Sevgilimle tartıştık ne yapmalıyım acil?

Merhaba arkadaşlar uzun oldu ama çok önemli vakti olan okusun ve lütfen 1 cümle bile olsa mantıklı bir yorumunuz varsa yazın. Dün sevgilimle tartıştık hatalı olduğum için özür diledim konuştuk ve konu kapandı ama tartışma esnasında beni bir daha yaparsam ayrılmakla tehdit etti şok oldum bir şey diyemedim eski tartışmalarımızda da telefonu suratıma kapatıyodu kaç kere kaçma yüzleşelim uzalaşalım konu kapansın dememe rağmen bana bu sefer de ne kaçması kaçtığım yok diye kızıyo bir de tartışırken çok kaba ve soğuk konuşuyo sanki karşısında arkadaşı var gibi ama bunu asla kabul etmiyo yapıcı ol biraz dedim sen onu kendine söyle diye kızdı bu seferde ne desem bir şey buluyo ama birbirimizi gerçekten seviyoruz buna eminim ama neden böyle oluyo tartışmak sağlıklıdır derler. Ama sevgilim ben tartışmaya girmem deyip çekip gidiyor. Biz ayrı iki insanız bazı fikirlerimizin zıt düşmesi çok normal değil mi? Önemli olan kalp kırmadan uzlaşmak değil midir sizce de? Haklı olduğu halde ve ben haklısın dediğim halde kaba konuşuyo ve ayrılmaktan bahsediyor. Sorun yokken çok romantik ve harika bir insan gerçekten. Ama tartışırken buz kesiliyo bir anda bu da beni biraz çekindiriyo diyebilirim. Hatasını anlayıp özür dilediği oldu bugüne kadar yani ben hata yapmam kafasında değil gibi. Ayrılmaktan bahsetmesine konuyu getirdiğimde bana sen farklı anladın ben onu demedim diyo. Ayrılmak kelimesinin kaç tane anlamı var ki allah aşkına? Sinirden böyle yapması normal mi ben anlamam erkek beyninden. Beyler bayanlar lütfen bir yol gösterin ama yapıcı şekilde çünkü yıkıcı olmak istemiyorum. Son olarak da ben altta kalabilen birisi değilim kendimi onunla eşit hissetmek istiyorum ama o kızınca çok kızdığı için benim bir şey dememe durum müsait olmuyo çünkü ben de o seviyeye gelsem net ayrılırız o yüzden kendimi tutuyorum acaba o bunu bildiği için mi ileri gidebiliyo? Bu durumda Ne yapmalıyım sizce? Taktik yapmalı mıyım? Ne gibi taktik yapmalıyım? Yaşlarımız ben 21 sevgilim 22 lütfen bir yol gösterin arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim..
Sevgilimle tartıştık ne yapmalıyım acil?