Ailem beni istemedigim biriyle evlendirmeye çalışıyor 1 aydır mücadele ediyorum fakat hiçbir olumlu gelişme yok sevgilini cok seviyorum ayrılmak istedigimi söyledim fakat yarına cikmicam kendime zarar vericem diyor cok perişanım oluyor onu nasıl kendimden sogutabilirim kaç diyen arkadaslar olucak bunu ona teklif ettim fakat yaşı 19 ailesi isteemez yapamazmıs lütfen dayan diyor napicam ben nasıl ayrilicam 😞
Zorla evlendirmeye çalışıyor ailem sevgilimde ayrılmaktadır istiyorum fakat kendine zarar vereceğini söylüyor napicam ben?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Zorla evlendirmeye çalışıyor ailem sevgilimde ayrılmaktadır istiyorum fakat kendine zarar vereceğini söylüyor napicam ben?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
zorla evlendirmeye çalışırlarsa direneceksin. en kötü sığınma evine polise kaç. bütün yolları dene
Senin yaşında küçük o zaman. İstemediğini söyle zorla evlendirecek kadar kötü değillerdir diye düşünüyorum
Zorla evlendiriliyorsan git polise anlat bu kadar kolay
Ailemden korkuyorum
Ailen ne yapacak sana. İstersen kendine ev tutarsın kalırsın kendin ailenden uzak yerde
Ailene anlatsan ifade etsen kendini, istemediğin biriyle evlenmem çok saçma.
Yaklaşık 2 3 haftadır uğraşıyorum ama olmuyor
Sevgilinin niyetinin ciddi olduğunu göstermesi lazım başka bir çare yok.
Polise git bence hayatın kararmasın.
Ben direkt polis ile konuşur zorla evlendirilmeye çalışıyorum diyerek şikayet ederdim ailemi.
Korkuyorum
Neyden korkuyorsun? Ne olacaksa zorla evlendirilmekten iyidir.
Ölmez merak etme ölürüm diyen çok ördük ertesi ay nişan yaptılar kdkd
Mustafaya sakın kaçma, yaşınız çok küçük ama istemidigin biri ile de söz kesme. Polise git
bence mustafayla kaçın ailen zorla evlendirem4ez polise git mustafayada acı cektirme
Hayatını yakma ne olursa olsun mücadele etmekten savaşmaktan vazgeçme
Kaç o çocuğa aileniz gerçek aşk görmek istiyor çocuğunuza benm adımı verin
Bişey söyleyeyim mi o asarım keserim diyenleri çok gördüm, kendine zarar veremez. Yol ver gitsin ömür boyu onu mu çekiceksin
Sende maşallah pes etmişsin hemen ne sacma bişe bu ben sözlenebilirim ne demek baya sevmissin
Kızım inanma böyle şeylere piskopat mıdır nedir ayrıl inanma böyle şeylere benimde başıma gelmişti iğrenç bir şey
Gerçekten mi nasıl ayrıldın nasıl bitti
Ya o kadar rahatsız etti ki annem bile öğrenmişti çocuğa sövüyoruz yine gitmiyordu en son tüm hesapları kapatıp numarayı değiştirmiştik
Yok artık yaa buda yaparmi acaba yaaa
O kadar ruh hastalığı yapan yapar bence yok yakınken engelle
İnanmadım ama yine de söyleyim gitme intihar ederim diyenden bir yol olmaz.
Iyy midem bulandı nasılsın vıcıklık
Güzel kurgu oyuncuları tebrik ediyorum
ölsün lan nolacak sanki biz yaşıyoruz da noluyo
Polise git ailenin seni zorla evlendirdigini soyle
Bu nasıl bir çıldırmadır mk kdkxldş
Nasıl
Çocuk çok seviyor seni
Bence aileni de sikayet et cezalandirilsinlar
kaç 🤣
Komik değil
Polise git?
Kaçın