10 yıllık ilişkim var ailem sevgilimin ayağı aksıyor diye evlenmemi istemiyor?

26 yaşındayım 10 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimin ayağı birazcık aksıyor ve bu akşama engel boyutunda değil arabasını kullaniyor sporunu yapıyor. Aileme önden ayağının böyle olduğu bilgisini verdim. Onlar da önce aile tanışması olsun 3 hafta sonra da nişan olur diye ümit verdiler. Aile tanışması gerçekleşti ama ben baba tarafı full ordaydi. Çocuğu fiziksel olarak begenmediler yakışmıyormusuz amcalarım yengelerim önden kör müsün bu kadar güzelsin dünyada bir tek bu çocuk mu kaldı iyi biri olabilir ama neden bu sen canım mısın ayağı aksıyor vs diye hatta abartıp belden aşağısi felçli gibi bile dediler. Bunlardan etkilenen annem babamda herkes çekildikten sonra ağladılar onlardan etkilendiler şu an annem babam kimse onunla evlenmemi istemiyor. Sevgilim dünyalar iyisi bir insan bana dünyanın en özel insanı gibi hissettiriyor yıllardır. Onun hakkında soylenilenleri ona söyledim o da aileni ikna edicem sen vazgeçme diyor ilişkimize sarılıp ikna yoluna gidelim diyor. Ben ondan vazgecemem ailemi de geride bırakamam. Annem ve babam gorusmemi asla istemiyor görüşürsem onu öldürürüm evlenirsen hakkımızı helal etmem mezarıma istemem gibi büyük laflar kullanıyorlar. Ama ben onu çok seviyorum o da beni sadece ayağı aksıyor başka hiçbir sebep yok bundan dolayı ayrilmami istiyorlar çok saçma geliyor bebek gibi kızımızı topala mi verecez diyorlar ama benim için asla sorun olmayan bir durum bu. Ne yapmam lazım ailemi nasıl ikna ederim nolur bir şeyler söyleyin

10 yıllık ilişkim var ailem sevgilimin ayağı aksıyor diye evlenmemi istemiyor?