Herşeyim kısıtlanıyor yani o bişey demesede ben kısıtlıyorum kızacak biliyorum çünkü denize girdim dedim neyle girdin dedi şort dedim ona bile bir sürü laf etti arkadaşımız var erkek ortak onla konuştuğumu duydu kızdı iyice açıldın sen dedi hiç bir zaman serbest bir hayatımız olmayacak böyle hyat geçer mi önceleri çok hoşuma giderdi hala gidiyo gibi ama sıkmayada başladı bitecek gibi
Cevabın nedir?
Marazi kıskançlık ya da othello sendromu olarak internette ara , kendin oku ve karşındaki ile değerlendir. Yorumlara cevapların oldukça romantik kafada olduğunu ve bu baskıyı ilgi ya da sevgi olarak algıladığını gösteriyor ama , bu tip ağır kıskançlık sonuçta ülkede yaygın olan kadın cinayetlerinin de temelini oluşturuyor. Evlendiğinde de bu işler namus cinayeti oluyor hem de ortada fol yok yumurta yokken. Kimsenin eline boynuna rızanla ip geçirip bu kadar gerdirtmemelisin , sonu iyi olmayabilir. Bu şekilde hara güre bir ilişki ya da hayattan neyi beklediğini de ciddi anlamda tartman , hayati olabilir senin için.
Aşk meşk kafasını bırakıp konuyu ciddi olarak oturup değerlendirmelisin20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSiz birbirinize göre değilsiniz kardeşim, Sen onun yolunu tümüyle kabul etmedikçe zaten evlenemezsiniz. Böyle birisin madem şartlarınıda söylüyor uymayacağın şartları söyle ona ben yapamam de, O zaman ya o biraz gevşetecek, ya sen biraz sıkacaksın. Ama sana şunu söylemeliyim kanaatimce, kötü bir şey istemiyor, inandığı değerler var, sende bu değerleri neden istediğini sor. Tesettürde isteyecektir senden. Eğer ikna edemez beni imkansız diyorsan bence bitirin.
23 Yorumla
Soran+1 yılo istemese benn istycem zaten bizim yollarımız farklı değil biz beşeri sevgide ilahi bulduk birbirimize bu gun namaz kıldın mı dyen tipleriz ki denize sortla girdm diyorum bikini değil dikkatıni cekerim
- +1 yıl
O zaman mesele şu ki sıkmıyor kıskanıyor haklı olarak ve yanlış buluyor şort giyip denize girmeni, Zaten teesettüre bir gün gireceksen şort falan olmayacak ve tesettürlü olduğun içinde zaten o tür konular aranızda sorun teşkil etmez, kafana tam olarak takılan ne senin bir korkun var gibi.
Soran+1 yılyani şu an sorun olmasada ilerde sıkılır mıyım dahada artar mı o korkutuyor
benımde başımdan böyle bir ilişki geççti. eğer şimdi bırakırsan çok pişman olursun onu çok özlersin. ama böyle hayat geçmez emın ol ama bunlar hep aşırı sevgiden. ben evlenınce geçeceğine inanıyorum böyle kıskançlıkların... Hayatında ve ilişkinde baraşılar..
29 Yorumla
Soran+1 yılbu sözlere ihtiyacım vardı cok teşekkür ederim bırakamam zaten biz ayrı yapamıyoruz
Soran+1 yılçok hissettrdm o da kaçtı gitti ama snra o da anladı yapılmıyor gittiği gibi geldi ben hiç bişey yapmadm ondan snra eskisi gibi olmadım ama
Soran+1 yılen son nası bitti?
- +1 yıl
Ayrıldık ama birbirimizi seviyorduk.. Ama o üniversiteye başladı yeni ortam yenı arkadaşlar faallan derken ben unutuldum. Ki bende onun yaptıklarından yoruldum sıkldım ve benımde sevgim azaldı. Yaklaşık 6-7 aydan beri konuşmuyoruz... şu an o halınden çok mutlu kı bende mutluyum hayat güzelmiş.
Ben bu durumu yaşamış biri olarak sana tavsiyem evleneceğinden emınsen bu kadar taviz ver ama çelişkideysen bırak hayatını yaşa. Çünkü dünyaya bir daha gelmıyeceksın. Senı her yerde mutsuz edecek adamla çok ileriye gidemezsin.
Soran+1 yılseneye ünv gidecek...
yani sonuçta aynı olacak sanırm
Nasıl muhafazakar ki senin gibi kız arkadaşı var.
Demek ki yavaş yavaş yoldan çıkarıyorsun, aferin devam et.
Yalnız kaldığınızda açık ve seksi giyin ki yola gelsin.
Aleti kalkarsa muhafazakarlığı kalmaz.04 Yorumla
Soran+1 yılbiz yalnız kalmıyoruz genelde merak etme bende açık seçik değilim
Soran+1 yılyani kapalı bir bayan olmasam da her gün şortla askılıylada gezmem elimden geldiği kadar ibadetlerimi yaparım kimseye bakmadığı gerçek benimde kimsede gözüm yok sadece böle dile getirmesi ilerde sıkar mı dye düşünmüştüm
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
33Cevap
+1 yılBenim sevgilim şort giyse tokatlarım onu bizde ters öyle şeyler biz bebekte büyümedik, o çocuğun yerinde olsam ben bırakırım seni salak salak sorular soruyosun bide burada o çocuğu asıl sen haketmiyosun
215 Yorumla
Soran+1 yıltamam ya sakin ol pişman oldum ben zaten
- +1 yıl
heh şöyle :)
Soran+1 yılsoruyu kaldırabiliyor muyuz?
- +1 yıl
hiç bilmiyorum
Soran+1 yılahh ağlayasım geldi
- +1 yıl
üzülme çocuğun kıymetini bil ama, anlattığına göre çok seviyo senin için gözünü kırpmadan ölür bile
Soran+1 yılyok o kadarda değil en azndan belli etmiyor nebileym aslnda fedakar biri de ben cözemedm tam olarak
- +1 yıl
bence ayrıl
- +1 yıl
aynen dostum +1
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
sen o adamı mutsuz edersin
Soran+1 yılo neden
- +1 yıl
çok dengesiz birisin bir dediğin bir dediğini tutmuyo
Soran+1 yılevet o da benim kadar dengesiz belki de beni o bu hale getirdi bir gün beni brakır mısın ben brakırsan naparm dye sızlanıp ertesi gün benim kafam karıştı diye benden ayrıldı aylarca kkendine gelsin diye bekledim bu sürectede yıprandm iç tarafı bilmeden acımasız yorumlar yapmayınız lütfen
- +1 yıl
karar senin kardeşim sen daha iyisini bilirsin
Böylesini haketmiyor senin gibiler. Kılıbık erkekler lazım size arkadaş al istediğin erkekle takıl, açık saçık giyin, istediğin gibi gez toz. Yani fazla ilgi bir tarafınızı kaldırıyor bitecek gibiymiş. Arkadaş sebebe baksana gerçekten sevgi yok demek ki.
23 Yorumla
Soran+1 yılolmaz olur mu ya ben zaten açık giyinen biri değilim bir denize girerken şort giydim dedim bikiniyle geziyo elin kızları hala diyorum hoşumada gidiyo ama iyice karakterimden uzaklastırıyor
Soran+1 yılaşırı aşık değil ya herşeyi yeteri kadarken kıskançlık çok bitek anlamıyorum nebileyim ama ayrılmycam onu kendime benzetcem
Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı. Bide böyle pezvnk bıyığı varsa kaç kurtar kendini
https://i.hizliresim.com/A2WZXr.jpg
https://i.hizliresim.com/ydg2p7.jpg
İleride evlenirsen başını bile pencereden çıkaramazsan esir hayatı yaşarsın zından olur hayatın.11 Yorumla
Soran+1 yılayy olur mu öyle sey benim sevglim gayet nur yuzlu babyface :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılo senin kocan değil yani hiçbir şeyini kısıtlama yetkisine sahip değil. beğenmiyosa çeker gider resmi bir kayıt yok ki diretmek zorunda olsun ki çoğu zaman eşler bile birbirine bu kadar karışıp kısıtlamaz. onunki tamamen özgüven eksikliği. seni başkalarına kaptırmaktan korkuyor ve böyle erkekten bir cacık olmaz. kaç kurtar kendini adam gibi bir adam bulursan onla denersin ama böyle muhafazakar adı altındaki sorunlu tiplerle gelecek planı yapma çünkü öyle bir gelecek yok.
10 Yorumla
+1 yılya ona deki ben senle sevgili olurken sen beni severken ben nasilsam yine o olacagim ama sen o kizi seven degilde benden hayalindeki kizi cikartmaya olusturmaya caliscaksan gule gule de cunku gitmez boyle
00 Yorumla
+1 yılben sevgilimi kısıtlayamıyorum özgürüm ayrılır gibi davranıyo kısıtlamamı isteyince onu çok ta seviyorum ya :(
16 Yorumla
Soran+1 yılondan öncekide bişeyime karısmıyodu ondan ayrıldm :D
- +1 yıl
karışmıyo diye mi ayrıldın?
- +1 yıl
beni manyağa bağlama sırf karışmıyo diyemi?
Soran+1 yılevet erkek olduğunu hissetmedim dedm yüzüne de erkek dediğin masaya yumruğu kodummu oturtacak yok dedi mi bitecek dedim
- +1 yıl
ama ya ben kısıtlıcam yok ben özgürüm bana karışamazsın diyo
Soran+1 yılöyle der zaten hoş kısıtlama değil dozunu ayarlıycaksın kıskandığını belli edeceksin
Ben senelerce oyle bir manyakla sevgili oldum hayat kisitlanmaya degmez guzelim o senin hicbiseyin degil ve hayvanin teki
01 Yorumla
Soran+1 yılbende manyağım kız arkdasıyla soru cozdu diye numaramı değiştirmiştm bir kere :D
+1 yıladam seni sahiplenmiş herşeyinle tek benim ol bana ait ol diyo benden başkasına yasak ol diyo sevinceğine üzülüyosun yaa
07 Yorumla
Soran+1 yılüzülmüyorum ya...
- +1 yıl
e şikayetçisin ama bence bağrına basman gerek onu
Soran+1 yılbu gün öğle vakti dışrı çıktım sıcak çarptı nrmalde hep derler nası hoşuna gdebliyo dyee
- +1 yıl
afbuyur?
Soran+1 yılhava sıcaktı sıcak çarpptı çok dolastımda bugun
normalde arkadalar hep nası cekiyon bu kadar derler- +1 yıl
artık aranızdakini geniş olarak bilemem ama böyle erkekler daha iyidir bence sonuçta senin sahibin olmuş seni ve kendi şerefini düşünüyo o diyemezmi la banane ben alcağımı alayımda kocası olacak kişi düşünsün diye ama hayır o seviyo ve kocan olmak istiyo anla
Soran+1 yılof çok haklısın
+1 yılsıkıcı bir tip. Evlenirsen dışarı da zor çıkarsın hatta o şortlarını yakar söyliyim sana :)
022 Yorumla
Soran+1 yılbikini giydiğimi öğrense ne yapar acaba :D
- +1 yıl
lime lime doğrar :) şimdilik tadını çıkar, ilerde zor görürsün valla bikini mikini :) evlenince sen kadınlar havuzuna o erkekler havuzuna gider artık. :)
Soran+1 yılgymedm giysem napar demek istedm sortumla mutluyum :D
- +1 yıl
şortla kemiklerini kırar, bikiniyle parçalar :) hayat geçmez böyle bir tiple söyliyim sana, allah sabır ve kolaylık versin valla :) yaşın gerçekten 30 civarı mı?
Soran+1 yılhayır 20 li yaşlardayım :)
- +1 yıl
hee, şimdiden gizli gizli giyin sonra nasıl olsa onlara hasret kalacaksın :) yanlız gerçekten çok çok seviyosan birlikte ol onunla yoksa bir ömür geçmez onunla..
Soran+1 yılseviyorum da aşk kalıcı mı merak ediyorum yok zaten o braksa ailem bırakmaz onlar bıraksa ben giyinemem artık içimde yok :)
- +1 yıl
evlilikten birkaç ay sonra gidecek o aşta, imza attıktan sonra ah ben ne ettim deme :) önemli olan şu an aşk var mı ki var diyosun, yine iyiymiş. Bu kadar baskıya :) en güzel çağlarında, yaşlarında giyinememekte insanı üzer ama haklısın :)
Soran+1 yılbabam da baskıcı babam olmadığı zaman yokluk çekmiyorum bazen tamam baba diyorum onada benim hyatm belli aslnda :D
- +1 yıl
alışıksın ne güzel :) artık evlenince üstten alttan baskılarla gider :)
Soran+1 yılsağolsunlar bir ben varm dğnyada herksn hedefi bnim ya naapsn adamlr:D
- +1 yıl
yabancılık çekmiyosun hiçbir şekilden ne harika :) o yüzden erkek arkadaşının davranışlarını yadırgamıyosundur artık. :)
Soran+1 yılyok yok ne demek ne yadırgaması alıştım hatta kimse bişey demynce bir otorite boşluğu yasıyourm :D
- +1 yıl
tam babana göre damat yani :) iç güveysi alın, eşya, ev derdinden falan yırtın :)
Soran+1 yılhe aynen ahuhu kendi eliyle bulms gbi hiç garipseemez eve alayım tabi tüy dik :D
- +1 yıl
ikiletmez erkek arkadaşın :) babanda hava da kapar, huyunu anlat, bak baba tam sana layık bir damat buldum, al tepe tepe kullan :)
Soran+1 yılo gün gelsin o konuda sıkıntı cıkmıycak eminm :)
- +1 yıl
öyle gözüküyo, hiçte geçim sıkıntısı çekmeyeceksiniz gibi de duruyo :)
Soran+1 yıltamam yeter dalga geçme sonuçta ot kökün üstüne biter :)
- +1 yıl
yoo ciddiyim valla :) çok güzel günler bekliyo seni :)
Soran+1 yılinş öyledir :)
- +1 yıl
öyle öyle :) tencere kapak. Tam istediğin gibi :)
Hayat tarzlarınız farklıysa bugün ya da yarın bu iş biter. Şimdiden ayrılın gitsin.( Sevgilileri ayırma Platformu)
00 YorumlaBir çift nasıl olur, nasıl davranırlar konusunda farklı fikirlere sahipsiniz siz birbiriniz tamamlamadan çok yıkan bir ikilisiniz. Etkileşiminiz sadece fiziki (Gülüş, bakış, ses tonu vs..).
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 309 cevap paylaştı. kıskanmayan erkekten hayır gelmez (hz. ali) bunu unuutma iyi geceler...
06 Yorumla
Soran+1 yılHz. Alinin onu sevgili için söylemediğini anlayamayacak kadar sığ düşünceli misin a be adam?
Soran+1 yılsen takılma öylelerine bizleri ya batıracaklar yerin dibine yyada tamamen günahsz yapacaklar kusursuz insan yoktu beşeri sevgiyi tatmayan ilahiyata erişemez muhtemelen sevgi bu mu diyecek tutup burada ne sormus desin benim içimi ben biliyorum
böylelerine laf anlatamazsın boşver
+1 yılOrtamlara sok onu; ya sen onu yoldan çıkart ya da o seni yoldan çıkartsın panpa :(
02 Yorumla
Soran+1 yılortamı da yok ki hiççç :/ yoldan çıkmak istemiyorm çıkarmakta istemiyrum sadece gerektiği kadar karışsın istiyorum of herkes yanls anladı beni cevap vermycem bir daha kmseye
- +1 yıl
peki :(
Boşan öyleleriyle de bir daha evlenme.
Başka yolu yok...00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seni sevmiş değer veriyor.. kıskanç erkekler sahiplenir. burcuda yengeçdir bu dengesizin :)) bende yengeçimde..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak buraya yazıyorum demedi deme bir iki aya sizin ilişki finish cnm. yenisini aramaya başla bile
04 Yorumla
Soran+1 yılyok canıııım biz ne dönemler atlattk 2. yılımız :D
Cevap sahibi+1 yılmutlaka ayrılacaksınız biliyorum. evlenemeyeceksiniz işte içime öyle doğuyor. ama senin gönlün hangisini istiyorsa öyle olsun
Soran+1 yılpff dua et ayrılmayalım
Cevap sahibi+1 yılsen öyle istiyorsan ederim tabii.
+1 yılbence iyi yapıyor bir insan sevdiğini kıskanıır bak değer veriyor işte
02 Yorumla
Soran+1 yılkıskansın zaten her zaman hoşuma gider mi bu onu merzk ediyorum
- +1 yıl
bilemem ama aynısını o yapsa sen de istemezdin emin ol
olması gerektiği gibi davranıyor senin bir erkek arkadaşın olamaz bana göre sevgilin ya da kocan varken
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrılmalısın hemde hemen !
02 Yorumla
Soran+1 yılsebep?
- +1 yıl
Çünkü hep seni böyle sıkacak, düzelmez o. Ha ben çekerim diyorsan da sen bilirsin tabi
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bas tekmeyi yolla onu. Belanı mı arıyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılniye be
Soran+1 yılevet anladım kısmettt
aptal kız o seni kıskanıyor.
022 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum onuuu
Soran+1 yılgiysem napar manasında dedim be
- +1 yıl
tamam tamam ben olsam seni bikiniye görsem bacaklarını kırarım sonra seni ölüme terk ederim. erkek olduğum halde Kuran'da emredildiği gibi giyinen biriyim yani göbeğimle diz kapaklarımın altını kapatacak şekilde. benim cevaplarıma aldırış etme sen ;) eminim islam dininde yüzün ve ellerin hariç kalan her yerinin haram olduğunu biliyorsundur.
Soran+1 yılbiliyorum kapanmayada çalıştım zaten burada kendimi belki ifade edemedm beli yanlış anlaşıldım ama çoğıu şeyi biliyorum ki ona namazı düzenli kılmayı bile ben öğrettm ama sorun o değil hosumada gidiyo halen dediğim gibi sıkılmaktan korkuyorum
Soran+1 yılaynen öyle hersey ruhta ki ben o bedenini sevgilisine teslim eden kızlardan da olmadım bir gün tam olarak ruhumu tamamladığımı anladgm an kapanacağım şu halde değil sevigli benim için büyük engel
olmak istiyorum ama bende onu kaybetmekten korrkuyorm sızlanmama bakma ben daha beterim
Soran+1 yılfarkmı farknda o ondan bırakamıyor :) daha iyi olacağım ya biraz çevre etkiledi beni
Soran+1 yılçokk tsekkur ederim Allah kalbndekni versn :)
Soran+1 yıldüşüncelrin vardr :)
Soran+1 yılvalla mı :)
Soran+1 yılvay be arad böyle erkeklerde çıkıyo işte
Soran+1 yılsayılır ben onun kalbine aşık oldum zaten ne yaparsa yapsın temiz:)
Soran+1 yılben kötü niyetimden değil ya of neyse tamam hadi iyi geceler :)
bir tane gavat sevgili bul kurtul o ne öyle
11 Yorumla
Soran+1 yılo ne öyle öyle sevgiliyi napcam ben bu da o da kötü :D
- Aşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla çok saha sıkılacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılondan korkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni sevmese boşverir ilgilenmez
01 Yorumla
Soran+1 yılsevsede aşırı bir sevgisi yok eminim çok bağlı da değil
sen daha özgür bir kızmısın
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama hiç kimse bu kadar kısıtlamadı şimdiye kadar babamın yaptıramadıklarını yaptırdı bna hiç fikrimi sormuyo bsyde
abartıyo öyle olmamalı :D
08 Yorumla
Soran+1 yılsıkıyo ya bir yerden sonra rahat çiftleri görünce
Soran+1 yılkarışır o kadar değilde çooook müdehale ediyo kötü bişey yapmasamda bazı yaptklarımı bilmiyor bu da beni sıkıyo
Soran+1 yılilgi yok sadece kıskançlık var :D
Soran+1 yıltaam o zaman sağol :)
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. Sevgili = özgürlük kısıtlaması
00 Yorumla
+1 yılDaha ne istiyorsun kızım ya
016 Yorumla
Soran+1 yılbelamı
- +1 yıl
Hayır ya sen şu erkeklerin saçmaladığına bakma bakma çok iyi bence seni düşünmeyen biri olsa ne yapacaksın söyle bakalım iki gün sonra çeker gider
Soran+1 yılşu an anladım kıymetini zaten bu ne barzolar
- +1 yıl
Bak sevgilini birakma helal olsun ona çok delikanlıymış sana böyle kızıyorsa falan en azından sevgilin Allah yolundan şaşmıyor ve emin ol öyle bir sevgilide kimse ile eğlenmez senide bırakmaz emin ol bu aşağıdaki erkekler ise kimin yolundan gidiyor belki değil
Soran+1 yılhaklısın şu soruyu sorduğuma cevap verdiğime bile pişman oldum o benle hiç bir zaman oynamadı kimseyede bakmadı kızlarla ilgisi yok zaten hesabımı iptal edeceğim bir daha da böle seyler yapmycam ben onun dediği gibi değişmeye başladm aramzdaki, mesafeden belki
- +1 yıl
Ona layık ol diyorum :-)
Soran+1 yılöyleyim zaten :)
- +1 yıl
Hiç sıkıntı yok o zmaan
Soran+1 yılteşekkür ederim herkesin yaptığını yapmadın
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim mutluluklar sana bide Burdaki erkekler bayanlara sarkmaya yalakalık yapmaya çalışıyorlar iyiliğini istemezler
Soran+1 yılonu farkrttm e öyle kızlaraa böyle erkekler işte neyse en son taslncam ben
- +1 yıl
Hayır olurmu ya millet neler yazıyor taşlanmıyor Eee gerçekler acıdır :-) demi ama
Soran+1 yılöyledir tabi arada gercekleride görseler fena olmaz :)
- +1 yıl
Bardağın hep dolu tarafını görüyorlar gerçekleri görünce baya bir geç olacak onlar için demi
Soran+1 yıldolu tarafımı var Allahını seversen yaşadıkları hayatın?
- +1 yıl
Gerçekleri görmüyorlar hayatı aşktan ve sexten ibaret biliyorlar
+1 yılbastan bilmiyormuydun
010 Yorumla
Soran+1 yılbaşta hoşuma gidiyordu çevremde bir erkek kalmadı sayesinde zaten en yakın arkadsımla iligiyi kestim
- +1 yıl
en güzeli bence helal olsun enişteye
ayrıca burdaki erkekler ne böyle felaket tellalı bırak hemen bul aramaya basla bile bakma burdakilere
Soran+1 yılbzim temiz iyi bir ilşkmiz var zaten bırakmaya nyetm yok bazı seyler kafamı kurcalıyor mesela başımı kapatmamı isterdi o benim eminim
- +1 yıl
haklı değilmi ama sana sıkıcı geleblir ama insanda sevdiğini kimseyle paylaşmak istemez cunku o bir erkek ve erkeklerin ne düşündüğünü oda biliyor
Soran+1 yılhaklısın ben bile onu korumaya calısıyoken
- +1 yıl
su yorumlara bak rezillik kimsede inanç kalmamıs
Soran+1 yılbenden kaynaklı bişey mi
- +1 yıl
hayır senden kaynaklı değil
Soran+1 yılbu sitede ne soruların döndüğünü sen benden iyi biliyosn bu fikirler verilmiş çok mu ya amaan
- +1 yıl
Boyle sorulara hep boyle cevap verirler cogu ucjur pesinde hemen ayril gitsin
e bikini giysen direk boşar snii
06 Yorumla
Soran+1 yılo kuvvetle ihtimal ben normalde zaten kapri gymem
Soran+1 yılyok değilim ama açıkta değilim en fazla kısa kollu giyerim
Soran+1 yılişte tam olarak korktuğumda o şu an hoş
bıtmıs te senın haberın yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çok aradın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe bu kadar sıkan kiskaniyo demekki pampa
015 Yorumla
Soran+1 yılkıskanılcak bir tarafım da yok :D
Cevap sahibi+1 yılNeden ole dedin pampa simdi kendinle barisik ol :)
Soran+1 yılolayımda çok güzel değilim sadece çok sempatiğğim çok güzel bir kız olsaydm evden çıkarmazdı heralde bilmiyodm :D
Cevap sahibi+1 yılKiskaniyo niye kiskaniyo dersin ozaman. belkide guzelsin sana iyle geliyo sempatiklikte hosturda
Soran+1 yılsağol ya kıskansın şu hanzoca cevapları gördükten sonrra vazgeçtim :)
Cevap sahibi+1 yılBBanami dedin pampa hazoca derken:))
Soran+1 yılyoooo
Cevap sahibi+1 yılYani dememen lazimdi deseydin ilk sen demis olcaktin:) ama sana bir tavsiye sortla girme pampa denize bikini diye bisey yapmislar şık olmaz sort:)
Soran+1 yıldeniz şortu yaaa :) bikini çok açık :/
Cevap sahibi+1 yılSana acik geliyo pampa millet bikini giyip sen sort giyince abes oluyo soleyim yani:) bikinide acik değil normal yani:)
Soran+1 yılçok ayıp oraları buraları göürünüyo maksat siz erkeklerin gönüller şenlensn :D
Cevap sahibi+1 yılYok pampa ya gorm3digimiz biseymi o isin esprisi ama yakisani o:)
Soran+1 yıltamam grmym bir dha :D
Cevap sahibi+1 yılYani yoksa sahilde sortlu birini gorursem gelirim yanina ks deki senmisin diye:))
Soran+1 yılsen yine git sortluların ynına:)
+1 yılTurşusunu kur :D
03 Yorumla
Soran+1 yılsensin hıyar :D
- +1 yıl
ben hıyar mı dedim muhafazakarsa muhafaza et eee? : /
Soran+1 yılmuhafaza ediyorm zaten dile getirmese iyi yanlış bişe yapmyorm ki
+1 yılyapacak bişey yok
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam
+1 yılerkek yaa
07 Yorumla
Soran+1 yıldövüyor da
- +1 yıl
Yuh ciddi misin
Soran+1 yılvalla tokat atıyo yani tabi bende
- +1 yıl
Ayril Bencr
Soran+1 yılben ayrılamam o ayrılsın
- +1 yıl
Neden
Soran+1 yılben seviyoruum
hemen terk:)
06 Yorumla
Soran+1 yılhe tamam :D
Soran+1 yılbana çok güveniyo :) ama çevreme güveniyomuş
Soran+1 yılevet bunu biliyo beni terk etti 3 ay ayrı kaldık o varmış gibi devam ettim bana güvenmezse kimseye güvenemez kimse bu kadar sevemez çünkü
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılTercih senin
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği