Kimse kimsenin dış görünüşüne karışamaz. Erkek arkadaşsa daha kibar bir dille söyleyebilirdi. Bence o seni hak etmiyor. Çok klişe bir laf olacak ama insanın içi güzel olmadığında dışının güzel olmasının ne önemi var? Sen kendini nasıl seviyorsan öyle ol çünkü burda önemli olan sensin başkalarının ne düşüneceğini boşver. Ve en önemlisi kendini ne olursa olsun sev. Güzel olup olmadığının bir önemi yok, kendin olduğun için sev. Son olarak da sen kendin de fit olmak istersen spor salonuna gidebilirsin. Zaten istersen diyet programı da veriyorlar diye biliyorum. Arkadaşımın kız arkadaşı gitti geçen sene ona vermişlerdi. Her neyse sadece sen kendi kilona karışabilirsin. Eğer aynaya baktığında zayıf bir sen görmek istiyorsan, fit olmak istiyorsan yolları var. Diyelim ki gittin fit oldun bence eski erkek arkadaşına dönme. Sana bunu diyen dış görünüş için sevmiştir zaten. Sen böylelerini gram takma. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Allah öyle yarattıysa ona ne? Git sen kendin nasıl istiyorsan öyle ol sonra çık karşısına sen beni hak etmiyorsun git sana "layık" güzel (!) kızlarla takıl de sonra önüne bakmaya devam et. Ha ayrıca eklemeden geçemeyeceğim. Görüşlerde bir erkek adam haklı, o zaman öyle kilonla kal benzeri şeyler söylemiş. Kimsenin 1 dakikaya ne olacağı belli değil. Bugün sen birinin kalbini kırarsın yarın sana bişey olur başka biri senin kalbini kırar. Birkaç defa tekrar ettim ama sen tınlama böylelerini, Allah'a havale et geç sonra istediğin gibi yoluna devam et🙂
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fit ol. Sevgilinden daha iyi ve seni hakedecek birinin karşısına çık. O da noluyoruz diye bakakalsın oyle. Bu erkekler iyice azıttılar. Kadınlara boyle seyler söylerek 12 yasindaki kızın bile kendi görüntüsünu begenmemesine neden oluyorlar. Estetik cok artti. Iste bunun yuzunden. Belli standartlar icinde degilsen karsi taraf beğenmiyor. Bir de cok iyi halt etmis gibi bunu o kadinlarin yuzune vuruyor. Ya sen kimsin? Tovbe haşa yaratıcı mı falan mı? Siparis verir gibi. Surasi soyle olsun, fit olsun, renkli gozlu olsun, boyu 175 olsun. Bu nedir? Birini de oldugu gibi yaratildigi gibi sevin. Kızların hicbiri kendini begenmiyor gunumuzde bu erkeklerin soylentileri yuzunden. Kimi para biriktirip daha kucucuk yasta başlıyor orasini burasini yaptırmaya. Kimi sagliga zararli ölümcül diyetlerle başlıyor. Kendini yemekten alikoyuyor. akil almaz saglik bozacak diyetler yapıyor. Arkadasim sa-na-ne. Kizlarla beraber olup onlari degistirmeye calismayin artık. Fit kiz istiyorsan birak kızı disarda bir suru fit kiz var onlarla takil. Renkli goz mu istiyorsun yine baskasinda var. Hayatinda olan kisiyi degistirmek nedir? Guzelim kizlarimiz bu guzellik algisinin altinda eziliyor. Yok efendim kadin dedigin ince belli olur, kadin dedigin fit olur, kadin dedigin guzel olur, kadin dediginin gogusleri su olcude olur, kadin dediginin burnu hokka gibi olur. Bunlarin sonu yok. Iste erkeklerin bu sacma isteklerinden dolayi kizlar ayni fabrikadan çıkmışcasına estetik oluyor gunumuzde. Bıçak altina yatıyor. Yazik gunah. Bunlari diyen erkeklerinde tipine bakmak lazim. Kendi tofaş istedigi lamborghini. Oldu paşam. Baska isteğin var mi ustune cilekte koyalim mi? Birini oyle kabul etmek. Zayif noktalarını yutmak zor mu? her insan dort dortluk mu? Birinin kalbini, karakterini sevmek zor mu? 3 gunluk dunyada, bir nefeslik canımız varken karsi tarafi kilolusun, kısasın, burnun büyük diyerek kalp kirmaya ne gerek var? Hepimiz o kara topraga ait degil miyiz neyin showu, neyin doyumsuzlugu bu? Hangimiz cinsiyetimizi, dış gorunusumuzu secebiliyoruz? Arkadasim halinden memnunsan, saglikliysan dokunma kendine sirf baskasi istiyor diye yapma. Eger kendin istiyorsan zayifla. Kilon saglik sorununa neden oluyorsa zayifla. Sirf birinin goz zevkine uyacagim diye bir seyler yapmak zorunda degilsin. Seni oldugun gibi kabul etmeyen birine de yol ver gitsin.
Ben sizin bu güzel yorumunuza bayıldım dönüp dolaşıp tekrar okudum o kadar haklısınız ki. Doğru söze ne denir. O kadar güzel yazmışsınız ki.. bayıldım! Bence kesinlikle her şeyden önce insan kendi sağlığını korumak adına birşeyler yapmalı. Ve yapacaksa eğer daha sonrasında da ne yapacaksa ailesi icin yapmalı. Gerisi hiç önemli değil! Yani demek istediğim şey onun benden böyle bir talepte bulunması aslında hiç umrumda bile değil çünkü ben sağlığım icin zaten yaparım, yapıyorum da çok şükür. Erkekler gerçekten doyumsuz olmuşlar ve hadlerini aşıyorlar. Bir de gerçekten sanki kendileri çok süper, çok kusursuz gibi.. kimse dört dörtlük değildir. Önemli olan karakterdir o da benim eski erkek arkadaşımda yoktu. Keşke daha erken anlasaydım, görebilseydim gözümü kör etmeseydi bu kadar.. ama geç olsun güç olmasın derler yine de daha kötüsü olmadan ayırdım yolumu çok da iyi yaptım. Bana da ayrıldıktan sonra böyle bir talepte bulunması gerçekten adice, alçakça ve saygısızca oldu. Onu Allah’a havale ediyorum..
Hakkında hayırlısı olsun. Bazi insanlar cok yıpratıyor. Hayat zaten zor, kadın olmak zaten zor. Kadin olarak bir suru tabularla, dis gorunusle, giyimle vs yargilanmak zaten zorken bir de hayatimizdaki insanlarin da boyle edepsizlik etmesi insani uzuyor ve yıpratıyor. Hakkinda hayırlısı olsun. Insallah seni sen oldugun icin, kalbini, gonlunu, karakterini seven, ahlakli adam gibi bir adam bulursun. Eig icin tesekkur ederim❤
Ben de gerçekten çok beğendim defalarca okudum o kadar haklı söylenmiş şeyler ki.. hiç unutamayacağım bir yorum oldu resmen kafama kazındı. Kimse icin birseyler yapmayalım, yapıyorsak kendimiz için ya da anne babamız icin yapalım arkadaşlar.. gerisi inanın değmiyor! Ben onun beni sevdiğini sandım inanın sandım, çok yanıldım gerçekten güzel oynadı. Bu kadarını da yapmaz dedigim insanlar tam olarak o kadarını da yaptı diyor ya hani bir sözde.. tıpkı onun gibi... valla ne diyim ki umarım ya doğru dürüst, güvenilir, nerde ne konuşması gerektiğini bilen, yani gerçekten niyeti kötü olmayan ve kırmaktan korkan insanlarla birlikte olmak büyük bir şans ve harika birşey.. Allahtan nasip etmesini diliyorum herkes icin. Ve eski erkek arkadaşımı da Allah’a havale ediyorum
Benimki de çok zayıfsın çocuk gibisin biraz kilo al derdi. Gitmediğim diyetisyen kalmamıştı kilo almak için. Ne derse yapardım resmen beni sevsin diye. 4 yıldır benimle konuşup beni kendine yakıştırmaya çalışan beyefendi en son karşıma dikilip bak bu benim 4 yıllık kız arkadaşım beni abin olarak görsene dedi. Tabi ergenlik dönemindeydik o zamanlar ama yine de sevicek olan insan seni her halinle sever. Bak Leyla ile Mecnun'a, o kara kuru leylanın nesini seviyosun demişler. Mecnun da demiş ki "Siz onu bir de benim gözümle görseniz"... Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir
@Kadirsalih5 4 yıl boyunca benle konuşurken bir yandan başka sevgilisi varmış. Yani beni değiştirmeye çalışsa da zaten manitası varmıs. 4 yıl sonra buluştuğumuzda telden foto gösterip bak bu benim 4 yıllık kız arkadaşım, beni abin olarak görsene dedi bana da
O da gerçekten büyük karaktersizlik. Her insan kendisine yakışanı yapar. Sen eminim çok güzelsindir her zaman ne diyoruz adam gibi adamlarla muhattap olmalıyız gerisi inanın boş. Ama dikkatli olmak lazım kimisi çok güven verir daha sonra gerçek yüzünü ortaya çıkarır. Hislere önem verin.. nasıl hissediyorsanız genelde öyledir.. ters giden birseyler hisssettiginiz zaman güvenmeyin arkadaşlar..
Merhaba :) Sana tek bunu diyebilirim benim eski sevgilim aynı şekil fit ol öyle karşıma cik dedi ben 90 kiloydum 67 oldum spor yaptım yedigime içtiğime dikkat ettim ve sonra gördü bağlanmaya başladı bana ve ben boşanmış biriyim diye yargılamaya başladı yani kısacası er ya da geç bu ilişki biticek dedi bana o bana tekmeyi atmadan önce ben ona tekmeyi attım çünkü kiloluyum diye de laf attı ben şuanda 90 60 90 olmuşum yani fizigim yerinde onu da bıraktım şuanda o dediklerinden pişman pesimde kendisi köpek yani ben artik benim duygularımla oynayan benimle dalgan geçen beni üzen yargılayan bir kişiyi bıraktım sevdiğim halde ve son birşey senin o sevgilin boş konuşan kişi bence de seni seven adam her halinle sevmeli sen zayıfla sonra da bak gör peşinde bir çok erkek göreceksin ve onu da kendin terk edeceksin ve sen ondan değerlisin bunu unutma
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Çok güzel söylemişsiniz aslında aynen öyle ben biliyorum başıma gelecekleri yani o bana mutlaka geri dönüş yapacak bir şekilde ortak arkadaşlar var ona gidip söyleyebilirler benden bahsedebilirler veya kendisi bir şekilde sosyal medyada falan görür. Eminim bana dönmek isteyecektir ben de o zaman adam olsaydın da seninle birlikte olsaydım şimdi git karakterin gibi zayıf birisini bul diycem bir güzel reddedicem. Aynen öyle erkek mi yok birçok erkek var ben zaten çirkin birisi olduğumu da düşünmüyorum Allah yeter ki düzgün insan çıkarsın karşıma yok benim böylesi insanlardan artık midem bulandı midem almıyor ya gerçekten
Yerden göğe haklısın sen değerlisin unutma o pişman olucak neyi kayıp ettiğini gorcek ve dönücek emin ol bundan sana yüzde yüz garantisini veriyorum sen spora başla düzenli yemek ye kendini sevmeye değerli de göreceksin kendini daha da güçlenmiş hissedeceksin Allah yolunu açık etsin ve inşallah senin karşına düzgün biri çıkıcaktır o diğerine de yüz verme defolsun gitsin seni bu şekilde kırmaya hiç hakkı yok
Bu hayat bizim sonuçta kimse müdahale edemez ben 80kilodan 56ya düştüm neden sırf kendim istiyorum diye başkası için kendimi değiştiremem öyle bir insandan da iyi yakanı kurtarmışsın ilerde çocuk doğurduğunda hastalanıp yataklık olduğunda dönüp bakmaz bile
Kendine bakmanı istediğini farklı bir şekilde dile getirebilirdi. Bu söyleyiş şekli hiç hoş olmamış.. küçümseyici olmuş. Bundan sonra bu üslubu kullanmaya devam edecektir her hoşuna gitmeyen şeyde. Bence ilişkinizi ve onu gerçekten sorgulamalısın. Sağlığın için zayıfla kendin için kendine bak. Ama bir daha onun karşısına çıkma. Seni kırmamak ve üzmemek için uğraşan, değiştirmeni istediği şeyleri sana tatlı dille anlatabilen insanların karşısına çık. Kısaca yol ver.
Çok doğru söylüyorsunuz ne denir ki doğru sözlere.. gerçekten hani incitecek ve kıracak şekilde söylemeseydi keşke.. ama daha hataları da oldu şahsıma karşı tek bu değil.. terbiyesiz ve saygısız birisi olduğunu düşünüyorum o yakışıklı, güzel görünümünün altında yatan iğrenç bir karakter var. Ve bunu çok net gözlerimin önüne serdi. Ben kendi hayatıma bakacam evet doğrudur ama inanın onun mutlu olmasını istemiyorum ve bana yaşattıkları icin pişman olduğunu, hüznünü görmek istiyorum..
şu erkeklerin kadınlar hakkında yorum yapmalarına tahammül edemiyorum sanki onlar dört dörtlükmüş gibi kadınlar neden 90 60 90 olmak zorunda neden sürekli kadınlara bir oran veriyorlar da özgüvenimizi kırıyorlar neden herkesi kusurlarıyla sevemiyoruz niçin birinde sürekli bir kusur arıyoruz kimse görüntüsünü seçemez sana gelince de kafana bile takma sen aynaya baktığında kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle ol ayrıca ne zaman erkekleri de belirli kalıplara sokup onların gereksiz egolarını yok edeceğiz çok merak ediyorum.
Gereksiz egoları yok olduğunda, bu şımarıklıklarından, bu haddini aşan davranışlarından gerçekten ne zaman kurtulurlarsa bu dünya işte o zaman güzelleşecek. Bazı erkekler de gerçekten çok haddini aşmaya, kendilerini birşey sanmaya, tepeden bakmaya, çok şımarmaya başladılar görüyoruz biliyoruz. Ve bu durumdan aşırı derece rahatsızım
Kendin icin zayifla sagligin icin gerci ne kadar kilolusun bilmiyoruz ama fotodaki gibiysen sagligin icin zayifla ve tabi ki o cocugu da bidaha affetmek gibi falan bisi yapma onun icin zayiflama kendin icin zayifla seni hak eden gercekten seven vucudunu degil ruhunu seven kisiyle sevgili ol sacma insanlardan uzak durun kizlar sonra üzuyorlar.
Evet işte neden öyleler ve doyumsuzlar? Tam konu bilmiyoruz ama nasıl öyleyse hiç hayatına girmeseydi değil mi neden yani hem kızla konuşup hemde sonra fit ol kafasındalar
Veya yonetmek istiyordur bir seyleri erkeklerin genel algisi emir almayi sevmez emir vermeyi sever belki de kizi yinetmek istedi benim dediklerimi yapsin dedigim gibi olsun dedi
Ya bana diyor ki ne zaman eskisi gibi olursun o zaman karşıma çık. Ne zaman eskisi gibi fit olursun o zaman karşıma çık. Fit ol öyle gel bana!! Ya o kadar üzüldüm ki.. ben kilo aldım evet ama isteyerek almadım ki o da var işin içinde. İnsanlıktır insanlar kilo alıyo veriyo. Bir de senin kilo vermen zor diyo bana ben fotoğraftaki kız gibi kilolu da değilim hatta kilomu bile göstermem aslında. Daha zayıf gösteririm bir beş altı kilo kadar.. ve zayıflıyorum da şu an ama tabi kendim için ve sağlık icin. Ama gerçekten çok onurumu kırdı ısmarlama yapıyor resmen veya işte pazardan elma seçeriz ya hani sanki beni sipariş veriyo ya da manavdan, pazardan meyve seçiyor. insanın onuruna ve gururuna dokunuyor kimse yaşamasın umarım bunu.. ve işte yakışıklı diye kendisi eğer bunu da yapiyorsa da gerçekten yine ayıp çünkü hiç kimse kendisini bisey sanmamalı bu hayatta.. yani ne diyim ki çok büyüm bir terbiyesizlik bir de ergen olsa normaldir dersin belki.. ama 25 yaşında ya bir de hiç mi utanmıyor bilmiyorum
Kız beni anlamıştır sudenaz8. @Sahazam6 bak mesela 2hafta önce bir çocuk vardı sevgilisi obezmiş. Orada çocuğu çok savunmuşlardı. Bu işler karışık işler. acaba bu kız onun sevgilisi mi.
ya sen takma onu boşver o karaktersizmiş o kadar kilolu biriside değilmişsin sağlıgına bir zararı da yoksa ve bu durumdan sende rahatsız değilsen kime ne beğenen böyle beğensin kimsenin kimseye böyle bişi demeye hakkı yok git zayıfla öyle çık karşıma nedir bunu dediği an o çocuk bitmiştir bidaha görüşme zaten o seni sevmemiş demek ki vücudunu sevmiş biraz kilo alınca da beğenmemiş vs. boşver düzgün insanlarla tanış.
@basketcilyad yok o değildir kız obez değil ki kilomu farkettirmiyorum diyor zaten çok kilolu değilmiş çocuk beden seven biri büyük ihtimal aşktan sevgiden anlamıyor.
Şimdi bir de ben zayıflıyorum şu an bir süredir diyet yapıyorum yürüyorum falan hem iyi geliyor.. ve kesinlikle çirkin de olduğumu düşünmüyorum aslında yorumlarda da belirttim.. yani ben tamam daha zayıftım önceden doğrudur daha güzeldim belki.. ama şimdi daha da güzel olucağıma inanıyorum ama gerçekten ondan utanıyorum eski erkek arkadaşımdan utanıyorum.. canımı gerçekten çok acıttı yani hayır tamam yine söyleseydi ama güzel bir şekilde, tatlı dille söyleseydi. Kibar olsaydı afedersiniz bu kadar öküz olmasaydı hiç kusura bakmasın bence onun bu yaptığını her erkek bile yapmaz.. ben sanmıyorum yani o yüzden gerçekten utanç verici ya utanıyorum ondan. Amaaa eminim ki yarın birgün mutlaka beni sosyal medyada görür beni engellemişti engelimi de açtı çok sürmedi zaten görür beni ortak arkadaşlarımız bile var.. ve eminim çok pişman olacak. İnşallah da olur.
Aynen gerçekten kimse kimseyi takmasın değmiyorsa takmamak gerekirmiş hayatın öğrettiği en acı gerçeklerden birisi de bu. Değmiyorsa değmiyordur işte ne yapalım ya yürür gideriz kendi yolumuza fakat işte insanlık bu kadar düşmemeli, saygısızlık bu kadar had safhaya ulaşmamalı.. kimse kimseye bunu yapmamalı.. insanların bir kalbi olduğu unutulmamalı.. kibar olmalı insan, böyle odun olmamalı bir erkek.. nerde ne konuşması gerektiğini bilmek bence büyük meziyet.. ama maalesef bu tür insanlarla çok zor.. veya imkansız.. dediğim gibi Allah’a havale ettim yapabileceğim en iyi şeyi yaptım.. daha çok gencim. Umarım beni iyi bir hayat bekler.
Beni yanlış anlama ama aslında iyi olmuş. Bak duydun mu bilmiyorum biri vardı evlendirme dairesine gidiyorlar çok sevinçli sevinçli nikah oluyorlar merdivenlerden inerken gelinin ayağını takılıyor eşi de salah diyorlar kadın gidip hemen iptal ettirdi. Baştan anlaman iyi olmuşta siz nasıl tanıştınız ve bu noktaya geldiniz
Aynen ilerde daha cok uzerdi evlendiklerini dusunsene surekli biri sana zayifla ne cirkinsin falan diyor niye evlendin o zmaan demezler mi insana bedenini sevmis demek ki
Hayor o sorun değil ömür boyu psikolojik şiddet. Düşünsene biri sana sürekli zayıfla zayıfla diyor. Ben gebertirim çok net. Sonra neden televizyonlarda görüyoruz
ay böyle yüzsüzler nasıl oluyor insanın bir kalbi var yani beğenmediğin zaman kibarca reddet. Ne bu? Fit olursam karşına çıkmam ama deseydin beğenen böyle beğenir. sen kilo ver ver ama kendin için Sağlık için spor yapmalısın sürekli başkalarının dediğini takma ya.
Kesinlikle böyle yüzsüzler de oluyormuş işte hayatta ne yazık ki zavallı bildiğiniz zavallı acınacak halde. Ve evet kendi sağlığım, kendi hayatım icin yapıyorum ne yapıyorsam emin olun. En güzeli. Bu. Umrumda bile değil kendisi ama kendisinin bu yaptğını da Allah görüyor onun bu yaşattıklarını ben Allah’a havale ettim gerçekten karaktersiz ve gerçekten saygısız, terbiyesiz zaten insanım diye geçiniyor ya hayret ediyorum ona.
Fit ol ama kendin için, ondan önce onu terk et. Seni yönetmesine ve aşağılamasına izin verme. Kendisini dünyanın merkezinde gören bir cahilmiş seninki. Ben olsam anında terk eder, karakterin gibi zayıf birisini bul de terk et. Birgün zayıfladığında da hadi gel derse tipim değilsin de geç.
Aynen tipim değilsin de harika bir söz ona yaraşacak ve yakışacak bir söz tam da. O bunu hakediyor. Beni çok üzdü umarım kendisi de çok üzülür ve kendisini de gerçekten birşey sanıyormuş bencil karaktersizin teki ama..
Aynen canım, iade i ziyaret yaptım dersin sonra. Hayatta kendin için yap ne yapıyorsan. Benden sana tavsiye eşim bana saçın sarı daha güzel dediğinde bende ona şunu diyorum, saçların baya seyrelmiş diyorum ya da mutlaka kusurunu söylüyorum. Bazı kadınlar kusur arayan erkeklerin kusurunu yüzlerine vurmez onlar gibi, erkeklerde haliyle kendisini kusursuz sanır. Halbuki balkon gibi göbeği olup, dökülen saçları ile onu çeken kadınları göz ardı ederler ki kıl yumağı olduklarını da unutarak bu eleştiriyi yapan erkekler hele hiç konuşmasın. Saçını istediğin gibi boya, kendin için zayıfla. Özgüvenin yerinde olsun, sen 80-90 kilo bile olsan erkeğe çekici gelirsin. KENDİNİ SEV ÖNCE. Bol şans :)
Birisinin beğenmesi için değil, kendini daha çok sevmen, kaliteli bir yaşama sahip olman, sağlık sorunu yasamaman için fit olmalısın. Erkek arkadaşın bunu senin çaydan için söylediyse güzel. Ama yok, gaye kendisiyse ve sırf bu nedenle ayrıldıysanız yoluna devam et ve bırak seni fit bir şekilde ama yanında değil karşısında görsün...
Faydam icin söylediyse bile böyle bir üslup kullanıp çekip gitmesi kabul edilemez. Söylemek vardır söylemek vardır anlatabiliyor muyum? Ve tabiki daha kaliteli bir hayat icin, daha çok kendimi sevmem icin harika birşey. Ve gaye kendisi o kendisi tatmin etmek için bunu söylüyordur eminim tamamen kendisini düşündüğü icin o halde görüp hoşlanacak ya beyefendi ondan.. umrumda bile değil böyle bir beğeniye, hoşlantıya da gerek yok zaten. Çünkü seven, beğenen insan hep yanında olur o kişinin böyle alçakça ve saygısızca hareket etmezdi... buna da fazlasıyla eminim... ne diyim ki dediğim gibi Allah’a havale ediyorum onu Allah görüyor yani
Kesinlikle katılıyorum. Çekip gitmek, bu yolda sevdiğini iddia ettiğin insana destek vermemek pek affedilir değil. Dilerim istediğin gibi olur her şey. Başarılar..
O salağı terk et. Ona inat zayıfla ve onunla sevgili olma. Seni dış görünüşün için birlikte olan insan sana zerre deger vermez. Zayıflamaya gelirsek kendin için zayıfla. Hem özgüveninin iyileşir hem sağlık acısından da ideal kilonda olsan iyi olur. Fazla kilo sağlık sorunlarına neden oluyor. Kendim de sağlık sorunumdan dolayı kendimde diyet yapıyorum. Corona bitse spora da başlıyacağım
Çok doğru söylüyorsunuz ben de zaten kilo vermeye başladım çok şükür ama bunu sırf kendi sağlığımı düşündüğüm icin yapıyorum.. umarım herşey çok güzel olur. Ve Allah da onun bu yaptıklarını onun yanına kar bırakmayacak eminim.
Niye Kendi Brad Pitt te senin mi haberin yok fit ol demek. ne. demek ya senin vücudunu mu seviyor ruhunu mu lan arkadaş bu nasıl. bir zihniyet Allah aşkına ya valla şaşıyorum biz sevgilimiz olmadığı halde kız arkadaslarimiza bile zayiflamissin diye yalan söylüyoruz kız kendinle barışık olsun takıntı yapmasın hayatını yaşasın diye
Demek ki beni çok büyük kandırmış beni sevdiği falan hepsi yalanmış seven insan bu kadar kırıcı olamaz ve üslubu çok yanlış yani daha güzel yollardan daha tatlı bir şekilde söyleyip yanımda olduğunu hissettirseydi o zaman başkaydı.. ama bu şekilde saygısızca, böyle ne bilim terbiyesizlik ya.. valla terbiyesizlik
Ya sana deseki hadi birlikte spora başlayalim diyete girerim felan dese amenna ama bu şekilde pat diye söylenemez ki insan yeri geliyor kırk kat yabanciya pat diye söyleyemiyor
Emin ol fit olsan busefer başka yerine kusur bulurdu. Bak ben zayıfım 160 boya 48 kiloyum belim falan çok ince bana bile laf atıyor insanlar kızlar bile hiç memen yok vs diyor sen fit olsan zayıf olsan gene kusur bulurlardi bence o adamla alakani kes ve öyle bir cümle kurduğu zaman keşke susmasaydın ağzına etseydin kimsenin seni üzüp aşağılamasına izin verme
Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten kimsenin beni üzüp aşagılamaya hakkı da yok izin de vermeyeceğim ben onunla geçen onca zamanın boşluğuna acıyorum.. gözümü kör etmeseydi keşke bu kadar daha önceden çözüp, afedersiniz ne halt olduğunu iyice anlayıp bırakacaktım onu aslında bütün bunların yaşanmasına gerek kalmazdı...
Bence geçmişe üzülme bende zamanında birini sevdim açıldım reddedildim asagilandim ama bunlar insanı olgunlaştırıyor tecrübe katıyor artık böyle şeylere izin verip kendimi üzmüyorum ve bide sana tavsiye sana değer verip sevenle birlikte ol. Biz kızlar en çok seven taraf olunca üzülüyoruz ayrıca çok çok şişman değilsen zayıflama boşver seven böyle sevsin veya tam tersi hırs yap zayıfla daha da guzelles ama asla ona gitme önüne bak senden Özür diler yalvarir asla kabul etme
Resimdeki kadın çirkin değil. Ama yanlış giyim tarzı tercih etmiş. Şişko da beğenen insanlar çok oluyor. Bende şişkoyum hiç özgüven eksikliğim olmadı. Hic zayıf olduğumu hatırlamam. Erkeklerden çok fazla ilgi gördüğümü bile söyleyebilirim. Ama kadınlar fesat😂 neyse sen bilirsin. İstersen zayıfla kendin için ama adam. İcin degil.
Benim vücut kıvrımlarımı şekillendirmek elimde ama sen olmayan beyin kıvrımlarınla acınacak haldesin ben ne kadar kör biriymişim ki seninle zamanımı öldürmüşüm Allah beni korumuş de
Sağlığı tehdit etmeyecek şekilde kilo kadına yakışır benim fikrim. Herkes 38 beden olacak algısı çok saçma. Takma :) sağlığını etkileyecek boyutta ise de bir erkek için değil sadece kendin için ver
Çok doğru söylüyorsunuz gerçekten. Ben de aynen Böyle düşünüyorum. Herkes 36 38 beden olacak diye bir kaide kural yok hiçbir zaman da olmadı, olmayacak. Ve olması da zaten saçma olurdu. İnsan her şeyden önce de fazla kilosu varsa kendisi için vermeli. Gerisi sadece hikaye olmalı.
Herkes fabrikadan çıkmış gibi tekdüze olmak peşinde kızlar 38 beden Squatlı popo boyalı saçlar erkekler kılsız ve sixpack sergileyen gerile gerile yürüyen tipler olmak isteyip duruyor... Gereksiz algı..
Yani toplum ve medyaya kesinlikle aldırış etmemek gerekiyor çünkü herkes nasıl olmak istiyorsa öyle olmalı. Ve sırf birileri bizi şöyle beğenir böyle beğenir diye birilerine göre hayatlarımızı yaşamamalıyız sonra hayat bizim tasası onların oluyo. Ve insan kilo vermesi gerekiyorsa her şeyden önce kendi sağlığı icin verir zaten. Maalesef bazen bazı insanlar çok yanlış şeyler düsünüyo ve yapiyo böylesi hassas konularda benim eski erkek arkadaşım gibi işte...
Benim eski sevgilim 1.64 boyunda 95 kiloydu ben ekmeğin üstüne kaymak bal sürüp ağzına veriyordum bazen de hadi gel Challenge yapalım deyip koşuya götürüyordum 🥺
En azından ondan ayrılıp da haddinize olmayan şekilde böylesi iğrenç bir şekilde bir talepte bulunmadınız. Adam gibi adam olmak çok önemli. Allah görüyor kendisi de gerçekten ettiğini bulacak öküzlük yaptı resmen. Resmen
kimse için birşey olmana gerek yok sen kendini nasıl görmek istiyorsan öyle ol güzellik 🌿 sağlık için ve kendin için kilo vermek istersen ver ve o erkek arkaşınında yüzüne bakma daha iyisi çıkar karşına 😚
Çok teşekkür ediyorum güzel yorumunuz icin :) gerçekten de haklı şeyler söylemişsiniz. Aynen öyle.. daha iyileri çıkar inşallah daha en önemlisi de karakterlileri.
Amaç üç harfli bir objeyi sarkıt-dikitlere benzeyen bir objeyi cennet cehennem obruklarına değil de daha küçük hatta mikro düzeyde küçük bir elektrik boru hattı deliğine bandırıp elekteik çarpmasına uğramak sanırım. Özet: seni yatağa atıp üzerinde türlü deneyler yapmak. Mesela tuzlu suda üç harfli elektrik geçirgenliği kaygan moleküller ve daha neler neler. 😂😂😂 Yanlış adam yanlış zaman yanlış saat vs vs vs
İnsanı düşünceleri ve sözleri belli edermiş belli ki arkadaşınız karaktersiz biriymiş seni olduğun gibi seven kişilerle arkadaşlık kur. Sağlıkla kalın 😊
Sizi öyle kabul etmeyen bir yerde “etiket” “beden” “dış görünüş” peşinde olan biri için değmez kendiniz için yapın yapacaksanız sağlığınız için yapın sizi siz olarak seven biri çıkacaktır...
Kesinlikle çok güzel söylemişsiniz. Şekilci insanları istemiyorum hayatımda, onlar gerçekten sevemez hiçbir zaman diye düşünüyorum. Bir insan kilo için falan kirmaz sevdiği insanın kalbini. Sevmede yine kırmaz insan olan. Böyle bir söylemde bulunmak, bunu bu kadar kırıcı yollardan söylemek, terbiyesizliğin haddini aşmış bir yönü bence. Hani terbiyesizlikten daha terbiyesizlik onun yaptığı şey tamamen. Bu yüzden inşallah pişman ederim onu ve bir daha yüzüne bakmayacağım, çekip gidicem kendi hayatıma.
Aşkım kendine bak ama onun için değil özgüvenin yerine gelsin fit olduktan sonra karşısına çık ama tokat atmak için böyle fiziksel özellik için var olan erkeklere gerek yok
Diyete başlayıp spora başlayıp istediğin fiziğe kavuşup ona da dönmeyeceksin pezevenge bak sevgili ise bunu iyilikle söyler. Spor salonuna beraber yazılalım der. BU NE
Ya da beraber yazılmasa bile bana yazıl der beni takip eder zayıflıyor musun der ara ara sorar ilgilenir sen böyle de güzelsin ama zayıfladıgında da çok güzel olucaksın seni seviyorum falan der moral verir yanımda olduğunu hisseettirir ama o ne yaptı çekti gitti ve üstüne de fit ol karşıma öyle çık diyor utanmadan
Fit olmak sağlık açısından iyi bir şey, ama başkası için fit olmak veya değişmek saçmalığın daniskası. Sana değiş fit ol derken bunun zor olacağını bildiğinden seni oyalıyor bence. Başkası bulmak için yer yapıyor kendince. Bence onu salla gitsin. Kadın dediğin biraz etli butlu olur. Zeytin dalı gibi kizi kim neyapsın 😂😀.
İstediği kadar. Başkasını bulabilir hiç umrumda bile değil bulduğu insana da acırım zaten çok büyük yazık olur. Ve aynen öyle insan başkası icin değişmemeli.. aile hariç. Annen mesela kilo ver der baban ver der normal karşılarım ailemdir. Ama başkasının gelip de bana böyle bir üslupla konuşması beni aşırı derece üzer ve kırar. Aslında herkesi kırar... o yüzden gerçekten Allah’a havale ediyorum istediği kadar başkasını bulsun ama onu biraz tanıyan herkes zaten ondan uzaklaşacaktır muhtemelen karakterinin hiç düzgün olduğunu düşünmüyorum.
Her şeyin adabı usulü vardır ben de aynen böyle düşünüyorum yok senin iyiliğin için söylemiş tarzında yorumlar da geliyor üslubu çok korkunç iyiliğim için söylese ne yazar ki
iyiliğin için olsa eğer ben senin yanındayım beraber mucadele edeceğiz derdi. sen git zayıflama ondan sonra gel vs olmamış devlet işi gibi bugün git yarın gel 😏 takma kafana bence
Çok doğru söylüyorsunuz aşırı doğru bir yorum ne yapıyorsam icin kendim için yapacağım. Böyle terbiyesizlere de taviz vermicem. Hayatıma insan alırken daha dikkatli olmayı öğretti bana
Evet kesinlikle güzel birşey ama o yüzüne bakılacak adam değil onu anladım ve hayatıma çok daha güzel bir şekilde, çok daha kaliteli insanlarla devam etmeyi düşünüyorum.
Aynen her şey kilo değil ve alınır da verilir de. Problem edilecek birşey de değil herkes vermesi gerekiyorsa verir zaten kendisini önemsiyorsa sağlığını düşünüyorsa. Ben de lafı yutmadım tabi Allah büyüktür onun çok pişman olmasını, içinin yanmasını istiyorum çünkü o beni aşırı üzdü.
Sanada da zaten bu yakışır asla pes etme bu arada fotoğraf taki sen misin eğer sensen gerçekten güzel bir yüzün var zayıfladığında gorede o çocuk çoktan pişman olmaya başlamıştır sen önüne bak ve asla kimsenin seni aşağılamasana izin verme eski sevgiliymis üstelik ne b. k yemeye karışıyorsa
Hayır fotoğraftaki ben değilim ben o hanımefendiye göre tabi daha zayıfım ve aslında zayıfladım da zayıflamaya da devam ediyorum bir de olduğum kilodan daha aşağı gösteriyorum tipim de öyle benim avantajım da var. Yani hiç sorun değil ya zayıflıyorum Allah’a şükür aslında çirkin bir kiz da değilim, olduğumu düşünmüyorum. Aynen öyle eski sevgili olduğu halde gelmiş benden böyle birşey talep ediyor terbiyesiz ya resmen. Ben böyle saygısızlık ve terbiyesizlik kolay kolay görmedim şahsıma yapılan. Çocuk desen çocuk değil, ergen değil ergen değil 25 yaşında. Ne bileyim terbiyesiz işte gerçekten hadsiz, densiz. Ama Allah büyüktür ben Allah’ın adaletine sığındım.
Kesinlikle bence de çoook haklısın karşısına çıkılmaya değer insan olsaydı çıkardım karşısına ama değilmiş. Ben de çıkmam gerekenlerin karşısına çıkarım 😂👍👍👍👍👍
Kesinlikle haklı bir yorum adam yerine konulup da yüzüne bakılacak insan değilmiş. Şeref yoksunu olduğunu düşünüyorum artık eskiden olsa düşünmezdim ama iyice tanıdım onu artık ve adam diye zaten geçinmemeli yakışmıyor onun gibi erkeklere.
Çok doğru söylüyorsunuz bir de sevgi şekilcilik değildir ya. Gerçekten değildir, duygusaldır. Yani gerçekten ne kadar büyük bir sahtekar olduğunu da göstermiş oldu bu sayede bana
Diyetisyenle görüş, bence başarırsın. Ama kimse için değil, sadece kendin için yap bunu. İnsanlar çok ağır maddeleri bırakıyorlar (isim vermeyelim, kimse pisliklerin adını öğrenmesin). Bağımlı insanlarla karşılaştırınca kilo vermek ne kadar zor olabilir ki? Sadece bunu yürekten iste ve diyetisyenimizin dediklerine uy.
Kesinlikle ilk önce Allah’ın izniyle elbette başaracağıma inanıyorum. Gitmedim bir süredir yapıyorum ve kilo verdim. Ama belki gidedebilirim hiç belli olmaz, iyi ki varlar gerçekten doktorlarımız çok şükür. Her şeyin çaresi, çözümü var. Allah karakteri zayıflatmasın ya gerçekten.
Aslında çok kilolu olmak da bir iradesizlik, kalbini dinlememek. Bir tür yalancı açlıktan oluyor her şey. Bir bakteri bağırsaklara yerleşiyor ve beynini ele geçirip kendi istediği her şeyi sen istemişsin gibi yediriyor sana. Tamamen zararlı bakterilerden...
Aynen öyle ben ona mi kaldım ki. Düşüncesiz işte hem kişiliksiz hem düşüncesiz sanki bir tek erkek kendisi var dünyada bir tek kendisi kalsa dönüp bakmam o karakterle zaten ona.
Bebeğim affet ama güldüm buna. Seni bu halinle sevmeyen insan zayıflayınca mı sevecekmiş 😄 umarım ileride evlendiği sıfır beden karısı ilk doğumdan sonra şişer de görürüm ben onu 😂😂
Hahahahahaa yaaa gerçekten etme bulma dünyası zaten eminim onun başına gelecek olan odur Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz arkadaşım helal olsun güzel yorumun icin 😂😂👍👍👍
Kesinlikle haklısınız kiloyla dalga geçen insanlarla muhattap dahi olmak istemem. Olgunluk değil bu çocukluk, ergenlik.. ve kendisi 25 yaşında dışardan da baksanız adam zannedersiniz içi bir halta benzemiyor.
Kesinlikle ayrıldım zayıfladım ve zayıflıyorum bir daha da yüzüne bakmayacağım onun gibi birisiyle boşuna geçen zamanlarıma yazık ama bana öğretti iyi tanımak gerekmiş insanları. çok iyi.
Aynen onunla hiçbir zaman artık işim olmaz Allah karaktere zeval vermesin diye boşuna demiyoruz tam onun gibiler için söylenmiş bu söz. Karakteri yok ki adamın. Ve düşüncesiz aynen zaten fit olsam onunla işim ne yine olurdum ama düzgün ve karakterli adam olsaydı olurdum ama değilmiş çok net gördüm bunu.
Seven sevdiğine bunu dermi ya sen kilo vermek istiyorsan yanında olur destek olur. Zayıfla görsün seni ama bnce onlada yollarını ayır. Değer verseydi böyle söylemezdi.
Değer verseydi kilo verirken bana destek olur dediğiniz gibi yanımda olurdu. Böyle seven sevdiğine değil yeni tanışan birisi bile karşısındakini biraz kilolu görse bunu söylemez, bu saygısızlığı yapmaz.
Ayrıca hiç bir şey insanın kendinden önemli değerli değil. İnsan en çok hüznü mutluluğu kendisiyle yaşıyor. İnsan en çok kendiyle baş başa kalıyor o yüzden insan en çok önemi değeri mutlulugu kendine vermeli. Kimsenn böyle kendini bilmezlerin sni üzmesine izin verme. Herşeyi bırak insan insana böyle kırıcı olmamalı..
Tam senn mesaj geldi benm yorum gtti aynı konuya değinmişiz aynen öyle sevgiliyi bırak insan insana kırıcı olmamalı kaldı ki insanın sevdiği daha çok yanında olmalı motive etmeli o yüzden takma değmeyen biriymiş şimdi bunu diyorsa ilerde daha çok üzecek şeyler yapardı belki kurtulmuşsun.
Her şeyi bırak insan insana böyle kırıcı olmamalı. O kadar haklı bir söylem ki bu. Ne kadar güzel söylediğinizi tarif edemem! Gerçekten kendini bilmezlere, aslında beş kuruşluk değeri haketmeyecek zavallı kişiliklere değer yüklüyoruz kimi zaman ve daha sonrasında ben ne yaptım diyoruz. Gerçekten Allah kimseyi böyle seviyesiz ve saygısız, densiz yapmasın. Ve ben zaten onun icin de kilo verecek değilim eğer vermem gereken fazla kilolarım varsa bunu sırf kendi iyiliğim için yaparım. Onun icin asla değil. Ama o kendini bilmez kendisi icin birseyler yapacağımı sanıyo, büyük yanılıyor. O beni görecek elbet sosyal medyada, instagramda bir yerlerde. Görecek ve pişman olacak pişman olduğuyla da kalacak. Çünkü onun gibi bir saygısıza, terbiyesize dönmeyeceğim
Yaşadıklarımız tecrübe oluyor. Böyle insanlara artık hayatımızda yer vermemeliyiz. Kişilikli karakterli insanlar var. Bu kişi karaktersiz, kırıcı, düşüncesiz adamın tekiymiş. En yakınımızdakiler Annemiz ablamız kilo almışsın dediğinde dahi kızıyoruz, bir erkek karşısında ki bayana ne olursa olsun böyle düşüncesizce knuşmamalıydı. Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap tabiki herşeyi kendin için yap kendine saygın için o dönse dahi hayatında ona yer verme derim.
Kendime saygın olduğu icin o döndüğünde kabul etmeyeceğim ona da söyleyecek bir kaç sözüm var ondan sonra çekip gideceğim kendi hayatıma. Bu kadar onur kırıcı olmaya, saygısız olmaya kimsenin hakkı olduğunu düşünmüyorum
Aynen bir insanı kusurlarıyla sevmek gerekiyor ve hiç kimse dört dörtlük değil zaten.. ama bazı erkekler çok şımarıklar çok güzel kiz falan.. Allahım ya şaka gibi.
Bir insan icin kendini degistirme sen boylede cok guzelsi fakat kendin icin yapmak istersen ozaman degisir sen kendin gibi ol millet icin hic bir zaman degisme❤
Özgüvenin kırılmasın sen kendinle barışık ol mutlu ol seni hak etmeyenleri hayatına alma sana fit ol dersem onun seviyesine düşmüş olurum sen istediğin gibi yaşa aynanın karşısına geç ve olmak istediğin gibi ol daha sonra hayatına ondan daha iyisini al ve sakın ona geri dönme sana ulaşamasın sevgi bu değildir belliki sadece dış görünüşe özen veren biri fit olursun saçının rengini değiştir der tarzını makyajını göz rengini bile insanlar doyumsuzdur bir verirsin 10 ister !
Zaten kesinlikle kendim için kilo veriyorum. Ve onun yüzüne bir daha bakmak istemiyorum.. gerçekten karakteri yerlerde bir zavallıymış keşke böyle olmasaydı diye çok söyledim kendime. Ama derler ya hani bazı insanlar bazen insanlar.. o ise bu kafayla hiçbir zaman insan olamayacak...
eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.. kanki, kapanmış defteri açma, bir başkası için değişim yapmaya çalışma, merak ettim eski sevgiline sen mi yazdında haddini aşıp öyle dandik bir söz söylemiş?
kızmada çok egolu ve ukala biriymiş.. keşke yazmasaymışsın. egosunu tavan yapmışsın. şimdi bu hali yakın arkadaşlarına hava atarak söyler. bence bırak.