Görümcem habire eşimle kendini profil yapıp eşime ve bana mesaj atıyo hangi psikolojiyle bunu yapıyor?

Görümcemin 3 çocuğu kocası var bizim de bir çocuğumuz var benim de erkek kardeşim var ama evli olsa habire kıza pislik yapmam görümcem beni çok kıskanıyo eşime kötülemeye çalışıp arkadan bütün yaptıklarımı yapmaya çalışıyo bir kere kavga ettik ona kardeşinle karı koca muhabbeti yapma abla kardeş muhabbeti yap dedim bizi kıskanma ayıramıcaksın falan dedi ki asla kıskanmıyorym eşime milletin mahremlerini attığı İçin uyarmıştım gerçek hayatta eşimi yemeğe çağırmaz aramızı açıp kendini yırtar canımı yakmak İçin ağlar kardeşim gel özledim diye şimdi bu ara eşim bize bağlandı çocuğu karısı işi gücü onu ihmal etti baktım onunla kol kola profil yapmış dedim mesaj atcak gece ikide kocama mesaj atmış Bugün de bana atar sizce normal mi derdi ney? Ve tepkim nasıl olmalı? Onlar abla kardeş diceksiniz ama eşime hep zarar verip işi düşünce minnoş şunu alır mısın diyen veya instagramında eşim yok diye onu orda asla paylaşmayıp wp da eşime yağlar döken bir salak
Görümcem habire eşimle kendini profil yapıp eşime ve bana mesaj atıyo hangi psikolojiyle bunu yapıyor?