Merhabalar KizlarSoruyor sakinleri,
Yarın (18 Haziran) Merkür retrosu başlıyor. Eminim Merkür retrosunu önceden bir şekilde duymuşsunuzdur.
Şimdi ben sizinle Merkür retrosunda yapılmayacaklar listemi paylaşayım. Bu arada etkisi 12 Temmuz’a kadar devam edecek.
Sizin daha önceki Merkür Retro deneyimlerinizi de merak ediyorum. Neler olup bitti, paylaşsanıza?
Eski dostları ve aile büyüklerini arayın, ne zamandır gitmediğiniz yerlere gidin, deniz kenarında olun, ruhunuza iyi gelecek aktiviteler yapın.. tamamlayamadığınız işlere vakit ayırın.. meditasyonlar yapın..
Günlük #astrotüyo lar için buraya tıklayarak Instagram'dan beni takip etmeyi unutmayın.
Sevgiler,
Astrolog Duygu Demir
Yarın (18 Haziran) Merkür retrosu başlıyor. Eminim Merkür retrosunu önceden bir şekilde duymuşsunuzdur.
- Merkür bizim iletişim, ifade gücümüzü, zihnimizin çalışma biçimini ve aldığımız kararlarımızı temsil ediyor.
- Retro yaptığında yani geri harekette olduğunda temsil ettiği bu alanlarda problemlere yol açıyor.
Şimdi ben sizinle Merkür retrosunda yapılmayacaklar listemi paylaşayım. Bu arada etkisi 12 Temmuz’a kadar devam edecek.
Sizin daha önceki Merkür Retro deneyimlerinizi de merak ediyorum. Neler olup bitti, paylaşsanıza?
- Teknolojik alet almak yok
- Sözleşme, imza işlerine girmiyoruz. Yeni işe başlamak yok
- Var olan projelere devam edin, görüşmelerinizi yapın. Ama ben olsam marka lanse etmek, basın yayınla ilgili işler, sosyal medya, websitesi lansmanları için temmuz ortasını beklerim
- Ev taşımak, taşınmak, yeni ev aramak için pek uygun değil.
- İlişkiye başlamak ise kesin hayır : )
- Evlenmek, sözlenmek, nişanlanmak - olmaz
- Gelen eski sevgiliye dönmek hayır :) –beklentim yok, 2-3 gezelim derseniz belki. Dönsün yapacağımı bilirim, diyorsanız da Yengeç’te olacak Retro, duygularınıza kapılıp gitmeyin, sonra kazık yemeyin de.
- Merkür’ün güzellik, estetik ile alakası yok. Saç baş boyatabilirsiniz ancak el yeteneklerini ve kararlarımızı temsil ettiğinden, çok radikal değişiklikler tavsiye etmiyorum
Eski dostları ve aile büyüklerini arayın, ne zamandır gitmediğiniz yerlere gidin, deniz kenarında olun, ruhunuza iyi gelecek aktiviteler yapın.. tamamlayamadığınız işlere vakit ayırın.. meditasyonlar yapın..
Günlük #astrotüyo lar için buraya tıklayarak Instagram'dan beni takip etmeyi unutmayın.
Sevgiler,
Astrolog Duygu Demir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar