2 haftadır görüştüğüm biri vardı ve bu kişi 2. Buluşmadan sonra bir eksiklik var elektrik alamadım senin vaktini almak istemem dedi. Çok takıntılı ve kuruntulu biri beni baya stalk yapmış. İrtibat halindeyiz hala. Meraklı arasam neden aradığımı merak eder o derece. Çok kibar çok efendi birisi görüşmek istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. Birde ben onun tanış olduğu bir kaç kişiyle tanışıyorum sene 5 6 sene önce görüştüğüm biri onun tanıdığı birisi bir arkadaşı tartıştığım bir arkadaşı ben bunları ona söyledikten sonra başka bir şey mi var söylemediğin falan sevgili mi olduğunuz flört mü gibi sorular sordu. Gerilmeye başladı karşımda o öyle olunca bende gerildim. 1 gün Sonrasında elektrik alamadığını söyledi. Ben ama çocukla görüşmek istiyorum. O kadar çok ortak noktamız var ki yardım eder misiniz lütfen?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
elektrik alamamış ve seni stalklıyor mümkün değil yay burcu için mümkün olmayan bişey bu dikkatini çekmen lazım ki stalklasın elektrik almasa bakmaz bile
Benim hakkimda yalan yanlış bir şeyler duyduğunda şüpheleniyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum
Direk dedi ki ben senin bütün takip ettiklerine baktım fotografini beğenenlere baktim dedi sonra bu eskiden görüştüğüm kişinin muhabbeti dönünce ne oldu anlamadım ortam gerildi hissettim
vah ya 😀 kıskanınca da soğuruz bizler 😀 muhtemelen orada senin bir karşı cinsle fazla samimiyetini gördü
istediğin zaman arayıp yazabilirsin demişti. Dün yanlışlıkla aradım daha doğrusu annem bastı yanlışlıkla anında geri döndü cevap vermedim 1 saat sonra mesaj atmış aramissin döndüm ama diye ben yine cevap vermedim gece de profilini kaldırmış ben benim numaramı sildi sandım yazdım dedim aramıştım öyle oda iyi yapmışsın dedi numaramı silecek kadar bir şey olmamıştı dedim. anında döndü SS attı ben profili kaldırdım numaranı sildigimi kim söyledi bilmeden yargılama dedi
sen bu çocuğu çok istiyorsun sanırım 😀
sana bir tavsiye zaafı ol onun kolay değil ama zaafı olmayı başar bağla kendine üzerine düğüm at sen sonra gör şenliği 😀
Nasil yapacağım lütfen yardım eder misiniz
mesela bak küçücük örnek benim dik başım sadece aşık olursam yere iniyor 😂bana sözünü geçirebilen tek kişi zaafım olan bir insandır
Pek yazmak istemiyorum şu an en son ne sildin yazmış bende arkadaşıma mesaj atacaktım sana atmışım dedim girdi ama yazmadı zaten mavi tiki ve son görülmesi kapalı benim de öyle yani ne yapmalıyım şu an yazarsam of buda benim peşimde cepte muamelesi görürüm diye yazamıyorum
cepte görmez sanmıyorum yayın öyle bi huyu yok 😀
Ben o eski görüştüğüm kişinin bir onunla birşeyler yaşadık ya da arkadaslarinin o yollu bir kız dediğini düşünüyorum çünkü arkadaşlarından biri benim arkadaşımla arkadaştı hepsi hepsini tanıyor aldattı ben şahit oldum gittim arkadaşıma söyledim oda bana ağır küfürler ederek mesaj atmıştı o arkadaşı ordan tanyor beni diğeri de eski görüştüğüm çok iyi bir çocuk değildir yani yattık ettik diyecek kadar tiniyetsiz yalanci o yüzden elim bağlandı ne yapcam ben bilmiyorum
o zaman düşmanların var maalesef seni tam tanımıyorsa duyduklarına ihtimal verecektir ama seni tam anlamıyla tanırsa kimseyi dinlemeyecektir
Evet işte bu çocuk benim çok efendi ve oturmasını kalkmasını bilen biri olduğumu düşünüyordu sonra ne oldu anlamadım bende ben kendimi kanıtlamak için ne yapmalıyım
ona davranışların ile belli edip kendini kanıtlaman lazım
Yani mesaj atayım mi ben ona şimdi en son ben yazdım ama o yazarsa ne yazayım
Ya valla çok iyi akıl veriyorsun numaranı versen de arasam seni
en son ne yazmıştın görüldü attı?
Ben gece bir şey yazıp sildim oda sabah ne sildin yazmış bende arkadaşıma ses kaydı atacaktım sana atmışım yazdım şu an da da çevrimiçi olup çıkıyor ama yazmadı
çünkü ona değil arkadaşına attığını bildirmişsin 😂 yanlışlıkla olduğunu anlamış tabii ki cevap vermez
Eee ben şimdi ne yapcam
aniden bir mesaj ateşleyeceksin nasılsın iyi misin seni merak ettim konuşmak istedim gibi gibi ona özel olduğunu bilmeli
Ama bunu şimdi yapmayım değil mi ya normalde bana yazmadı etmedi ben aradım geri dönüş yapmadım hemen geri döndü sonra yazdı yine dönüş yapmadım yazmamı sağlamak için profilini kaldırdığına eminim bir ara biz otururken demişti ki ben arada aksiyon olsun diye profili kaldırırım demişti ama ben sildi sanıp yazdım işte hemen girip gördü mesajımı yani sanki onu umursamayinca benim üzerime düşüyor gibi hissettim mutlu oldum şimdi ne yapıyorsun diye yazarsam beni umursamaz diye düşünüyorum son telefon konuşmamızda arkdas olarak tabiki konuşabiliriz seni engellerim bana asla yazma arama demiyorum tabiki istediğin zaman arayıp yazabilirsin demişti.
aniden ateşleyeceksin den ne anlıyorsun? 😀 birden bi kaç gün sonra mesajı yola çıkar demek
Aradan bir kaç gün geçsin yani Instagram hesabını alabilir miyim rica etsem
benim mi 😂
Bir kaç gün sonra yazayım o zaman
Evet seninn
yani çokta aralık verme ama o zamanda öfkelenir umursamıyorsun diye
Ben sence umrunda mıyım onun
aana instamı veremem şekerim ama istersen burdan yaz bişey merak ettiğin zamanlarda
umurunda olmasaydın bişey yazmışsın ne yazdın sildin? demezdi ya da istediğin zaman yaz demezdi
Instagram adresi lazım senin ss atcam sana
[18.03 19:36] O: aramışsın döndüm ama
[19.03 00:19] Ben: Mesaja bakamadım işim vardı
[19.03 00:19] Ben: sana daha sonra dönüş yaptım ama
[19.03 00:19] O: ne oldu
[19.03 00:25] Ben: Dönüş yapacağım bekle
[19.03 00:29] Ben: Aramıştım öyle bir şey olmadı
[19.03 00:29] Ben: Yani daha doğrusu numaramı silecek kadar bir şey olmadı.
[19.03 00:29] O: iyi yapmışsın
[19.03 00:29] O: numaranı sildiğimi kim söyledi?
(O ara SS attı)
[19.03 00:30] O: herkese gizledim sadece
[19.03 00:30] O: bilmeden yargılama
[19.03 00:31] Ben: Bu şekilde gören herkes benim gibi düşünmüştür bence
[19.03 00:32] Ben: ya da ben öyle anlamışım kusura bakma tekrardan🙏🏻
[19.03 00:44] O: 👍🏻
[19.03 00:46] Ben: Gizemi sevmeyen biri için fazla gizemli değil misin?
[19.03 00:46] O: değilim
[19.03 00:46] O: nerem gizemli benim
[19.03 00:47] O: profil gitti diye mi
[19.03 00:48] Ben: Bilmiyorum hoş değil bence
[19.03 00:49] O: hoş olmayan nedir?
[19.03 00:49] Ben: Yani profilinin gitmesi?
[19.03 00:50] O: bu benim tercihim bir sey yani herkesin hosuna gitmesi mi gerekiyor anlamadım ki
[19.03 00:50] Ben:Doğrudur ben şahsi olarak algıladım
[19.03 11:21] O: ne sildin
[19.03 12:56] Ben: Arkadasima ses kaydı atacaktım senin sohbetindeymişim farkında olmadan sana attım
Tamam burdan da hallettim
yani en azından açıklama yapıyor
Değil mi onemsemese yapmayada bilirdi
Şimdi ben ne zaman ve ne yazayım?
önemsemese ne yazdın demez zaten öff bunla mı uğraşıcam falan der
normal nasılsın vs gibi bişey işte yaz
Peki ne zaman yazayım ben bunu
sen şu an yaz en iyisi dayanamayacaksın 😀
Dayanırım da en uygun zaman ne zaman bilemedim
Biz görüşürken son görülmesi kapalı olduğu halde neden panelden yazıyorsun neden geç görüyorsun gibi sorular soruyordu biriyle konuşuyor isem kimle konuşuyorsun diyordu
Hatta bana beni tam tanımıyorsun sonradan sevgili olursak ben çok sıkmaya bunaltmaya başlarım diyordu biz tanışma aşamasındaydik
kimle konuşuyorsun diye mi soruyor 😀😀 boş değil sana
Bir de telefonda görüşmeyi keserken yani kesmeden önce en biraz zorladım hani ben kendim sıkıntılıyim diye düşünüyorsan ben kabulüm değişmeni beklemiyorum falan filan gibisinden konuşmuştum en sonunda artık dedi ki sen olmayacak bir şeyi zorluyorsun dedi yani dedi O anlamda dedi olmaz Ben seni sevebileceğimi düşünmedim dedi tabii bu olaylardan sonra gerçekleşti bu en de İyi peki tamam dedim öyle kapattık yani sonrasını biliyorsunuz zaten
Soruyordu işte görüştüğümüz zamanlarda
haydaa 😀 bu ne şimdi ya kafamı karıştırdı
Ya işte ses kaydı falan atabilecegik bir yer yok mu sana güzelce anlatsam
bu çocuk neden ikizler burcu gibi davranıyor ya 😂😂😂😂 yay bir kere bişeyler hissettiği birine yok senle yapamam yok olamaz bilmem ne diyemez korkar yanlış anlamandan
Lütfen sizi arayabilecegim veya ses kaydı atabilecegim bir yer yok mu fake hesap da olur
hayır 😀
Şimdi şöyle biz ınstagram'dan önceden takipleşiyorduk sonra bıraktık takipleşmeyi ondan sonra ben tekrardan gördüm onu Instagram'da sonra ben istek attım sonra mesaj attım falan filan derken mesajlaşmaya başladık sonra numarasını istedim verdi arada araşıyorduk mesajlaşıyorduk işte sonra buluşalım artık dedi sonra dedi ki benim bir arkadaşımla senin arkadaşın arkadaşmış dedi Ben de öyle mi dedim dörtlü buluştuk ondan sonra orada dedi ki bu kişiyi tanıyor musun diye o sorduğu kişi de benim eski görüştüğüm sonra ben arkadaşıma yönlendirdim hani elim ayağıma girdi arkadaşım dedi ki benim arkadaşım falan dedi Ben orada tanımıyorum gibisinden davrandım ondan sonra o buluşma bitti aradan 3-4 gün geçti biz tekrardan buluştuk ondan sonra konu konuyu açtı ben seni dedi bir yerden çıkartacağım dedi önceki buluşmada da aynısını söylemişti
tabii işte kiminle konuşuyorsun falan diye soruyordu tabii ki de hani aradığı zaman meşgul olunca telefonum soruyordu ondan sonra buluştuk Ben dedim senin bu arkadaşın tanıyorum dedim bu arkadaşını da tanıyorum falan filan gibisinden konu açıldı sonra ben biraz gerildim O da bir şey mi var bilmediğim dedi Ben de yok dedim ama keşke söylemeseydim surat ifaden değişti gibi hissediyorum dedim sana dedim bir şey soracağım dedim O da hayır sorma dedi düşündüğüm şeyse dedi Ben de bana yazacak mısın sen dedim O da bir şeyler geveledi sonra hayırlısı ya falan dedi ondan sonra bir kaç saat geçti eve bırakırken arabadan inmeden önce sarılalım dedi sarıldık teşekkür ederim bugün için de dedi ben de rica ederim dedim eve gidince eve geçtim yaz dedi Ben de sen de yaz dedim O da tamam yazacağım dedi O dışarıdaydı zaten sonra ara ara mesajlaştık Ben gün içinde iki kere aradım birinde cevap vermedi arayacağım yazdı sonra ikinci aramam da daha açtı ben seni bir 15-20 dakika sonra arayayım mı dedi gene aramadı dışarıdaydı Bir işim var dedi çünkü tamam dedim gene aramadı WhatsApp'ta gece çevrimiçi dedim ki bir durum mu var başka bir kız mı var görüştüğün dedim O da hayır başka bir problemle uğraşıyorum dedi ondan sonra yarın oldu günaydın yazdı günaydın yazdım ne yapıyorsun dedi fatura yatırmaya çıkacağım sen dedim Ben de oturuyorum dedi ben aradım cevap vermedi niye cevap vermedin dedim da İnci işte ben elektrik alamadım senin de fazla vaktini almak istemiyorum sen çok iyi bir kızsin falan dedi Ben konuşmak için telefonda biraz zorladım
sen neden yalan söylüyorsun ona tanımıyorum o çocuğu diye? var ya bizim en önem verdiğimiz şey dürüstlüktür
gizleyemezsin eğer bu yalanını yakalarsa aradan 2 sene geçmiş olsa dahi bitersin bak söyliyim
Telefonda konuştuk işte laf arasında dedim ki o çocukla mı ilgili bu durumun dedim O da hayır dedi İnci dedi bak ben takıntılı bir insanım falan filan dedi öyle dedi dediğin gibi olmuyor dedi işte Ben dedim o eksik parça neyse bulacağım dedim halledeceğim dedim ben kendime güveniyorum dedim tamam öyle diyorsan öyle olsun dedi ondan sonra ben kahvaltı yapayım seni arayayım mı dedi Ben de tamam dedim ondan sonra bu beni öğlen 2.00 gibi aramış Ben de duymadım bir buçuk saat sonra geri dönüş yaptım 2 kere çaldırdım kapattım açmayınca sonra bu beni hemen geri aradı işte dedi arayacağım demiştin falan filan dedi ndan sonra dedi ki ben senin dedi Bir 15-20 dakika sonra arayayım dedi işim var şu anda dedi Ben de tamam dedim sonra aradı konuşmamız yarım kalmış dedi İnci dedi dediğim gibi dedi olmaz yani dedi ben dedi ilişkiye kendimi hazır hissetmiyorum dedi işte olmadı bir eksiklik vardı dedi ondan sonra ben biraz daha zorladım hayır sen olmayacak bir şeyi zorluyorsun dedi çünkü az çok tahmin edebiliyorum dedi yazabilirsin falan ama o şekilde konuşmayız dedi. O gün öyle bitti yarın oldu annem yanlışlıkla telefonumdan aradı gerisini biliyorsunuz zaten
Saklama sebebim bu çocuk benim bir olayımi biliyor zamanında bir sevgilim vardı ayrılmıştık o çocukla beni gördü bende çıplak fotoğrafları var dedi ortalık karıştı şimdi ben tanıyorum desem beni gidip ona soracak oda bunu duyacak ben her zaman ilişkilerimde durustlukten kaybettim. Arkadaşlarım dedi ağzını açma bir şey söyleme bu sefer doğruları konuşma dediler bende susmak zorunda kaldım ama çocuğa bağlandım oturması kalkması beni kendine bağladı yani ve ben bu çocukla sevgili olmak istiyorum bütün ictenligimle
Aramda bir şey geçmedi dedim zaten bir kanıt yok hiç kimsenin elinde onu duymasını istemiyorum duymuş olsa bile bana güvenip bana inanmasını istiyorum
ya bana bile itici geldin şu an kanıt yok ne ya!
konuştun ama konuşmadım diyorsun
neden kandırıyorsun
umarım yakalamaz eğer yakalarsa yalanını konuşup konuşmadım dediğini bir daha yüzüne bakmayacak bil de
İşte ilk buluşmada tanımıyorum dedim 2. Buluşmada biz aslında görüştük dedim zaten ben
ee itiraf etmişsin ya kanıt yok neden diyorsun
Sorun şu o görüştüğüm çocukla görüştüğüm zamanlar eski sevgilim geldi dedi bu kızın bende çıplak fotoğrafları var dedi bu ve bunun arkadaşları bunu duydu ben bunun duyulmasını istemiyorum o zamanlar ben 16 yaşındaydım ve çocuktum hata yaptım böyle bir durum oldu. Ben o yüzden görüştüğüm çocuğu söylemek istememiştim gider sorar oda onun geçmişinden böyle bir olayı var gibisinden söyler diye öyle şerefsiz öyle iğrenç bir çocuk çünkü o hatta ben o kızla yattım bile demiş olabilir ama öyle bir şey olmadı o karakterde bir insan
sizin iş çok karmakarışık olmuş :/
o zaman ona şöyle söyleyeceksin ben o çocukla görüştüm ama bi şerefsiz geçti benim hayatımdan o hakkımda yalan yanlış şeyler uyduruyor seni kaybetmek istemedim o yüzden seni tanımadığım için ilk zaman söyleyemedim bu işte söyleyeceğin
Bu sefer demez mi bu kızın geçmişi çok karmaşık ben uğraşamam bununla diye ben bundan korkuyorum
neden desin? o halde şöyle yap bi süre daha bekle kendini ona kanıtla senin kötü şeyler yapmayacağına emin olsun
Evet ama ben nasıl kanitlayabilirim
İnanın hiçbir şey bilmiyorum elim ayağıma giriyor benim ilişki konusunda hep
çok karışık olmuş sizinkisi ben bile sağlıklı fikir veremiyorum gerçekten ama akışına bırak madem
Yani benim görüşmeyi kesmemem lazım bugün nasılsın yazmam sağlıklı olur mu
eğer istiyorsan kesme
Bu çocukla benim oldurmam lazım gerçekten istiyorum yardımcı olun lütfen
Bugün mü yazayım mesela yarın mı zaman kavramı çok önemli
Görüştüğümüz zaman arada arardım derdi bu anlık aramaların çok hoşuma gidiyor derdi
ben ne yapabilirim 😀 inan elimden bişey gelse keşke yeterince şey söyledim zaten ama kendimden yola çıkarak konuştum belki o başka mesela yay diye birebir olacak değil
Oda 23 yaşında ben bugün yazsam ne olur
Böyle canım nerden buluyoruz
Burçla alakası yok
Bence var ya
Zor bir erkek türü
Abi dikkat et
Nedennn
Daha once yasadim. ben bun8
Ne oldu peki
Yaz bana
Xper yeterli değil diyor
Ertomerx1