Eşim başka hesaptan birileri ile yazışıyor olabilir mi? Bi bakar mısınız?

Merhaba. Eşimin telefonunu alarak eşimin instagram hesabına girdim. Kimleri aramış diye aratma kısmına girdim. Son aranan larda, kullanıcı adı bizim soyadımız ve anlamsız rakamlar olan bir hesap aratmış. Ve bu hesabı takibe almış. hesaba tıkladım Baktım profil kısmında altta eşimin adı soyadı yazıyor.2019 da açılmış. Sıfır takipçi. Sıfır takip. Sıfır gönderi. Profil fotosuda yok. Yani eşim, şimdiki benim bildiğim hesaptan, eskiden açtığı bir hesabı takibe almış. Hiç bir anlam veremedim. Eşimle konuşmadan önce fikir sahibi olmak için burdan yazdım. Bi fikriniz var mı.

Güncellemeler
1 yıl
Eşimin telinden, tarayıcı dan instagrama girdim. O eski kullanıcı adını girdim. Şifre mi unuttum kısmını tıkladım. Kod geldi ve hesaba girdim. ancsk şöyle bir şey oldu, ben bu işlemi yapınca açılan hesap 7 takipçi li1 gönderili, ve yuvarlak içinde doğa profil resmi var, ve yuvarlağın altında başka bir isim yazıyor. Ama bu kızımın eski hesabı idi biliyorum. Biraz tuhaf oldu. Anlamadım. Kullanıcı adını değişti acaba. Sonra kızımın adını arattım, takip et dedim onuda takibe alabildim. İki hesap var
Eşim başka hesaptan birileri ile yazışıyor olabilir mi? Bi bakar mısınız?