Ben sosyal medyadan bi adamla Tanıştım hali vakti yerinde 28 yaşında Mercedes vs para bol
Bende guzeligime kendime güveniyorum buluştuk Bana hediyeler aldı yedirdi içirdi ama benden kısa ve Oldukça yani Allahn yarattığı kul ama hiç beğenmedim 😐 50 kilo ve gerçekten beni çok mutlu ediyor hediyelere paraya boğuyor hiç beklenmedik şekilde yatağa geldi konu ve yatakta da hiç iyi değil Beni annesiyle arkadaşlarıyla tanıştırdı fotoğrafımı ekran kağıdı yapmış ama. ne bileyim İşte bana bakıyor öğrenciyim Bende
Bende guzeligime kendime güveniyorum buluştuk Bana hediyeler aldı yedirdi içirdi ama benden kısa ve Oldukça yani Allahn yarattığı kul ama hiç beğenmedim 😐 50 kilo ve gerçekten beni çok mutlu ediyor hediyelere paraya boğuyor hiç beklenmedik şekilde yatağa geldi konu ve yatakta da hiç iyi değil Beni annesiyle arkadaşlarıyla tanıştırdı fotoğrafımı ekran kağıdı yapmış ama. ne bileyim İşte bana bakıyor öğrenciyim Bende
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Boyuna parasına bakma karakterine zekaısna bak pişmansan da bi daha yapma böyle bi hata ve insanları boyuna parasına göre değerlendirme
Parası için beğeneceksen devam et ne istiyorsun peki sen
Benimle biseyler yaşadıktan sonra beni aramamaya başladı
Bugün sabah yola çıktı bi kez bile aramadı beni Ben ona mesaj atarken o direksiyon hikayeleri Paylasiyordu
Senin gibi yedekte başkaları var o zaman tatlım sen o zaman kendini bu kadar ucuz gösterme basit olma yani Sıra sana gelmiyor demek
uzun boylu uzun boylu diyorsunuz da
uzun boyluyum bana niye yüz veren yok
tipimde orta
Adam çakmış sana o kiloyla bıyla hala ne diyorsın
Hiç iyi değildi
Sevism@ ydi Öyle bisey değil bakireyim
Eskortlar iş bulamıyor artık sayenizde tanış azıcık para yedir arabayla dolaştır sonra çak gönder yazık ya
Kes sesini aptal
Aptal ben miyim bu durumda seni bunun için mi okuyuyorlar en çıldırdığım şey para için bi ihsabın alçalması
Zaten kendimi kötü hissediyorum bi de sen yorum yapma
Kendini kötü hisset diye demiyorum konu yatağa geldi diyorsın sonra sevişme sadece diyorsun soyunmuşsun demek mi neden buna gerek var öı gerçekten sana da yazık değil mi
Ama bana şu eşyalarımı taşımama yardım eder misin dedi odaya bıraktım eşyayı sonra karşıma geçti Bana süslü sözler söyledi bende karşılık verdim yok etseydi Allah beni Ve Kendimi çok kötü hissediyorum Adam ciddi mi yoksa amacı bumuydu hiçbir fikrim olmadan buna müsaade ettim🥺
Ben arabada otururken beni çağırdı yukarı taşımama yardim et diye
Ne kadarı yaşandı ne oldu soyundun sürtünme filan mı yoksa sadece öptü mü
İlişki hariç hersey oldu
Ve sabahtan beri ağlıyorum Çünkü Beni yola çıktı çıkalı aramiyor
İçine girmedi ama çırılçıplak sürtünde sürtünmede hamile kalma riski var
Öyle olmadı oraya bosalmadi diyorum
Üzerine mi boşaldı sadece neden müsade ettin ki
Olan olmuş artık neyse
Ya beni bırakırsa hersey çok hızlı yaşandı tamam beni telefonda görüntülü gösterdi ailesine falan ama Çok tedirginim beni bırakacakmis gibi his var içimde
Tamam takip et konuşabiliriz belli ki sende tedirgin olmuşsun üzülme
At gitsin çope
Arasını ye
uzun verelim
Allah'tan utanmadin mi
Çok pişman oldum eve gelince
Cidden yazık ya para pul dediğin nedir ki neysee sen anlamazsin bu yoldan devam et