12 Aralık'ta başlayacak olan Merkür Retrosu; ilişkilerde, imzalı kağıtlarda ve güzellikle ilgili kararlarda dikkat etmemiz gereken bir süreç.
İletişimde karışıklıklara ve yanlış anlamalara açık olabilirmişiz. Bakalım son retro nasıl geçecek?
12 Aralık'ta başlayacak olan Merkür Retrosu; ilişkilerde, imzalı kağıtlarda ve güzellikle ilgili kararlarda dikkat etmemiz gereken bir süreç.
İletişimde karışıklıklara ve yanlış anlamalara açık olabilirmişiz. Bakalım son retro nasıl geçecek?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yyyy merkur retrolarinda salaq salaq insanlar donuyolar bazen o sinir bozucu... dowemiyosun da mal mal gelip gidiyolar mk.
offf hiç sorma normalde bunun venüs retrosunda olması lazım ama merküre de denk geliyor
Venuste olmuyo hic ya
aşk diye venüs dedim ama merkürü arıza exler değerlendiriyor
Venuste hc olmadi galiba hatirlamiorm djdj ama merkur evet genelde problemliler donuyolat
Ne zaman retroda işe girsem 1 2 aydan fazla sürmüyor o iş gerçekten hayatıma birini alınca boş ver bktan çikiyor sonra retroda bişeye başlamıyorum. Bana saçma geliyordu o kadar da etkilemez diyordum.
bir söz var, retroda gelen retroda gider diye
Bilmez miyim canım Uygur gür çok söyler bunu 🥳🌸
Allah cezasını versin o retroların tutulmaların bir yıldır içimden geçti daha ne istiyor Allah'ın belası bir canım kaldı onu da alsın
12 Aralık’ta çok büyük bir aksilik yaşadım ama bununla alakalı olduğunu sanmam çünkü saçma ve dinde, bilimde yeri yok.
Daha dün başladı gazi olarak eve geldim o derece
aa noldu geçmiş olsunn
Eve dönerken yürüyen merdivene yapıştım, yetmez dedi bilgisayarımın ekran kartı yandı, yetmedi telefonun camı çatladı yetmedi enson kapıdan içeri eve giriyorum babam kapıyı bırakınca kasayla kanat arasında kafam sıkıştı ayakkabımı çıkarırken yani hala tek parçayım ama bunada şükür 😄
Bide hazırladığım sözleşme tarihi hatalı olduğu için projem red yedi 😅
Yaşamam gerçekliği sıfır
Bunlara inanıyonuz mu cidden
iiivettt
Kuaföre gidecektim, gitmeyeyim bari.. ne zaman bitecek?
12 Aralık 2023 ile 1 Ocak 2024 tarihleri arasında gerçekleşecekmiş dün bitişi bulamamıştım
benim de dip boyama işim vardı yılbaşına dipli mi gircem offf alllam napcaz
benden uzak dursun lütfen
bu sene bvitirdi beni retrolar
Hayatım aksilik ve tehlike be jfmdkdmd bişeye bağlamıyorum o ayrı
Off benim psikolojim bozuluyo resmen 🤦🏽♀️
İletişimle ilgili problem yaşadım da iyiyim şimdi bakalım dikkat edeyim 😄😄
Kutuplarda buz erise yine en çok ben etkilniirm heralde bu retro anamızı ağlatacak
Aksilik beni bulur mutlaka retro ya da metroyla ilgisi yok sdfsd
Retro kim hayırdır asabımı bozmasın kafayı çakarım aga
Başımıza merkürün düşmediği kaldı sen retrosu diyorsun 😅😅
valla napalım retro var dikkat et
Edicez artık
Sevgilim 2 gün önce benden ayrıldı hemde sebebini bile bilmiyorum. Retro en çok beni vurdu
Ben bildiğim İstanbul Metrosu var ama 😂
yaaaaa dksd bu merkür retrosu yarın kalkıyor son bileti sana yazdım dks
Benim gitmek istediğim durak sevdiğim kadının kalbi oraya gidiyor mu? 😂
o işlere Eros bakıyor. d
Eros'a kaldıysak işimiz zor :D
Bu soru komik olmuş beğendim valla soruyu
gülelim diye sormadım ama bdsbd:D ciddi bişeyy bu
Kadınların espri yeteneği yok derler bir de :D
Yav bığhtık bığhtık bitmir zalımın retroları
bittik bıktık her şeyy
Pek uğurlu geldikleri soylenemez
Ben bu tür şeylere takılmıyorum