sevgilim beni aşırı derece kısıtlıyor birbirimizi çok seviyoruz ileriye dönük düşünüyoruz ama kıyafetime oraya buraya gitmeme arkdslarıma sosyal hesaplarıma hepsine haddinden fazla karışıyo artık daralıyorum nefes alamayacak gibi oluyorum onunla konuşdüğüm zmanda ayrılığı öne sürüyor onun sayesinde bir çok arkdaşımla kustum sadece erkekleri değil kızlara karışıyo ama sevgisinden eminim sizce ben ne yapmaylai ltfen yardımcı olun psikolojim çok kötü durumda sürekli durup durup ağlıyorum her gün kavga ediyoruz hep benim yüzümden çkiyo ama bulandım artık
Cevabın nedir?
Senin için üzüldüm canım. Ama sen baştan hata yapmışsın. İlk başta ipleri sen eline almalıydın. Ben özgürlüğüme karışılmasına asla izin vermem. Böyle bir şeye yeltenecek olsa o ilişki biter.
09 Yorumla
Soran+1 yılevet amam bıtırmek öyle kolay olmuyo işte keske olsa
Soran+1 yılpekı sence sımdı ne yapcam ne bilim ben böyle abartıcagını
Soran+1 yılzaten onlar olmaya basladı konusmaya çalıstık basaramadık artık onaeskısı gıbı degılım farkındayım ama kendısı yapıyo bazen dıyo eskı sevgılım böyle yapmazdı ama elımden bırsey gelmıyo cok uzuluyorum ama bellı edemıyorum arkdaslarım kımsem kalmadı onun yuzunden ama ondan ayrılınca çok uzuluyorum ne yapcagımı bılemıyorum yanı ayrılınca pisman oluyorum
Soran+1 yılevet olumsuz genelı ama ona olan askım da agır basıyo ayrılınca çok pısman oluyorum yanında hemen yumusuyorum yani bilemıyorm
Soran+1 yılsagol hayatım ama ben dersımı aldım eger baskası olursa pesın pesın konsucam herseyı
En İyi Cevaplar
Kıskançlık bazılarında bu şekilde oluyor ama düşün birde hiç kıskanmasaydı oda zoruna gitmezmiydi.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Millet özgürlük için o kadar protestolar ediyor ama sorsan hepsi de böyle sevgililerini malca kısıtlıyorlar neyse ya...
Kısa ve öz terk et.03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle millet özgurluk ıcın neler yapıyorlar benım sevgılımın yapdıgına bak keske terk etmesı öyle kolay olsa
Soran+1 yılaynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. o iş yaş.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
+1 yılkıskançlık berbat bir hastalık ya. bende senin sevgilin gibi biriyim mesela. üzdüğümün farkındayım ama engel olamıyorum. güvenlede alakası yok. bence bir cçzüm yok sabretcen
03 Yorumla
Soran+1 yılevet guvenle Alakası olamdıgı benı ok sevdıgını söylıyo dedım ya sevgılsınden emın olmasam zaten bıterdı kendı de dıyo cok sevınce böyle oluyo ama bende bı ınsanım sonucta ınsan bı ınsanı kardesınden dahı kıskanırmı ?
- +1 yıl
kıskanır valla da kıskanır billahada. böyleyiz aga yapcak bişey yok. değisemiyoruz. yansıtmasakda size bu sefer gece uyku yok bize. bizim içinde zor(biz derken erkekler değil kıskançları kastediyorum. kıskanmıyan erkek çesitlerimizde mevcuttur)
Soran+1 yılya tamam kıskansın ama abartılı bı sekılde ee o boyle yaptıkca ben bunalıyorum tamam kıskanması guzel bırsey ama fazlası zarar oda senın gıbı dıyo degısemıyoruz
+1 yılNe güzel işte değer veriyor sana paçavra gibi mi davransın istiyosun? o zamanda ilgisiz alakasız diye yakınırsın
042 Yorumla
Soran+1 yıliyi de bu kadarıda fazla degılmı sonucta benım gıyınımım sosyal aglarım arkdaslarım ee bunlar olmakdıktan sonra pardonda ben ne yapcam ? eve kapandım kaldm bırlıkte bırseyler yapmak ıstesemde hayır dıyo ben yapmak ıstesem hayr dıyo sence normal mı
- +1 yıl
kendimden örnek veriyim istersen . ben kıskanç biri değilim ama öyle sevgilim yanımdayken yok sırtı açılacak dekoltesi görükecek kıyafetler giyerse tepem atar. yanındayken bunları yapması gayet normal birşey ama yanında değilken de karışıyorsa bunu onunla konuşman lazım derim
Soran+1 yılevet yanında dahı hıc bır sekılde acık gıynemem tayt yok etek yok elbıse yok short yok askılı yok dar kot yok uzun etek yok vs vs twtr yok facem kontroulu altında erkek ler yok dısarı çıkmazsın havuza ınemezsn annenle dahı ınemezsın dıyen bırı sence normal mı he konusdugumda ben buyum dıyıp gerı çekılen bırı
- +1 yıl
nazi kampımı lan bu de ona :D demede onunla oturup konuş bunu böyle olmaz de
Soran+1 yılkaç kere konstuk :D kaç kere ben buyum dıyo ıstemıyorsan ayrıl dıyo sonra ayrıldık dıyoruz gerı barısıyoruz
- +1 yıl
ne tür bir psikopatsınız :) ayrıldıktan sonra barışıyorsanız zaten biteremiyor hatta bence böyle yapması bazen hoşuna gidiyor gibi? :)
Soran+1 yılbak en buyuk dun ayrıldık geece sabah bulsutuk bırsey olmamıs taam evet hos benden vazgecemıyo ama ben bunalıyorum bensız eyleme gıttı dıye kusmutuk bu arada:D
- +1 yıl
çocuk mu gelmeni istemedi?
Soran+1 yılevet dedım ona ben bak eylem var gıdelım dıye oda ne yapcaz dedı ama aksam oraya gıtmıs bense evde haber bıle vermedı kavga ettık twtr yuzunden amabende bu aksam gıttım onu bırakıp :D
- +1 yıl
çocuk iyi yapmış bence seni çağırmamakla düşünsene sana birşey oluyor orda kıyafetine bu kadar karışan birisi o zaman ne kadar yıkılır...
Soran+1 yıloda aynısı dedı sana bırsey olur zaten mınnak bırseysın dedı ama ben ıstedım o zman oda gıtmyecektı hem twtrımı neden kapatıyo kı neyse kı bende gerı actım :D
- +1 yıl
açtığını öğrenince sinir olur biliyorsun demi :)
Soran+1 yılbiliyorum ama ne yapıyım kullanmak ıstedıgımı kaçkere dedım oda hayır dedı ama ne var yanı bunda ?
- +1 yıl
bana göre hiç bir şey ama onun için gözün başkasına kayar felan :)
- +1 yıl
Önemli olan ortasını tutturmak işte. Ne ilgisiz olacaksın ne çok üzerine gideceksin.
Bence bu kadar kısıtlması yanlış ve anlamsız. Sürekli bu kısıtlamalardan mutsuz olacaksan ayrıl bir kere mutsuz ol zamanla unutursun
''Bir kuş gibidir aşk; çok sıkarsan ölür, çok gevşek bırakırsan kaçar..'' - +1 yıl
Son cümle iyimiş :D
Soran+1 yılama benı cok sevdıgını bılıyorum onuda uzmek ıstemıyorum evet cok sıkdıgı ıcın yalanlar söylmeye basladım ondan gılzı ısler yapmaya ama baska carem yok söylesem zaten kavga edıyoruz
- +1 yıl
Daha çok kavga edersiniz gibi duruyor o sana aşık sen onu kırmaya korkak ...
Soran+1 yılhergun edıyoruz ıste
- +1 yıl
:) edemeyenler var zevkini çıkarmaya bak derim
Soran+1 yılbırbırımızı kırdıktan sonra bı anlamı yok bensız eyleme gıttı ya saka gıbı bensız
- +1 yıl
bana eski sevgilimi hatırlattın biliyormusun şu son dediğinle :) bensiz dışarı çıktın ya bensiz diyodu oda hep :DD
Soran+1 yılama yanı haklı ee onsuz ne yapcksın abi dısarda bensız eyleme gıtsın baana demesın ben yapcam aynısı cok pıs kızardı ama bıde gelmıs uutanmadan anlatıyo sonra da twtrm yuzunden kavga edıyoruz hah ne guzeel dımı dun ayrıldık dedık ıyı dedım sabah gelmıs dersane cıkısma
- +1 yıl
haksız demiyorum ama düşün o gece maç izlemeye gittim arkadaşlarla . çağırmam hoş kaçarmıydı ? ayrıldığınız gece bence rüyasına giriyosun bunun :D
Soran+1 yıltamam orası ayrı mac ızlemeye gıdersın aama haber verırısın dımı kımlerle gıtcegını dersın saatınde eve gelırsın olur ama sen tutupda demıyorsan o zman olmaz bılemem artık ruyasına gırıp gırmedıgınmı :D
- +1 yıl
bence giriyorsun yoksa dersane çıkışına gelmesi normal birşey değil :D
Soran+1 yılbilmem sabah uyanır uyanmaz gelmıs sonra beraberken ıyıdık eve geldım twtr yuzunden yıne tartıstık ama dunku gıbı buyuk degıldı
- +1 yıl
o kapatıcak sen açıcan bu ne kadar daha devam eder kim bilir :D
Soran+1 yılişte bende onu dıyorm nereyekadar surer böyle
- +1 yıl
hiç bir fikrim yok
Soran+1 yılbenımde
- +1 yıl
şuan herşeyi bıraktım cevap arıyorum :D
Soran+1 yılhahah :D
- +1 yıl
sen hiç sordunmu twitter den neden rahatsız oluyormuş?
Soran+1 yılsordum kımsenın benı görmemısını ıstıyormus o ıstemıyormus phe
- +1 yıl
ahha ee birlikteyken ya da o yokken ne yapacakmışsın onuda söyledimi
Soran+1 yılnasıl yanı anlamaıdm :(
- +1 yıl
kimsenin seni görmemesini istiyormuş ya hani 2 niz yanyana dolaşırken ne yapıyor:D biri bakacağı zaman önüne mi geçiyor
Soran+1 yılhe evet yanında erkek olsun hemen kenara cekıyo benı of of
- +1 yıl
baya kıskanç bu git döv birşey yap akıllansın
Soran+1 yılhahha benım gucum yeter ıste baya baya dıyorum ya sana :D neyse cok uykumgeldı ben yatar
- +1 yıl
döversin be topukluyu göster 3.5 :D iyi geceler
+1 yılsöyle ozaman ona ya da ayrıl olmadı özgüven kazanması için ona devamlı sen şöylesin böylesin aslansın kaplansın de dur düzelir
02 Yorumla
Soran+1 yılnasl yani
- +1 yıl
iltifat et bol bol
+1 yılçok seviyor ve doğal olarak çok kıskanıyor karakter önemli dizginlemeye çalış oluruna bırakmasını söyle...
020 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle kendısınde böyle dusunuyo karakterım bu dıyo herkesten herseyden kıskandıgı söylıyo ama bende bır yerden sonra bunalıyorum yanı 9 ay boyunca hep altan al al nereye kadar gıderkı
- +1 yıl
karakterini değiştirmek çok güç ama sevgi ve tatlı sözlerle bunlara engel olabilirsin istedikten sonra her şey olabilir idare etmek yerine yanlışlarını yüzüne vur kendisiyle yüzleşmesini söyleyebilirsin kendi iç muhasebesini yapsın davranışlarının senin için zarar verici boyutlarda olduğunu anladığı zaman ılımlı davranışlar sergiler...
Soran+1 yılbunu hep yapıyorum hep yuzune söyluyorum ama ben buyum dıyıp çekılıyo kenara uzulursen uzul ama belli etme dıyo
- +1 yıl
yanlış anlama ama senin sevgilinin ruh hali pek iyi değil yapı ne demek karakter ne demek insanlar 80 yaşında üniversite bitiriyor senin sevgilin ruh hastası tatlı dilden anlamıyorsa bu onun sadist egoist olduğunu gösterir bu tip durumlarda sert tepkini göster bir süre gürüşme arayıp sorma kendisiyle yüzleşssin yanlışlarını görsün hangi -devirde yaşıyoruz ya da bana gönder ben adam ederim bebeyi...
Soran+1 yılhahah olur gonderırım ınanın surda konusmak bıle rahatlatıyo adamı evet egoıst oldugu konusunda hıc suphenız olmasınz
- +1 yıl
beyefendi çok şımarık ya da senin sevgin böle yaptı bilmiyorum egoist bir yapısı var dizginlerini eline alabilirsin ne erkekler gördüm hırçın asabi inatçı ama kızların elinde kuzu olduklarına süt dökmüş kediye döndüklerine çok şahit oldum bunu yapabilirsin akıl oyunları kelime oyunları ile bunu yapabilirsin parmaklarında oynatabilirsin arada bu ilişkinin biteceğinin sinyallerini ver arada uzaklaş bak nasıl peşinden koşuyor yalvarıyor...
Soran+1 yılpekı daha acık konusurmusun ne yapıyım genelde o bana yapıyor bak ayrılım fılan fıstık gıbı
- +1 yıl
ayak yapıyor kanma aldanma sözlerine cesareti olan erkek bir sözü bir defa sözler ve uygular onun amacı senin aklını çelmek rol yapıyor tabi biliyor sevdiğini aşık olduğunu onsuz yapamayacağını aynısını yapmanı tavsiye ediyorum sıkıldığını söyle bir bir süre görüşmek istemediğini söyle onun içine kurt düşücek içi içini yer o zaman kibar tavırlar takınmak zorunda kalır şimdiye kadar yapmadığın hata unutma aşk bir oyun onun taktikleri ile onu vur yoksa kaybeden olursun?
Soran+1 yılhaklısın onun yaptıklarına yapıcam pekı ya ayrılalım derse bıtırırse ?
- +1 yıl
asla yapamaz kelime oyunları yap direk ayrılmak yerine bir süre görüşmek istemediğini seni çok bunalttığını söyle kafanı dinlemek istediğini söyle seni çok üzdüğünü söyle ayrıca yanlışlarını yüzüne vur görsün dünyanın kaç bucak olduğunu anlasın hatasını bak böyle konuşuyorum ama bunları yaşayarak öğrendim bir zamanlar böle yapıyordum aynısını yapıyordum beni bir süründürdü aklın durur mecnundan beter oldum:))))
Soran+1 yılahaha sagol be olur oyle yapıcam acımıcam o zamamn :) teşekkür ederım ınan bana surda konusmak ıyı geldı bana
- +1 yıl
yani bir yerde kendi yaşadıklarımı anlattım bin defa ayrılacağımı söyledim ama yapmadım o bir defa söyledi ve ayrıldı sürüm sürüm süründüm anamdan emdiğim süt burnumdan geldi hayatım zindan oldu bakma öyle laf ettiğine senin sevgin onu çok şamartmış tıpkı ben gibi söylediklerimi uygula kendi mutluluğun için rica ederim:))) acımak yok arkana bakmak yok acıma acınıcak duruma düşersin aşkın tabiatı böle seven her zaman keybetmeye mahkum neylersin mutluluklar diliyorum:))))
Soran+1 yılpekı ya onu kaybedersem kkaybetmek ıstemıyorum ben ama uzluyorum ama onunlayken ıyı ama eve geldımde kendımı yalnız hıssedıyorm cunku kımsem kalmadı arkdaslarımla kustum yaz da gelıyo dısarıda ızın vermıyo sıcakta kapalı gıynemem artık aynada ben degıl sankı baskasını goruyrum ya ben o gıynım tarzına sahıp bırı degılım bugun bana dedı lafa bak allah askına araba alıcam senı toplu tasıma aracına asla bındırmıcem
- +1 yıl
bunlar sadece bir taktik senin değerini anlaması için senin kıymetini daha iyi bilmesi için sadece kelime oyunları yap kendi mutluluğun için ayrıl demiyorum sadece onun taktiklerinin aynısını uygula o senin için kaç defa ayrılmak istediğini söyledi ayrıldı mı hayır demek seviyor demek aşık yani aynı taktiği uygulamanı istiyorum sadece seni çok üzdüğünü söyle bir süre ara vermek istediğini söyle kendisiyle yüzleşsin direk ayrılmak istediğini söyleme sadece bir süre konuşmak istemediği
- +1 yıl
söyle bunlar kelime oyunları akıl oyunları aşk bir oyun bunu unutma bu oyunu kurallarını en iyi oynayan her zaman kazanan olur ve mutlu olur bu oyunu iyi oynamalısın arada böyle taktikler yapmak zorundasın başka çaren yok yoksa üzülen sen olursun mutsuz olan sen olursun ben hayatım boyunca akıl oyunları oynadım kelime oyunları yaptım ve çok güzel birlikteliklerim oldu aşkın tabiatı böyle neden mutlu olmak varken mutsuz olmayı tercih ediyorsun kendi iyiliğin için bunu yapmak zorundasın...
Soran+1 yıltamamm olur çok sagol oyle yaparım :)
- +1 yıl
rica ederim:)))
Soran+1 yılbakalım ıns duzelır yoksa ıkımızede bosuna yazık olcak :(
- +1 yıl
her şeyin hayırlısı olsun...
Soran+1 yıleyvallah
Helal olsun o erkeğe, Ağzını burnunuda kırsın.
17 Yorumla
Soran+1 yılhops o kadar da demedık yanı
Soran+1 yıloldu o zman ıyı gunler sen eşin olacak sahısa yap onları canımcm
- +1 yıl
hahah Esprisyen en iyi cevap olmalıydı :D
Soran+1 yıltabi ya sorma
Soran+1 yılhe sorma eyvallah cok gerek vardı ya buna
ayrılman lazım
020 Yorumla
Soran+1 yılherkes oyle dıyo ama ayrılmakta ıstemıyorum hem sevgılısınden emımın beraberken cok mutluyuz aama sadece beraberken kendı hayatım denen bırsey kalamadı
Soran+1 yılhaklısın sanırım ama ayrılıkta öyle kolay degıl
Soran+1 yılnasıl kolay olcak pekı
Soran+1 yılkımsem kalamadı örnegın görse cok kızar kızlarla bıle görusmeme kızan bı tıp yanı :D
Soran+1 yılyok canım yapmaz o :D emınım ondan bılıyorum cunku butun arkdaslarını fılan yapamaz yanı zaten beklemem de ondan
Soran+1 yılıyıde ben onu adam etmek baskınsını azalmak ıstıyorum benı ben oldgum gıbı kabulensın ıstyrm bunu nasıl yaparım bılmyıorum o yuzden
Soran+1 yılıyıde ben adam olsun bana baskı yapmasın benı oldugum kabul etsın degıstrmesın ıstyrm ve bunu nasıl yapcaımı bılmıyorum
Soran+1 yılıste o da olmuyo bende kendımden nereye kadar vazgecıcem
Soran+1 yılbende onu dıyom ne yapcam ben
Soran+1 yılmesajmı yazım ?
Soran+1 yılhe okey
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri