Sevgilim beni çok kısıtlıyor ne yapmalıyım?

arkadaşlar hepinize selam, o kadar çaresiz kaldım ki en son buraya soru sorayım dedim ilk defa soru soracağım. sevgilim ve benim dünya görüşlerimiz biraz farklı ben içmeyi eğlenmeyi seven biriyim ama o çok muhafazakar. ailem bana, giyimime, arkadaşlarıma çok fazla karışmaz o yüzden bugüne kadar böyle alıştım ama o beni değiştirmek istiyor ben de kendimi değiştiriyorum ama dönüştüğüm kişi beni mutlu etmiyor. çok yakın uzun yıllardır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var zaten tek erkek arkadaşım da o, ama sevgilim çocuğu daha tanımadan kesinlikle istemiyorum diyor sinirleniyor normal mesajlaşmama bile tepki gösteriyor ama gerçekten dostum olan bir çocuk kendisi ve ben arama mesafe koysam da hayatımdan çıkaramıyorum çünkü ona kardeşim gibi değer veriyorum ki zaten çocuğun uzun süredir ciddi bir ilişkisi var. sevgilim aynı zamanda şort, etek, askılı vs giymeme de karışıyor tişört ve pantolon haricinde bir şey giyemiyorum. onu çok seviyorum beni kabul etmesi için kendimi değiştirmeye çalışıyorum ama bu halimden çok mutsuzum, sizce ne yapmalıyım gerçekten seviyorum?

Sevgilim beni çok kısıtlıyor ne yapmalıyım?