İlla dediğim olacak diyor. Yapma dediğimi yapma diyor. Yaparsan giderim falan filan diyor.
Ne yapmalıyım?
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tehditle iş yapmaya çalışıyrsa önünü aç zaten gitmek istiyorsan buyur de. 1. yemez gidemez o yüzden 2. si de gitse bile en kurtulduğuna bak. Bu değer vermemektir sevdiğine giderim diye tehdit etmek nedir. Benim tek kuralım şudur ayrılmak ve gitmek lafını bir kez ağzına alan biri o an gitsin zaten. Benim yanmda olacak olan insan ayrılık kelimesini bile unutacak herşey her zorluk aşılır her dert geçer düzelir ama giderim diyen ayrılık diyen biri düzelmez. Sevgili dediğin ne ailen ne eşin gerektiği yere kadar sözü geçer gerekmediği yerde karşısında durmasını bilin. Kendinizi fazla hafife almayın. Hem rica diye bşy var sevecenlikle istediğini rica etse biz kadınlar zaten severek yaparız istedklerini. Tehdite zorlamaya ne gerek var. Tipik odun erkek işte istediğini güçle erkekliğiyle yapmaya çalışıyor. Böyle bir adamdan ne eşi razı olur ne de Allah.
Aşk öyle bir şeydir ki mal olursun aptal olursun ne derse yaparsın ama sen bu soruyu bize soruyorsan aşık değilsin ve yapmayabilirsin eminim bu sorduğun sorunun cevabı sende vardır sadece cevaplardan işine yarayanı alıp tatmin olucaksın
Unutmaki o senin sahibin değil sen bir eşya ya da hayvan değilsin çok üstünlük kurmasına izin verme. Kendi bildiğin neyse o doğrudur. Benim doğrum sana göre yanlış olabilir..
Hahaha en güldüğüm ve acıdığım bir durum. Özellikle Türkiye de baskısı paranoyak tipler beyni olmayan kızlara hükmediyor. Kapan diyor kız kapanıyor şuraya gitme diyor kız gitmiyor şununla konuşma diyor kız konuşmuyor. Evlenince de kızı kölesi olarak görüyor kızda başlarda kocamdır şudur budur seviyorum diyor ama sonradan tabii dayanamıyor sorunlar çıkıyor. Kızım kendinizi erkeklerin kölesi olarak görmeyin herkesin aklı fikri iradesi var yapmayın etmeyin şöyle şeyler ve hastalıklı tiplerden uzak durun
Eğer ki uyguladığı baskı mantık ve vicdana hitap ediyorsa haklı.
Ancak haksızca, cahilce ve mantıksızca bir baskıysa kesinlikle sevgilin yanlış yapıyor. Kendisi yapma dediği şeyi uyguluyor mu mesela?
Senden istediği şeyler sağlıklı şeyler mi? İşi bu şekilde sorgula derim.
Cevap
51Cevap
Yapma diyor hala ne yapmalıyım diyor yapma !!!
Şaka şaka :P basit şrylerse yapma sende bir şeyin mi eksilcek ya da empati kur agnısını o yapsa hoşuna gidermiydi? Giderse yap :D gitmezse haklı olduğunu anlardın
s. sin gitsin sana erkek mi yok dermişim ama demiyorum hem cinsim olarak bırak ulan bu kızı aklın varsa da demiyorum bu konuda çeşitli söylentiler var zannımca benden bu kadar erkeklerin elini sıkar kızların gözlerinden öperim haydin baş baş :D
ortak yolu bulucaksın. Benimde öyle. Ama oda senin dediklerine uyacak. Seviyorsan katlanıcaksın. Merak etme ilerleyen zamanlarda bir şeyler yerine oturdukça oda anlayacaktır doğruyu yanlışı
defolsun gitsin
altı üstü sevgilin sahibin degil.
kendinie zdirme
Git diyebilirsin.. ne o oyle yapma dedigin seyi yapmicakmissin.. pogramlanmis gibi..
Yap, oda gitsin. Terk edilmeyeceğinden emin sanırım, her şeye terk edebilmekle tahdit ettiğine göre -.-
aynısının bir değişik versiyonu 3 senedir ömrümü yemekle meşgul, bana hükmetmesi hoşuma gitmez ama bende ona o şekilde olduğum için anlaşıyoruz.
eğer evlenme dusuncesi falan varsa bu durum hiç sağlıklı değil evlenince de burnundan getirir, ağzının payını verip oturtucaksın bak nasıl uysallaşıyor 😒
Git de neriye kadar baski altinda devam edecek ki git de belki duzelir duzelmezse de yapacak bisey yok zorla guzellik olmaz
ipleri vermişsin eline gecmıs olsun. birsey yapamazsın. ancak gtımenn gerekir
Böylelerinden hiç bir şey olmaz ne koca ne sevgili hiç bir şey olmaz ben o kadar diyorum sana
Sende onun üstünde baskı kur geri vites illaki yapar
yaparsan giderim, diyenden ne sevgili ne es ne dost olur.
kes biletini bu sana yar olmayacak.
Küçük eniştedeki egoya bak sen. Prim verin bunlara da tepenize çıkıp iyice ezsinler.
S. ktirsin gitsin. bir kez yol verin, sonra süt dökmüş kediye döner :)
Sen ona karşı nasılsın peki? Benzer bir tavır mı sergiliyorsun=?
Aynısından bendede var hatta dediğinin tersini yapınca harbi gidiyo ilkten bir denedim baktım gidiyo falan 😀😀😀😂😂😂
Her bireyin farklı görüşleri olması normaldir. İki farklı kişiliksiniz sonuçta.
Neyi yapma dediği de önemli tabi ama her olayda böyle yapıyorsa yapma dediğini yap bakalım gidecek mi.
Sevgi ogrunada olsa kendini "ezdirmemeli" bir insan..
Gerçekten seviyorsan katlanırsın yok bu kadarı fazla ben baskıya gelemem özgürlüğüme düşkünüm diyorsan ayrıl yolunuza bakın derim.
ayrıl gitsin: bu tîp gortlağını keser. üçüncü sayfa haberlerini bu ve bunun gibsi dolduruyor. kırro
Ohaaa tehhhddiiit en sevmediğim.
bir yerime sktr çek lütfen .
ustunlugunu göster baskın ol ama çok bunaltmadan böyle basit demekki senin için gitmek falan de
giderim dedigi zaman gule Güle de bak bakim gidiyomu gitmiyo mu
Baskıcı sende mutlu olucagın birini bul emir küpü diyilsin
Sevgili olarak kabul ettiysen huyunu da kabul et :)
Yahu erkek bu baskıcı olacak tabi şaka l*n * baskısını
dediğim dedik anlayıs insanda hic cekılmıyor ya allah yardımcın olsun
Saygı ve sevgi çerçevesinde birbirinizi dinlerseniz sıkıntı olmaz.
yapmak istemiyorsan zorla yapıyorsan eğer yapma bırak gitsin götünü kaldırma
senin bıktığın adamı arayan onlarca kız var kıymet bil.
Ne dedigine bagli, dedigi guzel seylerse olsun ne var ki
kizlar yeter artik. fazla ezdirmeyin kendinizi. -.-
bir kere hadi git desen, bir daha ağzını açamaz.
Ne yapmalisin tekmeyi vurmalisin hayatini zindan eder zehir eder
İpi eline verme her istediği olacaksa mutlu olamazsın sen
S... git de.. Şimdi böyleyse evlenince perde açtığın için kavga eder. Hatta döver.
erkek milleti kızım bu yüz verirsen öyle olur tabi :D
neyi yapmanı istemediğine göre dğeişir
yapcak bişey yok ona boyun eğcen
sevgili olsun, evlilik olsun karşılıklı saygı çok önemli. Bu davranış da saygısızlık bnce. O yüzden ya düzelmeli ya da onunla olmamalı. Sevgili dediğimiz gelip geçici olmamalı çünkü evliliği düşünüyrsan ancak sevgilim diyebilmeli. Böyle bir durumda evliliğin sonu ayrılığa rahat gider maalesef. s
Erkeginin sozunu dinle
sevdigi insani sahipleniyodu
Giderim tehtidi nedir yahu
ona verdiğin ''sevgili'' ünvanını ondan al :D
İlerde daha kotuye sadiyolar diyim
git de ya o ne öyle kölesi misin sen onun
yapma dediğini yapmamalısın
Defol git.
Diyemedin mi?
Git de aklı başına gelsin
Baskı kurduğunda onu buna pişman et.
aynisini yap sende birbirinizin sozunu dinleyin