AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Hayatından at gitsin umursama. Fit olsan bile bir şey deme kendini bir b*k sanar onun sayesinde fit olduğunu düşünür. Direkt hayatından çıkar, kimse için kendini değiştirmeye değmez, hayat senin hayatın.
Aynen değiştiriyorum ama inanın kendim için. Kendi hayatım ve sağlığım için gerçekten. Zaten her insan böyle yapmalı, bunu temel almalı değişecekse. Birileri için kesinlikle değil.. kendisi için değişeceğimi sandı, yanıldı. Ben kendi benliğim için değişirim. Ne hali varsa görsün bırakıyorum onu. Kendi yoluna baksın ama mutlu olamayacak biliyorum bu kafayla da.
hiç bişey yapma
sağlığın için istersen zayıflarsın
Doğrudur kisa ve öz.
teşekkürler
Değişik değişik insanlar var bende zamanında askere giderken askerden döndüğümde kilo alsam daha mutlu olurum demiştim
*kilo alırsan daha mutlu olduruö demiştim sevgilime
Erkeklerin çoğu balık etli seviyor diye biliyorum zaten. Yani o diyelim haydi zayıf kiz seviyor ama bunu yüzüme saygısızca çarpması çok üzücüydü ve kırıcıyı. Tamamen büyük bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum burda gelen yorumların da hepsi öyle söylüyor zaten
Bence seni sen olduğun için değil cinsiyetinden dolayı senle beraber ya da seni kullanıyor ya da cidden senin karakterini seviyor ama kafasındaki kız zayıf olduğudan seni zayıf olduğun zaman daha da çok sevebilir 3 ihtimal var ama sonuncusundan pek emin değilim 😂
Eğer fotodaki sen isen sağlığın için verebilirsin biraz tabi sağlığına dikkat ediyorsan
Hayır fotoğraftaki ben değilim ben fotoğraftaki hanımefendiye göre çok daha zayıfım zayıflıyorum da.
Benimle artık beraber değil zaten. Benden ayrıldıktan sonra benden böyle birşey talep etti ayrıldığı halde yani işte eski Haline dön gel öyle karşıma çık dedi ayrıldığı halde.
Tamamen hakaret etmiş sana
Aynen bencede. Sevilecek hiç bir tarafı yokmuş boşuna sevmişim giden zamanlarıma yazık ettim.
Nasıl Seviyorsunu böyle aptalları nasıl hoşlandınız?
Bilemedim..
Fotoğrafa size mi ait? Ne kadar süredir birliktesiniz yani bir samimiyet olması gerekir karşı tarafa bunu söylemek için
Bir buçuk senedir beraberdik. Fotoğraf bana ait değil.. ben daha zayıfım o hanımefendiye göre yani hatta baya baya zayıfım ve zayıflıyorum da zaten aslında her ne kadar kilo almış olsam da..
Fit olduktan sonra seni ne yapayım haspam diyemedin bir ya la.
Bu yorum coook geliyor aslında ben de böyle düşünüyorum beyni yok işte kafası çalışmıyor ki o lafı nasıl ne cüretle söyleyebildi gerçekten ilginç geliyo
Bu isteklerin sonu yok yinede resimdeki gibiyse kendi sağlığı için zayıflamali
Yok onun kadar değilim ama kendi sağlığım icin elbette kilo veriyorum çok şükür. Onun gibileri de istemiyorum hayatımda, şekilci, fiziğe tapan insan istemiyorum
Fit olacaksın onun karşısına cikacaksin ama yeni sevgilinle
Güzel yorum:)
Teşekkür ederim 😎
ya sen çok güzelsin o kadar içi çirkin olan birinemi kaldın eğer bigün zayıflarsan peşinden koşacak ama ne çare benle çok dalga geçiorlardı 50 kg verdim ve peşimden koşuyolardı dalga gecenlerin hepsi sonra hepsinin ağzının payını verip önüme baktım demem oki o kişi haddini bilsin sanki bulunmaz hint kumaşıda zayıfla öyle gel diyo salakk
Aynen kesinlikle bulunmaz hint kumaşı değil kesinlikle ama buna rağmen kendisini birşey sanmasına ayar oluyorum, zoruma gidiyor.. bir de ayrıldığı halde benden böyle birşey talep etmesi açıkçası çok büyük bir terbiyesizlik oldu şahsıma karşı.. ayrıca çok teşekkür ederim eminim sen de cook güzelsin tatlı yorumun icin sagol ♥️
Ve zaten eminim peşimden geleceğine yarın birgün görür beni sosyal medyada. Eminim işte o zaman yazmadan duramayacaktır
kesinlikle öyle içimiz ve dışımız inanılmaz güzel bizim instagramın varsa verirmisin takipleşiriz birden kanım ısındı sana
Canım snapchat adresimi versem olur mu instagram dondurdum şimdilik
ya ama ben snapchat kllanmıyorum olsun sağlık olsun ne diyelim
Facebook var ve swarm var kuzum instagramı bir süre sonra açacam
facebook ver o zmn
Seni oldugun gibi sevmiyorsa zaten gerek yk onun laflarini kafana takma ama sagligin icin zayifliyabilirsin ama sadece sagligin icin başkalarının görüşleri için değil :)
Çok doğru söyledin canım haklısın bu güzel yorumun ve doğru sözlerin için teşekkür ediyorum 🙂
Ne demek her zaman
Ben senin yerinde olsam erçekten incecik bir kız olurum ve ona sümüğümü bile atmam o kadar net ve açık söylüyorum ne kadar sev ne kadar severse sevsin kimse dış görünüşüyle birini yargılayamaz
Kesinlikle böyle bir hakkı hiç kimsenin yok olamaz da. Mümkün mü ya bir insana bu kadar usulsüzce ve haddini aşarak konuşmak. Burda birçok insanın ve hemcinslerimin bana katıldığını gördüm çok mutluyum o açıdan. Herkes destekledi burda beni sana da herkese de çok teşekkür ederim hayatıma insan alırken çok dikkatli olucam artık..
Sende fit olmak istiyorsan ol ama istemiyorsan da fit olma.
Her türlü de karşısına çıkıp hareket çek ona.
Adi ustunde 'eski' hazir sifati bu olmusken birakin. Uzun uzun yazanlari okudum, gerek bile yok bu kadarina.
Sende beyin ameliyatı ol gel o zaman eşit şartlarda konusuruz deseydin.
İşte budur 👍👍👍👍
Kanka ayıptır sormasi kac kgsn
Yemeyin camiş gibi zayıflayın
O hiyardanda bir halt olmaz mobilya mi sipariş ediyor
Pazardan elma seçiyor :) resmen yaptığı şey o. Bir insana gelip böyle birşey söylenmez o fit olmak isterse olur zaten. Veya Allah korusun da sağlık problemi varsa.
Sende git ol azı açık kalacak bir şekilde ol..
Snra da başkasıyla devam et 🙈🤣🤣
Hahahahahaha emin ol ben de onu yapacam zaten :)
🤣🤣🤣
Ama öyle yersen zor olur..
Yok yok yemiyorum ne zamandır diyetteyim zayıfladım biraz çok şükür 🤣🤣
Hmm bak Sen emin misin en son baktığım haldeydin 🙈🤣
Hiç bakamadın ki çünkü beni tanımıyorsun 😂😂😂
Yo sen geçen kırmızı tşort giyen kiz değilmiydin 🤣🙈
Fit ol ama karsisina cikma karsindan gec seni hak etmiyor
ben olsam cigköfte dürümüyle yanina oturur limonu uzati versene yigidim derim
Ahahahahaha güzel bir yorum onu sallama bırak ne hali varsa görsün demenin en güzel şekli
Hahahah😂😂😂
Eskide kalmış onun sözlerini değil de kendini düşünerek fit ol
Evet hırs yapiyorsun fit kalıyorsun onunda yuzune bir daha bakmıyorsun bırak peşinden sürünsün şeref yoksunu?
Coookkk güzel söylediniz
başka erkek mi yok diyeceksin, he ama halinden sende memnun değilsen hemen spora başlıyorusun güzelim
Ben sağlık icin çoktan başladım ve çok şükür kilo veriyorum. Ama onun karaktersizliğini, yaptığı şeyi hala unutamıyorum beni şok etmişti.
Canın ne istiyorsa onu yap. Başkası için bir şey yapma, zaten güzel hissetmezsin öyle.
eskileri canlandırma.. hele senin fiziğinle ön koşul olarak koyuyorsa.. uzak dur ondan.
İnanılmaz kiloluydum 24 yaşına kadar morbid obez fakat sevgilim 21 yaşından beri benimle şu an kaslı yakışıklı biriyim hala benimle öyle düşün
İşte gerçek sevgi budur sen de ona göre yolunu çiz diyorsunuz yani?
Aynem öyle
Göbeğini atarak dön ve terk kuzu! Gülümsemeyi unutma. Öyle mallara ihtiyacımız yok!
Kesinlikle haklısın canım tabikide yok ihtiyacım olanlar da adam akıllı insanlar olsun onun gibilerden hayır gelmez adamın karakteri o kadar yerlerde ki toplayamıyor zavallı
Yaa bırak öyle adamı sen kendini slnasıl beğeniyirsan öyle güzelsin🌈
Bencede ben kendimi nasıl beğeniyorsam öyle güzelim. Ve insan her şeyden önce ne yapacaksa kendisi için yapmalı, kimse önceliğiniz olmasın aileniz dışında buraya da yazıyorum hepsi boş
Sevgilin için kilo vermeyeceksin de ne yapacaksın? Dediğimi yapmazsan ayrılacağım demiş, ayrıldığında da niye ayrıldı deme.
Ya zaten ayrıldığı halde böyle bir talepte bulundu sorunun neresini anlamadınız? Ve onun icin kilo vermek zorunda değilim burda birçok yorumda da bunu söylüyor zaten siz aksini iddia ediyorsunuz burda gelmiş. Ayıp yani
10.000₺ karşılığında dövüp dilediğin kemiğini kırıp suratı kan içinde özür videosu çektirip hastane kapısına bırakıyoruz ilgilenirsen.
Ahaha😂😂😂
Yoksa seninde dövdürmek istediklerin mi var? Neeee bu neşe
Hahahahaha Daha çok ben Allah’a havale ettim yaa gerçekten o daha iyi bir tesir edecektir 😃
Çok çakalsın sudenaz 😂😂 tabii ya Allah bedava yapıyor ya hemen ona havale edin biz burda taş yiyelim. Millet aaç aaç
Hahahaha aman aman diyim aç falan kalmayın ya Allah korusun Allah herkese yardım edendir aaaa söylemeyin öyle 😀
Ama çok sinir oldum erkek arkadaşına! Onu belirteyim ne demek üç beş kilo alınca itici oldun demek ya... sen özgüvenini yüksek tut dostum..
İtici oldun direk demedi de ne zaman eski haline dönersin o zaman karşıma çık fit ol öyle gel dedi direk yüzüme karşı.. itici oldun demekle de eşdeğer gerçi.. çok zavallıca ve gerçekten alçakça, saygısızca iğrenç ve mide bulandırıcı gerçekten..
Boşver sev kendini barışık ol kendinle ye doya doya sevdiğin şeyleri bu hayatın tekrarı yok
eğer onunla çıkarken zayıfsan sana aşkım kilo ver demesinde bir sakınca görmüyorum ama hep kilolu bir kadınsan pardon?
Ayrılası varmış salla kızım der geçerim.
Uzun bir ceviz ağacından sopa bulup kafasına geçir, bildiğin odunluk bu.
Kesinlikle hatta ben de yorumlarda söyledim öküzlüktür diye. Kibar olsaydı yapmazdı bunu çünkü
Odunluğun daniskası gerçekten
Yapacaksan kendin için yap, seni vücuduna göre değerlendiren bir şerefsiz için değil.
Çok çok doğru söylüyorsunuz
Aslında beni de böyle zorlayan biri olsa iyi olur. Herkes kilo verme diye tutturmuş 😊
Şaka bir yana bunu bir motivasyon olarak kullan. Ama asla ona geri dönme. Lütfen
Asla tabikide geri dönmeyeceğim hiç bisey haketmiyor.
iyiki spor yapiyorim ama yapmayanlara bunu demeye haklari yok
Kesinlikle spor yapmayanlara bunu demeye hiç kimsenin hakkı yok.
Ama ben de yapıyorum bir süredir.
Sende ona deki fit olunca seni ne yapayım aslan parçası
Hahahahahaha ay kesinlikle doğru yorum ben de böyle düşünüyorum :) haklısınız 👍👍👍👍👍👍
Fit olursan onunla çıkma
Karşısına geçip ben fit oldum
Sende Brad Pitt ol diyebilirsin😎
fit olunca sevecek yanında tutacak ha utanıyor muymuş yürüsün gitsin ya. boşver
Hiç gerek yok böyle bir erkeğe.. anladım ki büyük hata yapmışım onunla tanışarak
Aynen öyle dediğini uygula karşısına öyle bir çık ki dediğine pişman et onu
Peki daha sonrasında bana dönmek isterse?
Buna izin verme
Çok güzel bir yorum ben de aynen böyle yapmayı daha sonra da çekip gitmeyi düşünüyorum.
Helal olsun bildiğinden şaşma
Fit ol ama kendin için onun da yüzüne bakma :) hayat bu hastalıktan da kilo alabilirsin her halinle sevmeli
fit ol, o sevgilinden daha yakışıklı birini bul ve elini tuta tuta karşına çık o herifin.
Ay ne güzel söylediniz öyle içime aşırı su serpti bu yorum çok hoş çok teşekkür ederim en güzeli öyle yapmak. Karaktersizlikte master yaptı o haddini iyice aşıp bana bu şekilde terbiyesizleşti. Ama sizin söylediklerinizi aynen hayata geçirmeyi düşünüyorum en güzeli.
Sana gene gel demiş zayıflayıp bana arkadaş olarak görüyorum dedi 🥺
Üzülme hiç hayırlı bir insan olmadıktan sonra üzülmenin mantığı da alemi de yok. Sen çok güzelsin hep Gül derim. Erkekler için değmiyor hele de karaktersiz olunca aman aman Allah saklasın diyim. Allah bizi koruyor biz bilmiyoruz güzelim Allah hayırlı erkeklerle karşılaştırsın!
Amin ama insan üzülüyor bide bir gör nasil yakisikliydi
İşte yakışıklılığa çok aldanmamak lazım. Bak benim erkek arkadaşım da yakışıklıydı bana bunları yaşattı. Yaptı. Dış görünüş herşey değildir karakter kişilik çok önemli
Benim ailem baskıcı biraz gorusemedigimizden ayrılalım dedim niye dedi bir kere bir daha engelledi çok ağladım ve pişman oldu şimdi dün yazdım ve arkadaş olarak gördüğünü söyledi insan üzülüyor görsen ses tonu tipi falan çok iyidi 😔
Yaaa keşke ailen senin daha özgür olmana izin verseydi bu tür sıkıntılar yaşanmazdı. Üzücü olmuş gerçekten. Ama üzülme kendi özgürlüğünü eline almaya bak derim, çalış paranı Kazan işten vakit bulduğun zamanlarda istediğin gibi görüş onunla veya bir başkasıyla.
İstanbul'da o bitti ama napalim belkj fikri degisir seninle arkadaş olmak isterim acikcasi
Tabiki olalım canım sen yaz bana özelden ben nerden nasıl yazılıyor bilmiyorum sen biliyorsan mesaj at istersen
Mesaj kutun kapali
Şimdi bir yaz bakalım canım olacak mi
Olmadı neyse boşver
gulhelvaci00@gmail. com mail at canım bana ordan haberleşiriz bilgilerini gönder
Demekki seni beğeniyor. Sen bilirsin. Böyle kabul etsin ben zaten sağlıklıyım diyorsan sorun yok
Beni beğendiğini nerden anladınız ki anlayamadım?
Sana degisken için şans vermesinden
Degismen
Değişmem icin şans vermez miydi beğenmese
Empati yap 😊 istemediğini her şekilde istemezsin. Yine de mesafeli temkinli ol fakat şüpheci olma
Sana fit ol demesi normalde yanında olmaması enteresan. Yol yakınken ayrılmalısın bence..
Zaten onun beyni enteresan. Mantıklı, aklı başında olsaydı böyle yapmazdı.
Bunu sorman enteresan değil mi?
Merak ettim yorumları.
Yoksa ben de biliyorum onun ne kadar yanlış yaptığını
Yorumlarda enteresan bişey çıkacağını zannetmiyorum.
Sen adam ol ben bı ara fit olurum de.
Hahahahahaha çok güzeldi gerçekten. Teşekkür ederim güzel yorum icin aslındaaa tam aradığım yorumlardan birisi 😂😂
Herşey yolundaydı aslında beni beğendiğini, hatta ses tonuma varana kadar yorum yaptığını bilirim.. bana çok güzel davrandığı zamanlar da oldu hakkını yiyemem ama kendisinin özellikle son zamanlarda yaptıkları kabul edilemez oldu. Daha bir çok şey var burda bahsetmediğim aslında bitmeye çanak tutmuş bir ilişkiden bahsediyorum. Zor bir ilişkiydi evet belki güzeldi ama kaçınılmaz bir sonu varmış demek ki.. ya da belki hala bir son değildir, hala bitmemiştir. Şöyle ki Allah’ın bence bizim yarım kalmış hesabımızı kapatacağına inanıyorum. Bence ben eskisinden bile güzel bir kiz olacağım ve o o kadar pişman olucak ki yaptıklarına, söylediklerine. Geceleri uyuyamicak.. o bana çok acı verdi, ben gün gelip devran döndüğünde onunda çok üzüleceğine inanıyorum. Ama tabiki çekip gidicem kendi hayatıma. Dediğim gibi herkesin olduğu gibi benim de bir hayatım var.. ve o hayatı içi boş insanlarla doldurmak istemiyorum. Ben nasıl iyi niyetliysem, insanlara güzel davranıyorsam, kimsenin kötülüğünü istemiyorsam, nerde ne konuşmam gerektiğini bilen biriysem bence karşıma çıkacak insanlar da öyle olmalı diye düşünüyorum. Allah hayırlısını nasip etsin her şeyin. Ama şimdi Allah’a dua ediyorum sırf o pişman olsun diye.. son sözü ben söylemek istiyorum...
Aman boşver. Bu dünyada milyon tane adam var. Birine saplanıp kalmayın.
Bence yapman gerekenin ne olduğunu biliyorsun.
Aslında evet çok iyi biliyorum. Buradaki yorumlarda da belirttim. Ve o gün benim günüm olacak, her şey olur açmaz dediğimiz çiçekler açar, gelmez dediğimiz günler gelir. Ama onun gibiler iflah olmaz onu anlıyor insan.
Birisinden böyle bir laf duyduktan sonra değişim gerçekleştirmek bir nebze makul kabul edilebilir. Fakat motivasyon kaynağının bu olmaması gerektiğini düşünüyorum.
İntikam benzeri bir duyguyla motive edilmiş bu değişim, sence de harcayacağın emeğin değerini düşürmez mi?
Aslında inanın intikam duygusu taşımıyorum içimde. Hatta taşımak bile istedim ama başaramadım bana göre değil. Ben sadece kendi sağlığım ve kendi hayatım için kilo veriyorum inanın. Onunla bir alakası yok. O olmasaydı da verirdim. Ama sadece bana yaşattıkları için, yaptığı terbiyesizlikler için pişman olmasını istiyorum, hepsi bu.
Şuanda hissettiğin öfke benzeri duyguların kaynağı; o kişinin sana karşı takındığı tavır değil, dünyada buna benzer milyonlarca insan var. Mesele; böyle davranabilecek bir insana değer verdiğin için kendine karşı duyduğun saygıdaki azalma.
Onun hissedeceği pişmanlık ve üzüntü mü sana huzur verecek, yoksa; çok değer verdiğin insanın, sahip olduğunu bilmediğin yanlış tavrını değiştirdiğin için artan özgüvenin ve özsaygın mı?
Bana kalırsa; bu saatten sonra onun hissedeceği pişmanlık, senin duygularının üzerinde herhangi bir etkiye sahip olamaz. O kendi hayatına devam etsin, sen kendi hayatına devam et. Senin haberin yokken senden haberdar olur da pişman olursa hafif bir mutluluk ve rahatlama hissedersin ve bu mutluluk inan bana iki saniyeden uzun sürmeyecek.
Spor yapıp fit ol, sonra da karşısına başka bir erkekle çık.
Ona bu layık diyorsunuz demi :)
Bence erkek arkadaşınıza ayar çekmelisiniz. Dış güzelliğiniz için yanınızdaysa hiç olmasın daha iyi. Şu dış görünüşe takışan insanlara ayar oluyorum👊
Aynen öyle ben de şekilci insanlara ayar oluyorum. Hiçbir fayda gelmez onlardan anlıyor insan.
Kesinlikle emin ol daha iyisini hakediyosun canım😘😘
Çook teşekkür ederim 😊 umarım iyi insanlardan hiç ayrılmaz yolumuz.
Umarim🙂🥰
seven insan dış görünüşe bakmaz
Kesinlikle
De sektir lo diyerek ayrılman lazımdı
Ayrıldım
Miiisss.
Yarın bir gün evlenip çocuk doğurduğunda da laf ederdi kilo ver diye boşver kafan rahat şu an.
Onu da çok düşündüm ben kesin yapardı. Beklenirdi ondan. Kendisi biraz yakışıklı, boylu falan diye ona güveniyor. Ama istediği kadar güvensin umrumda değil onun karakterini tanıdıktan sonra hiçbir kiz eminim ona yaklaşmayacaktır eminim.
Evet çiçek kıs 🌸 üzülme kurtulduğun için şükür namazı kıl 😬
Erkek arkadaşına ıslak kek yesin
Aaaa güzel yorummmm bencede yesiiiin :)))))
Bir karar ve mq
Anlamadım?
İyi bir üslupla söylenebilirdi
Kesinlikle ben de öyle düşünüyorum. Her insan kendisine yakışanı yapıyor işte insan olmak önemli bir mesele diye boşuna söylemiyoruz :)
Davarların karşısına çıkmayı sevmiyorum de.
Ahahahahaha evet bencede öyle demek lazım :)
Şimdi kimse sevseydi seni öyle kabul ederdi diye triplere girmesin adam gayet haklı kusura bakmayın
Ne diyorsun sen ya ne haklısı sen neyin kafasını yaşıyorsun be !!!
O zaman halinden memnunsan istediğin gibi yaşayıp kalabilirsin ama sırf bu yüzden de erkek arkadaşıma tavır alıcaksan da acaba sen neyin kafasını yaşıyorsun?
Arkadaşına*
Ya sen ne diyorsun adam benden ayrıldığı halde böyle birşey talep ediyor benden sen de beyin yok mu görmedin mi nasıl sordu sorduğumu ne değişik adamlarsınız Yıldık be !!!
Gördüm ve zaten gayet haklı dedim sen kendi kendine triplere giriyorsun
Gayet haklı falan değil terbiyesiz sen ayrıldığın insandan ne hakla böyle birşey talep edebilirsin bütün bağını kopardığın halde gidip eski sevgiline böyle der misin terbiyesiz!!
Burada bir terbiyesizlik yok ayrıca laflarınıza dikkat edin, ben ayrıldığı için haklı dedim ben öyle bir şey demem zaten direk ayrılırım ve gayet haklı bir sebep benim için, ben düzenli spor yapar kendime bakarım ama kendine bakmayan insana ben neden bakacağım şimdi uzatma laflarına da dikkat et
Sana göre adam haklı olabilir burada bir sürü senin aksine yorum yapan insanlar varken burda sen herkesin söylediğinin aksini söylüyorsan kusura bakma ama sen de bir problem var derim!! Ve seven sevdiğini tabiki her haliyle kabul eder ben ne insanlar tanıyorum eşleri çok yakışıklı olup kendileri evlendikten sonra kilo alan ve eşleri hala onları sevmeye devam ediyor anladın mı gerçek sevgi bunlarla ölçülemez muhtemelen sen de hiç kimseyi gerçekten sevemeyeceksin KALBİNE ACIDIM!!!
Sen bu kafayla devam et kendine bakmamaya kilolu olmaya devam et
Ya sen neyin kafasındasın Allah Allah ben kilo verdim be!! Ne sanıyorsun sen kilolu olduğumu mu hala!!! Hahahahahahaha vallahi sesli güldüm terbiyesiz tipine bak da öyle yorum yap sokakta görsem selam vermem sana be. Sen ağzın açık bakalalırsın bana öyle gelmiş burda zırvalıyor. Hadi canım hadi meşgul etme buraları!
Senden selam isteyen yok zaten 😂 zoruna gidince insanlara saldırıp hakaret etmeye başlayan tiplerdensin belli ağzım açık baka kalıcakmışım bak laflara bak hiç güleceğim yoktu ya 😂
Daha çok gülersin hadi canım hadi
Çok ağlıyosun fazla ağlama 😂
Şu an sana kahkaha atıyorum 👊
Belli oluyor burdan kesin kahkaha atıyorsundur 😂
Genelde böyle diyen insanların sonu iyi olmuyor önce kendini yargila aynaya bak ben ADAM'mıyım da insanları dış görünüşüne göre seviyorum de kendine sonra kalk kızın kilosuna laf et seninde annen kardeşin vardır onlara yapılmasını istemediğin birşeyi bir başkasına asla ama asla yapma.
İnsanları zaten dış görünüşe göre sevenlere adam denmez, çoğu erkek de demez kadın da demez. Erkek gibi erkek hele hiç onay vermez kardeşim git beynini topla aklını başına al ne mantıksızsın der!! Herkes kilo alır verir!! Unutma ki sen de insansın yarın birgün basına birşey gelse Allah korusun kaza geçirsen spor yapamasan kilo alsan ve seni kilo aldın diye biraksalar, terketseler hoşuna gider mi!! Unutma ki hepimiz insanız ve herşey dış görünüş değil kalbine bakmadıkça insanların dışına baktıkça siz daha çok kaybedersiniz dediğim gibi kalbine acıdım.
Çok güzel yazmışsın helal olsun böylelerinden bıktım usandım artık
Ben de bıktım usandım. Allah akıl fikir versin bunlara
İstisnai durumları işin içine katarsan olay çok farklı yere gider sağlık sebebiyle kilo alan spor yapamayacak kendine bakamayacak duruma düşmek ayrı bir de keyfi kilo alıp kendine bakmamak ayrı ayrıca dış görünüşe göre bakma deyip onca şey söylüyorsun o lafların üzerine sen de aynısını yaptın şimdi gelip bana kalbine acıdım diye edebiyat yapma
Ya sana o bile az sen hakediyorsun her şeyi yukarda yazdıklarını gördük yani asıl sen tatava yapma!!!
Açıkçası söylediklerin umrumda bile değildi fakat dediğim gibi o kadar edebiyat yapıp aynısını sende yaptın madem öyle düşünüyorsun aynısını yapmayacaksın arkadaşım
Dış görünüşün umrumda değil bana salladığın için bulaştım sana. Tipine iyi ya da kötü demek benim haddime değil sen bana sataşınca ben de sana ordan sataştım sinirlenip. Tipin beni alakadar etmiyor Allah herkese ayrı bir güzellik vermiş. Onun icin pişmanım ama sen de gerçekten ama gerçekten güzel bir yorumda bulunmadın benim sorduğum soruya ve saçmaladın herkes spor yapıp fit olmak zorunda değil kimileri spor yapmadan da güzel olabilir. Ama spor sağlık icin tabiki güzel bisey yapmak gerekmez demiyorum. Ama her şey dış görünüş değil, spor demek değil diyorum.
Haklısın tamam biraz ağır konuşmuş olabilirim kusura bakma ama bence bir insan keyfi olarak kilolu olup kendine bakmıyorsa bence orda bir problem vardır
Sen bir kadınla nasıl böyle konuşabiliyorsun
boşver sana bakıp bakıp kudurmuştur dmeekki
malmış
Fit birini bul o zaman de teli açma engelle sabaha kapında
Bu durum seni rahatsız ediyorsa uğraşma boşver etmiyorsa dediğini yapmaya çalış.
sSağlığın için ideal vücut kitlene ulaş fakat bunu bir başkası için yapma kendin için yap sevgilerimle... :)
Olduğum gibi sev beni de
En güzeli
İyiymiş.. Gitsin fitness salonlarından bulsun.
Hahahahaha ay çok güzel söylediniz ya vallahiiii ne güzel söylediniz aynen öyle bencede :)
Karaktersizden kurtulmussun bence
Kesinlikle 👍👍
S*ktiri cekecektin kanka ondan adam mı olur
Kesinlikle çektim zaten ne adamı asla adamlıktan nasibini almamış
Fit ol karşısına çık ben sana mı bakıcam de
Kesinlikleeeee katılıyorum