Benimde burcum Yengeç o da. Sizce nasıl olur? Ama pek olmuyor gibi..:( Çok sadık olduklarını bilirim kendimden de bilirim ama o bir çok seviyor bir önemsemiyor gibi geliyor bana? Acik acik soğuduysan söyle diyorum hayır diyor. Ne yapmalıyım
Yengeç erkeğiyle olur mu? Sizce bu durumda ne yapmalıyım?
Yanlışı nerde yapıyorsunuz biliyor musunuz? Böyle böyle uzun uzun kendinizi açıklayıcı mesajlar atarak. Adam bakıyor he diyor zaten cepte dayanamaz yazar sadece sitem ediyor şu an. Soğuk mu yapıyor? At görüldüyü keyfine bak kolay olmaz ama dene. İşlerini yap, dizi izle film izle arkadaşların ile buluş. Şöyle mesajlar atıp anca ego okşamaya devam edersiniz.
Sorunun nerden çıktığını da bilmek gerekiyor yorum yapabilmek için. Ve şuna eminim ki bir ilişki de bir taraf soğuk davranıyorsa kesinlikle o ilişkiden sıkılmıştır ve ayrılmak istiyordur. Bu asla şaşmaz. Hatta çok sevdiğim bir söz vardır "kimse yedeğini bulmadığı sürece elindekine kötü davranmaz. Eğer karşınızdaki insan sizi ertelemeye başladıysa artık sadece bir seçeneksinizdir."
Yengeci falan geç bence bunaldın mi sorusunu duymaktan adama gina gelmiş. Yerinde duran adamı sogumicaksa sogutursun bu kadar sorduğun için. Kendi kendine tribe girmişsin yazma arama diye ona rağmen bunu istemiyorum yazmış garibim. Bu kadar darlama kimseyi sorunlu gibi davranma
Bogmussun adamı. 7/24 ilgi gostermek zorunda değil bi insan size. Siz de aynı sekilde ona gostermek mecburiyetinde dğeilsiniz. Doğru düzgün sevin la işte ne zorlugu var bu isin ya
İki yengeç baya zor , siz daha sorununuzu net konusamıyorsunz , yengexler kendini ifade etmekte en basarısız burctur. Siz hep bu tarz seyler yaşarsınız
Onun yaptığını sende yap Yapma dediği şeylere tamam de birdaha yap Sürekli yapma ama Tamamen bağlandığı zaman arada yine yaparsın sevmiceği şeyleri Psikolojisi tamamen dağılır zaten dkdmdlmdd Şu an psikolojik olarak üstünlük kurmuş Bu durumda ayrılcağınız zaman en çok üzülen taraf sen olursun Havalara girmiş bir kere çünkü Havasını alman lazım