, efendilere de bir şey bırakmıyorlar.

2
    0 Yorumla
  • Resull25
    Resull25 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 48%
    +1 yıl

cidden la arkadaşımın karakteri baya sağlam iyi kalpli nerde ne yapmasını bilen duygusal saf biri ama bir kez bile sevgilisi olmamış birde ben sadık değilim şerefsizim çabuk soğuyan kimseye hak ettiği değeri vermeyen bir şeref*iz olmama rağmen sürekli birileriyle çıkıyordum (-dum eki kullandım çünki çok yoruldum artık biraz kafa dinliyorum)

2
    0 Yorumla
  • Yorgan_Freeman
    Yorgan_Freeman Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 40%
    +1 yıl

Çocuklar bile Elsa ve Anna arasından Elsa'yı seçiyorlar.
    Çünkü girişken, atılgan, güçlü karakter o, Anna'ya kıyasla.

Kadınlar da; sessiz, sakin, kendi halinde erkekleri güvenilir bulmadıkları, girişken, konuşkan, atak erkekleri daha güvenilir ve çekici buldukları için, efendi erkekler sınıfta kalıyorlar.

Bir çeşit doğal seçilim diyebiliriz.

2
    0 Yorumla
  • Barıscorpion
    Barıscorpion Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Bence efendi ya da piç erkek kavrami yanliş bir görüştür.Çünkü efendide olsan piçte olsan kendine bakicaksin, temizligıni yapicaksin, dislerini fircalayacaksin, giyimini temiz tutacaksin, parfümünü sikacaksin bende efendi erkeğim konuslşmamla duruşumla ama piç erkeklere taş çikartirim. Nedeni ise temiz ve bakimli olup kizlarin yaninda genel kultür olsun, cinsellik olsun, başka konular olsun ezik olmadıginizi gösterip konuşun.

2
    0 Yorumla
  • Casım_Abi
    Casım_Abi Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

'Efendiyim kiymetim bilinmiyo' diyenlerin büyük çoğunluğu vasifsiz, sıkıcı, albenisi olmayan tipler. Doğal olarak kadınlar tarafından cekici bulunmuyorlar. Burada bir gariplik ya da arabesklik bir durum yok bana gore. Asil gariplik kadınların bunları beğenmeyip gidip karaktersiz adam sevmeleri. Bak efendiyi sevmedin daha iyi olsun dedin anlarım ok bari karakteri düzgün vasıflı adam bul. Bulamıyorsan da yalniz kal kendini heba etme ama yok al birini vur ötekine..

2
    0 Yorumla
  • Virinom
    Virinom Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

efendi erkeği tercih etmeyen kizlar tenlerinden faydalanılıp terk edilince her yerde mağdur Edebiyati yapıyorlar işte erkekler aynı diye bütün erkekler ayni diyosunda hepsini tanıdın mı? pardon ben eksik kalmışım. Beni değiltSerseri erkeği tercih ediyorken bana mi sordun? üzerine tercihin yanlış çıkınca acını dindirmek için erkekleri baz alıyorsunuz? öyle bir Gezegen yok işte. Iyilik yaramaz her iki cinsiyete ama kadinların çoğuna hiç yaramaz. Bu da bir gerçek zaten hak ettikleri hayatı yaşıyorlar. Iyilik yaramaz.

2
    0 Yorumla
  • Kamelyalı_Kadinnn
    Kamelyalı_Kadinnn Takip Et
    Master Yaş: 106 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bu efendiyse ben bunu çok severim, maşallah ne güzel yaratmış mevlam.

Ben tabiri caizse nerde kötü var onu severim. Napayım seviyorum kendime cektirmeyi illa çapkın olacak, hayırsız olacak, günlerce sinir krizi geçirtecek. Ben uslanmam.

3
    5 Yorumla
    • EvcilLimon
      EvcilLimon
      +1 yıl

Al işte al
      Hep efendilikten gaybettim :p

Yorumla
    • Kamelyalı_Kadinnn
      Kamelyalı_Kadinnn
      +1 yıl

@EvcilLimon aman yanlış anlaşılmasın ben maçı şer etkek sevmem. Nefret ederim hayırsız seviyorum ben teşekkürler 😂

Yorumla
    • Kamelyalı_Kadinnn
      Kamelyalı_Kadinnn
      +1 yıl

*maço sert erkek

Yorumla
    • EvcilLimon
      EvcilLimon
      +1 yıl

Benden mi bahsettin sen ne :p

Yorumla
    • Havalarsoğuk03
      Havalarsoğuk03
      +1 yıl

Zeki değilsin çünkü kafasız

Yorumla
  • ozkuyucu_efe
    ozkuyucu_efe Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Bizzat kendim tecrübe ettim iyide oldum kötüde sonuç ne oldu bir kızı adam gibi sevdim tahmin edebileceğiniz üzere takmadı bile ama kötü modu açınca cok sevgilim oldu ve baya sevenler oldu hala unutamayanlar var velhasıl kelam efendi erkeğin türk kızları tarafından adam gibi değer görmesi zor bir ihtimal bulan varsa da kaçırmasın

1
    4 Yorumla
    • İsimBulamadımKanka
      İsimBulamadımKanka
      +1 yıl

O kız salakmis ya ben adam gibi seven bulsam birakmam açıkçası

Yorumla
    • ozkuyucu_efe
      ozkuyucu_efe
      +1 yıl

Canı sağolsun her gece uğrar rüyalarıma özletmiyo kendini en azından

Yorumla
    • İsimBulamadımKanka
      İsimBulamadımKanka
      +1 yıl

Seni takmayani sevmeyeni sen de umursama bence.

Yorumla
    • ozkuyucu_efe
      ozkuyucu_efe
      +1 yıl

Eskisi kadar değilim zaten eskiden hep evinin önünden geçerdim şimdi arada

Yorumla
  • KartallJK
    KartallJK Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hangi dizi olduğunu hatılamıyorum ama bu durumla ilgili güzel bir tespit vardı.

"Kadınlar serseri adamlara aşık olup, efendi adamlarla evlenirler"

Hepimiz heyecan ve tutku bağımlısıyız. Gençlikte ilkel içgüdülerimizin peşinden koşup, heyecanı ve tutkuyu yaşamak isteriz. Aklımız başına geldikçe daha mantıklı kararlar veririz.

1
    0 Yorumla
  • Müzisyen_81
    Müzisyen_81 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 99%
    +1 yıl

Bunu fark edebilmek bir ayrıcalık olsa gerek bunu fark edebilenlerdensiniz. Baya bir hayalperestler ve bunu ancak sevdikleri tarafından darbe yiyince anlayabiliyorlar darbe yiyene kadar sorun yok. Birçoğu kendisine duygularını belli edeni ona gerçekten değer vereni değilde , ulaşamadığına ilgi duyuyor sevdikleri kişilerde bir adam olsa nerde serseri varsa onları tercih ediyorlar

1
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Bilmiyorum ki kadınların yapısı, genetiği böyle galiba nerede berduş, kro tarzı erkek var onlara pas verir, onlarla çıkar, onlarla takılır, onlara verir. Efendi erkeklere de seviyelidir belki işini gördürmek için pas verir tarzda yaklaşabilir. Efendi erkekleri pısırık olarak görürler.

1
    0 Yorumla
  • Adı-mutluluk
    Adı-mutluluk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Merhaba,
    Çünkü kullanılmak hoşlarına gidiyor bir çoğunun, sonra da ver yansın ediyorlar.
    Zamanın da bir abinin dediği gibi, kızlar kendini s. kp atanı severler, gerçekten çok doğru ama birisi olsun diye hayatım da kimsenin hayalleriyle oynamam böyle tek olmak en iyisi. (Genelleme değil)

1
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Kadınlar efendi erkekleri severiz deselerde genelde uçuk hareketler yapanlara daha hoşgörü ile bakıyor. evine bağlı erkekler eşinden yeterli ilgi ve alakayı göremezken. evinde işkence gören eşi çalışmayan kadınlar sanki daha bir alakalı gibi oluyorla (çevre izleninim bu) . bilmediğimiz bir şeymi var ya da acaba yatak odalarındaki davranışmı?

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Çünkü efendi olduğu için. Aslında yeri gelecek efendi, yeri gelecek, atak, yeri gelecek seri olacaksın. Bu saydıklarımdan 1 tanesi sürekli önde olursa yine değer görmez o kişi. Özgüvenli olun derler ama 1 insan hayatında sürekli özgüvenli olursa da tıpkı sürekli efendi olan erkek gibi değer görmeyecek..

1
    0 Yorumla
  • IRobin
    IRobin Takip Et
    Master Yaş: 38
    +1 yıl

Efendilik bir nevi iyi adam vasfi tanımından geliyor. Bizim toplumda iyi adam demek ; saf ve vasıfsız olarak lanse edilişi yüzünden algılanıyor.
    Bu yüzden cezbedici sürükleyici ve bilimum serseri kimliğini taşımadığı için kızlarımız tarafından daha sonra ki evlilik planlarında yedek olarak tutuluyor.

Halbuki bozulmamış saf değerde olan her şey kiymetlidir. Bozulmamıştır. Tercih edilmez hepsi bu.

3
    0 Yorumla
  • zeynep____
    zeynep____ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Çünkü biz kadınlar kendimizi üzen , kıran, inciten , değer vermeyen , serseri tipli erkeklerden hoşlandığımız için efendi erkeklere yeteri kadar değer vermiyoruz. Bu da bizim ayıbımız olsun.

6
    2 Yorumla
    • Ersinlivaneli
      Ersinlivaneli
      +1 yıl

Valla bakıyorumda nerde züppe zoptiring fırlama erkek var kızlar hep onunla sonrada avlanmak sızlanmak icin efendi erkeklere ağlanır sırdaş olur...

Yorumla
    • İlhannn06
      İlhannn06
      +1 yıl

Yani niye ayıp olsun ki bu bir tercih meselesidir.

Yorumla
  • DissosiyatifKişilik
    DissosiyatifKişilik Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Söylediğiniz gibi, efendi, terbiyeli, saygılı erkekler var. Ama bayanlar ne hikmetse böyle insanları tercih etmiyor. Sonra "Doğru düzgün birini bulamadım" diyorlar. Allah Allah... 🤷🏻‍♂️

3
    0 Yorumla
  • Jajajlakkak
    Jajajlakkak Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Kotu erkekleri kotu kizlar sever her kız değil. Onların peşinden koşan sözde efendi erkekler de gerçekten efendi oldukları icin değil kötü adam olacak cesarete ve güce sahip olmadıkları icin iyi erkekmiş gibi davrananlardir. Gerçekten efendi olan erkekler isine gücüne bakar zibidilerle ugrasmaz. Zamanı gelince uygun biriyle yuvasını kurar.

4
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Bakkala giden kendisine ne lazımsa onu alır. Serseri olsun ve beni aşağılasın, üzsün diye erkek seçenler var. E bu durumda efendi insan sayısı az olunca ve iki tarafta efendi olunca biraz geç oluyor tanışma ama gerçek oluyor.

2
    0 Yorumla
  • sevdalı1
    sevdalı1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Efendi kadinlarin degeride bilinmiyor. Bu dünyanin adaletidir. Bu böyledir.

7
    0 Yorumla
  • Gizem_Gülerr
    Gizem_Gülerr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Az önce bu ülkede kadın olmak suçmu sorusuna; bu ülkede insan olmak suç yorumu yazdım. Hakketen anlamıyorum biri Atakan gibi biraz bilgili olsa her kes çocuğa olumsuz bir şeyler diyor. Bir kadın ayrılıyor ya da reddediyor öldürülüyor bu yüzden. İyi efendi insanlar değer görmüyor. Bu nasıl ülke anlamıyorum

3
    0 Yorumla
  • DeliDuvar00
    DeliDuvar00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Efendi olduğu için. Yani şöyle açıklayayım. Capkin, serseri, affet p, iç dediğimiz kisielrin genelde dersi. Kızları yatağa atmak yani bir çıkar peşinde olmak. Efendi ise bu gibi şeylerle pek ilgilenmediği için uğraşta vermez. Bu yüzden olabilir.

1
    0 Yorumla
  • uçmayıbırakankuşş
    uçmayıbırakankuşş Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Efendiye saygı duyar, şerefsiz şuursuz severiz değer veririz

6
    3 Yorumla
    • DrQuesn4y
      DrQuesn4y
      +1 yıl

Ama bu düpe düz aptallık

Yorumla
    • uçmayıbırakankuşş
      uçmayıbırakankuşş
      +1 yıl

Valla öyle ama yaş ilerledikçe dank ediyor😬

Yorumla
    • DrQuesn4y
      DrQuesn4y
      +1 yıl

Kendinize geliniz

Yorumla
  • Hayat-Güneşi
    Hayat-Güneşi Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Bu sözüm hemcinslerimi kızdırabilir..
    İnsan kendisine değer verenin değil de kendisini görmezden gelenin peşinden gider..

4
    0 Yorumla
  • Powermove
    Powermove Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Böyle genellemeler yüzünden yaşı 30'a yaklaşan kadınlar ciddi ilişki düşündükleri için bizden kaçıyor artık :D Lütfen şu kafanızdaki "vücutçuysa eğer kabadır, çapkındır, beyni gelişmemiştir, kültürsüzdür" önyargısından kurtulun. Evet vücut yapanlar arasında bir çok hödük var fakat bu diğerlerinin kültür-sanatla uğraşmadığı, hobileri olmadığı, kitap okumadığı vs. anlamına gelmez. Kısaca kaslı erkekler de efendi olabilir. :P

2
    0 Yorumla
  • GS_Aras
    GS_Aras Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 59%
    +1 yıl

Ergen ve gençler açısından evet öyle... Çünkü bu yaşlarda kızlar serseri erkek sever nedense. Serseri erkekle gezer tozarlar ama konu evliliğe gelince efendi erkeklere yönelirler.

2
    0 Yorumla
  • Gamzelikızz89
    Gamzelikızz89 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

Efendi erkek yok. Efendi sanıyorsun bir bakıyorsun, instagramda kız fotoğrafları beğeniyor, iş yerinde ki kızlarla "o benim kardeşim gibi" diyerek flörtleşiyor. Efendi erkek diye bir şey yok. Ben bu zamana kadar;nazik, ilgili ve sadık bir erkek görmedim.Öyle biri yok

2
    0 Yorumla
  • EvcilLimon
    EvcilLimon Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Niye değer vermiyonuz benim gibi efendi saf Anadolu çocuklarına...
    Yasemin Özilhan tadındaki hatunlar cevap verin çabuk :p

3
    0 Yorumla
  • Jidotojimoshi
    Jidotojimoshi Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 96%
    +1 yıl

Efendi erkeklerin her zaman değeri bilinir normal yaşantımda bir dikkat et bakalım dışarıda bekar ilişkisi olmayan kaç tane efendi erkek var tercih sebebidir ilk anda kapılır.

1
    0 Yorumla
  • ademynzk
    ademynzk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 39%
    +1 yıl

efendilik adamlık bu tür kavramlar insanları kontrol altına alıp belirli bir kılıfa sokmak için uydurulmuş kavramlardır bu kalıplara girmeyen insanlar zeki insanlardır

1
    0 Yorumla
  • AkıllıOlÖperim
    AkıllıOlÖperim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Motordan değer bekleyecek efendinin karakterini m1keyim. Saygılı edepliyse aynı modelde yetişmiş hanımefendi bulacak sen sağ ben selamet. Her kadınla yatan her beğendiği erkekle yatan kötü ve marjinal modellerde pavyonda kusmalara evlerde bayılmalara partylerde kucak kucak zıplamaya devam etler buruşup yüzler kaymaya başlayınca final meçhul bir yalnızlık ve kolonya peçete tutmak olacaktır. Değeri buradan pay bir çelim kim karlı

1
    0 Yorumla
  • GöLge_06
    GöLge_06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 60%
    +1 yıl

Efendilik kaybetmeye mahkumiyettir.
    Nekadar piçlik Yapıyorsun o'kadar seviliyorsun buyüzden gerek yok efendiliğe v, s çekicegime çektiririm.

2
    0 Yorumla
  • tavşannboku
    tavşannboku Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

biliniyor nereden çıkarıyorsunuz. bu soylentiyi sadece her kadın tarafından reddedilip kendini mükemmel sanan erkekler çıkarıyor

2
    0 Yorumla
  • Sortieee
    Sortieee Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 61%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Girmez tabi , bu şeye benzeiyor açık giyenen kadın mi ilgi gorur yoksa normal giyenen mi.. tabiki açık giyenen kadin ilgi gorur gibi

1
    0 Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Kesfedilmeyi bekleyen elmaslar gibiyiz her halde ondandir..
    Zor bulunur, zor elde edilir oldugu icin..

1
    0 Yorumla
  • AçarakŞah
    AçarakŞah Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 80%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Efendi olmayanlarla kadınlar takılır, efendi olanlarla evlenir. Bu da onların zaten yeteri kadar değer gördükleri anlamına gelir.

1
    2 Yorumla
    • Krank
      Krank
      +1 yıl

Değer gördüklerini mi gösterir bu nasıl bir düşüncedir gençken gidip nerde bir p*ç varsa gezip tozup yaş 30 a gelince o p*çler onlara artık bakmaz çıtırlara yönelir 30 luk ablalarımız da değerinin düştüğünü anlar ve gençken bakmadığı o ezik efendi erkekle evlenir çocuk da yapar çocuklarına ve kendine baktırır ilerde boşarsa birde nafaka alır oh mis enayi erkeklerimiz de senin gibi bak sonunda benim oldu diye övünür

Yorumla
    • AçarakŞah
      AçarakŞah
      +1 yıl

Ben o efendi erkeklerden değilim bu arada. Ama evet haklısın abi.

Yorumla
  • romantikmaymun0
    romantikmaymun0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Toplum onları asosyal ve ezik olarak düşünüyor tam tersi edepsiz insanları ise cesaretli ve atılgan olarak düşünüyorlar.

1
    0 Yorumla
  • _BeBeRuhii_
    _BeBeRuhii_ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Bencede düsündürücü bir soru önümüze çıktida bizmi hayir olmaz dedik

2
    1 Yorumla
    • Havalarsoğuk03
      Havalarsoğuk03
      +1 yıl

Dediniz evet. Serseri erkek sevdiğiniz için efendileri gormuyorsunuz

Yorumla
  • serkan_1
    serkan_1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 92%
    +1 yıl

ya ne bilinsin parasiz adama bakmiyolar efendi diye ayiran mi var allahsen

2
    4 Yorumla
    • Eselinayyy
      Eselinayyy
      +1 yıl

Bu kadar mı mantıklı olur

Yorumla
    • Eselinayyy
      Eselinayyy
      +1 yıl

Bir cümle

Yorumla
    • serkan_1
      serkan_1
      +1 yıl

@Eselinayyy dimi, gerisi vesaire , hep avuntu cumleleri gercekci olmak lazim

Yorumla
    • Eselinayyy
      Eselinayyy
      +1 yıl

Kesinlikle öyle, keşke olmasa ama artık dünya bu hale geldi

Yorumla
  • sessizelfida
    sessizelfida Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 37%
    +1 yıl

Çünkü saçma bir şekilde herkes bedboy seviyor xşsşxkdşxms

2
    0 Yorumla
  • Saççlarımmm
    Saççlarımmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl

Onlar çoktan kapılmış oluyo bana hiç rastgelmedi 😒

2
    0 Yorumla
  • open-minded22
    open-minded22 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı.

Sade göründükleri için olabilir :) biraz kıçı başı oynayıp kızların ilgisini çekmek daha revaçta 🤣

2
    0 Yorumla
  • Zorba3495
    Zorba3495 Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı.

çünkü doğruların yanlış olduğu devirde yaşıyoruz
    yanlış oalcaksın ki doru bilinesin, değer göresin

2
    0 Yorumla
  • owl390
    owl390 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 39%
    +1 yıl

Çünkü kadınlar nerde keko var onlara aşık oluyorlar kadınlar keko seviyor.

2
    0 Yorumla
  • ByİsimsiZ
    ByİsimsiZ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl

Türk kızı mazoşist olduğu için canını yakan serserileri seviyor.

2
    0 Yorumla
  • _snow_
    _snow_ Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 73%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

:) oyun oynuyor artık insanlar hayatlarıyla oyun içinde efendi erkekler sıkıcı oluyor

2
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Akıllı ve kariyerli ise değer görüyor. Saf, orta halli ise görmüyor.

2
    0 Yorumla
  • Her_Bokolog
    Her_Bokolog Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Kadın ya da erkek fark etmez efendi tipler her zaman geç değer görüyor

2
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Çünkü kadınlar acı çekmeyi sevdikleri için daha çok şerefsiz erkekleri seviyorlar.

2
    0 Yorumla
  • Gizlihesapcnm
    Gizlihesapcnm Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Çünkü bizim türk kızları izlediği dizi filmlerden ve okuduğu kitaplardan (örn: wattpad) etkilenip maço, serseri, yakışıklı erkeklere ilgi duyduğu için efendi erkekler ne yazıkki arkaplanda kalıyor

5
    0 Yorumla
  • selim9550
    selim9550 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 55%
    +1 yıl

Efendi, centilmen ve maço bir erkek olarak gereken değeri gördüğümü düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Efendi erkekler neden gereken değeri görmüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Efendi erkekler neden gereken değeri görmüyor? 42 cevap verildi
Efendi erkeklerin kıymeti neden bilinmiyor? 288 cevap verildi
Erkekler neden esine değer vermez? 13 cevap verildi
İnançlı erkekler neden kizlar tarafından değer görmüyor? 7 cevap verildi
Erkekler neden düzgün şeylerin değerini bilmez? 11 cevap verildi
Erkekler neden değer görmek istemezler? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sevgilin seninle küfürlü konuşabilir mi?
  • İnsan insanı bağırmadan, sessiz tavırlarıyla da incitebilir mi?
  • İş görüşmesine bu kombinle gitsem çok mu sırıtır, nasıl durur sizce?
  • YKS 2026 bu hafta sonu başlıyor, son 3 gününüzü nasıl değerlendiriyorsunuz? 🎯
  • Alanya’da kedilerin dilendirilmesi konusunda ne düşünüyorsunuz, para verir miydiniz?
  • Başkası için makyaj yapmak eziklik mi?
  • YKS 2026 bitince ilk işiniz ne olacak, planlar hazır mı? 🎓
  • Erkekler neden böyle 😂?
  • Size göre evdeki huzurun birinci kuralı nedir?
  • Sevgiliniz dışarıda zaman geçirmek yerine hep evde buluşmak istese ne düşünürdünüz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨