Sevgilimle aşırı derecede kavga ediyoruz geleceğe dair hayaller kuruyoruz ama o bile uyuşmuyor birbirimize çok aşığız gerçekten ama beni kısıtlamalarından bunaldım artık bunu ona da anlatıyorum ama umursamıyor ayrılık konusu da geçti ama asla ayrılamıyoruz da ne yapayım ben
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCanım benzer şeyler yaşamış biri olarak sana sadece kendi geleceğin için nasıl hayal kuruyorsan yolunu ona göre çizmeni tavsiye edeceğim. Hayatının geri kalanını bu baskıya dayanarak geçirebilecek misin? En çok üzerine düşünmen soru bu bence. Tabii ki onu bazı şeyler için ikna etmeye çalışabilirsin ben de denedim ama işe yaradığını söyleyemeyeceğim. Kendi adıma şunu söyleyebilirim. Uzun süre bu kısıtlamaların verdiği baskıya direnmiş ve aşkıma sahip çıkmışken, dayanamayacağım noktaya gelip ilişkimi bitirdiğimde içimde karmaşık duygular vardı. Aşk acısı çekiyordum ama bir yandan da artık kendi kararlarımı alabilecek olmanın verdiği rahatlama hissi vardı. Bu hissi asla unutmadım çünkü benim için "kendim" olmaktı. Bu kişilikte insanlar gerçekten çok yoruyor, hayat enerjini hatta hayallerini bile alıyor elinden. Seviyorsan mücadele et ama seni sen olmaktan alıkoymasına asla müsade etme. İlişki karşılıklı müsama göstermek gerektirir, bunu sadece senden beklemesine ve seni tüketmesine izin verme.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGünümüz ilişkilerinde en büyük sorun zaten kendimize ve karşınızdaki insana özgürlük alanı tanımamak.
Eskiden "iki gönül bir olunca samanlık seyran olur" sözü artık hiç bir şey ifade etmez hale geldi.
Sevgilinin anlaması gereken bazı şeyler var ve sen bunu anlayana kadar anlatmalısın.
Aşk olsun sevgi olsun manevi anlamda iki insanın bir beden olmasını sağlayabilir ama asla maddi anlamda tek vücut olamaz iki beden..
insanların kendi hayatları ve kendi alanları olmak zorunda her dakika vıcık vıcık beraber olan çiftler normal olarak aşırı kavga etmeye meyilli oluyor.
İlişki de biz insanlar gibi olgunlaşan bir olgu ve ilişkinin olgunlaşması için çokça emek fedakarlık ve bolca saygı gerekir.
Sevgilinin ilişkinize ve sana saygı duyması gerektiğini kavraması lazım. Bu kafa yapısı içinde insanlara bunu anlatmak imkansıza yakın sen bunu anlatmaya başladığında sıkıldığını seni sevdiği için böyle olduğunu falan anlatmaya başlayacak ve belki de sana kırılacaktır. Ama bırak kırılsın sen her şeyi daha güzel bir ilişki için istediğini sana güvenmesi gerektiğini öğrenmek zorunda yani biraz büyümesi lazım gelecek eniştenin. Sen zaten yanlış bir şey yapmak istersen yaparsın kısıtlama ile ya da baskı ile bir insanı yanında tutamazsın, sadakat insanın içinde olan ve yapacağı varsa da her şekilde yapacaktır korkarak bir sevgiyi yeşertmek imkansızdır. Umarım doğru bir anlatım dili ile bunu ona anlatır ve kabullendirirsin. Üzülerek söylüyorum ki yoksa ilişkinizin biteceğini ön görmek çokta zor değil.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAileniz sizi aman üzülmesin kırılmasın diyerek bu kadar kısıtlama koymaz iken siz el adamına bu kadar şans verip sessiz kalıp sevgili sıfatı var diye eyvallah etmeniz çok komik
Ailenize bile bu kadar tolerans göstermezken el adamı nedendir
Hata sizin boşuna çare demeyin çünkü çare sizde iken kendinize engel oluyorsunuz30 Yorumla
+1 yılBurda AYRİL DİYENLER acaba sizin sürekli ayrildiginizdan mi 1 aydan fazla süre ilişkiniz yok valla canım gelelim sana bence hiç sorun yapma tamam bunalabilirsin ama ona tatlı dille istediğin şeye ikna edebilirsin benimde sevgilim çok kısıtlar onu giyme oraya gitme onu etme diye sana guvenmemekten değil etrafa guvenmemekten kaynaklanıyor düşünsene senin sevgilim geliyor kızın biri vay be me yakışıklı diyor hoşuna gider mi gitmez değil mi o bu da o hesap anliyacgin sana guvenmemezlkfen kaynaklanmıyor dediğim gibi tatlı dille anlatıp ikna edebilirsin bende senin gibiyim sevgilim aynı kısıtlıyor ama 3 senelik ilişkim var böyle şeyleri takip ayrilayim etme bence benim fikrim🌹
23 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle böyle düşündüğün için çok teşekkür ederim ayrılma taraftarı değilim zaten ben de ama o çok inat maalesef
- +1 yıl
Rica ederim ama dediğim gibi inati da zamanla kırılır sende öyle of çok bunaltiyon falan deme bu sefer o bitirir ztn zamanla düzelir sende tatlı dille haledersn
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🥰
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
68Cevap
Ayrılamıyoruz diye bir şey bal gibi ayrılabilirsin. 4 senelik ilişkimi bitirdim iki gün önce. Olmayınca olmuyor. İkimizde hiç ayrılmak istemiyorduk. Ben ayrılırsam naparım falan diye çok korkuyordum ama mutlu değildim. Sonunda zar zor bitirdim. Şimdi alışma evresine girmeye çalışıyorum artık ne kadar becerebilirsem... Canın yanıyor nefes alamıyor gibi oluyorsun şaka gibi geliyor sanki sabah olunca yine mesajlaşacakmışsınız gibi. Sürekli içinden hayır yapamam barışmak için mesaj atayım düşüncesi geçiyor ama yapmaman lazım.
Seni bu kadar kısıtlayan birisiyle birlikte olmanın lüzumu yok. Mutlu olman daha önemli. Kendin için mutlu olmanı sağlayacak şeyi yap. Ölüme bile alışan insan ayrılığa hayli hayli alışırız. Unutamayız ama alışırız.12 Yorumla
+1 yılKısıtlamayan insan sana güvenmiyor demektir
Kısıtlayan insan, seninde bir insan olduğunu önemsemiyor demektir
Kısıtlayan insan laf dinlemezsen hani ciddiye binerse birlikteliğimiz de sana şiddet uygularım demektir
Kısıtlayan insan senin iradeni hiçe sayiyir demektir.
Kısıtlayan insan neyse işte ya kendine gelsin mesafesini bilsin ya da şutla20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılKısıtlamak aşırı derecede saçma! Kimse kimseyi kısıtlayamaz. Belli kekonun önde gideni. Aranızdaki de sevgi değil başka bir şey. İlerde pişman olmazsın inş.
( Yanlış anlama seni tanımıyorum. Çevremde bir kaç böyle "ilişkiler" gördüm.)10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılDeğmez. Ayrıl ugrasma degmez Bosver takma kafana Bırak pesini. Uzak dur hayatına yoluna bak bosver aldırma Sen takma kafanaÜzme tatlı Canını Dünyalar Güzeli Güzel kızsın başkası icin Değmez üzme tatlı canını Sen güçlü bir kızsın Pesinden gelmeyenler utansin, Degisme hic kimse icin, Seni oldugun gibi sevmeyenler utansin. Elinden gelenin en iyisini yap Yureginden kavra butun sevdiklerini, Sonrasini hic dusunme arkadas, Birak kiymetini bilmeyenler utansin.
10 Yorumla sen ne yaparsın bilmem ama benim kısıtladığım kişi haklı olarak terkedip yoluna baktı , ve şu an özgür mutlu gayet. Ben sevdiğimi zannederken meğersem hep yıpratmışım çokta güzel ilişkiydi oysa. Ne desem bilmiyourm ama bazı şeyler tecrübe katar insana , hata yaptıkça öğrenir insan. Karşındaki insanında bir hayatı olduğunu , duyguları hisleri olduğunu öğrenmeli insan. O yüzden yapman gereken en mantıklı şey ayrılmak olacaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi tip vardı 3 kere ayrılmışlar ayrılıkların sebebi de kısıtlamalar. Babasının karışmadığı durumlarda bile karışmış, sürekli destek verdim hayatının zehir eder zarar görürsün diye ama şeyine takmadı şu an nişanlanıyorlar..
O yüzden ne nasihat veya ne yapacağın konusunda bir şey demem senin hayatın kimse zarar görmez herkes keyfine bakarken sana zehir eder. Tercih senin00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. İlişkilerde kişilik ve dusunce farkı varkı normaldır. Aslında böyle olması daha güzel.
Sevgilin kıskanıyor gereksiz yerede olsa. Oda biliyordur. Altan al peki haklısın askım de. 2 dk sonra deki yav haklısın dedim ama askım böyleyken böyle de dusuncem bu de. Ozaman daha saygılı ve anlayısla dinler seni. Cunku sadece belirli sayıda erkek kıskanmaz. Koruma ve kıskanma erkegin dogasında vardır.
Dedigim seklin umarım faydası olur. Daha öncede olmustur00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBak canım şimdi idare edebilirsin ama gercek hayatta veya evlilikte bu tip kısıtlamalar boğar , ya boyun eğersin kendin olmaktan çıkar bambaşka bir insan olursun kendi isteğin dışında , ya da karşı çıkarsın ve siddet görürsün ya da öldürülürsün , sen iyisi mi yol yakınken ayrıl, persembenin gelişi carsambadan belli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Kısıtlamak ve kıskanmak ayrıdır. Kıskanmak dozunda hoştur. Kısıtlamak hayatına engel olmaktır bir nevi. Siz ciddi düşünüyorsanız hayatınızda mutlaka ortak bir nokta gelecek planlarınızda hayatınızı paylaşmaya değecek bir yer olmalı benim hayat anlayışıma göre
00 YorumlaKısıtlamalar çocukça olaylardır. Olgun bir insan sevdiği insanı kısıtlamaz. Şahsen nefret ettiğim bir durum. Özgürlükçü bir insanım ve kısıtlandığım halde karşımdaki insandan soğurum. Erkek arkadaşının bunu sürekli yapmasına izin verme lütfen, sen bir bireysin ve kendi kararlarını kendin verebilirsin. Sevgi karşındaki insanın isteklerini görmezden gelerek onları yok saymak değildir. Kimsenin iznine muhtaç değilsin.
00 Yorumla
+1 yılAşkın ömrü üç yıl aşk biter sonrası ayrılık olur. Iliskine devam et asiksan zaten kopamazsin ama asla evlenme. Evlilik daha çok mantık işi tabiki sevgide önemli ama anlasamadigin biri ile ayni evde bir ömür hayat gecer mi sence?
11 Yorumla
Soran+1 yılİmkansız
- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılhayalleriniz uyuşmuyor kavga ediyorsunuz sürekli ve seni kısıtlıyor yobaz gibi sen neye aşık oldun sırf yakışıklı diye filan mı hay allahım ya ne salakklar var
11 Yorumla
Soran+1 yılSen sus bence
bir erkek de bir kadını elbette çok kısıtlamamalıdır, ölçüsünde olmalıdır fakat; yıllardır ilişkiler hakkında öğrendiğim en değerli şey, bir erkeği çok fazla sevdiğinden, hiç bırakmayacağından emin olsanızda sıkmayacaksınız.
00 Yorumla
+1 yılŞu gayri meşru ilişkilerde aradığınız nedir anlamıyorum. Zamanı gelince evlen evlenmeden tanış düzgünce belli kurallar çerçevesinde. Kısıtlamakta sevdiğindendir neden olacak sen onun istemediği bir şeyi yapmayınca o mutlu oluyor onun mutlu olması seni mutlu etmiyor mu güvende hissediyor kendini neyse sınavı veletler dislike abansın
02 Yorumla
Soran+1 yılSandığın kadar kolay değil emin ol
- +1 yıl
Kolay olmadığını bende biliyorum ve evlenmek istemememin bir nedeni bu ama başka yol yok
Malsın direk ayrıl gitsin o adam sana saygısı yoksa senin istemediğin şeyleri zorluyorsa ilerde bunun dozu daha şiddetli olacak seni kaybetsinde görsün bir ebesinin nikahını
10 Yorumla
+1 yılBir zaman sonra insanın karşısındaki insana tahammülü o kadar azalıyor kii ortadaa var olan her şey anlamını yitiriyor. İşte o zaman incelediği yerden kopsun tabiri ortaya çıkıyor.
00 YorumlaAsla ayrılamıyoruz diye bir şey yok ya bu deveyi güdersin ya da bu diyardan gidersin belli ki ayrılmak da senin işine gelmiyor, şimdiye kadar beklemen hata çünkü
00 Yorumla
+1 yılHoşuna gitmeyen davranışlarında onu uyarmalısın. Her seferinde alttan alınca ilerisi için kendini haklı görücek, yaptığı her şey için. Her şeyin saygı ve sevgi olduğunu göater ve asla senin üzerinde hakimiyet kurmasına izin verme. Sevgi her şeydir fakat bazen bizi köleleştirir.. dik başlı ve hırçın tarafını insanlara göster ki seni incitemesinler
00 YorumlaBak ben sana kısa ve öz bir hikayeden bahsedeveğim. Bir kız bir oğlan 4 yıl boyunca çıkmışlar. Oğlanın kısıtlamaları ota boka karışması. Her taeşımada oğlanın ayrılalım vs demesini kaldıramamış kız ve en sonunda postayı koymuş. Sonrasında da hayatı o kafar güzelleşmiş ki... Sanki daha da olgunlaşmış. Dünyaya bakış açısı genişlemiş. AYRILIN. O kadar bunaldıysan sonu hayır olmaz.
01 Yorumlaİlişkide en önemli şey karşılıklı güvendir. Seni asiri kıskanıyorsa. Bazı hataların vardır mesela çok fazla erkek arkadaş ya da . Çok açık giyinmen gibi. Bu konularda içini rahatlat gözle görülür bir fark olacaktır. Bide gerçekten seviyorsan bırakma peşini. Ask kolay bulunmaz bulduğun zaman değerini bil.
00 Yorumla
+1 yılBelli ki güven problemi olan biri. Bunu halledemediği sürece ileride başka sorunlar ortaya çıkacaktır. Bu kadar uyumsuzluğun olduğu bir ortamda o ilişki de bir yere gitmez zaten. Sevgi yetmez yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılPantolon sıkıyorsa at yenisini al rahatla demekki seni taşıyamıyor. Güzeli taşımak da adamlıktır. 😉
40 Yorumla İlerde ayrılamıyoruz değil boşanamıyorum dememek için şimdiden ayrıl inisan bir kafeste fazla dayanamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla aşkla hiçbirşey olmuyor zaman geçtikten sonra bazı erkekler daha çok erkekliğini belli ediyor bu yüzden ilişkimi bitirdim çok seviyorum diye yaklaşma ileride bu insanla yapabilecek miyim diye sor kendine
10 YorumlaBu şekilde devam ederse seni kaybedeceğini ona hissettir
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacam
Soran+1 yılNasıl yapabilirim
İtaatkâr olur kadın kısmı hele evlilik yolu varsa eee seviyor diyorsun o zaman bedelini ödemek lazım
00 Yorumla
+1 yılşu zamana kadar kısıtlamalarına izin verdiğin bir insanı artık engelleyemezsin. ayrıca seni kısıtlayan bir insan sevmiyordur
00 Yorumla
+1 yılkısıtlamalar devreye girdiği zaman sıkıntılar başlar konuşun ve çözün bir an önce yoksa ciddi zarar verir ikinize de
00 Yorumla
+1 yılilerde daha problem olabilir, en doğrusunu neyse onu yapmak lazım... hislerle değil akıl ile hareket etmek lazım...
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kısıtlamaları bitmicek evlenseniz bile bunalmışsın hani zorlamaya gerek yok daha ne kadar katlanabilirsin ki
00 Yorumlakısıtlamak nedır guvensızlık varsa zaten o ılsık ıbıter supeyle olmaz bu ısler
20 Yorumla
+1 yılEvlensen daha çok kısıtlar ayriligi düşün bence hep üzülen sen olursun ablacım
10 YorumlaBu şekilde sağlıklı bir ilişki yürütmeniz mümkün değil yerinde olsam ayrılırım
10 YorumlaKendini değiştiremiyorsan ayrılman gerek birbirinizi oyalamayın
00 Yorumla
+1 yılDeğiştirmelisin. Mutsuz edenden uzak dur. Tapunumu aldı? Şutla gitsin.
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmaz sktr et gitsin kimseye boyun eğmeyin.
00 YorumlaSorulara yaptığın yorumları okudum da sizden pek bir şey olmaz gibi geldi bana.
00 YorumlaAyrıl. Böyle hastalıklı bir tiple bir de gelecek mi düşünüyorsun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. O zaman ya çekeceksin Askiniz icin ya da kalbine gömüp ayrilacaksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAblam troll müsün? Ya trollsğn, ya ergensin ya da fazla canımsın. Muhtemelen ergensin. Kurtul şu varoş kafadan ya.
10 Yorumla
+1 yılDaha fazla uğraşma. Şimdiden seni kısıtlıyorsa olay ciddi boyutlara taşındığında kim bilir nelere karışır. Uzak dur. Bana kalırsa ayrıl. Kimseye eyvallahın olmasın. Ya seni olduğun gibi kabullenir ya da ona uygun başka bir kız bulur kendine...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de öyle idi sonradan ayrıldık ben şimdi aşırı kıskanç oldum o manyak sayesinde herkeste onu ariyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılZıt kutuplar birbirini çeker dostum kendine aşırı benzerini bulsan o daha beter
00 Yorumla
+1 yılSevdiğini sanıyorsun seven insan kısıtlamaz. Fikirlerini hayallerini önemser birlikte gerçekleştirmek ister. Ciddiyim acil kurtul. Yoksa çok pişman olursun.
08 Yorumla
Soran+1 yılO seviyo o yüzden kısıtlıyormuş
- +1 yıl
Kesinlikle yanlış güven bana ben denedim. Defalarca engelledim yazdı affettim ama en sonunda dayanamadım nefes alamıyordum. Güven bana pişman olursun.
Soran+1 yılİleride beni çok mutlu edeceğini söylüyor
- +1 yıl
Şimdi mutlu edemeyen ileride mı edicekmis
Soran+1 yılAyrılmak istemiyorum ama ben düzeltmenin yolu yok mu
- +1 yıl
Keşke olsa elinde olmadan yapıyor. Ama sen yine de bir konuş. Böyle yapmaya devam edersen ben bu ilişkiye devam edemem de.
Soran+1 yılEdeceksin ben seni çok seviyorum ayrılırsan kendime zarar veririm en sonunda da seni kaçırırım diyor
- +1 yıl
Kardeşim valla sen bilirsin. Öyle bir psikopatla yaşlanmak istiyorsan. Diyeceğim hiçbir şey yok. Bu sevgi değil hastalık.
bir ilşikide uyum yoksa ne kadar severseniz birbirinizi boşuna bence mutsuz olduğun halde neden bir ilişikiyi sadece sevdiğin icin yürütmeye calışasınki bazen olmuyorsa zorlamanın bir manası yok
01 Yorumla
Soran+1 yıl😕😕😕
+1 yılSwnde aevgilini kısıtla hayatım. Liseliler sevgili olmamalı
00 YorumlaKafanın uyuşmadığı erkeğin neyine aşık oldun çok merak ettim taşaklarına mı oldun
bir insan kafasının uyuşmadığı biriyle nasıl duygusal bağ kurabilir mk ne entresan
İlgi açlığı olabilir mi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılWalla benim sevgilimde öyle ya baya bir kısıtlıyor ayrılamıyoruz da benimde derdim aynı
00 YorumlaEvlenirsen veya devam edersen pınar gültekin, Şule çet, münevver karabulut gibi olaylara bir de sen eklenebilirsin. Bunu bile bile devam etmek de özsaygını yitirdiğin anlamına gelir, yazık.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorunlarınızı bir kağıda yazın sonra oturup cevaplayın çözüm bulun
00 Yorumla
6 ayŞu an ayni durumdayim ne yapmam gerek bilmiyorum vok da seviyorum ve onsuz da yapamam gibi geliyor ama dayanamıyorum da
00 YorumlaHayalleriniz bile uyuşmuyorsa ve üstüne seni kısıtlıyorsa ki buna hakkı yok ver yolunu gitsin daha fazla kendine bu işkenceyi çektirme
00 Yorumla
+1 yılMaalesef sadece sevgi bazı şeyleri yürütmeye yetmiyor. Şuanda birbirinize aşık olduğunuz için ayrılmanız ne kadar zor olsada ayrilmaya çalış derim.
00 Yorumla
+1 yılHerkes ayrıl falan demiş de görmüyor musunuz kız çok aşığım yazmış nasıl ayrılsın söylemesi kolay tabi
00 Yorumla
+1 yılSendd onun olmadıgu yerlerde istedıgını yap bnce bu arada oturdugun yerden para kazanmak ıstermisin
03 Yorumla
Soran+1 yılAynı mahalledeyiz onunla
- +1 yıl
Gecen gıiunduzun bırmı gecıyo sen yınede yapsmk ıstıyorsan sanal ortamda yap para da kazan
Soran+1 yılNasıl
+1 yılKısıtlama varsa uzun sürmez not al bunu. Hadi iyi cecelerr
10 Yorumla
+1 yılKısıtlıyorsa , işine gelmiyorsa ayrıl. Bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılbir süre sonra tahammülün kalmıyor bence iyice bağlanmadan bitirmeye çalış ömür geçmez
10 YorumlaBazen gerçekten aşk yetmiyor. Ayrılığı kabullenmek gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılDaha çok yalan söylemeye devam etmelisin yoksa aşk biter kıskançlık biter
00 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri