Aşk size nasıl görünüyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aşk bana göre zoru oldurtmaya çalışmak, onun için canını feda etmeye hazırken onun seni umursamaması kadar acı verecek bir şeydir. Onu her şeyden çok severken sana yüz vermemesidir. Yani kısaca imkansızdır bana göre. Hayatımda birini ilk kez delicesine sevdim tabiri caizse aşk oluyordu bunun adı, çünkü onun için her şeye razıydım. Ama onun içinse böyle değildi bu. Her karşılaştığımızda içim bir tuhaf olurdu. Kelebekler uçuşurdu karnımda, kalbim yerinden çıkacakmış gibi atardı. Bakışırdıkta sürekli hatta çokta güzel bakışırdık ama birgün hiç takipleşmediğimiz halde birden engelledi. Neye uğradığımı şaşırmıştım, anlamaya çalıştım ama bunu yapmak için bir şey yoktu ortada. Yaklaşık 7 aydırda hic kalkmadan engelliyim hala. Haftaya ona aşık olduğumu anlayalı 1 sene oluyor. Ama çok uzağız birbirimize. Aramızda olan hiçbir şey yok yani. Birgün olacağımızı umut ediyorum her zaman. Kader derler ya belki de kaderim de şimdi değilde ilerleyen zamanlarda olacağımız yazıyodur. İşte o zamanda benim en mutlu günüm olacak :) Okur musun bilemem hatta yorumculardan okuyan olur mu onu da bilemem ama buraya kadar gelip okuduysanız çok teşekkür ederim. Eğer bir öneriniz olursa tekrar gelirim buraya. Sevgiyle kalın..
Ben herkesin yorumlarını okurum sonuna kadar ama sizi durduk yerde engellemesine anlam veremedim bir sebep olmalı bence
Bence bu engellemenin sebebini araştırın ortak arkadaşınız varsa ona sorun uzaksanız aklıma başka yöntem gelmiyor, yakın olsanız sebebini bulmak daha kolay olur
Uzağız derken birbirimizden uzağız aslında, evlerimiz yakın. Hatta her gün sabah aksam karsılasırdık. Birgün dersteyken mesaj isteği geldi instagramdan ve girdiğiimde ne mesaj vardı ne de kendisi o mesajdan sonra engelledi yani arkadaslarımda bilir bir sebep yoktu ortada ama engelledikten sonra her gördüğümde sanki bir umut verir gibi kacamak bakışlar atardı, hala da bişey olmadı yani engelin sebebini bende anlayamadım kaç aydır. Okuduğun içinde çok teşekkürler.
Tuhaf aslında
Ortak arkadaşınız var mı o kişiyle, yani böyle yapmasının sebebini bilen ya da tahmin eden arkadaşı vardır belki. Nedenini bilirseniz çözmesi daha kolay olur diye dedim
Son cümlen gülümsetti bana hiç gözükmüyor da 😅 bana nasıl gözüküyor bilmiyorum. Aşığım ummadığım bir zaman da çıktı karşıma vazgecılmezim deyıp büyük konuşmak istemem muhtemel görüpte küçümsemek istemem
Gülümsettiysem ne mutlu bana 😂 herkesin yeri ayrı tabi önemli olan sizi mutlu edip etmemesi
Aşk değer bilene güzel..
Benim için bambaşka bir duygu ama karşıma genelde değer bilmeyen, umursamaz ve yalancı çıktığı için yakında soğutucaklar așk kelimesinden..
“Aşk değer bilene güzel” sevdim bu cümleyi, umarım daha da soğumazsınız bu kelimeden
😂 İnşallah
🙏🏻🙏🏻
Cevap
0Cevap
Aşk gelir geçer, saygı ve sevgi olsun.
Kesinlikle 👏
Gereksiz
Boş bir heyecan 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?