Eşimin Gönlü Başka birinde mi?

Arkadaslar merhaba.. esimle aynı işyerinde calışan bekar bi kız var eşimle aralarindan su sızmıyor hem de komşu oluyor galiba.. bir birlerinin en yakinlari diye bilirim o derece samimi.. dün denizdeydik 3-4 akrabam, esim ve ben, bi kac metre uzaklaşıp o kızı aradı 2dakika falan konuştular sonra geri geldi, eşimle aralari bozuk olunca işyerinde eşim tüm günü yalnız gecirmek istiyor işte duygusallık fena defalarla ağlamış gözleri kanla dolu olmuştu gecen hafta. kıza "sen olmayınca icim buruk oluyor işyerinde sen olunca surat da yapsan biliyorum ki yanımdasın. bekar olsaydım coktan kapındaydım" falan demiş... Bugün de işyerinde kız yemek yememiş istememiş falan ama eşim cikip gitmiş yan restorandan guzel citir bi doner almış muzla birlikte kıza da sıkı soylemiş yemezsen fena olur falan sanki kocası gibi... Uzerinde ne var diye mesaj atmış ondan sonra yardım edeyim mi falan demiş.. komşu olunca tabi sık sık işten kenarda da buluşma fırsatı cok oluyor, sık sık görüşüyorlar her defasınnda da eşim kızın omzundan opuyor kokluyor kokusunu içine ceker gibi, ve sonda da sarılıyor.. Seni kimseye vermezdim, benim olmanı cok isterdim.. seni alan kazandı da demiş.. kızı istemeye gelmişler galiba sen bekar da mutlu ola bilirsin başkasiyla evlenmene gerek yok demiş.. Sizce neler oluyor?
Eşimin Gönlü Başka birinde mi?