Kadınlar genellikle efendi erkekler yerine serseri erkekleri tercih eder. Peki efendi erkekler neden tercih edilmez? İşinde gücünde eli yüzü düzgün efendi saygılı kibar çocukların kıymeti neden bilinmez?
Genellikle demek ne kadar doğru olur ayrı bir tartışılır ama; serseriden ziyade popüler erkeklerden daha çok etkilendikleri kesin, yani sessiz sakin efendi erkekler aslında gizemlidirler, birçok kadın mesela gizemli erkeklerden etkilenebilir, bulmaca çözmeyi severler çünkü. Birde şöyle bir durum var; bazı kadınlar da bazı erkekler gibi işin kolayına kaçmayı tercih ederler. Efendi erkekler genelde dışardan bakıldığın soğukkanlı bir görüntü çizerler ve her ne kadar yakışıklı da olsalar, bu kadınların gözünde zor erkek imajı verir ve zoru sevmeyebilirler. Aslında "en güzel aşk, zor olandır" sözü doğrudur. Kolayı herkes elde edebilir. Önemli olan zoru başarabilmektir. Birde bu tür erkekleri sinsi diye adlandıran kadın grubu var :)) Çapkındır bu şimdi bir çok kişi peşinden koşuyordur ben hiç bulaşmayayım derler, şanslarını denemek istemezler. Ama en son ihanet edecek kişinin de bu tür erkekler olduğunu unutmamak gerek. Bilimsel olarak da eşlerine ve çocuklarına karşı son derece bağlı olurlar.
Eski bir masala göre, insana ait tüm duygular oynamak için gür ve sihirli bir ormana gitmişler. Orada nefret, umut, haset, aşk ve korku gülmekten kırılarak kin, delilik, ihanet, neşe ve meraktan kaçıyorlarmış.
Bir gün yine böyle saklambaç oynarken, delilik bir yaprak tepesinin ardına saklanmış aşkı aramış; ihanet ona ucu sivri bir sırık getirerek aşkı bulabilmek için yapraklara batırmasını önermiş. Delilik vereceği zararı düşünmeden kendinden isteneni yapmış. Masala göre, bu olaylardan sonra aşkın gözleri kör olmuş ve suçluluk içinde kıvranan delilik o zamandan itibaren ona rehberlik etmiş.
Iyi bir masal anlatıcısı olan vivi garcia der ki, bu kadar uzun zaman birlikte gezen aşk ve delilik sevgili olmuşlar ve durumdan çok memnunmuşlar. Ama hiç bir şey sonsuza kadar süremez. Bu kadar esriklikten, kontrolsüzlük ve belirsizlikten yorulan aşk, rehberini bir yana bırakarak mantıkla evlenmeye karar vermiş.
Aşk kararında yanılmamış çünkü rehberliğini mantık alınca, tehlikeler ortadan kaybolmuş, güvensizliklerde tehlikelerle beraber yok olmuş.
Hiçbir şey kusursuz değildir. Aradan zaman geçince, bu kadar güvenin son derece huzurlu olduğunu bildiği halde, aşk fena halde sıkılmaya başlamış.
Viviye göre, uzun uzun düşünüp dostu fantaziyle tartıştıktan sonra, aşk bir, aslında iki karar vermiş; Mantıkla evliliğini sürdürecekmiş, ama arada bir eski sevgilisi ve dostu delilikle görüşerek ona kapılacak ve kendini kaybedecekmiş, daha sonra yenilenmiş olarak mantığın güvenli kollarına dönecekmiş.
Masaldan yola çıkarsak; insan gençken delilik sonrasında güven aramaktadır ve güvende bir süre sonra sıkıcı geldiği için delilik peşine tekrar düşmektedirler. Buda günümüz ilişkilerinden yola çıkılırsa aldatma anlamı taşımaktadır.
Erkekler 3 e ayrılır. Serseri güvenilir efendi ve bu ikisini bir arada barındıranlar gibisinden.
Her insan aslında bir yanı güvenilir diğer yanı eğlenceli deli dolu olan insanla olayım der ama 100 insan varsa 49 serseri 49 güvenilir sadece 2 kişi her ikisini barındıran yapıdadır. Rakamlar örnek sadece.
Işte bu yüzden erkekler kadın erkek ilişkileri gibi eğitimler alarak kendilerini geliştirmektedirler. Çünkü 1 kadın için olmuş erkek olup sonsuza kadar tercih edilen olarak kalmaya çabalamaktadırlar. Tabi bunu başaranda nadirdir.
Derler ki tüm kadınlar birer çiçektir ve çiçeklerin beslenip büyüyebilmesi açabilmesi için gübreye ihtiyaç duyulur. İşte bu yüzden kadınlar poktan erkeklerle beraber olurlar.
Yani erkeği gübre kadını çiçek olarak görmektedir bu benzetmede.
Yine burdan yola çıkarsak gübre yerine su ile açıp enfes halde kendisini sergileyen çiçeklerde vardır. Sadece burda kişi ne istediğini gelecekte neler beklediğine iyi karar vererek yola çıkmalıdır.
Kadınlar efendi erkek neden sevmez biliyo musunuz? Çünkü kadınlar'da hayvani içgüdüler var daha doğrusu oluşmuş zamanla. Kadınların serseri erkek tercih etme sebebi tamamen cinsel olduğunu düşünüyorum. Sert erkekle çiftleşme arzusu bu, ve tamamen hayvani içgüdü.. Bu tıpkı erkeklerin hanımefendi kızlarla yatamayıp, kaşar dediklerimiz kızları tercih etmesi gibi birşey. Kadın karşısında efendi erkekle olursa ondan verim alamaz efendi erkek ona dokunmaya kıymaz öpmeye çekinir, seks yapmaktan utanır. Ama serseri erkek o kadının her açıdan a.. nokta koyar kaba tabirle, acımaz. Kadının da istediği bu işte. Tek sapık erkekler mi? Hayır kadınların da bilinçaltında sapıklıklar var. Çoğu kadına da bakıyorum evliliklerinde sex'i düşünüyorlar orgazm olamıyorum ayrılcam diyor kocamın ki küçük ayrılcam bla bla şeklinde. Herkes seks düşünüyor , bunlar hep sex'ten. Efendi erkek pasif gözüküyor kadının gözüne, lakin unuttukları birşey var ki efendi olmakla erkeklikten erkeksi olmaktan birşey eksilmiyor. Ben adım gibi de eminim ki çoğu kız ayy ben istemiyodum zorla öptü zorla şey yaptı beni yatmaya ikna etti ben yatmıcaktım kullandı beni şerefsiz diyebilmek için onları tercih ediyorlar..
efendi erkek sevilmez dünyanın hiç bir yerinde ama, biz erkekler efendilik ile sünepeliği karıştırıyoruz. genelde tüm sünepeler efendidir ama her efendi sünepe olmak zorunda değildir. azcık dik olun lan, efendi olun ama biraz direkt olacak kadar da cesaretli olun. bakın ya işte kadınları elde etmek zor değil, ama bireysel tecrübe gerekiyor. bu tecrübeler de sizi duygusal olarak yorabiliyor. dünyanın her yerinde bu böyle biz erkekler kadınlara nazaran duygusal olarak daha korunmasızız. o yüzden kadınlar gibi sizde seçeneklerinizi çoğaltın, çünkü erkekler aşık olur kadınlar seçenenklerin arasından tercih yapar.
Efendi erkek çoğu tanıdım hepsi çok rahattı çok cahilli kızların maço seçmesinin deneni? şaka yapıyorsun tip tip bakıyor sana kızı koluna takmaz ayıptır der elbise giyse saçına fön verse der bu ne millet sana bakar dinimiz bunu emrediyor der akşama kadar oturmasını kalmasını bilmiyorlar çok trip atarlar çokta utangaç olurlar namus onlar için 1-0 önde dertlerini şekilmiyor maçolar kasmıyor kendini kızların isteklerini yapıyorlar tabi çoğu şiddetçi maalesef ama orta erkek olacak ben mesela orta birisiyim ne çok kibar ne çok sert ortayım ortayı bulan adam. ben sırf kızlara yaranmak için yazmadım bunları ben bizzat şahit oldum beyler efendi erkek bir halta yaramaz
Şu kızları fazla şişiriyorsunuz. Kendilerini bişey sanıyorlar. Yav bakmazsa bakmasın dünya onlardan ibaret değil. Hakedene verin değeri. Yok güzelmiş bilmem ne bunlar değer vermek için kıstas değildir. Sevilmeye layık kadın vitrinlik değil kendini bilen kadındır.
Valla anlayamadım gitti. Eskiden, taaa Barış Manço, Atatürk (yani Barış abimizden daha önceki yıllarda) zamanlarında daha çok önem verilirdi. Şimdi nerede o âla ahali?
Bir 99'da doğmuş genç olarak, diyorum iyi ki bu yeni jenerasyondan etkilenmemişim de, EFENDİ kalmışım. Ne işim olacak benim serserilikle?
Merhaba 😃 Efendilik en büyük delikanlılıktır bence. Kadınlar genelde filmlerdeki gibi motoruyla gezen sonra kulüplerde takılan BadBoy'lara özendikleri için sıradan, çalışıp kibar davranan ve bir motorcu çetesinin yapacağı tehlikeli işlerden uzak bir hayat yaşayan birini çekici bulmazlar. Peki efendi erkekler bu durumdan muzdarip mi? Değil tabii ki, kadınlara yaranmak ve sırf sevgili bulmak için kibar olan biri her zaman cahilin önde gidenidir fikrimce. İlginç bir strateji...
İyi soru iyi yorum 😊 Bizim kıymetimizi bilemezler onlar. Çünkü sorun ürettiklerinde kendilerine ruhsal ve fiziksel şiddet uygulayan kişileri severler; geceleri ağlayarak üzgün uyumayı seçerler. Bazen de gözlerinde morluk bulunan zamanlar geçirmeyi daha cazip buluyordurlar belki 😃😃
Sonra da efendi erkeklerin sakin ve huzurlu hayatlarına öylece bakakalırlar 😃😃😃
Efendi erkeklerin genellikle ( bende bu kategoride olduğumu düşünüyorum ) nerde ne yapacağı az çok bellidir. Tahmin etmek zor olmaz davranışlarını. Ama serseri tipli erkeklerin nerde ne yapacağı belli değildir. Nihal Atsız' ın bir sözü var "Meçhuller daima heyecan verir". Bayanlar da ilişki de sıradanlık yerine heyecan yaşamayı daha çok merak ettikleri için genellikle öylelerinin peşinden koşarlar...
Kanun bu eskiden böyle değildi aşk değil bunun inat, hırs, elde etme duygusu zaten o aşktanda hayır gelmez serseri erkekle takılan kızları görüyoruz ya öldürülüyorlar ya komalık oluyorlar ya da madde bağımlısı ondan sonrada kimse demesn kadın cinayetleri durmuyor diye seveceğin takılacağın erkeği iyi seçeceksin.
Kimisi paraya kimisi görünüşe kimiside gerçekten gönle bakar sana iyisinin gelmemesi şanstır her zaman iyisini bulamyorsun hele bu devirde bazıları çıkarları ya da ihtiyaçları için sadece bir arayış içine girer gönlü ve ahlakı güzel ınsanlarla karşılaşman dileğiyle
Yaşım 32 oldu. Arayışı bıraktım artık, yani bir şey olmuyorsa zorlamıyacaksın bu sefer bu takıntıya veya başka rahatsızlık verici bir hastalığa dönüşüyor. Hayata karşı kendini bu yönde eksik ve güvensiz hissettirip senin dünyaya bakış açını olumsuz etkiliyor. Hani işiniz gücünüz varsa, aileniz yanındaysa, sağlığınızda yerindeyse siz aslında mutlusunuz ve zenginsiniz. Bu cevabım bunu okuyacak herkese. Allaha emanetsiniz.
Çünkü çoğu kadınımız ailesimden gördüğü eziklenme ile büyütüldüğü için her doğru ve yanlışa kızıldığı bir ortamda asi olan erkeklerin asla yenilmez olduğunu düşünürler bir sığınak gibi görürler bu benim kendi fikrim tabi ki tarz meselesi de olabilir gerçek bilgi değildir yaymayalım 🙄
arkadaşım vardı dedim kızım neden hep zırtoları buluyorsun dedim bende zırto seviyorum demişti. şahsen ben insanın azına tükürcek birini istemem bende hep bu yüzden iyi İstanbul beyfendisi arıyorum ama yoksanrım neslimi tükendi hiç İstanbul beyfendisi kalmadı mı yahu hep mu mozoşist kızlar yüzünden 😁
Efendi erkek karşıdaki kızın canını yakmaz, onun sevmediği şeyleri yapmaktan çekinir, monoton bir hayatı vardır sevgilisine her türlü fedakarlıkta bulunur sonuçta bu adam istenmeyen adam olur. Hani şurada efendim hani dürüst olsun saygılı olsun bana değer versin falan filan inter milan yemeyin bizi. :)
Başına buyruk sorumsuz acımasz kendini büyük görüp kendinden başkasını umursmayan bencil tipler diğer bir ifadeyle maçolar kadınların gözlerinde “güçlü” erkekler... Kadınlar bana göre güçten etkilenirler güç denince akla hemn kas gücü gelmemeli çünkü zeka bilgi para karizma ya da mevki.. bunlarda güçtür. Maalesef toplumca yüzeysel insanlar olduğumzdan bayanların çoğunluğunu etkileyen tipler maçolar oluyor.. çoğunu etkileyen şey bu tip güçlü erkeler
Bu eğilimin nedenlerinden biri de kadının kendi değerinin farkında olması. Ailesinde, annesi babası, abisi, ailenin özellikle erkek bireyleri tarafından küçüklüğünden beri hor görülen, hizmet etmeye zorlanan, saygı, sevgi gösterilmeyen bir kız çocuğu büyüyünce de ailesindeki erkekler gibi biriyle sevgili olmayı yakıştırıyor kendine bilinçaltına işlemiş artık. Kendini ona layık görüyor annesinin, anneannesinin hayatını yeniden canlandırıyor.
cok sey var soylenecek cevremdeki insanlarda bunu soyluyor bu yuzden kiz arkadasim hic olmadi ( onlarin soyledigi tipki senin su yukarida yazdigin gibi maco soz gecirebilecek agresif ve pesinden kosturtan erkekleri tercih ederler demesi benim hayattaki sansimi 0-0 iken -9-0 yapti hayirlisi bakalim (muzdarip genc) hahaha
Kadını zorlayan erkek ona daha ilginç gelir.. Şayet erkek arada bir onun aklını karıştırıyorsa ve biraz da kaçıyorsa erkek hep kadın onu arkasından kovalama pozisyonundadır.. Bu adam çapkınlık mı yapıyor soru işaretini hisseden kadın, otokontrolünü kaybeder bir süre sonra.. Gömleğin yakasına arada bir kadın deodorantından bir parça sıkacaksın arada bir , kız arkadaşınla buluşmaya giderken :) :)
aklı komik olan yaramaz kızlar diyelim aklı başında erkekleri tercih etmezler ama aklı başında erkekler le evlenirler .. serseri dediğin tip ayrı bir tip degil ki kendini avutan asalak insanlar serseri olanlar acıkcası .. serseri insan acıkcası asalak insan desem yeridir kızlar neden tercih eder çünkü oyuncak olan oyuncağı ceker .. aklı başında insan aklı başında bulur
Serseri erkek seçmezler kim sever ve ister serseriyi. Serseri adam oturmayı kalkmayı bilmez, konuşmayı bilmez, kaba saba konuşur durur, argo ağzından düşmez daha bir sürü şey var..
Adam konuşmasını biliyorsa rahat rahat kendini güzel tanıtıyorsa, bakımına özeniyorsa, giyimini biliyorsa eee tabi o adam kapıcak kızı..
Efendilik her zaman kazandırır, ancak sus pus olmak, bakımsız olmak, çekinmek, korkmak demek değildir efendi olmak.
bilmem onu sana sormalı? şaka şaka :):) neden efendi erkeklerin kıymeti bilinmez çünki 4 S kuralı diye bir şey vardır ve bu böyle gelmiş böylede gider yaani seven s... lir si.. n sevilir öyle işte neden diye sorma alış buna takmayacaksın tak açacaksın yaani :):)
@Rüzgarlardan cevabını bile bile sorulmuş saçma bir soruydu tarif ettikleri kişilerle gülüp ağlayıp aldatılsınlar, sonra niye aldatılıyoruz diye ağlamasınlar
@Godtakemehome boşver bunlar hakettiğini yaşıyor , gram umrumda olmaz. Bunlara yaranmak için karakterini bozanlar var hemcinsimden. Hani bir şiir vardı ben mecnunmuyum bir.. için dağları aşayım hani o pozisyona gelenler var. İnsanda gurur ve haysiyet olmalı.
Efendi erkek herkez ister. Efendiyi ahmaklıkla karıştırma. İnsanlar, sevgiye açtır, düşünülmek ister. Efendi tarif ettiğin birisi seni koruyamıyacaksa, senin fantazi, arzularını , düşüncelerini karşılayamayacaksa. Kıymeti bilinmez. Ahmaklık yapıyordur.
İyi kadınlar kötü erkeklere gitti, kötü kadınlarda iyi erkeklere kaldılar.. Kadın milleti biraz arızalı hatta bazıları öyle arızalıki sürekli piclerle takılıyor bunu kendine layık görüyor. Pic düzelince de bunu kendisinin başardığını düşünüp egosunu tatmin ediyor. Bu kadınların yetiştirdiği çocuklarda işte ülke de söz sahibi bilmem ne o bu şu ülkenin halini görüyorsunuz işte bombok.
Kızlar p. c erkeklerle gezer ve dersinde kitabında olan erkekleri hep aşağılar p. c erkeklerle yatar kalkarlar sonra evlilik yaşına gelince o umursamadıkları adamların işi parası olunca onlarla olmak için bir taraflarını yırtıp p. c erkeklerin yüzüne bakmazlar hayat böyle
''Efendi'' oldukları için, ben üniversitedeyken sınıftan kız arkadaşlardan biri diyor ki benim oda arkadaşım p. ç erkek seviyor niyeymiş işi bildiği içinmiş, ama sonra aldatılınca da hepimiz suçlu oluyoruz ;)
Sana bir örnekle anlatayım uçuk kızlar ve akıllı kadınlar vardır ve efendi erkekler akıllı kadınlardan hoşlanır uçuk kızlardan değil ve uçuk kızlar da bunu bildiklerinde efendi erkeklere yanaşmazlar zaten yanaşsalar da sonuç değişmeyecektir
Macerasi olmaz diye düşünülüyordur herhalde. Belki de eglencesiz görülüyorlar. Çılgınlık yapamazlar diyedir. Ya da eşi ile işinden daha az ilgilenir diyedir. Sahiplenmez diyedir. Kiskanmaz diyedir. Kadinlar siz bunun cevabini daha iyi biliyorsunuz.
Kadınlar izledikleri filmlere çok kapılıyorlar. Onlar için aşk film gibi olmalı işte bu yüzdendir ki KS'de terkidelen kızların sorularını çokça görüyoruz.
Çünkü efendiler nedense toplumda sert erkekler daha çekici bulunuyor ama bana kalırsa duygusal ve sadece yerine göre sert ama efendi erkekler çok daha çekici
Çünkü o erkekler ilgilerini de gösterirler, size saygılı da olurlar, böyle olduğunda size "erkek" gibi gelmez, barzoluğu kabalığı "erkeklik" zanneden bir toplumda yaşıyoruz
Efendi biriyle konuşuyordum bir ara çok alıngan trip atan özgüvensiz biriydi ortada hiçbir şey yokken kıskanırdı uyuşamadık eğer böyle şeyler olmasaydı her şey mükemmel olabilirdi benim açımdan
Ne kadınlarda ne erkeklerde efendilik var. İnsanın gönlü saf olacak, beyninde zeka, kalbinde sevda olacak. Bedene değil de ruha baktığımız zaman efendi oluruz belki. O yüzden kimse kendini kandırmasın hepimiz pisliğiz.
Bir sürü sebebi olabilir. Serseriyi düzeltip Xper kazanmak hedef. Serserinin muhabbeti, hayat tecrübesi sarhoş edici geliyor olabilir. Koca pipili serseri erkekler o güzel kızlara binip gittiler diyerek bitiriyorum görüşümü :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En sonunda kazanan efendi erkektir ama. Kariyerinde başarılı olan o çalışkan erkektir. Sonra Allah birisini karşısına çıkartır, sanki bir meleğin yansıması kadar güzel gelir gözlerine. Üstelik kendisi gibi saf, tertemiz birisidir.
Ben hep, Allah beni kötülüklerden koruyor derim. Ve harbiden kızlara şöyle bir baktığımda, Rabbimin beni koruduğunu anlayabiliyorum 😌
@FURKAN3435 bak abicim, sen neyi en çok istersen, onunla sınanırsın. Ne mutlu ki Rabbimin sınayacak kadar sevdiği bir kulusun. Sabır ve selametle kalın inşaAllah
Her kiz ayni degil ki. kiymetlerini bilen de vardir, benim degerimi bilenin bende degerini bilirim ve efendi olmayan erkek kiymet bilmez. en iyisi uzak durmak öylelerden 😊
Aslında alt psikolojide serseri adamın eğer severse tutkusunun çok büyük olacağı, o sevgi uğruna gözünü biçbir seyden sakinmayacagina inanılıyor. Çünkü kitaplar, filmler ve daha birçokları benliğimize bunu işledi. Efendi adam uslu uslu sever, serseri ise yedi cihana duyurur..
Kısmen haklısın... Katılmadığım yanı sevginin nasıl gösterildiği. Efendi adam uslu sevdiği için değil yaşam tarzı uslu olduğu için tercih edilmez. Kızlar heyecan aksiyon adrenalin sever hoplayalım kaçalım sabahlara kadar içelim vs. yani hareketli yaşam cazip geldiği için serseri erkek sevilir.
Hemen hemen birbirini tamamlıyor düşünceler. Ben bir zamanlar bu konu hakkındaki fikrimi yazdım. Şimdi diyorum ki yasasın efendi adamlar.. fikrin devamına gelirsek kızın bir yere girdiğimizde diğer kızlar serseriye dönüp ayık ayık bakarken onun bize ait olduğunu bilmenin vedigi haz... sorumluyuz başka izahı yok 😅
Haklısın bir çok etken var ama neresinden bakılırsa bakılsın mantıklı bir yanı yok :D Serseri sever havasını atıp hazzını heyecanını yaşar, sonra rahatsız olmaya başlayıp ayrılmak ister, kişi serseri olduğu için razı olmaz anlayışlı biri değildir ve kızın bu macerası tehdit şantaj ve şiddet olarak kendisine geri döner NOKTA
Kadınlar erkeğin fırlama olanını seviyorlar da ondan. Hayatlarını karartacak salya sümük ağlatacak antipsikotik ilaçlara bağımlı hale getirecek biri şart onlar için. Heyecan seviyorlar güya 😒
sert ve kro olacaksın şart bu ve ayrıca çirkin örnek ben ister değer bilsin ister bilmesin onlarlamı uğraşcam basarım parayı en kralıyla olurum ne kendimi bir karı için parçalıcam
Efendi oldukları için. Elalem ne der sonra... Kadınlar genelde hemcinsleriyle gizli bir rekabet içinde oldukları için (gerçi bazıları pekte gizli değil) bununla ovunecekler. Benim ki daha popi hesabı. Diye düşünüyorum
Elde etme duygusu )) haylaz adam ipe sapa gelmez ))) sen yakalamaya çalıştıkça o kaçar... sonra sende saplantı olur.) zordur... efendi olmayan adamla uğraşmak.) ama sen seversin!!!
Serseriler giriskendir bu konuda efendiler serserilere göre daha az ilgi gösteriyorlar. E kadınlarda ilgi delisi zaten kimden daha fazla ilgi görüyorsa oraya gidiyor ama devamlilik olmadığı ve yalanlar oldugu icin sonuç hep hüsran..
En İyi Cevaplar